peteen 19.04.06, 17:01 w tym watku będa tylko ważne i sprawdzone informacje, darujcie sobie plotki i oceny, zachowamy to na , mam nadzieję, szczęśliwy koniec całej historii o prowadzenie tego wątku prosze evę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Nadal szukamy Marty... 19.04.06, 17:11 Powodzenia w poszukiwaniach i optymizmu życzę. A plotki proszę niezwłocznie dementować, bowiem to naprawdę więcej przynosi szkody... trudny Pojmuję, ze i plotka może po analizie okazać się materiałem cennym, ale zawsze przeciez istnieje możliwość zlokalizowania jej źródła, a zbędne komentarze zapewne dodatkowo psują krew i bliskim i tym wszystkim którzy z troską mogą jedynie obserwować...bo pomóc wprost to nierealne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcysia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:05 ale kto to jest Eva?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veea Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.ghnet.pl 20.04.06, 17:20 osoba która zgłosila tu an forum zaginięcie marty i poprosiła o pomoc Veea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcysia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 18:43 dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva PLOTKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 19:37 Dementuję stanowczo wszelkie plotki o odnalezieniu Marty. Powtarzam link do zdjęć: ceiwatko.w.interia.pl/ulotka.jpg Plotkarzy, zanim wpiszą kolejne rewelacje proszę o zajrzenie tu: www.malopolska.policja.gov.pl/osoby_zaginione.php Dziękuję peteenowi i wszystkim życzliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: PLOTKI IP: *.crowley.pl 20.04.06, 20:40 Dobrze, ze Eva sie odezwala, moze to choc przez chwile wyciszy plotki "zyczliwych". A swoja droga mija bez wiesci kolejny dzien brrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
cyferblat Kontynuowanie tego watku-jest bezsensowne.Przy 21.04.06, 18:03 całym szacunku i powadze dla Jej rodziny-kto po tylu dniach pamięta jak Ona wyglądała.No i Peteen co będzie jeżeli Ona się nie znajdzie/nie daj Boże/-to po ilu dniach zamkniesz wątek,po ilu dniach odbierzesz nadzieję-adminie. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen wątek został wznowiony na prośbę... 21.04.06, 18:41 przyjaciół, nie-adminie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: I na prośbę przyjaciół-zamkinesz.Paniał. IP: *.w.pppool.de 23.04.06, 19:20 a co ty chcesz od Peetena?Czepiasz sie go bo chce pomodz ?Nie rozumiem twojej postawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Nadal szukamy Marty... 24.04.06, 18:47 Zaraz dam u siebie na forum. Poproszę o podanie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:37 jak chcecie cokolwiek osiągnac jak usuwacie posty? moze by tak zwrzyc na to ze zaznaczami ze to jest poki co plotka...i nikt jej nie bedzie rozpowiadal co? a skoro sa ludzie którzy to juz slyszeli to moze cos w tym jest...udzielam sie bo powiedizał mi o tym znajomy a to byla dziewczyna z jego rodziny ;]...ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 00:30 a co ci dokładnie powiedział? czy przypadkiem ty sam nie rozpuszczasz ty plotek? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen każdy twój durny wpis będzie usuwany... 25.04.06, 08:18 uważam cię za najgorszego w tym momencie szkodnika na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
mitu611 Re: każdy twój durny wpis będzie usuwany... 25.04.06, 10:20 peteen napisał: > uważam cię za najgorszego w tym momencie szkodnika na tym forum... Bez chwili namyslu usuwaj Peteen wszystkie szkodliwe i niesmaczne bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Nie traćmy nadziei IP: *.ghnet.pl 25.04.06, 14:40 Dlaczego nie mam prawa zapytać czy te plotki są prawdziwe?Przecież ja też się martwię.Dziś jechałam koło szkoły Marty i widziałam zdjęcie na drzwiach,więc jest nadzieja.Na pewno jest wiele osób,które chca,żeby Marta wróciła cała i zdrowa do domu.Sama modlę się o to,wiec proszę nie traktować mnie jak wroga bo nim nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Nie traćmy nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:59 Przyłączam się ,możesz skasować jego wątek ale może to są przwdziwe informacje ?,jesteśmy ciekawi ,bo cala sprawa przycichła ,pojawiają się różne plotki nie wiadomo w co wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:05 Dlaczego kasujesz moje wiadomości?? Przecież należy znać prawdę!!! Co to jest za zmowa milczenia?? A może to Ty jsteś tym psychopatą? Bo ja już nie wiem co mam o tym myśleć... I chyba nie tylko ja. I to jest sprawdzona informacja, zadzwoń sobie na policję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.ghnet.pl 25.04.06, 15:19 Na sronie internetowej policji,w statystykach w okresie od 17.o4.2006 do 24.o4.2006, w Krakowie nie było żadnego zabójstwa.To mnie uspokaja.Więc miejmy nadzieję,że to plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:21 Jaką informacje ja nic nie wiem. Proszę o wytłumaczenie. Też jestem przejęta losem Marty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woytek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Strategia błędów lub strategiczny błąd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:33 Co ty pieprzysz człowiecze?! Dobrzy ludzie, zamiast bawić się w domorosłych detektywów i psychologów, bądźcie łaskawi najpierw przeczytać poprzednie wpisy. Podawałam wielokrotnie link do stron policji gdzie jest informacja o Marcie. www.malopolska.policja.gov.pl/osoby_zaginione.php To nie boli, wystarczy kliknąć, żeby dowiedzieć się, że się NIE znalazła. Syndrom masy: krwi i igrzysk. Dojrzewam do tego, aby nie kontynuować tego wątku. Z burzliwych dyskusji na kilkaset postów z tego i obocznego forum napisały do mnie 2 słownie dwie osoby z rzeczowymi radami, pomysłami i chęcią pomocy. Jeszcze raz serdecznie im dziękuję. Tym samym uważam, że dalsze istnienie tego tematu nie przyniesie mu korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woytek Ewa zjadła jabłko... tyle że zgniłe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:48 Jeśli dobrze rozumiem jedynym wg Pani dowodem życia dziewczyny jest policyjna strona internetowa...? Oj chyba w dzieciństwie czytano Pani Stanisława Lema i to za dużo. Nie wierzę w mobilność policyjnych stron internetowych i bieżące ich aktualizowanie, zwłaszcza w tak specyficznych sprawach. Wierzę za to w powszechną praktykę mniejszego zła, czyli ukrywania przed ludźmi rzeczywistych faktów do czasu osiągnięcia zamierzonego rezultatu, w tym wypadku złapania sprawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuksja Re: Ewa zjadła jabłko... tyle że zgniłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:03 Zwracam sie do Woytka,powiedz skąd niby masz te informacje? jeżeli to paskudna gra z twojej strony ,to wiedz,że możnaby cię było oskarżyć o rozsiewanie plotek i podawanie nieprawdziwych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Skarbnik Spiskowej Teorii Dziejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:06 Rozumiem że tanie powieści kryminalne są dla Pana pasjonującą lekturą. Mógłby Pan nawet rozwijać swój talent i zaistnieć na polu literatury niemrawej. Obawiam się jednak, że musiałby Pan zaczerpnąć nieco rzemiosła z pozycji nieco wyższych lotów. Jak już doszlifuje Pan wrsztat, proszę dać znać. Znam fajne miejsce do sprzedaży takich dzieł. W przejściu podziemnym koło dworca był ostatnio wakat, tuż obok budki z preclami. Odpowiedz Link Zgłoś
barrin Re: Ewa zjadła jabłko... tyle że zgniłe 25.04.06, 21:47 Eva jest osobą najlepiej zorientowaną w sytuacji i jasno powiedziała, ze Marta się nie znalazła, więc, panie Woytek, może starczy już tej błazenady pod różnymi nickami i rozsiewania obrzydliwych plotek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.zax.pl 26.04.06, 09:26 Jeżeli Marta się nie odnalazła do tej pory, abstrahując od wszelkich plotek, to w takim razie, co się z nią stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 09:47 Podobno się już znalazła,nie jest to jednak szczęśliwe odnalezienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.zax.pl 26.04.06, 10:20 Wszyscy temu zaprzeczają, ale plakaty poznikały, a te osoby, które jej szukały umilkły. Być może unikają rozgłosu, jeśli tak to potrafię to uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 czy Marta sie odnalazla? 26.04.06, 11:05 w Warszawie na dzwiach TESCO na Jelonkach wisi plakat Marty - nikt go jeszcze nie zdjal, ciekawa jstem czy Marta sie juz odnalazla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: czy Marta sie odnalazla? IP: *.zax.pl 26.04.06, 11:53 To jest właśnie zagadka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:54 tylko ktoś powinien to zakomunikować, przynajmniej nie byłoby już plotek, domniemywań na temat Marty. Chyba należy się to osobą które pomagały w poszukiwaniu Marty a może nadal jej szukają. Mam nadzieje, że eva da znać jeżeli będzie coś "oficjalnie wiadomo", niezależnie czy to będą dobre wieści czy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:33 www.itaka.org.pl/main.php?S=foundation Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Do Evy IP: *.ghnet.pl 26.04.06, 23:27 Evo,czy kontaktowaliście się z jasnowidzem krakowskim p.Edwardem Kan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dramat Re: Do Evy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 00:54 piprzycie ludzie tutaj takiego glupoty...macie zamiar sie klocic? to zalozocie sobie na to specjalny watek.... jest tu niby jakas najleppiej zorientowana EVA..a niby czemu? bo podaje adres strony policji na ktorej nie ma rowniez nic o kobiecie ktora niedawno znaleziono na krowodrzy pociętą? policja? strona? plotka? jest marta..jest informacja która zna juz caly kraków..i jest ona tragiczna nie jestety..nie musi byc prawdziwa..ale skor znikaja powoli plakaty....to trzeba sie z tym pogodzic...a to ze nie ma na ten teamt nic..to chocby nawet z tego względu ze rodzina robi wszystko aby uciszyc tragedie..jak kazdy w takiej sytuacji? POWIEM WAM ZE MARTA BYLA CO JAK CO ALE Z MOJEJ RODZINY..DLAEKIEJ BARDZO ALE TO ZAWSZE RODZINA... I CO OKLAMYWALIBYSMY SIE W RODZINIE?...zanim cokolwiek usuniecie...zauwazcie ze wszystko moze byc plotka albo faktem... nie tylko jakas eva co wszystko wie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_q Misiu, albo konkret albo spadówa z tym spamem... IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 01:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuksja Re: Misiu, albo konkret albo spadówa z tym spamem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 01:41 Konkrety człowieku i się zaloguj;jak nie to koniec ze spamem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Do dramat - dość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 08:51 Dramat, wypisujesz swoje bzdety po wszystkich forach. Poinformowałam o tobie policję. Wykazali zaskakujące zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woytek Dość spekulacji. Sprawa jest zamknięta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:02 Popieram gorąco! Warto sobie zdać spawę z faktu SMIERCI tej dziewczyny! Zamiast podłapywać żałosne wątki tylko po to by łudzić się nadzieją na szczęśliwe odnalezienie... W tym wypadku jedyną "Itaką" dla Marty jest drugi świat, nie żadna organizacja Pani Evy! Marta nie żyje, po co komu jasnowidz, chyba tylko aby znaleźć mordercę! Każdy w Krakowie kto choć trochę zainteresował się tą sprawą i wykorzystał znajomości w celu zdobycia informacji wie że odnaleziono niekompletne zwłoki tej dziewczyny i że wpisują się one w serię podobnych morderstw już od października. Sprawą zajmuje się obecnie policja, stąd niejawność pewnych faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
barrin Sam właśnie spekulujesz 27.04.06, 19:28 w tym momencie NIGDZIE nie jest podane, ze znaleziona ofiara to Marta, więc się uspokuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdumiony Re: Dość spekulacji. Sprawa jest zamknięta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:59 To nieprawdopodobne, że na świecie żyją tacy kretyni ja woytek. Ty masz jeszcze jakies anomalie oprocz pustego łba? Trzeba cie gdzies zarejestrowac zeby ludzi ostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:45 Czwartek, 27 kwietnia 2006, 16:34 Makabryczne odkrycie pod Krakowem Zwłoki młodej kobiety znaleziono w zlewie w Zakrzowie koło Wieliczki w Małopolsce – informuje reporter RMF. Ciało było zmasakrowane. OBY TO NIEBYŁA MARTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mastty :/ Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:29 Jezeli to nie Marta, to i tak znaczy , ze zginala mloda kobieta, ktorej ktos tez na pewno szukal , wiec nie ma sie z czego cieszyc, tylko zastanowic sie co robic, zeby takie sytuacje wydarzaly sie jak najrzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ataman Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:33 www.rmf.pl/fakty/?id=98843 faktyczna informacja ,.ale jeszcze nie ustalono tożsamości ofiary... zobaczymy(zrobią chyba testy DNA i oglądną uzębienie-metody identyfikacji) ,bądżcie dobrej myśli może Marta się znajdzie,Będzie co Bóg da, Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka123456 Re: Nadal szukamy Marty... 27.04.06, 18:40 o co chodzi z Ta Marta???? Co sie stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.ghnet.pl 27.04.06, 21:58 Gdyby to była Marta to przecież ktoś rozpoznałby spodnie z wyhaftowaną literką A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.zax.pl 28.04.06, 09:42 krakow.naszemiasto.pl/wydarzenia/596109.html Bardzo proszę, gdyby ktoś wiedział coś na temat tożsamości tej nieszczęśliwej dziewczyny niech da znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:46 no dobra, dwa cytaty: ze strony malopolskiej policji, jak ubrana byla Marta: " kurtka czerwona sportowa z białymi wszywkami w postaci kwiatów, BIAŁA BLUZA spodnie jeans koloru niebieskiego, czerwone adidasy, oraz CZERWONE SKARPETY." ZE STRONY: krakow.naszemiasto.pl/wydarzenia/596109.html: Dziewczyna ubrana była w dżinsy z charakterystyczną naszywaną literą "A" z cienkim brązowym paskiem, JASNĄ BLUZKĘ I BORDOWE SKARPETKI. DUZYMI LITERAMI NAPISALAM PUNKTY WSPOLNE W OBU OPISACH (kolor bordo to taki ciemno czerwony jakby ktos mial watpliwosci...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elena Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:47 Właśnie piszą ,że ta dziewczyna znaleziona na żwirowni miała spodnie z literkaA...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcghgf Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:41 no i co z tego ze miala literke A..? przeciez marta bryła nie miala literki a:) czyli to nie ona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojgo Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:50 też mi się tak wydaje. przecież w opisie stroju marty powiedzieliby że miała literkę A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:05 no włąsnie marta niemiala literki a wiec to napewno nie ona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:28 marta bryła to córka jednego z najwiekszych biznesmenów krakowa ...szkoda tylko ze zwyklym szarym ludziom nie przyklejają kartek o zaginieciu na kazdym miejscu miasta..choćwspólczuje szczerze rodzinie ze musza znosic smierc dziecka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Martę zamordowano ! IP: *.comnet.krakow.pl 28.04.06, 18:22 właśnie podano informację w Kronice Krakowskiej TVP3. Morderca został już aresztowany. Wyrazy współczucia najbliższym. Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia Re: Nadal szukamy Marty... 28.04.06, 18:37 ta dziewczyna zamordowana to Marta??? straszne, współczuje rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 18:40 Najszczersze kondolencje dla rodziny :-( Odpowiedz Link Zgłoś
katikot Re: Nadal szukamy Marty... 28.04.06, 19:04 w radiu też właśnie podali, że to najprawdopodobniej Marta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:17 16-letnia Marta nie żyje Szukał jej cały Kraków, akcja trwała w całej Polsce - teraz wiadomo, że 16-letnia Marta Bryła nie żyje. Okazało się, że zmasakrowane ciało odnalezione wczoraj niedaleko Wieliczki, to ciało dziewczyny. Poszukiwania Marty trwały od początku kwietnia. Według informacji reportera RMF, dziewczyna została zamordowana już w dniu zaginięcia. Zwłoki Marty znaleziono w zalewie w Zakrzowie fakty.interia.pl/news?inf=743677 Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Kondolencje dla rodziny. Niech spoczywa w pokoju. 28.04.06, 19:24 [i][i][i]. Smutne. Całe życie miała przed sobą. Niech Bóg jej wynagrodzi cierpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:17 fakty.interia.pl/news?inf=743677 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.ghnet.pl 28.04.06, 19:24 A jednak Marta nie żyje.Co to za potwór ją zabił.Tak strasznie żal biednej niewinnej dziewczyny i żal najbliższych.Boże miej w opiece Martę i jej rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:27 Jej chłopak to zrobił, straszna tragedia, współczuję rodzinie ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:27 zabił ją jej własny chłopak... Odpowiedz Link Zgłoś
katikot Re: Nadal szukamy Marty... 28.04.06, 19:35 jak on mógł to zrobić...dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nadal szukamy Marty... IP: *.chello.pl 28.04.06, 19:38 Brak słów na to wszystko co się stało!!!!..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Peteen-zamkinij ten post. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:01 Dołączam się do tej prośby, skończmy dyskusję, uszanujmy Jej pamięc i uczucia rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td. Re: Peteen-zamkinij ten post. IP: *.freedom2surf.net 28.04.06, 21:13 Bardzo wspolczuje rodzinie. Przesledzilam caly ten watek, nie udzielalam sie wczesniej, ale Ci "plotkarze" jednak mieli racje, a zostali doslownie zwyzywani przez niektorych i nawet policja straszeni. Nie dalo sie inaczej dyskutowac? Final przykry. Odpowiedz Link Zgłoś
m_q Requiem aeternam dona ei Domine, 28.04.06, 20:14 Et lux perpetua luceat ei. Requiescat in pace. + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Kondolencje IP: *.zax.pl 28.04.06, 21:22 Nie umiem wyrazić, jak bardzo mi jest przykro z powodu Marty.Odkąd po raz pierwszy zobaczyłam plakat, ta sprawa nie dawała mi już spokoju. Cały czas myślałam o jej rodzinie. Modlę się o pomoc dla Wszystkich Bliskich Marty w tej ciężkiej żałobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniec Re: Kondolencje IP: *.autocom.pl 29.04.06, 00:31 zamknijcie ten wątek. Koniec. Wiadomo, że każdy współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit MARSZ !!!!!!!!!!!!!! IP: 89.171.133.* 29.04.06, 11:23 Nie znałem Marty, cała sprawa mnie przeraziła, wczoraj gdy się dowiedziałem że Marta nie żyje poprostu zamarłem......Myślę że możemy razem zoraganizować marsz pamięci, przeciw przemocy........ Wiele osób interesowało się sprawą zaginięcia, poszukiwaniami, służyli dobrą radą, słowem. Zbierzmy się wszyscy 4 maja pod Liceum do którego chodziła Marta, miejscem gdzie ślad po niej zaginął Zespół Szkół Ogólnokształcących STO Ul. Stradomska 10, 31 – 058 Kraków z tamtąd stradom->dietla->starowiślna->plac dominikański->rynek dookoła- >kościól Mariacki i może tam pomodlimy się wszyscy.Co sądzicie?Może koledzy i koleżanki zamówią mszę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: MARSZ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.zax.pl 29.04.06, 12:23 Myślę, że jest wielu, którzy chcą okazać rodzinie wsparcie.Popieram taki pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MARSZ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:33 Tylko nie 4 i 5 maja, wtedy są matury. Wiele osób nie moze iść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mabik Jaki sens mają te marsze? IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.06, 14:33 Ciągle słyszy się, że gdzieś kogoś zamordowano. Zaraz po tym rusza marsz przeciwko przemocy? I co? I nic - kompletnie nicsię nie zmienia :-( Nikt nic nie robi żeby poprawić bezpieczeństwo, żeby zapobiegać przemocy. Politycy bimbają sobie z tych wszystkich marszy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Jaki sens mają te marsze? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 29.04.06, 14:40 Tego typu zabójstwa zdarzały się, zdarzają i będa zdarzać. Tu nie tylko egzaltowane marsze nie mają sensu, ale tez proponowane przez Ciebie działania "żeby poprawić bezpieczeństwo". Jakimi działaniami można wyeliminowac tego typu przypadki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsgs Re: Jaki sens mają te marsze? IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.06, 01:53 Takie jak ten? Edukacją - w głowie się nie mieści że 16-latka (ponoć religijna) jest w ciązy z dużo starszym chłopakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Re: Jaki sens mają te marsze? IP: *.crowley.pl 02.05.06, 20:13 Gość portalu: dsgs napisał(a): > Edukacją - w głowie się nie mieści że 16-latka (ponoć > religijna) jest w ciązy z dużo starszym chłopakiem. Niewiele chyba ci się w tej głupiej głowie mieści. Skąd się biorą takie pajace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Jaki sens mają te marsze? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 02.05.06, 22:30 Że się biorą, mały problem. Gorzej, że chodzą do wyborów oraz pisują na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Jaki sens mają te marsze? IP: *.zax.pl 04.05.06, 08:42 JA umiem przyznać się do tego, że pomysł z marszem był zły. Przekonują mnie cudze arguementy- bo ich umiem słuchać. Jednak najlepszą metodą dyskusji na forach to jak się ktoś nie zgadza z cudzą opinią, to go zmieszać z błotem i upokorzyć. Skąd wiesz na kogo ja głosuję w wyborach i skąd ta niezachwiana pewność, że właśnie Ty podejmujesz dobre decyzje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l marsz do nauki IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 29.04.06, 14:41 Głupawe i egzaltowane pomysły zachowaj dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z krakowa niestety IP: *.ghnet.pl 29.04.06, 01:02 miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,3315093.html to straszne...modlę się...pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojgo Re: niestety IP: *.76.classcom.pl 29.04.06, 03:10 nie do wiary - czy cały czas jej chłopak pomagał w poszukiwaniach? cały miesiąc patrzył/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re:brak słłłłłłłłłłów niestety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 08:07 kara śmierci!!!!!!!Nic wiecej nie moge wydusić z siebie .Strasznie współczuje rodzicom.Jesteśmy z Wami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re:brak słłłłłłłłłłów niestety IP: *.chello.pl 29.04.06, 14:19 Boże . jak ja to przeczuwałam, po tej wiadomości teraz już pewnej że była w ciązy i jego tłumaczenie że poszła prosto do domu . Tak się raczej nie mówi. Idę do domu ale rzadko kto dodaje prosto , nie pasowało mi to od początku ale aż się bałam pisać.Zabił dwoje ludzi. Nie wiem czy jest kara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atamn ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:48 Wieczny odpoczynek racz jej dac Panie a Światłość wiekuista niechaj jej świeci.Niech spocyzwa w pokoju wiecznym Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ataman Co robić- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:54 Trzeba wprowadzić w ramach WF obowiazkowe zajęcia z samoobrony(ju-jitsu,sambo, [rukopasznyj boj],boks,] to powinno pomóc(zapobiegać takim rzeczom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albo Re: Co robić- IP: *.bredband.comhem.se 01.05.06, 04:39 uswiadamiac seksualnie i uczyc jak zapobiegac ciazy ew. rozdawac prezerwatywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinus Re: Co robić- IP: *.ghnet.pl 01.05.06, 12:44 zawiadamiac swojego partnera o ciazy w obecnosci specjalnie na ten moment wynajetego ochroniarza, troche kosztuje a bedzie bezpieczniej dla siebie i dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ataman Re: Co robić- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:45 Czystość przedmałżeńska Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Co robić- 02.05.06, 20:15 Gość portalu: pinus napisał(a): > zawiadamiac swojego partnera o ciazy w obecnosci specjalnie na ten moment > wynajetego ochroniarza, troche kosztuje a bedzie bezpieczniej dla siebie i dla > dziecka Najpierw pomysleć. Po piwerwsze czy jest sie gotowym, by miec dzieci. I po drugie czy ten facet/ dziewczyna to naprawdę ktoś z kim chce się spedzić spory kawał zycia. Odpowiedz Link Zgłoś