mrug 25.04.06, 09:13 wiadomosci.onet.pl/1311771,11,item.html A jak się Andrzejkowi zbrojny pucz zamarzy...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: O w mordę... 25.04.06, 09:20 Kżdego chwasta można wyrwać;-)Spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: O w mordę... 25.04.06, 10:26 Spokojnie? To sie już robi mało śmieszne:( Kaczory choć nieudaczne i z lekka zeschizowane to jednak przewidywalne. A Jego Premierowska Wysokość ..... Ubrali chłopa we frak i Dyzma wypisz wymaluj:) Świetnie sie Kaczory zbłaźniły:))) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: O w mordę... 25.04.06, 10:28 Kretyn z Wiktorem,no nie?Ciekawe kto na niego głosował;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator jesli cała masa to Ci w mniejszości są kretynami c IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.04.06, 10:39 co nie Weronka? mam Cie zatem nazwać po imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: jesli cała masa to Ci w mniejszości są kretyn 25.04.06, 18:00 Przepraszam ale nie rozumiem wyrażenia "co nie";-)Tym bardziej nie zamierzam z Tobą dyskutować jak również Twoja opinia na mój temat jest mi kompletnie obojętna;-)Ot kolejny anonimowy forumowicz-nic specjalnego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Andrzej weźmie się za swoich byłych mocodawców 25.04.06, 10:33 często bywa tak, że twór wyrywa się spod kontroli twórców i ich pożera. jak już się z tym upora będzie czysty jak łza i bez kwitów. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Andrzej weźmie się za swoich byłych mocodawcó 25.04.06, 10:41 Znaczy, że Andrzej wyrwie Jarka? Czay jak...? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Andrzej weźmie się za swoich byłych mocodawcó 25.04.06, 10:44 mrug napisał: > Znaczy, że Andrzej wyrwie Jarka? > Czay jak...? raczej Pułkownika Nowaka, Kowalskiego, czy jak mu tam :D Jarek wie. Odpowiedz Link Zgłoś