Dodaj do ulubionych

Nadal szukamy Marty...

19.04.06, 17:01
w tym watku będa tylko ważne i sprawdzone informacje, darujcie sobie plotki i
oceny, zachowamy to na , mam nadzieję, szczęśliwy koniec całej historii

o prowadzenie tego wątku prosze evę...
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Re: Nadal szukamy Marty... 19.04.06, 17:11
      Powodzenia w poszukiwaniach i optymizmu życzę. A plotki proszę niezwłocznie
      dementować, bowiem to naprawdę więcej przynosi szkody...
      trudny
      Pojmuję, ze i plotka może po analizie okazać się materiałem cennym, ale zawsze
      przeciez istnieje możliwość zlokalizowania jej źródła, a zbędne komentarze
      zapewne dodatkowo psują krew i bliskim i tym wszystkim którzy z troską mogą
      jedynie obserwować...bo pomóc wprost to nierealne...
    • Gość: Marcysia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:05
      ale kto to jest Eva??
      • Gość: veea Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.ghnet.pl 20.04.06, 17:20
        osoba która zgłosila tu an forum zaginięcie marty i poprosiła o pomoc
        Veea
        • Gość: Marcysia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 18:43
          dziekuje
    • Gość: eva PLOTKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 19:37
      Dementuję stanowczo wszelkie plotki o odnalezieniu Marty.
      Powtarzam link do zdjęć: ceiwatko.w.interia.pl/ulotka.jpg

Plotkarzy, zanim wpiszą kolejne rewelacje proszę o zajrzenie tu:
      www.malopolska.policja.gov.pl/osoby_zaginione.php
      Dziękuję peteenowi i wszystkim życzliwym.
      • Gość: cz Re: PLOTKI IP: *.crowley.pl 20.04.06, 20:40
        Dobrze, ze Eva sie odezwala, moze to choc przez chwile wyciszy plotki
        "zyczliwych". A swoja droga mija bez wiesci kolejny dzien brrr..
    • cyferblat Kontynuowanie tego watku-jest bezsensowne.Przy 21.04.06, 18:03
      całym szacunku i powadze dla Jej rodziny-kto po tylu dniach pamięta jak Ona
      wyglądała.No i Peteen co będzie jeżeli Ona się nie znajdzie/nie daj Boże/-to
      po ilu dniach zamkniesz wątek,po ilu dniach odbierzesz nadzieję-adminie.
      • peteen wątek został wznowiony na prośbę... 21.04.06, 18:41
        przyjaciół, nie-adminie...
        • cyferblat I na prośbę przyjaciół-zamkinesz.Paniał. 21.04.06, 18:53

• Gość: Cyfra Re: I na prośbę przyjaciół-zamkinesz.Paniał. IP: *.w.pppool.de 23.04.06, 19:20
            a co ty chcesz od Peetena?Czepiasz sie go bo chce pomodz ?Nie rozumiem twojej
            postawy....
    • to.ya Re: Nadal szukamy Marty... 24.04.06, 18:47
      Zaraz dam u siebie na forum. Poproszę o podanie dalej.
    • Gość: eh Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:37
      jak chcecie cokolwiek osiągnac jak usuwacie posty? moze by tak zwrzyc na to ze
      zaznaczami ze to jest poki co plotka...i nikt jej nie bedzie rozpowiadal co? a
      skoro sa ludzie którzy to juz slyszeli to moze cos w tym jest...udzielam sie bo
      powiedizał mi o tym znajomy a to byla dziewczyna z jego rodziny ;]...ehh
      • Gość: Elena Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 00:30
        a co ci dokładnie powiedział? czy przypadkiem ty sam nie rozpuszczasz ty plotek?
      • peteen każdy twój durny wpis będzie usuwany... 25.04.06, 08:18
        uważam cię za najgorszego w tym momencie szkodnika na tym forum...
        • mitu611 Re: każdy twój durny wpis będzie usuwany... 25.04.06, 10:20
          peteen napisał:

> uważam cię za najgorszego w tym momencie szkodnika na tym forum...
          Bez chwili namyslu usuwaj Peteen wszystkie szkodliwe i niesmaczne bzdury.
          • Gość: Sonia Nie traćmy nadziei IP: *.ghnet.pl 25.04.06, 14:40
            Dlaczego nie mam prawa zapytać czy te plotki są prawdziwe?Przecież ja też się
            martwię.Dziś jechałam koło szkoły Marty i widziałam zdjęcie na drzwiach,więc
            jest nadzieja.Na pewno jest wiele osób,które chca,żeby Marta wróciła cała i
            zdrowa do domu.Sama modlę się o to,wiec proszę nie traktować mnie jak wroga bo
            nim nie jestem.
            • Gość: Elena Re: Nie traćmy nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:59
              Przyłączam się ,możesz skasować jego wątek ale może to są przwdziwe
              informacje ?,jesteśmy ciekawi ,bo cala sprawa przycichła ,pojawiają się różne
              plotki nie wiadomo w co wierzyć
    • Gość: Gość Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:05
      Dlaczego kasujesz moje wiadomości??
      Przecież należy znać prawdę!!!
      Co to jest za zmowa milczenia??
      A może to Ty jsteś tym psychopatą? Bo ja już nie wiem co mam o tym myśleć... I
      chyba nie tylko ja.
      I to jest sprawdzona informacja, zadzwoń sobie na policję!
      • Gość: O [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:20
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Sonia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.ghnet.pl 25.04.06, 15:19
        Na sronie internetowej policji,w statystykach w okresie od 17.o4.2006 do
        24.o4.2006, w Krakowie nie było żadnego zabójstwa.To mnie uspokaja.Więc miejmy
        nadzieję,że to plotki.
      • Gość: magda Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:21
        Jaką informacje ja nic nie wiem. Proszę o wytłumaczenie. Też jestem przejęta losem Marty
    • Gość: Woytek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:14
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: eva Re: Strategia błędów lub strategiczny błąd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:33
        Co ty pieprzysz człowiecze?!
        Dobrzy ludzie, zamiast bawić się w domorosłych detektywów
        i psychologów, bądźcie łaskawi najpierw przeczytać poprzednie wpisy.
        Podawałam wielokrotnie link do stron policji gdzie jest informacja o Marcie.
        www.malopolska.policja.gov.pl/osoby_zaginione.php
        To nie boli, wystarczy kliknąć, żeby dowiedzieć się, że się NIE znalazła.
        Syndrom masy: krwi i igrzysk. Dojrzewam do tego, aby nie kontynuować tego wątku.
        Z burzliwych dyskusji na kilkaset postów z tego i obocznego forum napisały do
        mnie 2 słownie dwie osoby z rzeczowymi radami, pomysłami i chęcią pomocy.
        Jeszcze raz serdecznie im dziękuję.
        Tym samym uważam, że dalsze istnienie tego tematu nie przyniesie mu korzyści.
        • Gość: Woytek Ewa zjadła jabłko... tyle że zgniłe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:48
          Jeśli dobrze rozumiem jedynym wg Pani dowodem życia dziewczyny jest policyjna
          strona internetowa...? Oj chyba w dzieciństwie czytano Pani Stanisława Lema i
          to za dużo. Nie wierzę w mobilność policyjnych stron internetowych i bieżące
          ich aktualizowanie, zwłaszcza w tak specyficznych sprawach. Wierzę za to w
          powszechną praktykę mniejszego zła, czyli ukrywania przed ludźmi rzeczywistych
          faktów do czasu osiągnięcia zamierzonego rezultatu, w tym wypadku złapania
          sprawcy.
          • Gość: Fuksja Re: Ewa zjadła jabłko... tyle że zgniłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:03
            Zwracam sie do Woytka,powiedz skąd niby masz te informacje? jeżeli to paskudna
            gra z twojej strony ,to wiedz,że możnaby cię było oskarżyć o rozsiewanie
            plotek i podawanie nieprawdziwych informacji.
          • Gość: eva Skarbnik Spiskowej Teorii Dziejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:06
            Rozumiem że tanie powieści kryminalne są dla Pana pasjonującą lekturą.
            Mógłby Pan nawet rozwijać swój talent i zaistnieć na polu literatury
            niemrawej. Obawiam się jednak, że musiałby Pan zaczerpnąć nieco rzemiosła
            z pozycji nieco wyższych lotów. Jak już doszlifuje Pan wrsztat, proszę dać
            znać. Znam fajne miejsce do sprzedaży takich dzieł. W przejściu podziemnym koło
            dworca był ostatnio wakat, tuż obok budki z preclami.
          • barrin Re: Ewa zjadła jabłko... tyle że zgniłe 25.04.06, 21:47
            Eva jest osobą najlepiej zorientowaną w sytuacji i jasno powiedziała, ze Marta się nie znalazła, więc,
            panie Woytek, może starczy już tej błazenady pod różnymi nickami i rozsiewania obrzydliwych plotek ?
    • Gość: Jadzia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.zax.pl 26.04.06, 09:26
      Jeżeli Marta się nie odnalazła do tej pory, abstrahując od wszelkich plotek, to
      w takim razie, co się z nią stało?
      • Gość: ja Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 09:47
        Podobno się już znalazła,nie jest to jednak szczęśliwe odnalezienie.
        • Gość: Jadzia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.zax.pl 26.04.06, 10:20
          Wszyscy temu zaprzeczają, ale plakaty poznikały, a te osoby, które jej szukały
          umilkły. Być może unikają rozgłosu, jeśli tak to potrafię to uszanować.
          • ja275 czy Marta sie odnalazla? 26.04.06, 11:05
            w Warszawie na dzwiach TESCO na Jelonkach wisi plakat Marty - nikt go jeszcze
            nie zdjal, ciekawa jstem czy Marta sie juz odnalazla?
            • Gość: Jadzia Re: czy Marta sie odnalazla? IP: *.zax.pl 26.04.06, 11:53
              To jest właśnie zagadka...
          • Gość: magda Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:54
            tylko ktoś powinien to zakomunikować, przynajmniej nie byłoby już plotek, domniemywań na temat Marty. Chyba należy się to osobą które pomagały w poszukiwaniu Marty a może nadal jej szukają. Mam nadzieje, że eva da znać jeżeli będzie coś "oficjalnie wiadomo", niezależnie czy to będą dobre wieści czy nie!
            • Gość: eva Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:33
              www.itaka.org.pl/main.php?S=foundation
              • Gość: Sonia Do Evy IP: *.ghnet.pl 26.04.06, 23:27
                Evo,czy kontaktowaliście się z jasnowidzem krakowskim p.Edwardem Kan?
                • Gość: dramat Re: Do Evy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 00:54
                  piprzycie ludzie tutaj takiego glupoty...macie zamiar sie klocic? to zalozocie
                  sobie na to specjalny watek.... jest tu niby jakas najleppiej zorientowana
                  EVA..a niby czemu? bo podaje adres strony policji na ktorej nie ma rowniez nic
                  o kobiecie ktora niedawno znaleziono na krowodrzy pociętą? policja? strona?
                  plotka? jest marta..jest informacja która zna juz caly kraków..i jest ona
                  tragiczna nie jestety..nie musi byc prawdziwa..ale skor znikaja powoli
                  plakaty....to trzeba sie z tym pogodzic...a to ze nie ma na ten teamt nic..to
                  chocby nawet z tego względu ze rodzina robi wszystko aby uciszyc tragedie..jak
                  kazdy w takiej sytuacji? POWIEM WAM ZE MARTA BYLA CO JAK CO ALE Z MOJEJ
                  RODZINY..DLAEKIEJ BARDZO ALE TO ZAWSZE RODZINA... I CO OKLAMYWALIBYSMY SIE W
                  RODZINIE?...zanim cokolwiek usuniecie...zauwazcie ze wszystko moze byc plotka
                  albo faktem... nie tylko jakas eva co wszystko wie ;]
                  • Gość: m_q Misiu, albo konkret albo spadówa z tym spamem... IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 01:27
                    • Gość: fuksja Re: Misiu, albo konkret albo spadówa z tym spamem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 01:41
                      Konkrety człowieku i się zaloguj;jak nie to koniec ze spamem
                  • Gość: eva Re: Do dramat - dość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 08:51
                    Dramat, wypisujesz swoje bzdety po wszystkich forach.
                    Poinformowałam o tobie policję.
                    Wykazali zaskakujące zainteresowanie.
                  • Gość: Woytek Dość spekulacji. Sprawa jest zamknięta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:02
                    Popieram gorąco! Warto sobie zdać spawę z faktu SMIERCI tej dziewczyny! Zamiast
                    podłapywać żałosne wątki tylko po to by łudzić się nadzieją na szczęśliwe
                    odnalezienie... W tym wypadku jedyną "Itaką" dla Marty jest drugi świat, nie
                    żadna organizacja Pani Evy! Marta nie żyje, po co komu jasnowidz, chyba tylko
                    aby znaleźć mordercę! Każdy w Krakowie kto choć trochę zainteresował się tą
                    sprawą i wykorzystał znajomości w celu zdobycia informacji wie że odnaleziono
                    niekompletne zwłoki tej dziewczyny i że wpisują się one w serię podobnych
                    morderstw już od października. Sprawą zajmuje się obecnie policja, stąd
                    niejawność pewnych faktów.
                    • barrin Sam właśnie spekulujesz 27.04.06, 19:28
                      w tym momencie NIGDZIE nie jest podane, ze znaleziona ofiara to Marta, więc się uspokuj.
                    • Gość: zdumiony Re: Dość spekulacji. Sprawa jest zamknięta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:59
                      To nieprawdopodobne, że na świecie żyją tacy kretyni ja woytek. Ty masz jeszcze
                      jakies anomalie oprocz pustego łba? Trzeba cie gdzies zarejestrowac zeby ludzi
                      ostrzec.
    • Gość: iza Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:45
      Czwartek, 27 kwietnia 2006, 16:34
      Makabryczne odkrycie pod Krakowem
      Zwłoki młodej kobiety znaleziono w zlewie w Zakrzowie koło Wieliczki w Małopolsce – informuje reporter RMF. Ciało było zmasakrowane.

OBY TO NIEBYŁA MARTA
      • Gość: Mastty :/ Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:29
        Jezeli to nie Marta, to i tak znaczy , ze zginala mloda kobieta, ktorej ktos tez
        na pewno szukal , wiec nie ma sie z czego cieszyc, tylko zastanowic sie co
        robic, zeby takie sytuacje wydarzaly sie jak najrzadziej.
      • Gość: Ataman Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:33
        www.rmf.pl/fakty/?id=98843
        faktyczna informacja ,.ale jeszcze nie ustalono tożsamości ofiary...
        zobaczymy(zrobią chyba testy DNA i oglądną uzębienie-metody
        identyfikacji) ,bądżcie dobrej myśli może Marta się znajdzie,Będzie co Bóg da,
        • ewelka123456 Re: Nadal szukamy Marty... 27.04.06, 18:40
          o co chodzi z Ta Marta???? Co sie stało?
      • Gość: Sonia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.ghnet.pl 27.04.06, 21:58
        Gdyby to była Marta to przecież ktoś rozpoznałby spodnie z wyhaftowaną literką A
        • Gość: Jadzia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.zax.pl 28.04.06, 09:42
          krakow.naszemiasto.pl/wydarzenia/596109.html
          Bardzo proszę, gdyby ktoś wiedział coś na temat tożsamości tej nieszczęśliwej
          dziewczyny niech da znać.
          • Gość: alice Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:46
            no dobra, dwa cytaty:
            ze strony malopolskiej policji, jak ubrana byla Marta:

" kurtka czerwona sportowa z białymi wszywkami w postaci kwiatów, BIAŁA BLUZA spodnie jeans koloru niebieskiego, czerwone adidasy, oraz CZERWONE SKARPETY."

ZE STRONY: krakow.naszemiasto.pl/wydarzenia/596109.html:

Dziewczyna ubrana była w dżinsy z charakterystyczną naszywaną literą "A" z cienkim brązowym paskiem, JASNĄ BLUZKĘ I BORDOWE SKARPETKI.

DUZYMI LITERAMI NAPISALAM PUNKTY WSPOLNE W OBU OPISACH (kolor bordo to taki ciemno czerwony jakby ktos mial watpliwosci...)
        • Gość: elena Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:47
          Właśnie piszą ,że ta dziewczyna znaleziona na żwirowni miała spodnie z
          literkaA......
          • Gość: chcghgf Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:41
            no i co z tego ze miala literke A..? przeciez marta bryła nie miala literki a:)
            czyli to nie ona!
            • Gość: jojgo Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:50
              też mi się tak wydaje. przecież w opisie stroju marty powiedzieliby że miała
              literkę A
              • Gość: asia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:05
                no włąsnie marta niemiala literki a wiec to napewno nie ona!
                • Gość: alicja Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:28
                  marta bryła to córka jednego z najwiekszych biznesmenów krakowa ...szkoda tylko
                  ze zwyklym szarym ludziom nie przyklejają kartek o zaginieciu na kazdym miejscu
                  miasta..choćwspólczuje szczerze rodzinie ze musza znosic smierc dziecka..
                  • Gość: H56 Martę zamordowano ! IP: *.comnet.krakow.pl 28.04.06, 18:22
                    właśnie podano informację w Kronice Krakowskiej TVP3. Morderca został już
                    aresztowany. Wyrazy współczucia najbliższym.
    • kmkasia Re: Nadal szukamy Marty... 28.04.06, 18:37
      ta dziewczyna zamordowana to Marta??? straszne, współczuje rodzinie.
      • Gość: gość Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 18:40
        Najszczersze kondolencje dla rodziny :-(
      • katikot Re: Nadal szukamy Marty... 28.04.06, 19:04
        w radiu też właśnie podali, że to najprawdopodobniej Marta...
        • Gość: marcin Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:17
          16-letnia Marta nie żyje

Szukał jej cały Kraków, akcja trwała w całej Polsce - teraz wiadomo, że
          16-letnia Marta Bryła nie żyje. Okazało się, że zmasakrowane ciało odnalezione
          wczoraj niedaleko Wieliczki, to ciało dziewczyny.

Poszukiwania Marty trwały od początku kwietnia. Według informacji reportera RMF,
          dziewczyna została zamordowana już w dniu zaginięcia.

Zwłoki Marty znaleziono w zalewie w Zakrzowie

fakty.interia.pl/news?inf=743677
          • imprezagt Kondolencje dla rodziny. Niech spoczywa w pokoju. 28.04.06, 19:24
            [i][i][i]. Smutne. Całe życie miała przed sobą. Niech Bóg jej wynagrodzi
            cierpienia.
    • Gość: p. Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:17
      fakty.interia.pl/news?inf=743677
      ...
    • Gość: Sonia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.ghnet.pl 28.04.06, 19:24
      A jednak Marta nie żyje.Co to za potwór ją zabił.Tak strasznie żal biednej
      niewinnej dziewczyny i żal najbliższych.Boże miej w opiece Martę i jej rodzinę.
      • Gość: ja Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:27
        Jej chłopak to zrobił, straszna tragedia, współczuję rodzinie ...:(
      • Gość: gość Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:27
        zabił ją jej własny chłopak...
        • katikot Re: Nadal szukamy Marty... 28.04.06, 19:35
          jak on mógł to zrobić...dlaczego???
        • Gość: magda Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.chello.pl 28.04.06, 19:38
          Brak słów na to wszystko co się stało!!!!.....
    • cyferblat Peteen-zamkinij ten post. 28.04.06, 19:44

• Gość: ja Re: Peteen-zamkinij ten post. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:01
        Dołączam się do tej prośby, skończmy dyskusję, uszanujmy Jej pamięc i uczucia
        rodziny.
        • Gość: td. Re: Peteen-zamkinij ten post. IP: *.freedom2surf.net 28.04.06, 21:13
          Bardzo wspolczuje rodzinie.

Przesledzilam caly ten watek, nie udzielalam sie wczesniej, ale Ci "plotkarze"
          jednak mieli racje, a zostali doslownie zwyzywani przez niektorych i nawet
          policja straszeni. Nie dalo sie inaczej dyskutowac? Final przykry.

• m_q Requiem aeternam dona ei Domine, 28.04.06, 20:14
        Et lux perpetua luceat ei. Requiescat in pace.
        +
    • Gość: Jadzia Kondolencje IP: *.zax.pl 28.04.06, 21:22

Nie umiem wyrazić, jak bardzo mi jest przykro z powodu Marty.Odkąd po raz
      pierwszy zobaczyłam plakat, ta sprawa nie dawała mi już spokoju. Cały czas
      myślałam o jej rodzinie. Modlę się o pomoc dla Wszystkich Bliskich Marty w tej
      ciężkiej żałobie.
      • Gość: koniec Re: Kondolencje IP: *.autocom.pl 29.04.06, 00:31
        zamknijcie ten wątek. Koniec. Wiadomo, że każdy współczuje.
        • Gość: Pit MARSZ !!!!!!!!!!!!!! IP: 89.171.133.* 29.04.06, 11:23
          Nie znałem Marty, cała sprawa mnie przeraziła, wczoraj gdy się dowiedziałem że
          Marta nie żyje poprostu zamarłem......Myślę że możemy razem zoraganizować
          marsz pamięci, przeciw przemocy........ Wiele osób interesowało się sprawą
          zaginięcia, poszukiwaniami, służyli dobrą radą, słowem. Zbierzmy się wszyscy 4
          maja pod Liceum do którego chodziła Marta, miejscem gdzie ślad po niej zaginął
          Zespół Szkół Ogólnokształcących STO
          Ul. Stradomska 10, 31 – 058 Kraków
          z tamtąd stradom->dietla->starowiślna->plac dominikański->rynek dookoła-
          >kościól Mariacki i może tam pomodlimy się wszyscy.Co sądzicie?Może koledzy i
          koleżanki zamówią mszę?
          • Gość: Jadzia Re: MARSZ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.zax.pl 29.04.06, 12:23
            Myślę, że jest wielu, którzy chcą okazać rodzinie wsparcie.Popieram taki
            pomysł.
          • Gość: ja Re: MARSZ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:33
            Tylko nie 4 i 5 maja, wtedy są matury. Wiele osób nie moze iść
          • Gość: Mabik Jaki sens mają te marsze? IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.06, 14:33
            Ciągle słyszy się, że gdzieś kogoś zamordowano. Zaraz po tym rusza marsz
            przeciwko przemocy? I co? I nic - kompletnie nicsię nie zmienia :-( Nikt nic nie
            robi żeby poprawić bezpieczeństwo, żeby zapobiegać przemocy. Politycy bimbają
            sobie z tych wszystkich marszy :-(
            • Gość: l Re: Jaki sens mają te marsze? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 29.04.06, 14:40
              Tego typu zabójstwa zdarzały się, zdarzają i będa zdarzać. Tu nie tylko
              egzaltowane marsze nie mają sensu, ale tez proponowane przez Ciebie
              działania "żeby poprawić bezpieczeństwo". Jakimi działaniami można wyeliminowac
              tego typu przypadki?
              • Gość: dsgs Re: Jaki sens mają te marsze? IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.06, 01:53
                Takie jak ten? Edukacją - w głowie się nie mieści że 16-latka (ponoć religijna)
                jest w ciązy z dużo starszym chłopakiem.
                • Gość: tutu Re: Jaki sens mają te marsze? IP: *.crowley.pl 02.05.06, 20:13
                  Gość portalu: dsgs napisał(a):

> Edukacją - w głowie się nie mieści że 16-latka (ponoć
                  > religijna) jest w ciązy z dużo starszym chłopakiem.

Niewiele chyba ci się w tej głupiej głowie mieści.
                  Skąd się biorą takie pajace?
                  • Gość: l Re: Jaki sens mają te marsze? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 02.05.06, 22:30
                    Że się biorą, mały problem. Gorzej, że chodzą do wyborów oraz pisują na forum.
                    • Gość: Jadzia Re: Jaki sens mają te marsze? IP: *.zax.pl 04.05.06, 08:42
                      JA umiem przyznać się do tego, że pomysł z marszem był zły. Przekonują mnie
                      cudze arguementy- bo ich umiem słuchać. Jednak najlepszą metodą dyskusji na
                      forach to jak się ktoś nie zgadza z cudzą opinią, to go zmieszać z błotem i
                      upokorzyć. Skąd wiesz na kogo ja głosuję w wyborach i skąd ta niezachwiana
                      pewność, że właśnie Ty podejmujesz dobre decyzje?
          • Gość: l marsz do nauki IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 29.04.06, 14:41
            Głupawe i egzaltowane pomysły zachowaj dla siebie.
    • Gość: z krakowa niestety IP: *.ghnet.pl 29.04.06, 01:02
      miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,3315093.html
      to straszne...modlę się...pamiętam
      • Gość: jojgo Re: niestety IP: *.76.classcom.pl 29.04.06, 03:10
        nie do wiary - czy cały czas jej chłopak pomagał w poszukiwaniach? cały
        miesiąc patrzył/
        • Gość: bo Re:brak słłłłłłłłłłów niestety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 08:07
          kara śmierci!!!!!!!Nic wiecej nie moge wydusić z siebie .Strasznie współczuje
          rodzicom.Jesteśmy z Wami !!!
          • Gość: magda Re:brak słłłłłłłłłłów niestety IP: *.chello.pl 29.04.06, 14:19
            Boże . jak ja to przeczuwałam, po tej wiadomości teraz już pewnej że była w
            ciązy i jego tłumaczenie że poszła prosto do domu . Tak się raczej nie mówi. Idę
            do domu ale rzadko kto dodaje prosto , nie pasowało mi to od początku ale aż się
            bałam pisać.Zabił dwoje ludzi. Nie wiem czy jest kara...
            • Gość: Atamn ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:48
              Wieczny odpoczynek racz jej dac Panie a Światłość wiekuista
              niechaj jej świeci.Niech spocyzwa w pokoju wiecznym Amen.

• Gość: Ataman Co robić- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:54
                Trzeba wprowadzić w ramach WF obowiazkowe zajęcia z samoobrony(ju-jitsu,sambo,
                [rukopasznyj boj],boks,] to powinno pomóc(zapobiegać takim rzeczom
                • Gość: albo Re: Co robić- IP: *.bredband.comhem.se 01.05.06, 04:39
                  uswiadamiac seksualnie i uczyc jak zapobiegac ciazy ew. rozdawac prezerwatywy
                  • Gość: pinus Re: Co robić- IP: *.ghnet.pl 01.05.06, 12:44
                    zawiadamiac swojego partnera o ciazy w obecnosci specjalnie na ten moment
                    wynajetego ochroniarza, troche kosztuje a bedzie bezpieczniej dla siebie i dla
                    dziecka
                    • Gość: Ataman Re: Co robić- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:45
                      Czystość przedmałżeńska
                    • albrecht1 Re: Co robić- 02.05.06, 20:15
                      Gość portalu: pinus napisał(a):

> zawiadamiac swojego partnera o ciazy w obecnosci specjalnie na ten moment
                      > wynajetego ochroniarza, troche kosztuje a bedzie bezpieczniej dla siebie i dla
                      > dziecka

Najpierw pomysleć. Po piwerwsze czy jest sie gotowym, by miec dzieci. I po
                      drugie czy ten facet/ dziewczyna to naprawdę ktoś z kim chce się spedzić spory
                      kawał zycia.
    • f.gosia1 Re: Nadal szukamy Marty... 04.05.06, 20:21
      (*) (*) (*)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka