Dodaj do ulubionych

mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też

IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 21:37
odwrotnie, podnoszą jego poziom?
Co sądzicie????
Obserwuj wątek
    • Gość: jazzinator Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 01.06.06, 21:38
      zdecydowanie podnosza ... z poziomu 600 kopalni Bytom.
      • Gość: kiko Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 21:40
        o to się zgadzamy, hi hi hi
        • Gość: helenka17 I na tym własnie polega kłopot tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 08:37
          , że się zgadzacie.
          Nie zamierzam Wam w tym przeszkadzać.
          H.
          • helenka17 Re: I na tym własnie polega kłopot tego forum 02.06.06, 08:39
            Uwierzytelnienie podpisu.
    • mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 21:41
      Czym ja sobie zasłużyłem na wąteczek imienny?
      Jam niegodny tego.
      Za dużo szczęścia na raz...
    • Gość: ipo to nędzne forum to miejsce twojej samorealizacji m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:44
      nigdzie indziej nie masz szans
    • Gość: anonimowy Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:57
      Zauważyłem, że wątki mruga i mrugopodobnych szalenie irytują tych, którzy ich
      nie rozumieją. Całe to towarzystwo bardzo plynnie porusza się na pismie za
      pomoca przeroznych aluzji, nawiazan, metafor i mniej lub bardziej doslownych
      zapozyczen z cudzej tworczosci. Znaczy sie: czytali ksiazki ze zrozumieniem,
      byli w kinie, w teatrze raczej tez, konotuja co sie dzieje w otaczajacej ich
      rzeczywistosc - nie sa ignorantami. Dla tych, co wiedza o czym oni wlasciwie
      pisza jest to smieszne. Dla pozostałych to irytujacy, niepojęty bełkot, w
      którym o nic nie chodzi.
      • mateuszwierzbicki Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:02
        ale sam to Mrug nie wie o czym pisze :)
        • tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:04
          bo nie potrafi tego przeczytać
          a pisze tak: zasypia i włącza się pamięć paluchów
          paluchy wyćwiczyły pamięć na zasadzie koń furmana do domu odprowadza
          a Mrug na paluszkach
          no i zapamiętały
          • mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:07
            Nie potrafię. Przyznaję się bez bicia.
            Walę głową w monitor i po rodzaju odgłosu jaki wydaje umęczona głowa odgaduję co
            jest napisane.
            Zazwyczaj się sprawdza...
            • tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:12
              nieprawda
              nie sprawdza się
              • mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:13
                Bo powinieneś moją głową walić, a nie swoją...
                • tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:15
                  janie walę głową
                  piszę posty jak Jimi Hendrix
                  odwracam się od monitora
                  staję na ręką i dużym paluchem lewej nogi bardzo szybko
                  • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:16
                    a wystawiasz jeszcze jezyk w strone publicznosci ? Bo ON tak robil
                    • tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:20
                      to był Michael Jordan
                      i O N tak robił
                      nie śmiem
                      • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:22
                        Jimi tez tak robil, sam widzialem, i nawet gdzies kiedys czytalem chyba ze on
                        tak nie bez powodu robil 8-)
                        • tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:23
                          tak - bo nie dowidział
                          • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:26
                            nie wody dzial ?
                            • tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:29
                              coś bez sensu piszesz
                              myślałem ze jesteś poważny a ty jak ci ci
                              • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:37
                                ci ktorzy ? mroogopodobni? chcesz w zeby ?
                                • tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:57
                                  nic mi nie zrobisz
                                  wbiłem w klawiaturę
                  • mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:17
                    A potem wszystko rozwalasz w drobny pył na scenie.
                    Dlatego masz złotą kartę klienta w sklepie "Mój komputer".
                    • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:19
                      ja to mysle ze raczej chopdzi o szybkosc - procesor nie nadaza za szybkopalocym 8-)
                    • tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:20
                      mój komputer to mam na pulpicie
                      i pytanie - czy jest to wąż ouroboros?
                      • mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:23
                        Ja też mam Twój komputer na pulpicie.
                        I to raczej wąż Kundaliniego jest.
                        • tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:30
                          to znaczy że masz mój pulpit
                          to czyj ja mam?

czy każdy siedzi przy swoim biureczku?
                          • mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:34
                            W świetle globalnej internetowej wioski, biureczko jako takie straciło rację bytu.
                            • tempe Mrugu 01.06.06, 22:38
                              globalna internetowa wioska to jest, że jak okiem sięgnąć, każdy siedzi przy
                              swoim biureczku
                              • mrug Re: Mrugu 01.06.06, 22:40
                                A gdzie ideały?!
                                A gdzie jedno wspólne, wielkie biureczko?!
                                Gdzie te konie?!
                                • tempe Re: Mrugu 01.06.06, 22:41
                                  to to samo
                                  konie jak te jeże
                                  • mrug Re: Mrugu 01.06.06, 22:44
                                    Kurde, to już wiem dlaczego jak czytam forum to mi włosy falują...
                                    • tempe Re: Mrugu 01.06.06, 22:47
                                      to woda entów
                                      • mrug Re: Mrugu 01.06.06, 22:49
                                        Przyrosłem już do fotela?
                                        • tempe Re: Mrugu 01.06.06, 22:56
                                          i podciągasz kapilarnie?
                                          • mrug Re: Mrugu 01.06.06, 22:58
                                            Aż mi się uszy trzęsą!
                                            • tempe Re: Mrugu 01.06.06, 23:02
                                              to nie od podciągania a od królika
                                              podrzuć mu pietruszkę
                                              • mrug Re: Mrugu 01.06.06, 23:05
                                                Krwi żąda.
                                                Kiszką go karmię.
                                                • tempe Re: Mrugu 01.06.06, 23:11
                                                  kiszka to kaszana
                                                  głowy mu daj
                                                  • mrug Re: Mrugu 01.06.06, 23:13
                                                    A czym wtedy będę walił w monitor?
        • Gość: anonimowy Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:05
          Nie stwierdziłem żeby mrugopodobni pisali o czymkolwiek konkretnym (to też do
          Ciebie) ale widać żeście są obyte zwierzęta. Po rodzaju wpisów można was lepiej
          poznać niż gdybyscie pisali o sobie cokolwiek wprost.
      • wredny.staruch Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:04
        Gość portalu: anonimowy napisał(a):

> Zauważyłem, że wątki mruga i mrugopodobnych szalenie irytują tych, którzy ich
        > nie rozumieją. Całe to towarzystwo bardzo plynnie porusza się na pismie za
        > pomoca przeroznych aluzji, nawiazan, metafor i mniej lub bardziej doslownych
        > zapozyczen z cudzej tworczosci. Znaczy sie: czytali ksiazki ze zrozumieniem,
        > byli w kinie, w teatrze raczej tez, konotuja co sie dzieje w otaczajacej ich
        > rzeczywistosc - nie sa ignorantami. Dla tych, co wiedza o czym oni wlasciwie
        > pisza jest to smieszne. Dla pozostałych to irytujacy, niepojęty bełkot, w
        > którym o nic nie chodzi.

się zgadzam w tzw. całej rozciągłości
        • tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:06
          a o czym oni piszą?
          mnie to nie śmieszy
          • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:09
            bo ty za grosz poczucia humoru niemasz, ot co! 8-)
            • tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:16
              a ty jesteś mało śmieszny
              o!
              • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:17
                no tak, bo ja jestem powazna osoba z natury rzeczy i ze spamerami nie trzymam,
                ot co ! 8-)
        • Gość: jazzinator no cóż staruchu zarosniety,trudno sie nie zgodzić IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 01.06.06, 22:45
          ze zdaniem kolezanki z tego samego saloniku,wszak to wy otaczacie ich opieka
          jak te kwoki swe piskleta i instruujecie ,kiedy nalezy zmienic temat ,jesli
          niwygodny ,badz kogos wysmiac ,obrazic,sami nie ,bądż z rzadka dokladacie swój
          kamyczek na grobie delikwenta.
          ps.znamy sie osobiscie,choć dla mnie nie jest to powód do dumy.
          • wredny.staruch Re: no cóż staruchu zarosniety,trudno sie nie zgo 01.06.06, 22:52
            Gość portalu: jazzinator napisał(a):

> ze zdaniem kolezanki z tego samego saloniku,wszak to wy otaczacie ich opieka
            > jak te kwoki swe piskleta i instruujecie ,kiedy nalezy zmienic temat ,jesli
            > niwygodny ,badz kogos wysmiac ,obrazic,sami nie ,bądż z rzadka dokladacie swój
            > kamyczek na grobie delikwenta.
            > ps.znamy sie osobiscie,choć dla mnie nie jest to powód do dumy.

wy, czyli kto?
            ps. a to ciekawe, moge prosić fotkę?
            • Gość: anonimowy Re: no cóż staruchu zarosniety,trudno sie nie zgo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:03
              > wy, czyli kto?
              > ps. a to ciekawe, moge prosić fotkę?

Ja Ci wyślę fotkę dżeziego, mam kilka ;-)
              • wredny.staruch Re: no cóż staruchu zarosniety,trudno sie nie zgo 01.06.06, 23:05

> > wy, czyli kto?
                > > ps. a to ciekawe, moge prosić fotkę?
                >
                > Ja Ci wyślę fotkę dżeziego, mam kilka ;-)

dawaj, dawaj :)
                • Gość: anonimowy Re: no cóż staruchu zarosniety,trudno sie nie zgo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:09
                  > > Ja Ci wyślę fotkę dżeziego, mam kilka ;-)
                  >
                  > dawaj, dawaj :)

Poszło na maila
                  • wredny.staruch Re: no cóż staruchu zarosniety,trudno sie nie zgo 01.06.06, 23:47

> > > Ja Ci wyślę fotkę dżeziego, mam kilka ;-)
                    > >
                    > > dawaj, dawaj :)
                    >
                    > Poszło na maila

dziękuję, doszło
                    jakos nie kojarzę ani twarzy ani gitary
          • wredny.staruch Re: no cóż staruchu zarosniety,trudno sie nie zgo 01.06.06, 23:48
            dzisiaj się ogoliłem
            u fryzjera tez byłem niedawno (w zasadzie u fryzjerki)
            więc bez takich mi tu przytyków!
      • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:07
        dziekujemy za merytoryczny glos w dyskusji 8-) Aczkolwiek faktem jest ze czasem
        trudno sie sensu doszukac ale to tez pewna kategoria estetyczna 8-)
        • istna Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:09
          Tyyy, myślisz, że my też jesteśmy mrugopodobni?
          • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:10
            a to trak wyfgalda ?
            nieee, ja tylko chialem byc mily, ja kolesia w zyciu na oczy nie widzialem 8-)
          • wredny.staruch Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:11
            istna napisała:

> Tyyy, myślisz, że my też jesteśmy mrugopodobni?

jesteśmy :)
            • istna Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:13
              Bo ja się chciałam wcześniej tak po kombatancku podczepić, ale padły tu miłe
              słowa i teraz to trochę mi głupio:>
              • wredny.staruch Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:14
                istna napisała:

> Bo ja się chciałam wcześniej tak po kombatancku podczepić, ale padły tu miłe
                > słowa i teraz to trochę mi głupio:>

więc jesteś mrugopodobną kombatantką :)
                • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:15
                  Istna! Na lawke kar! Staruchu a ja co tez ? 8-)
                  • wredny.staruch Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:16
                    qoobaq napisał:

> Istna! Na lawke kar! Staruchu a ja co tez ? 8-)

oczywiście!
                    tez jesteś bandoczworgowy kombatant!
                    • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:18
                      ol dir ! to juz prawie jak wyzwisko zabrzmialo 8-) A czolg na chodzie ?:
                      • wredny.staruch Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:20
                        qoobaq napisał:

> ol dir ! to juz prawie jak wyzwisko zabrzmialo 8-) A czolg na chodzie ?:

to nie wyzwisko, wręcz przeciwnie, pewna nobilitacja
                        czołg oczywiście że tak, ma się dobrze, jamnik też :)
                        • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:21
                          Ach ach, a ksiezniczce katar minal ? 8-)
                          • wredny.staruch Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:22
                            qoobaq napisał:

> Ach ach, a ksiezniczce katar minal ? 8-)

tak, ale teraz chorujemy na krynicę -)
                      • wredny.staruch a tak z innej beczki, qbusiu 01.06.06, 22:21
                        byłeś na wycieczce w górach?
                        • qoobaq Re: a tak z innej beczki, qbusiu 01.06.06, 22:25
                          a, widze ze zauwazyles 8-)
                          tak, Snowdonia, polnocna Walia, ale wyglada jak Tatry tylko mewy lataly zamiast
                          orlow 8-)
                          • wredny.staruch Re: a tak z innej beczki, qbusiu 01.06.06, 22:26
                            pewnie, że zauważyłem, mam cię we friends w końcu :)
                            dobrze ci poszło fotografowanie
                            • qoobaq Re: a tak z innej beczki, qbusiu 01.06.06, 22:30
                              eee tam, aparat mam fajny i tyle , same sie robia 8-)
                              • wredny.staruch Re: a tak z innej beczki, qbusiu 01.06.06, 22:31
                                qoobaq napisał:

> eee tam, aparat mam fajny i tyle , same sie robia 8-)

jaki, jaki???
                                • qoobaq Re: a tak z innej beczki, qbusiu 01.06.06, 22:37
                                  canon a 610 8-)
                                  • wredny.staruch Re: a tak z innej beczki, qbusiu 01.06.06, 22:38
                                    qoobaq napisał:

> canon a 610 8-)
                                    >
                                    >
                                    good, good
                                    • qoobaq Re: a tak z innej beczki, qbusiu 01.06.06, 23:08
                                      nie narzekam 8-)
            • tempe obiektywny głos w dyskusji 01.06.06, 22:13
              tempe pisze o mrugopodobnych per oni
              O N I
              to psiseks
          • mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:12
            Rany Boskie, lepiej nie.
            Ja strasznie paskudny jestem!
            • Gość: anonimowy Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:14
              > Rany Boskie, lepiej nie.
              > Ja strasznie paskudny jestem!

Poslij swoje zdjecie weronce to ci powie jaka jest prawda. Moze masz zgrabne
              posladki?
              • mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:16

>
                > Poslij swoje zdjecie weronce to ci powie jaka jest prawda. Moze masz zgrabne
                > posladki?

To wszystko zależy od punktu siedzenia...
        • mateuszwierzbicki Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:10
          w bracholińskim jeziorze tez niby sensu nie było, a potem okazało się, że 30%
          wóda w nim jest i chłopi na czworakach razem z psami ją wypijali
      • Gość: kiko Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 22:10
        Anonimowy!
        Nie, nie o to chodzi! Niech się przerzucają tymi bon motami, jeśli ich to
        cieszy. Choć z tym wyrafinowaniem i kulturalną oraz kulturową aluzyjnością
        i odniesieniami różnie bywa...
        Chodzi o to, że to ich denerwują "te inne wątki", np. polityczne i się głupio
        czepiają. Jakby jedne wątki nie mogły spokojnie istnieć OBOK tych drugich.
        Dlaczego????
        • Gość: anonimowy kiko, kiko.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:12
          wyszukac te watki gdzie to Ty zjadliwie wcinalas sie w watki abstrakcyjnych?
          • Gość: kiko Re: kiko, kiko.. IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 22:16
            jeśli nawet, to było to przed naszą erą... Kilka razy, kiedy secesja z bandą
            wtargnęła pierwsza!!! No i toczyły się tam takie batalistyczne rozgawory.
            Stare dzieje.
            • wredny.staruch Re: kiko, kiko.. 01.06.06, 22:17
              Gość portalu: kiko napisał(a):

> jeśli nawet, to było to przed naszą erą... Kilka razy, kiedy secesja z bandą
              > wtargnęła pierwsza!!! No i toczyły się tam takie batalistyczne rozgawory.
              > Stare dzieje.

chodzi o bandę czworga?
              • qoobaq Re: kiko, kiko.. 01.06.06, 22:20
                tak, wyjatkowo masz racje - pozniej jak krakforum zaczelo wygladac jak hodowla
                trolli to sobie poszlismy trzymac poziom gdzie indziej
                • wredny.staruch Re: kiko, kiko.. 01.06.06, 22:22
                  qoobaq napisał:

> tak, wyjatkowo masz racje - pozniej jak krakforum zaczelo wygladac jak hodowla
                  > trolli to sobie poszlismy trzymac poziom gdzie indziej

owszem, wolimy hodować bowiem indyki
            • Gość: anonimowy Re: kiko, kiko.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:30
              > jeśli nawet, to było to przed naszą erą... Kilka razy, kiedy secesja z bandą
              > wtargnęła pierwsza!!!

Heh, taaak kiko, lekarz kazał przytakiwać. Nie chce mi sie szukac tego wątku
              gdzie wytaczalaś wojnę bandzie czworga ;-)

• Gość: kiko Re: kiko, kiko.. IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 22:49
                no właśnie, to bandę czworga miałam na myśli. Dokładnie! I to oni zaczęli,
                kruki i wrony....
                • Gość: anonimowy Re: kiko, kiko.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:52
                  > no właśnie, to bandę czworga miałam na myśli. Dokładnie! I to oni zaczęli,
                  > kruki i wrony....

No nie mogę! Zaraz Ci znajdę ten wątek, w którym Ty zaczęłaś.
                  • qoobaq Re: kiko, kiko.. 01.06.06, 23:07
                    30000, juz sie skonczyl niestety 8-)
        • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:13
          twoje "polityczne" watki nic wspolnego z polityka nie maja - skladaja sie li i
          jedynie z peanow na czesc pisiakow, obrabainie platformy i obzucaniem obelgami
          dyskutantow jak ci argumentow meytorycznych zabraknie - co zreszta nastepuje
          zazwyczaj juz w drugim poscie. To raz. A swiat sie z polityki li i jedynie nie
          sklada. Zwlaszca z takiej
          • wredny.staruch Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:14
            polityka czy politykierstwo?
            to chyba nie to samo?
          • Gość: kiko Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 22:24
            kubek ,twoje wypowiedzi nie za wiele sensu w ogóle mają, chociaż grzecznym
            chłopcem byłeś, kiedyś...
            Ja ciebie nie cenzuruję, ale skoro zacząłeś. Ostatnio raczej bezprzydziałowo
            sobie skaczesz po forum. No i może mi pokażesz jakiś swój przykładowo mądry
            wątek czy choćby parę uwag, to chętnie bym wzięła przykład z ciebie, ale jakoś
            nic nie mogę trafić. Niefortunne przeoczenie???
            • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:30
              co ty kiko, czasy kiedy podejmowalem proby podciagniecia twojego poziomu
              merytoryczno - polityczno - zdroworozsadkowego naleza do przeszlosci - syfowa
              praca, starych dzew sie nie przesadza. Tytusa de ZSoo probowano przez
              dwadziescia pare ksiag uccz,owieczyc i tez sie nie udalo. A moich watkow raczej
              ci pokazywac nie bede zwlaszca ze mimo wilokrotnych dlugasnych postow do ciewbie
              skierownbych nie wysnulas z nich zadnych wniooskow
              • mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:39
                Pamiętam jak kaganek niosłeś...;)
                • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:47
                  no wiec wlasnie, oliwa sie wypalila, knot sie urwal, kaganek rozpiermandolil, a
                  peteen mowil, wywal kaganek 8-)
                  • mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:51
                    Potarłeś przez nieuwagę, a stamtąd - hyc - złośliwy dżin wyskoczył i straszy do
                    dzisiaj...
                    • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 23:01
                      mrug napisał:

> Potarłeś przez nieuwagę, a stamtąd - hyc - złośliwy dżin wyskoczył i straszy do
                      > dzisiaj...

czyli to jak zwyklkle moja wina ?
                      • mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 23:02
                        No.;)
                        • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 23:05
                          dobra, tyllko czekac jak mnie zabanuja za uwlniania tro... sorry ginu, nie tez
                          nie tak, dzinow
                          • mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 23:06
                            I nawet tonikiem nie zalałeś...;)
                            • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 23:07
                              ciekawe czy bylyby bardziej stonowane ?
                              • mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 23:13
                                Teraz już za późno...
      • Gość: jazzinator ach cóż za tajemnicza anonimowa,jakiez przemyslane IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 01.06.06, 22:38
        sugestie? wszyscy poza trollami to nicponie i niedouki,nie majacy zielonego
        pojecia o "grypsowaniu" trolli,trzeba przeciez wytlumaczyc jakos te idiotyzmy
        wypisywane przez mruga & ska.
        • qoobaq Re: ach cóż za tajemnicza anonimowa,jakiez przemy 01.06.06, 23:02
          wszystkom pokreciles - trollke to ty z przyleglosciami, mysie zajmujemy szeroko
          pojeta rozrywka 8-)
    • Gość: anonimowy wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:09
      niefortunnie sie wyrazilem - ONI pisza o niczym, ale nie kazdy tak potrafi i
      wysoki poziom rozwoju umyslowego jednak MOIM ZDANIEM w tym widac.
      • qoobaq Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:14
        na mnie nie luicz, ja cie wieszac nie zamierzam 8-)
        • mateuszwierzbicki Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:16
          najciekawsze, że to wcale nie Kiko pisze, tylko jakieś jej niezalogowane
          podszywadło
          • istna Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:20
            Ja też to podejrzewam. Kiko ostatnio była na tym forum gołąbkiem pokoju i
            orędowniczką kultury osobistej.
            • mateuszwierzbicki Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:22
              i zalogowana :)
              • qoobaq Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:23
                Dr Jeckyll i Myster Hyde - ale i tak to to samo
                A oaza spokoju to jest jak nie ma przeciwnikow 8-)
            • tempe Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:23
              może ostatnio to nie była ona
            • wredny.staruch Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:24
              istna napisała:

> Ja też to podejrzewam. Kiko ostatnio była na tym forum gołąbkiem pokoju i
              > orędowniczką kultury osobistej.

może gałązka oliwna zwiędła, niepodlewana
              • mateuszwierzbicki wstyd mi za tego całego Mruga 01.06.06, 22:25
                tak zaniżac poziom forum :(
                • mrug Skandujemy 01.06.06, 22:27
                  Od-wróc-tabe-lę
                  krakforum-będzie-na-czele
                  odwróc tabe-lę...
            • mrug Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:25
              istna napisała:

> Ja też to podejrzewam. Kiko ostatnio była na tym forum gołąbkiem pokoju i
              > orędowniczką kultury osobistej.

Gdzie?
              Gdzie?
    • istna My tu gadu gadu... 01.06.06, 22:27
      .. i niespodziewnie zrobił się wątek jak za starych dobrych czasów...
      Ronię łezkę:')
      • mrug Re: My tu gadu gadu... 01.06.06, 22:28
        Kiko to umie rozruszać!
      • Gość: anonimowy ...a rowery mokną ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:28
        • wredny.staruch Re: ...a rowery mokną ;-) 01.06.06, 22:32

cyklistów w to nie mieszaj
          • istna Re: ...a rowery mokną ;-) 01.06.06, 22:33
            Nie nie, polityka źle robi temu forum:>
            • peteen Re: ...a rowery mokną ;-) 01.06.06, 22:40
              czyli jednak pedały?
            • wredny.staruch Re: ...a rowery mokną ;-) 01.06.06, 22:40
              istna napisała:

> Nie nie, polityka źle robi temu forum:>

jednak mam wrażenie, że ostatnio jedynie polityka napędza tutaj ruch i rozbudza emocje
    • Gość: anonimowy Kiko coś dla Ciebie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:57
      Watek, w ktorym usilowalas sprowokowac secesje i Ci sie nie udalo:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=31316771&v=2&s=0
      Szukać dalej?
      Dla niezorientowanych kiko to dex3
      • Gość: zniesmaczony Re: Kiko coś dla Ciebie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:59
        racja - kiko to straszna wesz
      • mrug Re: Kiko coś dla Ciebie: 01.06.06, 23:00
        Ostatni wpis mi się podoba...Zwłaszcza te podziękowania...;)
    • kikoo1 Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 02.06.06, 08:13
      W przestrzeni poznawczej człowiek zostaje zredukowany do materialnych,
      empirycznych i społecznych komponentów swego, jakże smutnego, zycia...
      Powyżej cały szereg przykładów!
      :)))
      • kikoo1 Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 02.06.06, 08:20
        No tak, w przestrzeni tej cały świat jest traktowany jako obiekt ogołocony z
        wszelkich wartośći i tu można już ostatecznie ugruntować koncepcję
        <człowieka mrugopodobnego> !!!
        • xyz_xyz_xyz żeby się nie powtarzać 02.06.06, 11:04
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=27134286&a=27135799
          • kikoo1 Re: żeby się nie powtarzać 02.06.06, 11:35
            Poczucie humoru itp. owszem. Ale pozostałe wypełniacze już trochę jakby
            mniej fascynujące...
            :(
            • qoobaq Re: żeby się nie powtarzać 02.06.06, 19:59
              nie bluffuj koko, ni w zab nie jestes Mrugowego poczucia humoru zatrybic bo
              jestes dobre dziesiec ogniw ewolucyjnych do tylu.
              • Gość: L.M.Kiko Re: żeby się nie powtarzać!!!!!!!!!!!!!! - do Q. IP: *.net.autocom.pl 02.06.06, 20:32
                Spadaj bęcwale, sorry za dosłowność, ale skoro nadeszła godzina szczerości
                Kubusiu, to i ja bolesną prawdę ci powiedzieć muszę.
                Ps.
                Nie mam nic przeciwko poczuciu humoru mruga, które to potrafi być finezyjne i
                urocze, o czym już pisałam. Mam do niego pretensję o inne wypełniacze jego
                osobowości, jak brak charakteru i nieczytelne kryteria moralne. On to
                zresztą wie.
                A ty kubusiu , gdzie byłeś lizodupie, jak peteen mnie chamsko potraktował, coo?
                Kolejny Sprawiedliwy się znalazł....
                • qoobaq Re: żeby się nie powtarzać!!!!!!!!!!!!!! - do Q. 02.06.06, 20:37
                  peteen cie chamsko potraktowal kuzy mozdzku ? A moglabys zalinkowac ? Ach to za
                  trudne, zapomnialem. Nie wydaje ci sie ze to ty notorycznie bladzisz? Bo jak ci
                  jedna osoba mowi ze masz garba to moze to oznaczac ze ma astygmatyzm, ale jesli
                  caly tlum to powtarza to moze warto by sie bylo w lusterku przejzec ?
                  • Gość: LMK Re: żeby się nie powtarzać!!!!!!!!!!!!!! - do Q. IP: *.net.autocom.pl 02.06.06, 21:13
                    jakiś ty smutny, Wielki Myślicielu! Nawet mi cię trochę szkoda...
                  • qoobaq Re: żeby się nie powtarzać!!!!!!!!!!!!!! - do Q. 02.06.06, 21:18
                    ojejku, przejzalas mnie na wylo. A gdzie ten smutek tak ze mnie wyziera ? Mam
                    wrazenie, ze istnieje pewna prawidlowosc w twoich oskrazeniach, tj to o co
                    oskarzasz charakteryzuje glownie ciebie sama
    • Gość: asik Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:38
      jaki poziom ?
      to forum nie mieści sie w żadnych ramach znanych cywilazacji
    • Gość: o. Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 13:00
      zaśmiecają czy też
      zasrywają
      • peteen ty to o sobie, co? 03.06.06, 13:05
        tchórzu?
        • Gość: LM-Kiko wg Mrożka - forumowy Edzio IP: *.net.autocom.pl 04.06.06, 08:42
          Kwintesencja chamstwa, wulgarności i prostactwa! To po prostu sposób na życie
          niektórych ludzi, a na pewno naszego forumowego Edzia.
    • Gość: unu Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 08:11
      zaśmiecają od dawna
      • qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 04.06.06, 09:08
        naprawde myslisz, ze jak napiszesz pare razy to samo to to bedzie cokolwiek
        wiecej warte ? Zalosne
      • Gość: papa smerf Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:45
        > zaśmiecają od dawna

To daj linki do Twoich ciekawych postow, chetnie poczytamy.
    • Gość: asik Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:37
      mrug to ten co zaśmieca, zapomiałam
      • mateuszwierzbicki Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 04.06.06, 15:34
        niegodnaś ran Mruga całować
        • kikoo1 mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też nie? 04.06.06, 22:02
          Najgorszy jest King-Kong i Małe Kongi!
          • Gość: pyk Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:12
            mrug został ranny ?
            mam nadzieje ze nie w głowe
    • jadzka42 Wow!!!! Mrusiu!!! 04.06.06, 22:32
      Przyjmiesz mnie do klubu mrugopodobnych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka