Dodaj do ulubionych

Mógłbym zablokować całe miasto - dyrektor ZDiK ...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:22
Może mi ktoś odpowiedzieć, gdzie podziały sie opinie do tego wątku? Jeszcze przed chwilą, gdy władowała mi się strona było ich 8 a teraz nie ma ani jednej. Czyżby cenzura?
Obserwuj wątek
    • Gość: HNG Re: Mógłbym zablokować całe miasto - dyrektor ZDi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:37
      Ja miałem opinie, że Tajster jest głupi jak but. I taką podtrzymuję. A z tą
      cenzurą to zastanawiające, nie?
      • Gość: * Re: Mógłbym zablokować całe miasto - dyrektor ZDi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:53
        No i masz odpowiedź: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=40295918
        Nie o to chodzi co kto napisał i jakie ma zdanie, chodzi o wolność wypowiedzi. Póki nie ma przekleństw moim zdaniem nie powinno się uzuwac postów.
        • Gość: driver driver [...] IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.04.06, 14:11
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: driver driver te, społeczny IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.04.06, 16:16
            Tobie sie wydaje, ze kariere zrobisz nożyczkami?
    • Gość: driver driver Jakiś ty Silny, Misiu!!!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.04.06, 14:05
      "Mógłbym zablokować całe miasto" - toż to jak z dowcipu o Stalinie: "...a
      przecież mógł zabić".

Czy tego za przeproszeniem leśnika długo jeszcze będzie się tolerować na stołku
      w ZDiK?
      • Gość: KM Re: Jakiś ty Silny, Misiu!!!!!! IP: *.zax.pl / *.zax.pl 14.04.06, 16:50
        O to jak długo on jeszcze będzie siedział na tym stołku zapytaj jaśnie pana
        pryncypała Majchrowskiego on chyba jest ślepy skoro nie widzi co jego
        podopieczny wyrabia wszyscy mają tego dość a polska branża drogowców boki zrywa
        z pana Tajstera. Niestety wszyscy jesteśmy bezsilni jeżeli chodzi o jego osobę,
        zagadką jest co on ma na swojego pryncypała że do tąd go jeszcze nie wypieprzył
        ze stołka. Godne ubolewania, żadki radykalny pokaz łamania przepisów i
        przymykania oczu.
        • Gość: kasztanka Re: Jakiś ty Silny, Misiu!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 21:11
          misiu - jakis ty silny - a tej kapieli w wannie. Chce cie silaczu.
      • Gość: wdam Re: Jakiś ty Silny, Misiu!!!!!! IP: *.ghnet.pl 15.04.06, 07:22
        z pewnością dokąd Majchrowski będzie prezydentem
        wybierając Majchrowskiego wybierają także Tajstera
    • makabi Re: Mógłbym zablokować całe miasto - dyrektor ZDi 14.04.06, 14:25
      A PRĄDNICKA???? co to jest ulica osiedlowa czy drugorzędna? Tylko ani pan Tajser ani pan Zaborski ani prezydent Majchrowski tęy nie jeżdżą bo nie maja czasu na stanie w korku z powodu innej głupiej decyzji o przebudowie skrzyżóania z Wrocłąwską? A propos, wrocłąwsak. A te wielkie dziury przy szpitalu wojskowym to kto ma naprawić?
    • Gość: BRAT/2brat3 Te same dziury co roku ! IP: *.ket.agh.edu.pl 14.04.06, 14:49
      Przypomina się anegdota o dziewczynie, która mówi "tak słabo teraz
      przyszywają te guziki, że od kiedy kupiłam tę bluzkę, muszę przyszywać już ósmy
      raz" :-))
      Przecież w pierwszej kolejności trzeba tak dopracować technikę łatania dziur,
      żeby nie wyskakiwały ciągle w tych samych miejscach, jak np. na ul. Chrobrego w
      okolicy skrzyżowania z ul.Łukasiewicza ! Toż to iście Syzyfowe prace !
    • Gość: smok wawelski gadanie o wylanych tonach asfaltu kojarzy mi się z IP: *.autocom.pl 14.04.06, 15:01
      kojarzy mi się z PRL-em, jak to się nie mówiło ile norm wyrobionych i ile ton
      betonu wylanych. Z jednym sie musze zgodzić co powiedział Dyr. Tajser: łatanie
      dziur w Krakowie to ratowanie Trupa. Wszystko trzeba zryć i położyć na nowo.
    • Gość: Stefan Re: Mógłbym zablokować całe miasto - dyrektor ZDi IP: *.autocom.pl 14.04.06, 16:59
      Tajster już raz zablokował całe misto. W styczniu 2005. Ma chłop wprawę.

A dziury niech łata szybciej, bo jak pieniądze poójdą na odszkodaowania dla
      kierowców, to już napewno nie będzie zaco łatać dziur.
    • Gość: Stefan dziury IP: *.autocom.pl 14.04.06, 17:03
      A kiedy coś będzie zrobione w sprawie ul. Portowej? Ser szwajcarski to mało
      powiedziane.
      • Gość: Grochem o ścianę! Re: dziury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:16
        T.był łaskaw oś powiedzieć? nieprawdopodobne! Toż to człowiek umiejący tylko
        dokuczać, prześladować, molestwać: pieniacz i cham...
    • Gość: w Re: Mógłbym zablokować całe miasto - dyrektor ZDi IP: *.crowley.pl 14.04.06, 21:14
    • Gość: intima_29 A kto zablokuje Tajstera??? IP: *.ae.krakow.pl 18.04.06, 08:15
      A kto w końcu zablokuje Tajstera??? Poziomem swoich wypowiedzi dorównuje
      Dodzie. A i o czynach nic dobrego nie można powiedzieć... Oj, Janek, skończ już
      karierę, Kobierzyn pytał się o Ciebie...
    • Gość: pjto stan dróg co rok gorszy (dzięki p.Tajser) IP: 57.66.197.* 18.04.06, 08:40
      Zauważam, że z roku na rok stan dróg krakowskich i okolicznych tylko się
      pogarsza się, ekipy - zresztą rzadkie - nie nadążają z ich łataniem. Nowe
      nawierzchnie psują się coraz szybciej.
      Czyż nie zbiega się to z działalnośią p. Tajsera?
      Pamiętam, że w zeszłym roku, rozwalnoego ekranu akustycznego przy Wielickiej
      nikt nie ruszał od miesięcy, żadna ekpia nie uprzątnęła go z dróżki osiedlowej.
      Zadzwoniłem do ZDiK i zapytałem, dlaczego nikt się tym nie zajmuje od miesięcy,
      a tam powiedziano mi, że tak, że owszem, że już właśnie wszystko się załatwia
      tylko potrzeba podpisu dyrektora. Zapytałem: to trzeba na to kilka miesięcy?
      Nie dostałem odpowiedzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka