Gość: - - - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 13:29 Proszę o różne opinie na temat tej szkoły, poziom nauczania itp. Mam pytanie: ile przedmiotów można wybrać sobie do rozszerzonego zakresu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konkurencja :] Re: VIII prywatne LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:24 Wypowiem się w imieniu VII PLO. Wg rankingu poziom mamy porównywalny. Rozszerzeń można wziąć co najmniej 2, a co najwyżej 3, wkrótce może również 3+polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - - - Re: VIII prywatne LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 20:27 Mam pytanie- czy w VII PLO można wybrać rozszerzenia przedmiotów spoza profilu? Z tego co wiem w VIII PLO można wybierać spośród wszystkich przedmiotów w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: VIII prywatne LO IP: *.betanet.pl 07.06.06, 01:33 Polecam VIII PLO bardzo dobra szkola przyjazna atmosfera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vii plo ;) Re: VIII prywatne LO IP: *.chello.pl 09.06.06, 11:39 nie bardzo rozumiem 'spoza profilu' - pierwszy rok mamy ogolny jesli o to chodzi.. rozszerzenia mozna brac praktycznie ze wszystkiego procz PO i PP - www.szkolyprywatne.net/strona/oferta.htm#ol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - - - Re: VIII prywatne LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:41 Może nie za dobrze się wyraziłam... wiem, iż I rok jest ogólny. Jednak w niektórych szkołach które znam po wybraniu profilu (np. humanistyczny) rozszerzenia możesz mieć tylko z przedmiotów humanistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vii plo ;) Re: VIII prywatne LO IP: *.chello.pl 09.06.06, 14:48 zacytuje wypowiedz rozmowcy "Rozszerzeń można wziąć co najmniej 2, a co najwyżej 3, wkrótce może również 3+polski." Te 2 to gwarantowane - mozliwe sa w ramach tego rowniez egzotyczne polaczenia w rodzaju historii i fizyki :) 3 to opcja, ale gwarancji na to juz szkola nie daje (moze ci sie pokrywac czesc lekcji np.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - - - Re: VIII prywatne LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:37 Rozumiem :) Nie byłam pewna tej cytowanej wypowiedzi, ale teraz już rozumiem :) Właśnie takie egzotyczne połączenia mnie interesują :D Fizyka, chemia, matematyka, historia, plastyka- chciałabym je wszystkie, a z tego co wiem w VIII istniałaby taka możliwość. Choć interesuje mnie VII pod kątem religioznawstwa i historii sztuki. Prosiłabym o opinie na temat poziomu wymienionych przedmiotów zarówno z VII, jak i VIII. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - - - Re: VIII prywatne LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 21:59 Witam po raz kolejny :) Po długim namyśle coraz bardziej jestem zainteresowana zestawem "profil humanistyczny+ rozszerzenia fizyka, matematyka, chemia" z VII PLO :) (o ile zajęcia nie pokrywałyby się). Ale to już szczyt moich marzeń chyba... Po raz kolejny muszę zarzucić pytaniami - ile godzin w tygodniu obejmuje rozszerzenie z danego przedmiotu? Czy jest to poszerzenie o jedną, dwie a może więcej (no nie, tu już przesadziłam) godzin? Odpowiedz Link Zgłoś