Gość: kuna IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 17:23 Proszę podajcie mi stronę albo e-mail doradztwa prawnego UJ -jest takie prowadzone przez studentów prawa pod kierownictwem profesorów -kuna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabria Re: &&&&&Doradztwo prawne UJ IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.12.02, 17:35 nie znam stary i nie jestem pewien czy w ogóle mają stronę albo e-mail (chyba, że prywatne...), ale nie ma problemu abyś przeszedł się do Collegium Olszewskiego (ul. Olszewskiego 2) i tam na półpiętrze jest poradnia - wszystkiego się z pewnością dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: &&&&&Doradztwo prawne UJ 17.12.02, 20:11 Tak idź na Olszewskiego 2 to ten żółty budynek obok Collegium Novum zwany Collegium Olszewskiego, tam mieści się Klinika Prawna, gdzie możesz zasięgnąć porady. zSpróbuj jeszcze popytać po forach a nóż widelec pisze gdzieś na nich prawnik z prawdziwego zdarzenia z uprawnieniami. Powodzenia. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: &&&&&Doradztwo prawne UJ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 09:30 forward napisał: > Tak idź na Olszewskiego 2 to ten żółty budynek obok Collegium Novum zwany > Collegium Olszewskiego ten budynek nazywa się Collegium Wróblewskiego, jeśli dobrze pamiętam jest zreszta stosowna tablica. Collegium Olszewskiego znajduje się po drugiej stronie. , tam mieści się Klinika Prawna, gdzie możesz zasięgnąć > porady. zSpróbuj jeszcze popytać po forach a nóż widelec pisze gdzieś na nich > prawnik z prawdziwego zdarzenia z uprawnieniami. Powodzenia. doradzam telefon - centrala 422 10 33 i prosić z Uniwersytecką poradnią prawną. Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: &&&&&Doradztwo prawne UJ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 12:13 Dziękuję ale nie mogę iść -jestem inwalidą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yurek Re: &&&&&Doradztwo prawne UJ IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 17:38 Odwiedź tę stronę może się przyda: prawo.hoga.pl/spp/start.asp Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: &&&&&Doradztwo prawne UJ 18.12.02, 19:05 Spróbuj zadzwonić pod ten numer 422-10-33 i po połączeniu z centralą, poprosić o połączenie z Kliniką Prawną zwaną inaczej Poradnią Prawną przy WPA UJ. Forward Odpowiedz Link Zgłoś