Gość: tom forum ToLeRaNcJi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:46 zalosni jestescie z tymi pogladami ateisci, katolicy i inne stworzenia ale to wasz problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet Znow pedalstwo z nor wylazi.. IP: *.telia.com 28.04.06, 14:52 "Te plakaty nawołują do nienawiści - mówi Marek Borowski, przewodniczący SdPl. - Jest to próba wzbudzenia w mieszkańcach Krakowa negatywnych uczuć. Robią to ugrupowania, które na nietolerancji próbują zbić polityczny kapitał. Skoro mówi się o uczestnikach marszu tolerancji dewianci, oznacza to, że trzeba ich unikać, izolować, a może nawet zamknąć.".. ----------------------------------------------- Towarzyszy Borowski.. TO WY towarzyszu nawolujecie do "nienawisci"..Zgrana to juz lewacka karta.. Czyz "nienawidzimy" towarzyszu Borowski gnidy.. wszy.. pluskwy.. Czy nienawidzimy wiatru ze wieje?? etc.. itd.. - Mamy do tego wszystkiego stosunek ambiwalentny, tylko czy to z "nienawisci" moja zona NIE CHCE MIEC WOKOL SIEBIE PAJAKOW?? - Czy to z "nienawisci" ja nie zycze sobie by mi "Kowalski" reke podawal i WLAZIL MI DO MEGO DOMU KIEDY MU SIE ZECHCE - a "Zielinskiego" chetnie wpuszcze i reke podam?? Narazie tak ten swiat jest skonstruowany ze nasze odczucia dziela sie na.. POZYTYWNE.. NEUTRALNE.. i NEGATYWNE.. I we mnie zadnych "uczuc" towarzyszu Borowski nie trzeba wzbudzac.. Zadne plakaty tych "Wszechpolakow" tego nie uczynia.. Natomiast ZAWSZE uczyni to widok DEWIANTA czy pedala ZADAJACEGO dla siebie specjalnych raw i przywilejow.. PRZECIEZ ANI JA.. ANI MI PODOBNI nie tylko nie chcemy ich zadnej krzywdy robic(jak to sugeruje towarzysz.. cytuje: "oznacza to, że trzeba ich unikać, izolować, a może nawet zamknąć.".. - TO NIC NIE OZNACZA tow.Borowski.. To znaczy tylko ze to MOJE SWIETE PRAWO KOGO BEDE LUBIL I UZNAWAL A KOGO NIE BEDE! - I zaden lewak towarzyszu NIE BEDZIE MI TEGO NARZUCAL.. Mozecie mnie do wiezienia zamknac ale PEDALOW I TAK KOCHAC NIE BEDE! Najbardziej kuriozalnie brzmi pretensja towarzysza Borowskiego o ew. "unikanie".. - OD KIEDY TO JA MAM OBOWIAZEK PRZEBYWANIA I PRZESTAWANIA Z PEDALAMI.. DEWIANTAMI.. i ZBOCZENCAMI -tow.Borowski??? - OD KIEDY jest to NAGANNE i PRZEZ KOGO jest potepiane i KTO zmusza mnie obcowania z czyms.. czego SIE BRZYDZE i nie chce miec w swoim otoczeniu?? - Od kiedy jest to PRZESTEPSTWEM ze brzydze sie lewakow i tow. Borowskiego w tym i NIE CHCE ICH MIEC W SWOIM OTOCZENIU i NIE CHCE MIEC Z NIMI NIC.. NOLL.. ZERO! do czynienia.. Od kiedy pytam??^- A czy nawoluje do zlinczowania tow.Borowskiego?? - A czy nawoluje do czegokolwiek zagrazajacego towarzyszowi _Borowskiemu i reszcie tych "normalnych inaczej"?? - NIE!! - A jak potraktowalbym fakt, ze towarzysz Borowski i Kostek Gebert w jarmulce zydowskiej beda bezustannie organizowac demonstracje i lazic po ulicach zadjac "praw" i tego bysmy lewakow "kochali" i "nie unikali" ich etc.. itd..??? Najpierw popukalbym sie w czolo i zapytal SAM SIEBIE o jakie "prawa" im chodzi.. przeciez MAJA CO CHCA!!! - A potem bym rzekl by "SPI..RDALALI" jak najdalej ode mnie ze swoimi zadaniami "kochania" ich i zadaniami "obcowania" z nimi.. Obejdzie sie cyganskie wesele bez marcepanu.. Chcecie "demonstrowac" towarzysze lewacy?? - Idzcie sobie na blonia lub do jakiegos pomylenca o lewackich upodobaniach i sklonnosciach, a zdazyliscie oblowic sie niezle na tej nieszczesnej Polsce - i poproscie go, by na swoim terenie zezwolil wam na "demonstracje".. I maszerujcie i wrzeszcie tam sobie do woli".. BYLE NIE POD MOIMI OKNAMI i TAM GDZIE nie lewacy spokojnie sobie chodza, lewakow majac gleboko w d..pie.. I gdzie tu bylaby "NIENAWISC" towarzyszu Borowski?? - Ja bez zadnej "nienawisci" i calkiem ambiwalntnie, nie chce iec z wami NIC do czynienia.. Cchce tylko jednego.. - ROBCIE CO CHCECIE towarzysze lewacy, tylko ODE MNIE TRZYMAJCIE SIE Z DALEKA! - Gdziez tu "nienawisc" tow.Borowski :)) Identycznie rzecz sie ma z dewiantami.. pedalstwem i reszta tego talatajstwa.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mowiac obrazowo; - Ja g..wna nie darze nienawiscia.. Ale od g..wna trzymam sie z daleka.. i chce by g..wno TEZ trzymalo sie ode mnie z daleka.. I kiedy mi ktos sprobuje NARZUCAC, ze mam g..wno kochac i obcowac z nim.. to mu rzekne krotko: - "SPI..RDALAJ!!" lancet Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 G*wnem juz jestes, smierdzisz przez kabel... 28.04.06, 14:57 Pamietaj, ze rozumny czlowiek wie, iz krzyczy najglosniej ten, ktory sam ma niesprecyzowane preferensje seksualne, albo jest kryptogejem. To sa najwieksi obludnicy i hipokryci.Czy ty tez masz cos z tym spolnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet Re: G*wnem juz jestes, smierdzisz przez kabel... IP: *.telia.com 28.04.06, 15:19 Autor: czarek62 Data: 28.04.06, 14:57 Pamietaj, ze rozumny czlowiek wie, iz krzyczy najglosniej ten, ktory sam ma niesprecyzowane preferensje seksualne, albo jest kryptogejem. To sa najwieksi obludnicy i hipokryci.Czy ty tez masz cos z tym spolnego? -------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: G*wnem juz jestes, smierdzisz przez kabel... 28.04.06, 15:27 No, to by się zgadzało - z badań wynika, że homoseksualistów nie akceptują emeryci, rolnicy i urzędnicy niskiego szczebla. Pozdrowienia dla p. emeryta. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Re: G*wnem juz jestes, smierdzisz przez kabel... 28.04.06, 15:39 > KTO TAKICH POLGLOWKOW PRODUKUJE??? >Co zas sie tyczy tytulu postu: - "G*wnem juz jestes, smierdzisz przez kabel..." - TRZYMAJCIE SIE WIEC ODE MNIE Z DALEKA!!! To wielce chwaly godne i uznania, jednak to, ze splodziles dzieci i masz wnuki nie oznacza, ze jestes dobrym dziadkiem i ojcem. Czlowiek, ktory ma w sobie tyle nienawisci nie moze byc dobrym tatusiem i dziadziusiem. Spojrz wstecz, czy nie krzywdziles swoich dzieci, jaki przyklad (nienawisci!) dajesz wnukom. A moze - smiala teza, ale nie bez podstaw - ktores z twoich dzieci jest homo i nie mozesz tego przebolec, ze z twoich genow "zrodzil sie" dewiant! Wiedz jednak, ze to nie kara boza, ze od zwasze bylo, jest i bedzie (podoba, toleruje czy nie), ze w populacji rodzi sie mniej wiecej tyle samo osob homoseksualnych. Za twoich lat tez byli, wokol ciebie, tylko musieli sie ukrywac i udawac dobrych ojcow, dziadkow, kochankow... kolegow i kolezanki. Masz racje, od takich ludzi jak ty nalezy trzymac sie z daleka. Szczescia i spokoju jednak to ci nie przyniesie! P.S. "Synu" - to juz dawno nikt mi nie mowi, moj login moze ci dac wskazowke wiekowa! Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Znow pedalstwo z nor wylazi.. 28.04.06, 14:57 Jedno pytanie - czy kolega miał w ręku Konstytucję RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Znow pedalstwo z nor wylazi.. 28.04.06, 14:58 terror.ortodoxa napisał: > Jedno pytanie - czy kolega miał w ręku Konstytucję RP ? kOLEZANKA MIALA? I CO Z TEGO? JAKI WNIOSEK,,,, ;) Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Znow pedalstwo z nor wylazi.. 28.04.06, 15:10 WOLNOŚCI I PRAWA POLITYCZNE Art. 57. Każdemu zapewnia się wolność organizowania pokojowych zgromadzeń i uczestniczenia w nich. Ograniczenie tej wolności może określać ustawa. Wniosek : WOLNOŚCI I PRAWA POLITYCZNE Art. 57. Każdemu zapewnia się wolność organizowania pokojowych zgromadzeń i uczestniczenia w nich. Ograniczenie tej wolności może określać ustawa. itd. ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Kapuśniak Znowu ten Kraków... IP: *.vline.pl / *.109.rev.vline.pl 28.04.06, 14:52 Miasto bandytów stadionowych i fanatyków kat(olik)ów! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Znowu ten Kraków... 28.04.06, 14:54 Gość portalu: Joanna Kapuśniak napisał(a): > Miasto bandytów stadionowych i fanatyków kat(olik)ów! A co, przpraszam ma Krakow do pedalow ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Znowu ten Kraków... 28.04.06, 15:04 A co czym jest artykuł p/w ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wynocha!! Re: Znowu ten Kraków... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:54 Co robisz na forum krakowskim, jak ci sie Kraków nie podoba??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Barszcz Re: Znowu ten Kraków... IP: *.vline.pl / *.109.rev.vline.pl 28.04.06, 15:03 Uświęcam owieczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Zupa Re: Znowu ten Kraków... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:07 Dziękujemy za troske, ale naprawde nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Rosół Re: Znowu ten Kraków... IP: *.vline.pl / *.109.rev.vline.pl 28.04.06, 16:02 Kraków? Kulturalne miasto? Phi... He he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 KTO jest dewiantem???? IP: *.bazapartner.pl 28.04.06, 15:05 Nic nie trzeba dodawać, po prostu to widać. A GW jeszcze bezczelnie pisze, że wojna MW.... Nic dodac nic ująć taki PRL-bis... w wydaniu GW Dewianta nazywa się dewiantem i co w tytm dziwnego. Próba narzucenia MW innego nazewnictwa to jest dopiero nietolerancja. To ja już nie mam miec ptrawa nazwać dewianta dewiantem, bo dewiantowi się to nie podoba? Gdzie tu tolerancja u tych dewiantów? Niech oni siebie nie uważają za dewiantów,a le niechpozwola innym mieć swoje zdanie na ten temat!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Re: KTO jest dewiantem???? 28.04.06, 15:11 Dewiantem jest wiec tez fanatyk religijny, dewiacja psychiczna - cos, co sie nie miesci w ramach tzw. normy psycho-spolecznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet Re: KTO jest dewiantem???? IP: *.telia.com 28.04.06, 15:26 Autor: czarek62 Data: 28.04.06, 15:11 Dewiantem jest wiec tez fanatyk religijny, dewiacja psychiczna - cos, co sie nie miesci w ramach tzw. normy psycho-spolecznej -------------------------------------------------- Rzekles polglowku! - I ktos robi ci z tego powodu przykrosci?? - Ktos zada by cie uwiezic.. by cie sadzic za to.. by cie pietnowac czy usuwac?? - NIE!! Trzymaj sie tylko od takowych Z DALEKA! - A problemow najmniejszych nie bedziesz mial nigdy.. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Czy homoseksualnych przedstawicieli świata fauny 28.04.06, 15:16 też nazwiesz " dewiantami" i "zboczeńcami" ? Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Spalić dzieła Karola Szymanowskiego! 28.04.06, 15:42 To teraz sztandarowe hasło młodzieży wszechpolskiej. Dlaczego? Bo Szymanowski, wielki kompozytor ceniony w salach koncertowych całego świata, był całkowitym homoseksualistą (nie "być może był" albo "prawdopodobnie", tylko na 100% był). Rozumiem, że muzeum Szymanowskiego w willi Atma w Zakopanem zostanie podpalone przez jednego z tych bezmózgich osiłków. Ci popaprańcy są w stanie nasr.. na grób hr. Jerzego Waldorffa na Powązkach za to że on też był homo. A dla Polski zrobił miliony razy więcej niż to wszypolskie bydło, co drze mordy z nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet Czy homoseksualnych przedstawicieli świata fauny IP: *.telia.com 28.04.06, 15:50 Czy homoseksualnych przedstawicieli świata fauny Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: terror.ortodoxa Data: 28.04.06, 15:16 też nazwiesz " dewiantami" i "zboczeńcami" ? ------------------------------------------------ Hehehehe... To znaczy JAKICH.. i KTORYCH??? - To co glosil Kinsey, bylo katechizmem i biblia, ale dla dewiantow i zboczencow, niestety nie dla wszystkich(na szczescie..).. Nastepny co za blazna z zacnym miescie Krakow chce robic?? - Wystarczy im Stanczyk, ktory byl i madry i inteligentny na dodatek.. "Homoseksualnych przedstawicieli świata fauny" NIE MA!! - Z tej prostej przyczyny iz niemal natychmiast... GINA!1 - I to sie nazywa "DOBOR NATURALNY".. Natomiast MOGA sie pojawiac ZACHOWANIA homoseksualne, ale zawsze sa zwiazane z HORMONAMI i z DAZNOSCIA DO ZACHOWANIA GATUNKU.. Charakterystyczne jest rowniez i to, ze wsrod zwierzat tzw."dlugowiecznych" (tzn.zyjacych tyle co czlowiek lub wiecej) NIGDY nie zaobserwowano "zachowan homoseksualnych".. Natomiast hormony takiej "muszce owocowce" - ktora zyje kilka godzin, kaza jedno.. kopulowac.. kopulowac.. kopulowac.. - po toi by przedluzyc i zachiowac gatunek.. Efekt jest latwy do przewidzenia.. Szympansy MOGA np. dla zdominowania nizszego ranga samca "wykorzystac" go seksualnie, ale wbrew tym bzdurom gloszonym przez pedalstwo, NIE MA w stadach szympansow-pedalow.. Podobnie bylo z pingwinami samcami w niemieckim ZOO.. To nie byla para pedalska tylko INSTYNKT i hormony.. W okreslonych porach jest okres legowy i samce biora udzial w "wysiadywaniu" jaj.. W niewoli ten naturalny cykl zostal zaburzony i samce zaczeły wysiadywac.. kamienie!! - Tak im instynkt kazał, a pedalstwo natychmiast okrzykneło biedne pingwiniatka.. pedalami! :)) - etc..itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Czy homoseksualnych przedstawicieli świata fa 28.04.06, 16:42 > niestety nie dla wszystkich(na szczescie..).. No to w końcu "niestety" czy "na szczęście"? :) > "Homoseksualnych przedstawicieli świata fauny" NIE MA!! - Z tej prostej > przyczyny iz niemal natychmiast... GINA!1 - I to sie nazywa "DOBOR NATURALNY".. Aby utrzymać takowy argument, że homoseksualizm ginie z powodu doboru naturalnego musiałbyś wpierw udowodnić, iż jest on dziedziczny :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet Czy pedal zachodzi w ciaze??? IP: *.telia.com 28.04.06, 19:08 Autor: xtrin Data: 28.04.06, 16:42 > niestety nie dla wszystkich(na szczescie..).. No to w końcu "niestety" czy "na szczęście"? :) ------------------------------------------------------- Spokojnie.. i "bez nerw" (jak mawial pan Piecyk "Wiecha"Wiecheckiego..).. Milicjantowi z PRL-u trzeba bylo kilka razy tlumaczyc, to i tobie wytlumaczymy.. Jak chlop krowie na granicy.. Kontekst byl taki: - "To co glosil Kinsey, bylo katechizmem i biblia, ale dla dewiantow i zboczencow, niestety nie dla wszystkich(na szczescie..).. Czyli Kinsey swoje bzdury glosil dla dewiantow i zboczencow, ale NIESTETY dla tychze ZBOCZENCOW i DEWIANTOW, nie DLA WSZYSTKICH poglady i "badania" Kinseya byly biblia i katechechizmem(a NA CALE SZCZESCIE dla normalnych).. - Wytlumaczyc jeszcze raz??? ============================================================================== > "Homoseksualnych przedstawicieli świata fauny" NIE MA!! - Z tej prostej > przyczyny iz niemal natychmiast... GINA!1 - I to sie nazywa "DOBOR NATURALNY".. Aby utrzymać takowy argument, że homoseksualizm ginie z powodu doboru naturalnego musiałbyś wpierw udowodnić, iż jest on dziedziczny :). ----------------------------------------------------------------- Udowadniac to ty musisz.. ze tylko oslem a nie idiota jestes :)) Homoseksualizm ginie NIE Z POWODU.. tylko W NATURALNY SPOSOB - i mowa byla O SWIECIE ZWIERZECYM.. - Jesli wiec sensem i celem istnienia osobnika czy przedstawiciela danego gatunku jest PRZEDLUZENIE tego gatunku, a wiec PROKREACJA.. I jesli.. w zaden sztuczny sposob nie eliminowaloby sie w obrebie gatunku osobnikow homoseksualnych, to nawet gdyby byly takie osobniki powszechne w pewnym stadium, to i tak przy przekroczeniu pewnej stalej (constans) zwierzat-pedalow, gatunek sam by sie wyeliminowal W SPOSOB NATURALNY, gdyz osobniki homoseksualne zniwelowalyby do zera mozliwosci ubytkow w obrebie gatunku.. - Czyli nastapilaby NEGATYWNA SELEKCJA NATURALNA calego gatunku.. Zadzialalby tu DOBOR NATURALNY.. Osobnik nieprzydatny do prokreacji i zachowania gatunku jest eliminowany w sposob naturalny nie przekazujac swoich genow nastepnym pokoleniom - W takim przypadku.. konsekwencje przekroczenia masy krytycznej ilosci osobnikow pedalskich w obrebie gatunku, rozciagnelyby sie NA CALY GATUNEK powodujac tegoz gatunku eliminacje! I co tu "udowadniac"?? - To JA twierdze iz bzdura jest twierdzenie ze w swiecie zwierzecym norma jest wystepowanie osobnikow hommoseksualnych, wiec skad tezy iz pedalstwo mialoby byc dziedziczne? - To jest wynaturzenie w obrebie wszystkich gatunkow i nie moze POTOMEK pedala dziedziczyc jego genow, gdyz od penetrowania meskim narzadem plciowym cudzego zadka, - obojetnie czy meskiego, czy zenskiego, czy swinskiego czy psiego.. etc. - Jeszcze NIGDY nie stwierdzono by w efekcie pedalskich "obrobek" cudzego zadka, powstala ZYGOTA i rozpoczal sie podzial komorek, czyli powstanie nowego zycia.. Co chcesz jeszcze "udowadniac"?? Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Czy pedal zachodzi w ciaze??? 28.04.06, 19:40 Występowanie homoseksualizmu w świecie ludzkim i zwierzęcym JEST NORMĄ i i nie ma żadnego znaczenia dla przetrwania gatunku - odsetek gejów w populacji jest stały. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Czy homoseksualnych przedstawicieli świata fa 28.04.06, 16:45 Natomiast MOGA sie pojawiac ZACHOWANIA homoseksualne, ale zawsze sa zwiazane z HORMONAMI i z DAZNOSCIA DO ZACHOWANIA GATUNKU.. A zachowania homoseksualne ( i wszelkie seksualne ) wśród ludzi z czym są związane ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet Re: Czy homoseksualnych przedstawicieli świata fa IP: *.telia.com 28.04.06, 19:15 Autor: terror.ortodoxa Data: 28.04.06, 16:45 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Natomiast MOGA sie pojawiac ZACHOWANIA homoseksualne, ale zawsze sa zwiazane z HORMONAMI i z DAZNOSCIA DO ZACHOWANIA GATUNKU.. A zachowania homoseksualne ( i wszelkie seksualne ) wśród ludzi z czym są związane ? -------------------------------------- A na to zwyczajnie jestes za glupi, gdyz jest to cala gama i caly wachlarz.. cale spectrum najrozniejszych zagadnien, problemow.. uwarunkowan etc.. przenikajacych sie wzajemnie i wiazacych z soba w najrozniejszy sposob i na najrozniejszych plaszczyznach.. Tobie zostaje albo bezkrytycznie wierzyc pedalom i zboczencom, albo uzywac mozgu i szukac wiedzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Czy homoseksualnych przedstawicieli świata fa 28.04.06, 19:35 Uuuu, masz widzę problem z odpowiedzią na tak proste pytanie ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloraura1 Re: Wojna plakatowa przed Marszem Tolerancji w Kr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.06, 16:51 Gość portalu: kr napisał(a): > Problem w tym, że to nie jest marsz tolerancji tylko marsz demonstracji > odmienności. Czy tak trudno nazwać rzecz po imieniu? A jeśli nawet, to cóż w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 GWniana pokazala "obiektywizm inaczej" 28.04.06, 17:14 Tak jak zboki "kochaja inaczej" ta gazeta "mowi prawde inaczej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkdjk Re: GWniana pokazala "obiektywizm inaczej" IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.06, 17:27 nie wolno pozwolic na pokaz pedalstwa po ulicach. Niech wszyscy zobacza jak to bylo i teraz jest w Australii. Niby zaczelo sie od prawa "do rownosci ,parad i wolnosci slowa". Mowili ze sa dyskriminowani, ale czesto to bylo klamstwo. I co dzisiaj? Nawet w tych najliberalniejszych krajach jak Holandia czy Asutralia gdzie geje i lesbijki wcale nie sa diskrimonwani, nawet lepiej im sie zyje niz innym, odprawiaja swoje parady co roku, tylko PO CO? Przeciez zadna dyskriminacja tam. Oni lubia sie tylko pokazac, sa dumni i chca wszystkim to pokazac, nie interesuje ich co inni ludzie mysla. coraz tez bardziej agresywnie odbywaja sie ich parady, na pryklad w Australii: www.smh.com.au/photogallery/2003/02/07/1044579921560.html jam.customer.netspace.net.au/mg2001.html chcecie zeby tak bylo w Polsce? Chce tylko jedno jeszcze powiedziec: Dlaczego Europa Zachodnia zostala dzisiaj przejeta przez Islam? Odpowiedz jest taka: Bo muzulmanie maja jeszscze zdrowy rozsadek, oni sie mnoza. Mogl bym tez powieziec dlaczego homoseksualnosc nie jest naturalna, jak ktos bedzie sluchac, to powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Ekshibicjonistyczni amatorzy członka w odbycie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.06, 19:22 znów muszą wyjść na ulicę. Zrozumcie ich. Oni są chorzy - tylko w ten sposób moga zaspokoic swój popęd. Nie odmawiajcie im rozkoszy! Gdyby Wam ktoś chciał zakazać seksu to też nie byłoby miłe prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bistro A ja zerwałam 2 zielone plakaty na Cichym Kąciku:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:29 Odpowiedz Link Zgłoś
bob_l Studenci AGH mają rację! 28.04.06, 23:14 Niech każdy pokaże swoją prawdziwą twarz. Organizatorzy marszu propagują homoseksualizm, MW to faszyści. Czy powstanie z tego gej faszysta? To byłoby najlepsze rozwiązanie. Marsz Gejów Wszechpolskich, na czele Giertych z Jarugą. Dla nich też będę tolerancyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibi Re: Wojna plakatowa przed Marszem Tolerancji w Kr IP: *.autocom.pl 28.04.06, 23:25 pedaliści, wynocha z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś