Dodaj do ulubionych

domy w niepołomicach

IP: *.ghnet.pl 13.04.06, 10:45
Jestem zainteresowany kupnem domu w ok. Niepołomic.
Czy ktoś zna firmę INVEST HOUSE? Mają budowac całe osiedle w niepołomicach.
www.krn.pl/rynek-pierwotny-6/EKOPARK-NIEPOLOMICE-zdjecia-wizualizacje-
314_4_3.html Czy ktos interesował sie już tą inwestycją?
Obserwuj wątek
    • Gość: misiek75 Re: domy w niepołomicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:13
      Ja, szczerze mowiac, tak jak pisalem w innym poscie żywo interesuje sie ta
      inwestycja, bylem nawet w niepolomicach i widzialem ze to naprawde sie szybko
      buduje - moze wkoncu jakis nowy pozadny developer ktory trzyma terminy ( ale to
      zweryfikuje zycie ), i wlasnie kalkuluje z zona, bo mam ochote na dom wlasnie
      tam - bo ceny ida w gore, a cena w ekoparku jest nadal atrakcyjna. Pozdrawiam.
      Misiek.
      • Gość: breslauer Re: domy w niepołomicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 17:13
        Niepołomice to świetne miasteczko i pewnie ma świetlaną przyszłość przed sobą,
        bo rozwój budownictwa spowodowany jest loaklizacją kilku dużych fabryk.
        Ja jednak bałbym się tam inwestować...bo co będzie jak nagle szefostwo np. MAN-
        a zdecyduje, że zamyka fabrykę i przenosi produkcję z dnia na dzień np. do
        Rumunii czy Bułgarii? Tak się przecież często dzieje, i takich osiedli
        pofabrycznych niestety jest wiele w Europie i USA.
        Nie przemawia do mnie argument, że Niepołomice leżą blisko Krakowa, bo ...nie
        leżą, i nawet płatna A4 za kilka lat nie spowoduje, że miasteczko stanie się
        sypialnią Krakowa jak Zielonki, Zabierzów czy Mogilany.
        • Gość: breslauer ku przestrodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 17:25
          w Polsce też za parę lat tak może się wydarzyć, a wtedy w Niepołomicach będzie
          krach na rynku nieruchomości.
          gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3353999.html
        • Gość: asdddss1 Re: domy w niepołomicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:45
          Na moje oko MAN jest zadowolony z Niepołomic jako miejscówy na swoje zakłady
          jeśli zdecydował się zacieśnić współpracę i rozbudować swoje zaplecze :] ale to
          tak na moje oko - a co do autostrady - to za rok ją kończą i oddają do użytku,
          więc chyba luz. Ogólnie jestem pozytywnie nastawiony do niepołomic ( choć tam
          jeszcze nie mieszkam ) - napewno na starcie wygrywaja z takimi mogilanami - np.
          centrum miasta - w mogilanach wyglada ono jak wyglada, a w niepolomicach luks.
          • Gość: breslauer Re: domy w niepołomicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 14:44
            życzę wszelkiej pomyślności Niepołomicom, bo to naprawdę wyjątkowe miasteczko i
            wyjątkowi ludzie nim rządzą i pewnie mieszkają. Jednak mieszkać w Npł i
            codziennie dojeżdżac do pracy czy szkoły w Krk, to jednak uciążliwe i kosztowne
            (płatna A4). Jeśli wybierać Npł, to kompleksowo, z pracą, szkołą i wszystkim.
            Gminy Mogilany czy Zabierzów to sypialnie, gdzie kilkanaście minut jazdy z
            miasta nie jest większym problemem i im nie grozi żaden krach w sytuacji
            zamknięcia jakiejś fabryki. Choć zawsze można się pocieszać, że w miejsce
            jednej hali powstanie inna, ale dla mnie to nie jest żadne pocieszenie, bo
            przykładów upadków takich miasteczek jest dosyć w Europie i nie tylko.
    • justynairadek Re: domy w niepołomicach 14.12.06, 08:33
      Witam wszystkich zainteresowanych :)

Kupiliśmy domek w Ekoparku w Niepolomicach. Jesli chodzi o developera- "invest
      house" to naszym zdaniem, sa to bardzo mili, zyczliwi, otwarci i kompetentni
      ludzie :) Bardzo pomocni, chetnie udzielaja rad i zawsze maja dla nas czas :)
      Poza tym co chwilke bardzo milo nas zaskakuja, ulepszajac nasze domki :D
      Jesli chodzi o termin - to jak na razie bez zarzutu, choc my mamy domek do
      odebrania w czerwcu, mysle, ze jak pogoda dopisze, zadasza go jeszcze w tym
      roku :)
      Zapraszamy rowniez na forum na stronie www.ekopark-niepolomce.pl, tam poznajemy
      blizej naszych Sasiadow :)
      Polecamy i pozdrawiamy serdecznie,
      Justyna i Radek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka