Dodaj do ulubionych

czekałem, czekałem

29.05.06, 17:20
secesja była. Zdjęć narobiła. Są gdzieś. Secesja poda linka.

Dżezi stchórzył, jak było do przewidzenia.
Obserwuj wątek
    • longwehicle Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 17:21
      Pomyliły mu się ulice!!!;o))))))
      • kikoo1 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 17:22
        może nie były podane znaki szczególne i się nie rozpoznaliście?
      • longwehicle Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 17:22
        już chciałem jechać pozbierac zęby dzezziego/bez mądrosći bo.. nie ma!!/!!;o)!
        • longwehicle Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 17:23
          Pęknął!!;o))
          • zielonki Re: ściana straceń? 29.05.06, 17:25
            chcesz to masz!
          • Gość: Irek Re: czekałem, czekałem IP: *.chello.pl 29.05.06, 17:27
            Właściwie to było do przewidzenia. Najbardziej jadowite bywają tchórze. Skunksy też.
            • zielonki Re: do pierwszej krwi? 29.05.06, 17:33
              chcecie krwi?
              Macie:
    • secesja2005 Dowody: 29.05.06, 17:25
      www.fotothing.com/secesja/photo/d7a42bd0b6b4f30750b779507a3692e5/
      • kikoo1 Re: Dowody: 29.05.06, 17:28
        A ten pan obok, to nie jazzi?
      • secesja2005 Re: Dowody: 29.05.06, 17:28
        Ale przystojniak z macieja kani ;)

Czekaliśmy, rzeczywiście... nikogo nie było :)
        • kikoo1 Re: Dowody: 29.05.06, 17:31
          Czyżbyś Secejo przemyśliwała o nowych wyborach Mister Forum?
      • istna Re: Dowody: 29.05.06, 17:29
        Gawiedź jest zawiedziona, że nie ma rozlewu krwi:((
      • zielonki Re: Dowody: 29.05.06, 17:29
        Post jakiś czy co?
        • longwehicle Re:skks na prezydenta!!Zawsze to pisałem!!!;o))) 29.05.06, 17:31

• Gość: Irek Re:skks na prezydenta!!Zawsze to pisałem!!!;o))) IP: *.chello.pl 29.05.06, 17:32
            Popieram! W mordę, za wszarz i do Rudawy!
            • kikoo1 Re:skks na prezydenta!!Zawsze to pisałem!!!;o))) 29.05.06, 17:36
              Irek, nie poznaję cię....
              • Gość: Irek Do Kiki IP: *.chello.pl 29.05.06, 17:51
                Poniosło! Czasami i starzykowi krew się spieni na myśl, że jest jeszcze ktoś gotowy umrzeć za sprawę. Przecież gdyby ten drugi się stawił, to na pewno z hordą za plecami. Widać horda była gdzie indziej zajęta.
                Wiesz, to jest tak jak na parkiecie, kiedy zagrają polkę czy choćby 9bezpieczniej) walca. Same nogi ruszają, mimo żylaków. A jeśli jeszcze jest z kim ruszyć w tan?!
                My to mamy i już.
                Dzięki za miłą odzywkę.
                • jazzinator do irka,wbrew temu co pisałem wczesniej byłem sam! 29.05.06, 18:23
                • helenka17 Dziendobry 29.05.06, 18:45
                  komuś się cuś zapodziało. A ja czekam - i czekam...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=42600965&a=42642407
      • jazzinator Re: Dowody:ok zgadza się,lecz to juz po czasie 29.05.06, 19:10
        Ja odszedłem z placuku przed NFZ dokładnie o 16.45 w tym czsie skks robil sobie
        fotki na drugim placyku w pustym mini ogródku umawiał się ze mna ze bedzie stał
        oparty o ściane NFZ dla mnie sciana to od strony gł.wejścia ,więc rozminelismy
        sie nie z mojej winy dowodem beda fotki moje tym razem.
    • skks Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 17:35
      Powiem uczciwie, że cykora trochę miałem bo skąd miałem wiedzieć, że nie trafie
      na jakiegoś emerytowanego boksera a wtedy.... mógł być kłopot:)))

Ze zwykłym dresem to sobie radze ale....z zawodowcem... mogło by być źle.
      Lata nie te i nawet te parę lat ruszania się na sali, dawno temu - mogło by być
      smutno:))) Ale nie było:)
      • Gość: jolka Jesteś pewny,że nigdzie Go nie było?. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:41
        • zielonki Re: Sie dobrze zamaskował 29.05.06, 17:43
          jak Cię zobaczył to wymiękł!
          • Gość: Irek Re: Sie dobrze zamaskował IP: *.chello.pl 29.05.06, 17:53
            Albo go zeskrobują, a Nasz przez skromność mówi, że nikogo nie było...
            Poza tym: potrzeba komu kłopotów?
      • jazzinator Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 18:21
        Dobra po kolei,czekałem? twierdzisz o godz.16.35 powinieneś być pod murem
        dalismy sobie 15 minut tymczasem wysłałeś post(z laptopka?)nie widziałem nikogo
        z laptopem zdjecia są z 29 maja lecz jakoś godziny nie widać na moich bedzie
        godzina i minuty.
        • skks Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 18:26
          Misiu!!
          Wiesz co..za długo tu na forum jestem, mój pysk jest dość znany, nigdy się
          chowałem za mamusi porteczki.
          No spotkania forumowe przychodzę, secesja jest tu też kimś znanym /z twarzy/,
          Więc kończe z tobą dyskusję bo i po cholerę?
          Daj spokuj!!
          a zdjęcia były zaraz po "sesji" wysyłane a hotelu ESTER z Szerokiej:)
    • mrug Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 17:52
      To uważaj teraz, żeby Cię z pozostałymi dżezikami nie dorwał gdzieś w bramie.
      • skks Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 18:05
        E tam:))
        Trudno w życiu nie tak ryzykuję, prowadząc firmy, że bałbym się grupek - nie
        boję się:))
        Jestem ostrożny, nawet bardzo ale nie strachliwy.....
    • jazzinator Re: czekałem, czekałem aż się...... 29.05.06, 18:07
      bardzo proszę o tego linka i ta sesję zdjęciową,służę podobną.
      A teraz powaznie,tylko szczerze(jesli to wogóle mozliwe)między godz.16.15 do
      16.45 jak mówiłem bylem cały czas obecny,pytanie brzmi co charakterystycznego w
      tym czsie wydażyło się obok umówionego miejsca?ja moge wymienić to że widziałem
      przejeżdzajacego starym peugotem bylego prezia Lasote,że krecił sie jakiś
      fotograf(łysa pała)przechodził facet w czarnej skórzanej kurtce i białych
      spodniach z dziewczyną prowadzacą czerwony rower,nawet myslałem ze to ty
      skks,jedna wycieczka na meleksach,kilku obcokrajowców,pozatym puściutko,bylem
      nawet zawiedziony już nie tylko twoja rejterada ale brakiem ciekawskich
      obserwatorów z tego forum cykorium,na czele z ta rzadna krwi,w małym ogródku
      siedziała jakas parka to możliwe ze obserwowali,mój znajomy którego
      spotkałem,zrobił kilka zdjęć z data i godziną,ty sam miałeś stać oparty o mur
      NFZ .....niestety nikogo nawet misia gogo.Więc nie przechwalaj sie przed
      pozostałymi trollami tylko opublikuj fotki na dowód.Mówiąc krótko tego własnie
      sie spodziewałem,juz raz czekałem na londżiego przed nandu na Wiślnej i bylo to
      samo.Jestes SKKS TCHÓRZEM i ośwqiadczam to publicznie.
      jazzinator
      • skks Re: czekałem, czekałem aż się...... 29.05.06, 18:10
        Tak dżezi tak.
        Byłeś, wszyscy widzieli, chodziłeś, prosiłes się, chciałes.

No chłopie nie osmieszaj się więcej.
      • skks Re: czekałem, czekałem aż się...... 29.05.06, 18:10
        Choć w sumie to fakt, przechadzał się facio w dżinsowym garniturku:)
        • zielonki Re: mówiłem, że się chował! 29.05.06, 18:34
          Odrobina bystrości pozwala odkryć, iż zdjęcie Secesji z skksem pod murem wykonano:
          Photo Uploaded: May 29 2006 15:22:03 GMT
          Taken: 2006:05:29 16:42:17
          Manufacturer: Canon
          Camera: Canon EOS 350D DIGITAL
          • zielonki Re: mówiłem, że się chował! 29.05.06, 18:37
            może czas zimowy?
            • longwehicle Re: mówiłem, że się chował! 29.05.06, 18:43
              Skakał się!!;o))Terminator za piątke!!!;o)))
          • jazzinator 29.05.3pm to wg.ciebie 16.30 ? noto ghratuluje 29.05.06, 18:46
            poczucia czasu,te cwaniaczki porobily sobie fotki przed czasem żeby kit wciskac
            na forum.Teraz mój krok i moje zdjecia będą dowodem ,cierpliwości nie po to
            straciłem ponad godzine zeby teraz odpuscić.
            • longwehicle Re: 29.05.3pm to wg.ciebie 16.30 ? noto ghratuluj 29.05.06, 18:47
              Twój krok ......jest mokry!!Spietrałes się ze strachu!!!Spietrałeś się!!!;o))
            • mrug Re: 29.05.3pm to wg.ciebie 16.30 ? noto ghratuluj 29.05.06, 18:51
              3 pm czasu Greenwitch (GMT), niedouku...
            • Gość: czytelnik od dawna Re: 29.05.3pm to wg.ciebie 16.30 ? noto ghratuluj IP: *.autocom.pl 29.05.06, 21:13
              > poczucia czasu,te cwaniaczki porobily sobie fotki przed czasem żeby kit wciskac
              >
              > na forum

Kazde zdjęcie ma coś takiego jak EXIF jakbyś nie wiedział.
              • Gość: jazzinator Re: 29.05.3pm to wg.ciebie 16.30 ? noto ghratuluj IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 21:21
                Już to wiem i przyznałem sie do bledu,jakbys czytał uwaznie to byś nie tracil
                czasu niepotrzebnie ,
      • Gość: tutu czekałem, czekałem aż się uwalałem kałem... IP: *.crowley.pl 29.05.06, 22:09
        A może byście coś w tym czasie zrobili pożytecznego? Jakie śmieci pozbierali z
        krzaków? Staruszkę jaką przez Wielicką przeprowadzili (przez te betony)?
        Łby siwe a puste...
        • longwehicle Re: czekałem, czekałem aż się uwalałem kałem... 29.05.06, 22:11
          Gość portalu: tutu napisał(a):

> A może byście coś w tym czasie zrobili pożytecznego? Jakie śmieci pozbierali
          z
          > krzaków? Staruszkę jaką przez Wielicką przeprowadzili (przez te betony)?
          > Łby siwe a puste...
          Long napisał:
          Do tego są ratlerki!!;o))
    • jazzinator tak to proszę niedoukowi pokazać czas Wyraznie! 29.05.06, 18:57
      • Gość: mikolaj Re: tak to proszę niedoukowi pokazać czas Wyrazni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:01
        pod zdjeciem kliknij na link "technical details", ofermo...
    • rodzina4 żenada 29.05.06, 19:55
      skks I Ty jazzi,
      Gdybym nie widział skksa wcześniej, to gotów byłbym uwierzyć, że to dwójka
      przedszkolaków - kogutów. Ale przecież widziałem go parę razy.. To stary chłop,
      choć młodszy ode mnie.. i on chce dać nieznajomemu w mordę?

Szukali się ...jeden z obstawą w ogródku Edenu, drugi przy ścianie frontowej
      NFZ. Odległość, którą przy zdrowej prostacie można przesikać. Ale się nie
      znaleźli...

Nieraz na KF można się zdrowo pośmiać

r4

• Gość: jazzinator Re: żenada,masz niestety racje,dałem sie wypuścić IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 20:04
      • skks Re: żenada 29.05.06, 21:04
        "...To stary chłop, choć młodszy ode mnie.. i on chce dać nieznajomemu w mordę?.."

Ale ZA CO rodzino4 ale za co:)))- powód był WIELKI:))))
        Nie będzie byle klawiaturowy bohater obrażał NASZYCH znajomych!!!

> Szukali się ...jeden z obstawą w ogródku Edenu - kto ja z obstawą?
        Znasz secesje:)) - aż 40 kg..
        Kania? - nawet groźnie nie wygląda:) 5 cm większy od skks'a:) i w latach też
        posunięty:)

A dżezi... tak szukał by nie znaleść:) - przecież nie będę po Placyku latał i
        darł dziobek, pytając czy nie czeka na skks'a:))
        • Gość: jazzinator Re: żenada IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 21:10
          Nie chrzań,sam napisałes,proponujac że bedziesz stał oparty o mur NFZ dla mnie
          to oznaczało front bydynku a nie tam gdzie obszczymury chodzą za potrzeba.To
          może ja miałem gonić jak debil wołając skks hop hop,stary jestes ale .....
          szkoda słów ,nie chce cie obrazac.
          • skks Re: żenada 29.05.06, 21:13
            Ty zaproponowałeś Placyk a z przodu NFZ to nie placyk przy Ciemnej.
            Nie jestes w stanie, honorowy człowieczku, mnie obrazić.
            • Gość: jazzinator Re: żenada IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 21:19
              Nie chce mi sie szukac tego watku,lecz o ile pamietam zaproponowałem ul. Ciemna
              z powodu małego ruchu,ty zas dopisałeś że bedziesz stal oparty o mur,chodziłem
              tam i nazat ul.Ciemna w wyznaczonym czasie i prócz osób które opisałem nie bylo
              nikogo ssstary.Ale oczywiście opiniotwórcze towarzycho uznało ze to ja dałem
              ciała (na czele z tym ochlaptusem )kiedy wreszcie udowodnie iz byłem na
              miejscu,przekonany jestem że znajda sto nastepnych wymówek.
              • maciej.kania Re: żenada 29.05.06, 21:25
                bardzo mozliwe, że byłeś, ale jak widać nie odwazyłeś się podejść.
                • Gość: jazzinator Re: żenada IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 21:39
                  Żarty sobie robisz kania? z tego co zobaczylem na zdjeciach to nawet by mi do
                  głowy nie przyszlo że to trolle,ale czlowiek cale zycie musi sie czegos
                  uczyc.Pozatym powtarzam do znudzenia że w wyznaczonym czasie nawet w tym
                  miejscu was nie bylo.
                  • maciej.kania Re: żenada 29.05.06, 21:40
                    Nas (mnie i secesji) nie było. Był skks ;-)

Podoba mi się ta zabawa ;-)
                  • longwehicle Re: żenada 29.05.06, 21:42
                    Dzezzi!ja na twoim miejscu bym sobie palce połamał ,żeby sobie wybic z głowy na
                    jakiś czas klikanie na forum bo jesteś bajok,który se portki zlał ze
                    strachu!!;o)))
                    • weronka77 Re: żenada 29.05.06, 21:45
                      a miało być tak pięknie..Może gentelmeni zmierzą się na miecze?
                      • xxtoja Re: żenada 29.05.06, 21:47
                        i zaczną wołać mocy przybywaj i co wtedy będzie jak nie przyjdzie.?
                        • weronka77 Re: żenada 29.05.06, 21:48
                          Spokojnie...najpierw muszą skądś miecze wytrzasnąć;-))
                          • xxtoja Re: żenada 29.05.06, 21:52
                            no tak, ale precie dresiarzy na to nie stać, tylko bedą wrzeszczeć gorzej niż
                            zarzynane koguty.
                      • Gość: jazzinator Re:welonka gentelmani może sie i zmierza IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 21:56
                        tylko musisz ich znależć!
    • weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 21:49
      Przepraszam,ale co to za jegomoście w podeszłym wieku na tych fotkach?
      • maciej.kania Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 21:50
        Wypraszam sobie podeszły wiek!
        • xxtoja Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 21:53
          to pokaż te zdjęcie.
        • weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 21:53
          YYY...ja myślałam że tylko koleszkom młodym takie rozrywki wątpliwe w
          głowach..a tutaj poważni mężczyżni...
          • skks Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 21:58
            > YYY...ja myślałam że tylko koleszkom młodym takie rozrywki wątpliwe w
            > głowach..a tutaj poważni mężczyżni...

Ooooo!!!
            Ja bardzo przepraszam - o skks'sie można powiedzieć wiele ale nie to, że jest
            poważny!!!
            Fakt jest męższczyną w leciech posuniętym ale...
            • xxtoja Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:00
              liczy się jakość, a nie ilość, tego nie wiecie?
            • weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:00
              próbowałam sobie wyobrazić mojego męża w takiej sytuacji(lat 38) no i jakoś nie
              mogę;-))
              • longwehicle Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:03
                Weronka!!To znaczy ,że nie Widziałas jeszcze wielu rzeczy w życiu!!!;o)))
              • skks Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:05
                :))
                Fantazji to mnie nie brakuje:)
                Nawet ułańskiej:))))

Nooo mam "troszkę" więcej niż Twoje "ślubne nieszczęście":)))
                • maciej.kania Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:06
                  fantazja to podstawa. Przynajmniej przez całe zycie dzieje sie cos ciekawego. spoważnieć to można jak juz człowieka pod ziemię położa.
                  • longwehicle Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:06
                    Swieta prawda!!;o))
                  • skks Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:07
                    "spoważnieć to można jak juz człowieka pod ziemię położa"

Byle z fantazją:))
                • weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:06
                  EEE on okularki ma.I astygmatyzm-dlatego lepiej niech się nie bije bo diabli
                  wiedza co zobaczy jak te okularki zdejmie;-)Albo czego nie zobaczy;-)))
                  • skks Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:09
                    :)))
                    Tyż mam:)
                    Okularki i kilkoro w nich dioptrii:)
                  • xxtoja Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:09
                    a przynajmniej ten mąż bogaty, no wiesz..
                    • weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:10
                      ;-)Dlatego z byle powodu mu mordy obić nie dam;-)
                      • xxtoja Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:14
                        ale z ciebie wojowniczka prawie jak Gabriela Kseny.
                        • weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:16
                          A co;-))Przecież ten mąz to zyła złota!!!;-))
                          • xxtoja Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:20
                            widzisz ty tak o mężu, a oni gdzieś tam uciekli, te czekam oj czekam to gdzie
                            będzie.
                            • longwehicle Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 22:49
                              Skks!!
                              Dzezzi juz ćwiczy!!.narazie ma obandazowane palce ale....!!!'o))
                              www.videotiger.com/coolknifetrickvideo.shtml
                              • Gość: jazzinator [...] IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 22:59
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                • longwehicle [...] 29.05.06, 23:01
                                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                  • Gość: jazzinator Re:najwyżej ciebie moge olać,choć i na to nie zas IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 23:06
                                    zasługujesz magistrze UJ z kreską
                                    • weronka77 Re:najwyżej ciebie moge olać,choć i na to nie za 29.05.06, 23:08
                                      A Ty z czego magister i gdzie obroniony?
                                      • Gość: jazzinator Re:a Ty welonka co taka ciekawa? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 23:19
                                        obroniony w samoobronie na sorbonie.
                                        • weronka77 Re:a Ty welonka co taka ciekawa? 29.05.06, 23:19
                                          EEE to tak jak każdy..Myślałam że nieco ambitniej;-)
                                          • longwehicle Re:a Ty welonka co taka ciekawa? 29.05.06, 23:23
                                            Weronka!!Zlej ......
                                            • weronka77 Re:a Ty welonka co taka ciekawa? 29.05.06, 23:23
                                              No leję i leję i nie mogę przestać;-))
                                    • longwehicle Re:najwyżej ciebie moge olać,choć i na to nie za 29.05.06, 23:18
                                      jeszczes sobie paluchów nie obił młotkiem????
                                      • xxtoja Re:najwyżej ciebie moge olać,choć i na to nie za 29.05.06, 23:25
                                        spuchły mu i nie może tobie odpisać, bo nie trafia precyzyjnie na klawiaturkę,
                                        na ten jeden
                                • boldhead postawie Wam obu brofca 29.05.06, 23:02
                                  i zagramy w scrabble. kto wygra...do pierwszej krwi. ale dajcie se juz spokoj.
                                  • tempe uwaga! 29.05.06, 23:38
                                    ten Pan zaprasza do napie..nki!
    • weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 23:27
      Ale ten brunet w okularkach to nawet,nawet;całkiem,całkiem;-))))
      • weronka77 Re: czekałem, czekałem 29.05.06, 23:35
        I te pośladki też niczego sobie,jakby się tak przyjżeć;-))
        • krzychut Re: czekałem, czekałem 30.05.06, 07:25
          Założe się, że twoje ponętniejsze;-)
        • longwehicle Re: czekałem, czekałem 30.05.06, 07:28
          Wreonka!!
          Ty jako "koniara"Raczej w pysk konia powinnaś patrzeć a nie na nasze zacne
          zadki!!;o))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka