Dodaj do ulubionych

Nowa Huta ma swoją telewizję

IP: *.chello.pl 07.04.06, 22:07
Co za bujda z tą ramówką. Wchodzę tam codziennie i jest to samo. W kółko
powtarzają 5 programów. Skąd więc się redakator wzięły te działy tematyczne?
Może zwyczajnie należało napisać, że to są plany na przyszłość a nie wciskać
kitu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzyś Re: Nowa Huta ma swoją telewizję IP: *.zax.pl / *.zax.pl 07.04.06, 23:01
      Pomysł fajny ale ramówka opisana w GW to pewnie plany. Na razie niestety
      kiepskie programy (może dwa , trzy mają jakiś poziom ) reszta niestety ma
      bardzo kiepski poziom merytoryczny. No cóz ale początki zawsze sa ciezkie.
      Trzymam kciuki.
    • Gość: Radical Re: Nowa Huta ma swoją telewizję IP: 62.121.129.* 08.04.06, 10:59
      A może redaktorzy wreszcie się nauczą, żeby podawać adres opisywanej strony?
      Szukałem przez pół godziny w Google i nic...
    • Gość: nana Re: Nowa Huta ma swoją telewizję IP: *.devs.futuro.pl 08.04.06, 15:14
      Graficznie - kiepsko
      Marytorycznie - slabiutko
      Ale to przeciez poziom nowohuckiego domu kultury
      • mika9930 Re: Nowa Huta ma swoją telewizję 08.04.06, 16:16
        Jakim prawem ŁAJZO KRYTYKUJESZ.sama nie umiesz innym zazdrościsz.Bardzo fajny
        pomysł.Praktyka czyni mistrza.Tak trzymac.
        • Gość: Nati Re: Nowa Huta ma swoją telewizję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 18:01
          Gratuluję pomysłu! Ja mieszkam bardzo daleko od Nowej Huty, ale każde wakacje
          staram się spędzać właśnie w niej. Początki zawsze są ciężkie, ale nie
          poddawajcie się! Życzę sukcesów! Jak narazie Huta jest znana Polsce tylko od tej
          gorszej stony, ale mam nadzieję, że to się zmieni:)
        • Gość: zuzanna_goła_namax Re: Nowa Huta ma swoją telewizję IP: 87.207.217.* 08.04.06, 23:05
          Mika bez jaj. Rozmumiem że uczysz się tam operatorki i nie bardzo ci wychodzi,
          ale nie ładuj z takim jadem w kogoś kto napisał prawdę. Mniej jakobińskiej
          gorliwości i neofizmu a więcej pracy nad warsztatem. I nie oglądaj się za
          siebie tylko oglądaj najlepsze filmy i programy telewizyjne. Bo nie sztuką jest
          złapać kamerę u cioci na imieninach i kręcić filma do wyczerpania kasety...

Do tzw. twórców. Nie wiem czy wam wypali ten pomysł, bo słyszałam, że tam
          pracują ludzie z TV Dami. Byle Pietrzyka nie trzymać z daleka od projektu i
          może przez ten czas nauczyliście się, co to jest nowoczesna telewizja. Bo jak
          nie to skończycie jak śp. Dami.

Pozdrówo
          • mika9930 Re: Nowa Huta ma swoją telewizję 09.04.06, 11:31
            Nie przypominam sobie abym pokazywał tobie swoje jaja.Żadnej "operatorki"
            nigdzie się nie uczę i nigdy nie robiłem.Tobie nawet u cioci na imieminach nie
            pozwalają robic zdjęc.Pewnie przegonili ciebie z tej telewizji, dlatego u
            ciebie tyle nienawiści dla niej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka