gph 09.05.06, 12:42 poziom intelektualny podobny. to jednak niezwykłe jak ciągnie swój do swojego. Tylko jeszcze henryka sabbina brakuje :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 od poziomów zapewne są inni... 09.05.06, 13:14 koalicyjne pakty i układy forumowe, stanowią poważne zagrozenie pionowe. Jest jednak wyjscie. To układ skośny...bez zachowania umiaru jednak stabilny poprzez precyzje arytmetycznych obliczeń. Gph'u...myślę że drżenie jest Ci obce, a i lęki przed zarówno tymi jak i tamtymi....a jedynie czasu jakoś szkoda... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: od poziomów zapewne są inni... 09.05.06, 13:16 TKM za wszelką cenę z Andrzejem, Urbankiem, Giertychem, Kibolem wiechciem, Beger, byle "rządzić" byle mieszać, byle zarabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: od poziomów zapewne są inni... 09.05.06, 13:19 no przecież tylko do czasu odwiesznia wyroków, nie? A życ jakoś muszą niebożeta... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: od poziomów zapewne są inni... 09.05.06, 15:13 To jak z mędrcem siedzącym nad brzegiem Gangesu!! Całe jego ciało pokryte było drzemiącymi muchami, nagle ekropejczyk chcąc mu ulżyć odgonił muchy. Na to mędrzec mówi:..coś Ty człowieku zrobił??, ile mnie to teraz bedzie kosztowało energii!! Odpowiedz Link Zgłoś
gph ale musisz przyznać 09.05.06, 14:09 że łezka się w oku kręci, jak się zobaczy trolli gaworzących radośnie w jednym wątku :D Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: ale musisz przyznać 09.05.06, 14:12 muszę nie muszę...ale lubię być grzeczny:)))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Gph! IP: *.net.autocom.pl 09.05.06, 15:41 Już od pewnego czasu zauważam, z jakim nieopisanym wdziękiem i finezją wypowiadasz się na forum. No i to Wielkie Poczucie własnej mądrości i umiejętności klasyfikowania forumowiczów. Jak ty dobrze wiesz, kto jest "be" a kto "cacy" na forum..Pozazdrościć! No w końcu salonowiec z ciebie pierwszej wody, jak usiłujesz o tym koniecznie wszystkich przekonywać,na różne sposoby zresztą. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
gph no i co ja Ci mam kiko napisać? 09.05.06, 16:00 to, żem Cię na oczy widział, nie znaczy jeszcze że się jakoś specjalnie lubimy. Co najwyżej oszczędzę osobistych przytyków, co i Tobie radzę. mnie śmieszy rozmowa bolków, jazzinatorów i innych ćwoków w jednym watku. Ale uważam, ze lepiej, że się tam skumulowali. Jak Ci odpowiada to towarzystwo to się tam przyłącz do "dyskusji" a mnie głowy swoimi wnikliwymi analizami nie zawracaj. Odpowiedz Link Zgłoś