Gość: ewa w oslo. IP: *.studby.uio.no 25.04.06, 12:12 Ateny, warto? Mam na oku male mieszkanko w "Atenach". Decyzje moge podjac do 28.04r. Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czy.ja.wiem Re: Ateny-OE 25.04.06, 19:00 Gość portalu: ewa w oslo. napisał(a): > Ateny, warto? Mam na oku male mieszkanko w "Atenach". Decyzje moge podjac do > 28.04r. Warto? A jakie masz watpliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa w oslo. Re: Ateny-OE IP: *.studby.uio.no 26.04.06, 15:28 deweloper? cena, ja 5055 pln/m? Odpowiedz Link Zgłoś
czy.ja.wiem Re: Ateny-OE 27.04.06, 16:44 Deweloper- jeden z najpewniejszych w Krk. Nie bylo niedokonczonych opoznionych inwestycji, maja pozwolenia etc.Spisz spokojnie. Wysokosc ceny jest wzgledna, znajoma w Paryzu placila 3150, ja w Pradze 4050, ale o 5000 jescze nie slyszalem choc mysle ze to mozliwe.Wiesz placisz za caloksztal, cale osiedle w jednej estetyce, 24h ochrona etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: Ateny-OE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:28 tyle, że straszne blokowisko wyrasta:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: Ateny-OE IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:20 Ale chyba to lepsze niz mirsz marsz budowalny na Ruczaju, co krok to inny kwiatek inny bo inny deweloper ma dzialke 2 m przed i za twoim gniazdkiem a zreszta ta dzielnica notabene staje sie blokowiskiem pardon "klasy sredniej" Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia Re: Ateny-OE 28.04.06, 17:06 :)))) ojojoj to do mnie było???? Ja nie atakowałam, powiedziałam tylko co myślę. Rozumiem , że na europejskim to tylko "wyższe" sfery mieszkać będą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: Ateny-OE IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:23 isia lub kmkasia-ojojoj to do mnie było???? Ja nie atakowałem, powiedziałam tylko co myślę. Odpowiedz Link Zgłoś