Gość: Dawid IP: *.proton.net.pl 13.05.06, 01:01 Mam pytanie do uczniow i absolwentow. Jak tam jest. Jestem w 3 gim i wlasnie chce sie tam wybrac. Czy jest duzo nauki itp. interesuje mnie klasa E (matematyka-informatyka) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dawid Re: V LO IP: *.proton.net.pl 13.05.06, 01:30 I jeszcze czy sie dostane do tej klasy z 2 laureatem z fizy i finalem z matym i chemii(2 razy), bo jak tu czytalem to troszeczke watpliwosci co do tego mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v_lo Re: V LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:12 To jasne, że z laureatem sie dostaniesz!! jakbys miał tylko finał to EWENTUALNIE mógłbyś czuć się zagrożony (wiesz, liczą tylko jeden finał niezależnie od tego, ile tyułów finalisty masz). No nie przesadzajmy, to jest szkoła DLA LUDZI, nie dla chodzących komputerów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: V LO IP: *.proton.net.pl 14.05.06, 01:05 To, że szkoła jest dla ludzi to wiem. Ale mi chodzi konkretnie o tę klasę, a o niej już różne opowieści słyszałem i czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: V LO IP: *.crowley.pl 26.05.06, 12:31 no w sumie klasa e to jednak berdziej dla chodzących komputerów;) przynajmniej tacy tam teraz chodzą) chociaż oczywiscie nie wszyscy, wiec nie odstraszam:) ale poziom podobno bardzo dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enetti Re: V LO IP: 80.51.255.* 13.05.06, 16:37 dostaniesz się na pewno, skoro masz podwójnego laureata, nawet z pojedyńczym musieliby cię przyjąć....mam 100% racji, byłam na dniach otwartych i wiem, więc sie nie przejmuj już ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: V LO IP: *.proton.net.pl 13.05.06, 20:15 To fajnie, a jak jest w szkole ? Bo slyszalem rozne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enetti Re: V LO IP: 80.51.255.* 13.05.06, 20:43 nie wiem, bo nie chodzę tam jeszcze.... uczniowie z V LO oczywiście zachwalaja, ale wiadomo, każdy chwali swpje, trzeba bedzie sie przekonac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: V LO IP: *.proton.net.pl 13.05.06, 21:00 A do ktorej klasy chcesz isc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enetti Re: V LO IP: 80.51.255.* 14.05.06, 09:34 na biol-chem,ale jeszcze nie jestem pewna czy do V , zastanawiam sie nad 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abababa Re: V LO IP: *.compower.pl 14.05.06, 17:38 ja tez sie zastanawiam miedzy tymi dwoma na bio chema. jak bedziesz miala jakies ciekawe opinie to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enetti Re: V LO IP: 80.51.255.* 15.05.06, 15:36 mój numer gg 8333230 napisz to ci dam linka na forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: V LO (napewno lepsza od I!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:50 sory ni echce mi sie za bardzo piszac wiec sie bede streszczal chodzilem do mat-fiz-inf. Ja tam nie narzekalem - bardzo dobrzy nauczyciele z majcy, fizy, iny, przedsiebiorczosci. wogule - jesli chodzi o kontakt uczen-nauczyciel, to z wiekszoscia mozna sie dogadac. jezeli nie lubisz biologi czy chemi...nie martw sie - nie beda cie tego bardzo meczyli... wogule - V jest o tyle fajna - ze masz wybor - chcesz sie uczyc to sie uczysz, nie chcesz - to w sumie nie musisz... Nauczyciele - jak mowilem spoko, koledzy z klasy - takze ok. nie ma tak ze sa sami kujoni -z ktorymi nie ma oczym gadac - wrecz przeciwnie - mozna spotkac wiele ciekawych osob:) cos zaczynam juz mieszac - niewazne w kazdym razie - LESZA v OD I - TO NA PEWNO bo jedynka to sztywna jak cholera - zmarnujecie sie ludzie ! i niektorzy nauczyciele to daja tam w kosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enetti Re: V LO (napewno lepsza od I!) IP: 80.51.255.* 21.05.06, 13:40 najpierw sie naucz pisać , a potem się wypowiadaj. jeśli piszesz "wogule" zamiast " w ogóle" to bardzo dobrze świadczy o poziomie polskiego na mat-fizach i o tym ,że w V jest bardzo dużo luzu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: V LO (napewno lepsza od I!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:42 Prosze o delikatność! W dzisiejszych czasach można takie pomyłki usprawiedliwić dysleksją, dysgrafią bądź dysortografią. Być może jest to rówież jakiś rodzaj ataksji, który ie pozwala na trafieie w odpowiedni klawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: V LO (napewno lepsza od I!) IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 26.05.06, 16:50 fakt... w ostatnim czasie na ludzkie lenistwo wymyśla się rozmaite nazwy... dyslekcja , dysgrafia, zespół niespokojnych rąk, zespół swędzocego oka, itd. itp. A możeby tak więcej czytać? To tylko taka moja archaiczna refleksja. ortografia i to zwłaszcza taka dość popularna nie jest tylko dla wtajemniczonych i jak wszytskiego można jej się nauczyć , tylko trzeba trochę nad sobą popracować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: V LO (napewno lepsza od I!) IP: *.ghnet.pl 15.06.06, 20:28 nad dysleksją można pracować, tylko, że niezależnie od oczytania nie da się jej całkowicie pozbyć- wiem coś o tym bo sama jestem dyslektykiem a czytam bynajmniej dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent klasy e Re: V LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:22 Hej! Szczerze mówiąc, patrząc z perspektywy czasu poszedłbym teraz do klasy d albo g to są mat-fizy, ale infę mają podobną.Klasa e ma także przedmiot algorytmika i nie jest to wcale prościutkie :) musisz to naprawdę lubić (programowanie) i się tym pasjonować, bo inaczej może byc męcząco... W klasie e jak w klasie, fajnie ludzie byli i atmosfera w szkole ok, ale denerwowało mnie to, że nauczyciele mówili nam jacy to mądrzy jesteśmy i że poradzimy sobie jak dadzą nam trudniejsze niż normalnie zadania na sprawdzianach itp. Szczerze mówiąc lepszy mat-fiz:)to tak szybciutko o klasie e. Odpowiedz Link Zgłoś