skks 29.05.06, 17:20 secesja była. Zdjęć narobiła. Są gdzieś. Secesja poda linka. Dżezi stchórzył, jak było do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 17:21 Pomyliły mu się ulice!!!;o)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 17:22 może nie były podane znaki szczególne i się nie rozpoznaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 17:22 już chciałem jechać pozbierac zęby dzezziego/bez mądrosći bo.. nie ma!!/!!;o)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: czekałem, czekałem IP: *.chello.pl 29.05.06, 17:27 Właściwie to było do przewidzenia. Najbardziej jadowite bywają tchórze. Skunksy też. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Dowody: 29.05.06, 17:25 www.fotothing.com/secesja/photo/d7a42bd0b6b4f30750b779507a3692e5/ Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Dowody: 29.05.06, 17:28 Ale przystojniak z macieja kani ;) Czekaliśmy, rzeczywiście... nikogo nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Dowody: 29.05.06, 17:31 Czyżbyś Secejo przemyśliwała o nowych wyborach Mister Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Dowody: 29.05.06, 17:29 Gawiedź jest zawiedziona, że nie ma rozlewu krwi:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re:skks na prezydenta!!Zawsze to pisałem!!!;o))) IP: *.chello.pl 29.05.06, 17:32 Popieram! W mordę, za wszarz i do Rudawy! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re:skks na prezydenta!!Zawsze to pisałem!!!;o))) 29.05.06, 17:36 Irek, nie poznaję cię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Do Kiki IP: *.chello.pl 29.05.06, 17:51 Poniosło! Czasami i starzykowi krew się spieni na myśl, że jest jeszcze ktoś gotowy umrzeć za sprawę. Przecież gdyby ten drugi się stawił, to na pewno z hordą za plecami. Widać horda była gdzie indziej zajęta. Wiesz, to jest tak jak na parkiecie, kiedy zagrają polkę czy choćby 9bezpieczniej) walca. Same nogi ruszają, mimo żylaków. A jeśli jeszcze jest z kim ruszyć w tan?! My to mamy i już. Dzięki za miłą odzywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Dziendobry 29.05.06, 18:45 komuś się cuś zapodziało. A ja czekam - i czekam... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=42600965&a=42642407 Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Dowody:ok zgadza się,lecz to juz po czasie 29.05.06, 19:10 Ja odszedłem z placuku przed NFZ dokładnie o 16.45 w tym czsie skks robil sobie fotki na drugim placyku w pustym mini ogródku umawiał się ze mna ze bedzie stał oparty o ściane NFZ dla mnie sciana to od strony gł.wejścia ,więc rozminelismy sie nie z mojej winy dowodem beda fotki moje tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 17:35 Powiem uczciwie, że cykora trochę miałem bo skąd miałem wiedzieć, że nie trafie na jakiegoś emerytowanego boksera a wtedy.... mógł być kłopot:))) Ze zwykłym dresem to sobie radze ale....z zawodowcem... mogło by być źle. Lata nie te i nawet te parę lat ruszania się na sali, dawno temu - mogło by być smutno:))) Ale nie było:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Jesteś pewny,że nigdzie Go nie było?. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Sie dobrze zamaskował IP: *.chello.pl 29.05.06, 17:53 Albo go zeskrobują, a Nasz przez skromność mówi, że nikogo nie było... Poza tym: potrzeba komu kłopotów? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 18:21 Dobra po kolei,czekałem? twierdzisz o godz.16.35 powinieneś być pod murem dalismy sobie 15 minut tymczasem wysłałeś post(z laptopka?)nie widziałem nikogo z laptopem zdjecia są z 29 maja lecz jakoś godziny nie widać na moich bedzie godzina i minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 18:26 Misiu!! Wiesz co..za długo tu na forum jestem, mój pysk jest dość znany, nigdy się chowałem za mamusi porteczki. No spotkania forumowe przychodzę, secesja jest tu też kimś znanym /z twarzy/, Więc kończe z tobą dyskusję bo i po cholerę? Daj spokuj!! a zdjęcia były zaraz po "sesji" wysyłane a hotelu ESTER z Szerokiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 17:52 To uważaj teraz, żeby Cię z pozostałymi dżezikami nie dorwał gdzieś w bramie. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 18:05 E tam:)) Trudno w życiu nie tak ryzykuję, prowadząc firmy, że bałbym się grupek - nie boję się:)) Jestem ostrożny, nawet bardzo ale nie strachliwy..... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: czekałem, czekałem aż się...... 29.05.06, 18:07 bardzo proszę o tego linka i ta sesję zdjęciową,służę podobną. A teraz powaznie,tylko szczerze(jesli to wogóle mozliwe)między godz.16.15 do 16.45 jak mówiłem bylem cały czas obecny,pytanie brzmi co charakterystycznego w tym czsie wydażyło się obok umówionego miejsca?ja moge wymienić to że widziałem przejeżdzajacego starym peugotem bylego prezia Lasote,że krecił sie jakiś fotograf(łysa pała)przechodził facet w czarnej skórzanej kurtce i białych spodniach z dziewczyną prowadzacą czerwony rower,nawet myslałem ze to ty skks,jedna wycieczka na meleksach,kilku obcokrajowców,pozatym puściutko,bylem nawet zawiedziony już nie tylko twoja rejterada ale brakiem ciekawskich obserwatorów z tego forum cykorium,na czele z ta rzadna krwi,w małym ogródku siedziała jakas parka to możliwe ze obserwowali,mój znajomy którego spotkałem,zrobił kilka zdjęć z data i godziną,ty sam miałeś stać oparty o mur NFZ .....niestety nikogo nawet misia gogo.Więc nie przechwalaj sie przed pozostałymi trollami tylko opublikuj fotki na dowód.Mówiąc krótko tego własnie sie spodziewałem,juz raz czekałem na londżiego przed nandu na Wiślnej i bylo to samo.Jestes SKKS TCHÓRZEM i ośwqiadczam to publicznie. jazzinator Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czekałem, czekałem aż się...... 29.05.06, 18:10 Tak dżezi tak. Byłeś, wszyscy widzieli, chodziłeś, prosiłes się, chciałes. No chłopie nie osmieszaj się więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czekałem, czekałem aż się...... 29.05.06, 18:10 Choć w sumie to fakt, przechadzał się facio w dżinsowym garniturku:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: mówiłem, że się chował! 29.05.06, 18:34 Odrobina bystrości pozwala odkryć, iż zdjęcie Secesji z skksem pod murem wykonano: Photo Uploaded: May 29 2006 15:22:03 GMT Taken: 2006:05:29 16:42:17 Manufacturer: Canon Camera: Canon EOS 350D DIGITAL Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: mówiłem, że się chował! 29.05.06, 18:43 Skakał się!!;o))Terminator za piątke!!!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator 29.05.3pm to wg.ciebie 16.30 ? noto ghratuluje 29.05.06, 18:46 poczucia czasu,te cwaniaczki porobily sobie fotki przed czasem żeby kit wciskac na forum.Teraz mój krok i moje zdjecia będą dowodem ,cierpliwości nie po to straciłem ponad godzine zeby teraz odpuscić. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: 29.05.3pm to wg.ciebie 16.30 ? noto ghratuluj 29.05.06, 18:47 Twój krok ......jest mokry!!Spietrałes się ze strachu!!!Spietrałeś się!!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: 29.05.3pm to wg.ciebie 16.30 ? noto ghratuluj 29.05.06, 18:51 3 pm czasu Greenwitch (GMT), niedouku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik od dawna Re: 29.05.3pm to wg.ciebie 16.30 ? noto ghratuluj IP: *.autocom.pl 29.05.06, 21:13 > poczucia czasu,te cwaniaczki porobily sobie fotki przed czasem żeby kit wciskac > > na forum Kazde zdjęcie ma coś takiego jak EXIF jakbyś nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: 29.05.3pm to wg.ciebie 16.30 ? noto ghratuluj IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 21:21 Już to wiem i przyznałem sie do bledu,jakbys czytał uwaznie to byś nie tracil czasu niepotrzebnie , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu czekałem, czekałem aż się uwalałem kałem... IP: *.crowley.pl 29.05.06, 22:09 A może byście coś w tym czasie zrobili pożytecznego? Jakie śmieci pozbierali z krzaków? Staruszkę jaką przez Wielicką przeprowadzili (przez te betony)? Łby siwe a puste... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: czekałem, czekałem aż się uwalałem kałem... 29.05.06, 22:11 Gość portalu: tutu napisał(a): > A może byście coś w tym czasie zrobili pożytecznego? Jakie śmieci pozbierali z > krzaków? Staruszkę jaką przez Wielicką przeprowadzili (przez te betony)? > Łby siwe a puste... Long napisał: Do tego są ratlerki!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: tak to proszę niedoukowi pokazać czas Wyrazni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:01 pod zdjeciem kliknij na link "technical details", ofermo... Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina4 żenada 29.05.06, 19:55 skks I Ty jazzi, Gdybym nie widział skksa wcześniej, to gotów byłbym uwierzyć, że to dwójka przedszkolaków - kogutów. Ale przecież widziałem go parę razy.. To stary chłop, choć młodszy ode mnie.. i on chce dać nieznajomemu w mordę? Szukali się ...jeden z obstawą w ogródku Edenu, drugi przy ścianie frontowej NFZ. Odległość, którą przy zdrowej prostacie można przesikać. Ale się nie znaleźli... Nieraz na KF można się zdrowo pośmiać r4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: żenada,masz niestety racje,dałem sie wypuścić IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 20:04 Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: żenada 29.05.06, 21:04 "...To stary chłop, choć młodszy ode mnie.. i on chce dać nieznajomemu w mordę?.." Ale ZA CO rodzino4 ale za co:)))- powód był WIELKI:)))) Nie będzie byle klawiaturowy bohater obrażał NASZYCH znajomych!!! > Szukali się ...jeden z obstawą w ogródku Edenu - kto ja z obstawą? Znasz secesje:)) - aż 40 kg.. Kania? - nawet groźnie nie wygląda:) 5 cm większy od skks'a:) i w latach też posunięty:) A dżezi... tak szukał by nie znaleść:) - przecież nie będę po Placyku latał i darł dziobek, pytając czy nie czeka na skks'a:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: żenada IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 21:10 Nie chrzań,sam napisałes,proponujac że bedziesz stał oparty o mur NFZ dla mnie to oznaczało front bydynku a nie tam gdzie obszczymury chodzą za potrzeba.To może ja miałem gonić jak debil wołając skks hop hop,stary jestes ale ..... szkoda słów ,nie chce cie obrazac. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: żenada 29.05.06, 21:13 Ty zaproponowałeś Placyk a z przodu NFZ to nie placyk przy Ciemnej. Nie jestes w stanie, honorowy człowieczku, mnie obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: żenada IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 21:19 Nie chce mi sie szukac tego watku,lecz o ile pamietam zaproponowałem ul. Ciemna z powodu małego ruchu,ty zas dopisałeś że bedziesz stal oparty o mur,chodziłem tam i nazat ul.Ciemna w wyznaczonym czasie i prócz osób które opisałem nie bylo nikogo ssstary.Ale oczywiście opiniotwórcze towarzycho uznało ze to ja dałem ciała (na czele z tym ochlaptusem )kiedy wreszcie udowodnie iz byłem na miejscu,przekonany jestem że znajda sto nastepnych wymówek. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kania Re: żenada 29.05.06, 21:25 bardzo mozliwe, że byłeś, ale jak widać nie odwazyłeś się podejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: żenada IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 21:39 Żarty sobie robisz kania? z tego co zobaczylem na zdjeciach to nawet by mi do głowy nie przyszlo że to trolle,ale czlowiek cale zycie musi sie czegos uczyc.Pozatym powtarzam do znudzenia że w wyznaczonym czasie nawet w tym miejscu was nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kania Re: żenada 29.05.06, 21:40 Nas (mnie i secesji) nie było. Był skks ;-) Podoba mi się ta zabawa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: żenada 29.05.06, 21:42 Dzezzi!ja na twoim miejscu bym sobie palce połamał ,żeby sobie wybic z głowy na jakiś czas klikanie na forum bo jesteś bajok,który se portki zlał ze strachu!!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: żenada 29.05.06, 21:45 a miało być tak pięknie..Może gentelmeni zmierzą się na miecze? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: żenada 29.05.06, 21:47 i zaczną wołać mocy przybywaj i co wtedy będzie jak nie przyjdzie.? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: żenada 29.05.06, 21:48 Spokojnie...najpierw muszą skądś miecze wytrzasnąć;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: żenada 29.05.06, 21:52 no tak, ale precie dresiarzy na to nie stać, tylko bedą wrzeszczeć gorzej niż zarzynane koguty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re:welonka gentelmani może sie i zmierza IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 21:56 tylko musisz ich znależć! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 21:49 Przepraszam,ale co to za jegomoście w podeszłym wieku na tych fotkach? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kania Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 21:50 Wypraszam sobie podeszły wiek! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 21:53 YYY...ja myślałam że tylko koleszkom młodym takie rozrywki wątpliwe w głowach..a tutaj poważni mężczyżni... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 21:58 > YYY...ja myślałam że tylko koleszkom młodym takie rozrywki wątpliwe w > głowach..a tutaj poważni mężczyżni... Ooooo!!! Ja bardzo przepraszam - o skks'sie można powiedzieć wiele ale nie to, że jest poważny!!! Fakt jest męższczyną w leciech posuniętym ale... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:00 liczy się jakość, a nie ilość, tego nie wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:00 próbowałam sobie wyobrazić mojego męża w takiej sytuacji(lat 38) no i jakoś nie mogę;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:03 Weronka!!To znaczy ,że nie Widziałas jeszcze wielu rzeczy w życiu!!!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:05 :)) Fantazji to mnie nie brakuje:) Nawet ułańskiej:)))) Nooo mam "troszkę" więcej niż Twoje "ślubne nieszczęście":))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kania Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:06 fantazja to podstawa. Przynajmniej przez całe zycie dzieje sie cos ciekawego. spoważnieć to można jak juz człowieka pod ziemię położa. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:07 "spoważnieć to można jak juz człowieka pod ziemię położa" Byle z fantazją:)) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:06 EEE on okularki ma.I astygmatyzm-dlatego lepiej niech się nie bije bo diabli wiedza co zobaczy jak te okularki zdejmie;-)Albo czego nie zobaczy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:09 :))) Tyż mam:) Okularki i kilkoro w nich dioptrii:) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:09 a przynajmniej ten mąż bogaty, no wiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:10 ;-)Dlatego z byle powodu mu mordy obić nie dam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:14 ale z ciebie wojowniczka prawie jak Gabriela Kseny. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:16 A co;-))Przecież ten mąz to zyła złota!!!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:20 widzisz ty tak o mężu, a oni gdzieś tam uciekli, te czekam oj czekam to gdzie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:49 Skks!! Dzezzi juz ćwiczy!!.narazie ma obandazowane palce ale....!!!'o)) www.videotiger.com/coolknifetrickvideo.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator [...] IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 22:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle [...] 29.05.06, 23:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re:najwyżej ciebie moge olać,choć i na to nie zas IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 23:06 zasługujesz magistrze UJ z kreską Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re:najwyżej ciebie moge olać,choć i na to nie za 29.05.06, 23:08 A Ty z czego magister i gdzie obroniony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re:a Ty welonka co taka ciekawa? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 23:19 obroniony w samoobronie na sorbonie. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re:a Ty welonka co taka ciekawa? 29.05.06, 23:19 EEE to tak jak każdy..Myślałam że nieco ambitniej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:a Ty welonka co taka ciekawa? 29.05.06, 23:23 Weronka!!Zlej ...... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re:a Ty welonka co taka ciekawa? 29.05.06, 23:23 No leję i leję i nie mogę przestać;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:najwyżej ciebie moge olać,choć i na to nie za 29.05.06, 23:18 jeszczes sobie paluchów nie obił młotkiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re:najwyżej ciebie moge olać,choć i na to nie za 29.05.06, 23:25 spuchły mu i nie może tobie odpisać, bo nie trafia precyzyjnie na klawiaturkę, na ten jeden Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead postawie Wam obu brofca 29.05.06, 23:02 i zagramy w scrabble. kto wygra...do pierwszej krwi. ale dajcie se juz spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 23:27 Ale ten brunet w okularkach to nawet,nawet;całkiem,całkiem;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 23:35 I te pośladki też niczego sobie,jakby się tak przyjżeć;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: czekałem, czekałem 30.05.06, 07:25 Założe się, że twoje ponętniejsze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: czekałem, czekałem 30.05.06, 07:28 Wreonka!! Ty jako "koniara"Raczej w pysk konia powinnaś patrzeć a nie na nasze zacne zadki!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś