Gość: * IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:22 Może mi ktoś odpowiedzieć, gdzie podziały sie opinie do tego wątku? Jeszcze przed chwilą, gdy władowała mi się strona było ich 8 a teraz nie ma ani jednej. Czyżby cenzura? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HNG Re: Mógłbym zablokować całe miasto - dyrektor ZDi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:37 Ja miałem opinie, że Tajster jest głupi jak but. I taką podtrzymuję. A z tą cenzurą to zastanawiające, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Mógłbym zablokować całe miasto - dyrektor ZDi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:53 No i masz odpowiedź: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=40295918 Nie o to chodzi co kto napisał i jakie ma zdanie, chodzi o wolność wypowiedzi. Póki nie ma przekleństw moim zdaniem nie powinno się uzuwac postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver driver [...] IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.04.06, 14:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver driver te, społeczny IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.04.06, 16:16 Tobie sie wydaje, ze kariere zrobisz nożyczkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver driver Jakiś ty Silny, Misiu!!!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.04.06, 14:05 "Mógłbym zablokować całe miasto" - toż to jak z dowcipu o Stalinie: "...a przecież mógł zabić". Czy tego za przeproszeniem leśnika długo jeszcze będzie się tolerować na stołku w ZDiK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KM Re: Jakiś ty Silny, Misiu!!!!!! IP: *.zax.pl / *.zax.pl 14.04.06, 16:50 O to jak długo on jeszcze będzie siedział na tym stołku zapytaj jaśnie pana pryncypała Majchrowskiego on chyba jest ślepy skoro nie widzi co jego podopieczny wyrabia wszyscy mają tego dość a polska branża drogowców boki zrywa z pana Tajstera. Niestety wszyscy jesteśmy bezsilni jeżeli chodzi o jego osobę, zagadką jest co on ma na swojego pryncypała że do tąd go jeszcze nie wypieprzył ze stołka. Godne ubolewania, żadki radykalny pokaz łamania przepisów i przymykania oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasztanka Re: Jakiś ty Silny, Misiu!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 21:11 misiu - jakis ty silny - a tej kapieli w wannie. Chce cie silaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdam Re: Jakiś ty Silny, Misiu!!!!!! IP: *.ghnet.pl 15.04.06, 07:22 z pewnością dokąd Majchrowski będzie prezydentem wybierając Majchrowskiego wybierają także Tajstera Odpowiedz Link Zgłoś
makabi Re: Mógłbym zablokować całe miasto - dyrektor ZDi 14.04.06, 14:25 A PRĄDNICKA???? co to jest ulica osiedlowa czy drugorzędna? Tylko ani pan Tajser ani pan Zaborski ani prezydent Majchrowski tęy nie jeżdżą bo nie maja czasu na stanie w korku z powodu innej głupiej decyzji o przebudowie skrzyżóania z Wrocłąwską? A propos, wrocłąwsak. A te wielkie dziury przy szpitalu wojskowym to kto ma naprawić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAT/2brat3 Te same dziury co roku ! IP: *.ket.agh.edu.pl 14.04.06, 14:49 Przypomina się anegdota o dziewczynie, która mówi "tak słabo teraz przyszywają te guziki, że od kiedy kupiłam tę bluzkę, muszę przyszywać już ósmy raz" :-)) Przecież w pierwszej kolejności trzeba tak dopracować technikę łatania dziur, żeby nie wyskakiwały ciągle w tych samych miejscach, jak np. na ul. Chrobrego w okolicy skrzyżowania z ul.Łukasiewicza ! Toż to iście Syzyfowe prace ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok wawelski gadanie o wylanych tonach asfaltu kojarzy mi się z IP: *.autocom.pl 14.04.06, 15:01 kojarzy mi się z PRL-em, jak to się nie mówiło ile norm wyrobionych i ile ton betonu wylanych. Z jednym sie musze zgodzić co powiedział Dyr. Tajser: łatanie dziur w Krakowie to ratowanie Trupa. Wszystko trzeba zryć i położyć na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Mógłbym zablokować całe miasto - dyrektor ZDi IP: *.autocom.pl 14.04.06, 16:59 Tajster już raz zablokował całe misto. W styczniu 2005. Ma chłop wprawę. A dziury niech łata szybciej, bo jak pieniądze poójdą na odszkodaowania dla kierowców, to już napewno nie będzie zaco łatać dziur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan dziury IP: *.autocom.pl 14.04.06, 17:03 A kiedy coś będzie zrobione w sprawie ul. Portowej? Ser szwajcarski to mało powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grochem o ścianę! Re: dziury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:16 T.był łaskaw oś powiedzieć? nieprawdopodobne! Toż to człowiek umiejący tylko dokuczać, prześladować, molestwać: pieniacz i cham... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Mógłbym zablokować całe miasto - dyrektor ZDi IP: *.crowley.pl 14.04.06, 21:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intima_29 A kto zablokuje Tajstera??? IP: *.ae.krakow.pl 18.04.06, 08:15 A kto w końcu zablokuje Tajstera??? Poziomem swoich wypowiedzi dorównuje Dodzie. A i o czynach nic dobrego nie można powiedzieć... Oj, Janek, skończ już karierę, Kobierzyn pytał się o Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjto stan dróg co rok gorszy (dzięki p.Tajser) IP: 57.66.197.* 18.04.06, 08:40 Zauważam, że z roku na rok stan dróg krakowskich i okolicznych tylko się pogarsza się, ekipy - zresztą rzadkie - nie nadążają z ich łataniem. Nowe nawierzchnie psują się coraz szybciej. Czyż nie zbiega się to z działalnośią p. Tajsera? Pamiętam, że w zeszłym roku, rozwalnoego ekranu akustycznego przy Wielickiej nikt nie ruszał od miesięcy, żadna ekpia nie uprzątnęła go z dróżki osiedlowej. Zadzwoniłem do ZDiK i zapytałem, dlaczego nikt się tym nie zajmuje od miesięcy, a tam powiedziano mi, że tak, że owszem, że już właśnie wszystko się załatwia tylko potrzeba podpisu dyrektora. Zapytałem: to trzeba na to kilka miesięcy? Nie dostałem odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś