Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 21:37 odwrotnie, podnoszą jego poziom? Co sądzicie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazzinator Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 01.06.06, 21:38 zdecydowanie podnosza ... z poziomu 600 kopalni Bytom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 21:40 o to się zgadzamy, hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helenka17 I na tym własnie polega kłopot tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 08:37 , że się zgadzacie. Nie zamierzam Wam w tym przeszkadzać. H. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Re: I na tym własnie polega kłopot tego forum 02.06.06, 08:39 Uwierzytelnienie podpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 21:41 Czym ja sobie zasłużyłem na wąteczek imienny? Jam niegodny tego. Za dużo szczęścia na raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipo to nędzne forum to miejsce twojej samorealizacji m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:44 nigdzie indziej nie masz szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:57 Zauważyłem, że wątki mruga i mrugopodobnych szalenie irytują tych, którzy ich nie rozumieją. Całe to towarzystwo bardzo plynnie porusza się na pismie za pomoca przeroznych aluzji, nawiazan, metafor i mniej lub bardziej doslownych zapozyczen z cudzej tworczosci. Znaczy sie: czytali ksiazki ze zrozumieniem, byli w kinie, w teatrze raczej tez, konotuja co sie dzieje w otaczajacej ich rzeczywistosc - nie sa ignorantami. Dla tych, co wiedza o czym oni wlasciwie pisza jest to smieszne. Dla pozostałych to irytujacy, niepojęty bełkot, w którym o nic nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:02 ale sam to Mrug nie wie o czym pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:04 bo nie potrafi tego przeczytać a pisze tak: zasypia i włącza się pamięć paluchów paluchy wyćwiczyły pamięć na zasadzie koń furmana do domu odprowadza a Mrug na paluszkach no i zapamiętały Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:07 Nie potrafię. Przyznaję się bez bicia. Walę głową w monitor i po rodzaju odgłosu jaki wydaje umęczona głowa odgaduję co jest napisane. Zazwyczaj się sprawdza... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:12 nieprawda nie sprawdza się Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:13 Bo powinieneś moją głową walić, a nie swoją... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:15 janie walę głową piszę posty jak Jimi Hendrix odwracam się od monitora staję na ręką i dużym paluchem lewej nogi bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:16 a wystawiasz jeszcze jezyk w strone publicznosci ? Bo ON tak robil Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:20 to był Michael Jordan i O N tak robił nie śmiem Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:22 Jimi tez tak robil, sam widzialem, i nawet gdzies kiedys czytalem chyba ze on tak nie bez powodu robil 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:23 tak - bo nie dowidział Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:26 nie wody dzial ? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:29 coś bez sensu piszesz myślałem ze jesteś poważny a ty jak ci ci Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:37 ci ktorzy ? mroogopodobni? chcesz w zeby ? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:57 nic mi nie zrobisz wbiłem w klawiaturę Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:17 A potem wszystko rozwalasz w drobny pył na scenie. Dlatego masz złotą kartę klienta w sklepie "Mój komputer". Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:19 ja to mysle ze raczej chopdzi o szybkosc - procesor nie nadaza za szybkopalocym 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:20 mój komputer to mam na pulpicie i pytanie - czy jest to wąż ouroboros? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:23 Ja też mam Twój komputer na pulpicie. I to raczej wąż Kundaliniego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:30 to znaczy że masz mój pulpit to czyj ja mam? czy każdy siedzi przy swoim biureczku? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:34 W świetle globalnej internetowej wioski, biureczko jako takie straciło rację bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Mrugu 01.06.06, 22:38 globalna internetowa wioska to jest, że jak okiem sięgnąć, każdy siedzi przy swoim biureczku Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Mrugu 01.06.06, 22:40 A gdzie ideały?! A gdzie jedno wspólne, wielkie biureczko?! Gdzie te konie?! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Mrugu 01.06.06, 22:44 Kurde, to już wiem dlaczego jak czytam forum to mi włosy falują... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Mrugu 01.06.06, 23:02 to nie od podciągania a od królika podrzuć mu pietruszkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:05 Nie stwierdziłem żeby mrugopodobni pisali o czymkolwiek konkretnym (to też do Ciebie) ale widać żeście są obyte zwierzęta. Po rodzaju wpisów można was lepiej poznać niż gdybyscie pisali o sobie cokolwiek wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:04 Gość portalu: anonimowy napisał(a): > Zauważyłem, że wątki mruga i mrugopodobnych szalenie irytują tych, którzy ich > nie rozumieją. Całe to towarzystwo bardzo plynnie porusza się na pismie za > pomoca przeroznych aluzji, nawiazan, metafor i mniej lub bardziej doslownych > zapozyczen z cudzej tworczosci. Znaczy sie: czytali ksiazki ze zrozumieniem, > byli w kinie, w teatrze raczej tez, konotuja co sie dzieje w otaczajacej ich > rzeczywistosc - nie sa ignorantami. Dla tych, co wiedza o czym oni wlasciwie > pisza jest to smieszne. Dla pozostałych to irytujacy, niepojęty bełkot, w > którym o nic nie chodzi. się zgadzam w tzw. całej rozciągłości Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:06 a o czym oni piszą? mnie to nie śmieszy Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:09 bo ty za grosz poczucia humoru niemasz, ot co! 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:16 a ty jesteś mało śmieszny o! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:17 no tak, bo ja jestem powazna osoba z natury rzeczy i ze spamerami nie trzymam, ot co ! 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator no cóż staruchu zarosniety,trudno sie nie zgodzić IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 01.06.06, 22:45 ze zdaniem kolezanki z tego samego saloniku,wszak to wy otaczacie ich opieka jak te kwoki swe piskleta i instruujecie ,kiedy nalezy zmienic temat ,jesli niwygodny ,badz kogos wysmiac ,obrazic,sami nie ,bądż z rzadka dokladacie swój kamyczek na grobie delikwenta. ps.znamy sie osobiscie,choć dla mnie nie jest to powód do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: no cóż staruchu zarosniety,trudno sie nie zgo 01.06.06, 22:52 Gość portalu: jazzinator napisał(a): > ze zdaniem kolezanki z tego samego saloniku,wszak to wy otaczacie ich opieka > jak te kwoki swe piskleta i instruujecie ,kiedy nalezy zmienic temat ,jesli > niwygodny ,badz kogos wysmiac ,obrazic,sami nie ,bądż z rzadka dokladacie swój > kamyczek na grobie delikwenta. > ps.znamy sie osobiscie,choć dla mnie nie jest to powód do dumy. wy, czyli kto? ps. a to ciekawe, moge prosić fotkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: no cóż staruchu zarosniety,trudno sie nie zgo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:03 > wy, czyli kto? > ps. a to ciekawe, moge prosić fotkę? Ja Ci wyślę fotkę dżeziego, mam kilka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: no cóż staruchu zarosniety,trudno sie nie zgo 01.06.06, 23:05 Gość portalu: anonimowy napisał(a): > > wy, czyli kto? > > ps. a to ciekawe, moge prosić fotkę? > > Ja Ci wyślę fotkę dżeziego, mam kilka ;-) dawaj, dawaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: no cóż staruchu zarosniety,trudno sie nie zgo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:09 > > Ja Ci wyślę fotkę dżeziego, mam kilka ;-) > > dawaj, dawaj :) Poszło na maila Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: no cóż staruchu zarosniety,trudno sie nie zgo 01.06.06, 23:47 Gość portalu: anonimowy napisał(a): > > > Ja Ci wyślę fotkę dżeziego, mam kilka ;-) > > > > dawaj, dawaj :) > > Poszło na maila dziękuję, doszło jakos nie kojarzę ani twarzy ani gitary Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: no cóż staruchu zarosniety,trudno sie nie zgo 01.06.06, 23:48 dzisiaj się ogoliłem u fryzjera tez byłem niedawno (w zasadzie u fryzjerki) więc bez takich mi tu przytyków! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:07 dziekujemy za merytoryczny glos w dyskusji 8-) Aczkolwiek faktem jest ze czasem trudno sie sensu doszukac ale to tez pewna kategoria estetyczna 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:09 Tyyy, myślisz, że my też jesteśmy mrugopodobni? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:10 a to trak wyfgalda ? nieee, ja tylko chialem byc mily, ja kolesia w zyciu na oczy nie widzialem 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:11 istna napisała: > Tyyy, myślisz, że my też jesteśmy mrugopodobni? jesteśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:13 Bo ja się chciałam wcześniej tak po kombatancku podczepić, ale padły tu miłe słowa i teraz to trochę mi głupio:> Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:14 istna napisała: > Bo ja się chciałam wcześniej tak po kombatancku podczepić, ale padły tu miłe > słowa i teraz to trochę mi głupio:> więc jesteś mrugopodobną kombatantką :) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:15 Istna! Na lawke kar! Staruchu a ja co tez ? 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:16 qoobaq napisał: > Istna! Na lawke kar! Staruchu a ja co tez ? 8-) oczywiście! tez jesteś bandoczworgowy kombatant! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:18 ol dir ! to juz prawie jak wyzwisko zabrzmialo 8-) A czolg na chodzie ?: Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:20 qoobaq napisał: > ol dir ! to juz prawie jak wyzwisko zabrzmialo 8-) A czolg na chodzie ?: to nie wyzwisko, wręcz przeciwnie, pewna nobilitacja czołg oczywiście że tak, ma się dobrze, jamnik też :) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:21 Ach ach, a ksiezniczce katar minal ? 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:22 qoobaq napisał: > Ach ach, a ksiezniczce katar minal ? 8-) tak, ale teraz chorujemy na krynicę -) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch a tak z innej beczki, qbusiu 01.06.06, 22:21 byłeś na wycieczce w górach? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: a tak z innej beczki, qbusiu 01.06.06, 22:25 a, widze ze zauwazyles 8-) tak, Snowdonia, polnocna Walia, ale wyglada jak Tatry tylko mewy lataly zamiast orlow 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: a tak z innej beczki, qbusiu 01.06.06, 22:26 pewnie, że zauważyłem, mam cię we friends w końcu :) dobrze ci poszło fotografowanie Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: a tak z innej beczki, qbusiu 01.06.06, 22:30 eee tam, aparat mam fajny i tyle , same sie robia 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: a tak z innej beczki, qbusiu 01.06.06, 22:31 qoobaq napisał: > eee tam, aparat mam fajny i tyle , same sie robia 8-) jaki, jaki??? Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: a tak z innej beczki, qbusiu 01.06.06, 22:38 qoobaq napisał: > canon a 610 8-) > > good, good Odpowiedz Link Zgłoś
tempe obiektywny głos w dyskusji 01.06.06, 22:13 tempe pisze o mrugopodobnych per oni O N I to psiseks Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:12 Rany Boskie, lepiej nie. Ja strasznie paskudny jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:14 > Rany Boskie, lepiej nie. > Ja strasznie paskudny jestem! Poslij swoje zdjecie weronce to ci powie jaka jest prawda. Moze masz zgrabne posladki? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:16 Gość portalu: anonimowy napisał(a): > > Poslij swoje zdjecie weronce to ci powie jaka jest prawda. Moze masz zgrabne > posladki? To wszystko zależy od punktu siedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:10 w bracholińskim jeziorze tez niby sensu nie było, a potem okazało się, że 30% wóda w nim jest i chłopi na czworakach razem z psami ją wypijali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 22:10 Anonimowy! Nie, nie o to chodzi! Niech się przerzucają tymi bon motami, jeśli ich to cieszy. Choć z tym wyrafinowaniem i kulturalną oraz kulturową aluzyjnością i odniesieniami różnie bywa... Chodzi o to, że to ich denerwują "te inne wątki", np. polityczne i się głupio czepiają. Jakby jedne wątki nie mogły spokojnie istnieć OBOK tych drugich. Dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy kiko, kiko.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:12 wyszukac te watki gdzie to Ty zjadliwie wcinalas sie w watki abstrakcyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: kiko, kiko.. IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 22:16 jeśli nawet, to było to przed naszą erą... Kilka razy, kiedy secesja z bandą wtargnęła pierwsza!!! No i toczyły się tam takie batalistyczne rozgawory. Stare dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: kiko, kiko.. 01.06.06, 22:17 Gość portalu: kiko napisał(a): > jeśli nawet, to było to przed naszą erą... Kilka razy, kiedy secesja z bandą > wtargnęła pierwsza!!! No i toczyły się tam takie batalistyczne rozgawory. > Stare dzieje. chodzi o bandę czworga? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: kiko, kiko.. 01.06.06, 22:20 tak, wyjatkowo masz racje - pozniej jak krakforum zaczelo wygladac jak hodowla trolli to sobie poszlismy trzymac poziom gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: kiko, kiko.. 01.06.06, 22:22 qoobaq napisał: > tak, wyjatkowo masz racje - pozniej jak krakforum zaczelo wygladac jak hodowla > trolli to sobie poszlismy trzymac poziom gdzie indziej owszem, wolimy hodować bowiem indyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: kiko, kiko.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:30 > jeśli nawet, to było to przed naszą erą... Kilka razy, kiedy secesja z bandą > wtargnęła pierwsza!!! Heh, taaak kiko, lekarz kazał przytakiwać. Nie chce mi sie szukac tego wątku gdzie wytaczalaś wojnę bandzie czworga ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: kiko, kiko.. IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 22:49 no właśnie, to bandę czworga miałam na myśli. Dokładnie! I to oni zaczęli, kruki i wrony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: kiko, kiko.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:52 > no właśnie, to bandę czworga miałam na myśli. Dokładnie! I to oni zaczęli, > kruki i wrony.... No nie mogę! Zaraz Ci znajdę ten wątek, w którym Ty zaczęłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:13 twoje "polityczne" watki nic wspolnego z polityka nie maja - skladaja sie li i jedynie z peanow na czesc pisiakow, obrabainie platformy i obzucaniem obelgami dyskutantow jak ci argumentow meytorycznych zabraknie - co zreszta nastepuje zazwyczaj juz w drugim poscie. To raz. A swiat sie z polityki li i jedynie nie sklada. Zwlaszca z takiej Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:14 polityka czy politykierstwo? to chyba nie to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.net.autocom.pl 01.06.06, 22:24 kubek ,twoje wypowiedzi nie za wiele sensu w ogóle mają, chociaż grzecznym chłopcem byłeś, kiedyś... Ja ciebie nie cenzuruję, ale skoro zacząłeś. Ostatnio raczej bezprzydziałowo sobie skaczesz po forum. No i może mi pokażesz jakiś swój przykładowo mądry wątek czy choćby parę uwag, to chętnie bym wzięła przykład z ciebie, ale jakoś nic nie mogę trafić. Niefortunne przeoczenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:30 co ty kiko, czasy kiedy podejmowalem proby podciagniecia twojego poziomu merytoryczno - polityczno - zdroworozsadkowego naleza do przeszlosci - syfowa praca, starych dzew sie nie przesadza. Tytusa de ZSoo probowano przez dwadziescia pare ksiag uccz,owieczyc i tez sie nie udalo. A moich watkow raczej ci pokazywac nie bede zwlaszca ze mimo wilokrotnych dlugasnych postow do ciewbie skierownbych nie wysnulas z nich zadnych wniooskow Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:39 Pamiętam jak kaganek niosłeś...;) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:47 no wiec wlasnie, oliwa sie wypalila, knot sie urwal, kaganek rozpiermandolil, a peteen mowil, wywal kaganek 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 22:51 Potarłeś przez nieuwagę, a stamtąd - hyc - złośliwy dżin wyskoczył i straszy do dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 23:01 mrug napisał: > Potarłeś przez nieuwagę, a stamtąd - hyc - złośliwy dżin wyskoczył i straszy do > dzisiaj... czyli to jak zwyklkle moja wina ? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 23:05 dobra, tyllko czekac jak mnie zabanuja za uwlniania tro... sorry ginu, nie tez nie tak, dzinow Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 23:06 I nawet tonikiem nie zalałeś...;) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 23:07 ciekawe czy bylyby bardziej stonowane ? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 01.06.06, 23:13 Teraz już za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator ach cóż za tajemnicza anonimowa,jakiez przemyslane IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 01.06.06, 22:38 sugestie? wszyscy poza trollami to nicponie i niedouki,nie majacy zielonego pojecia o "grypsowaniu" trolli,trzeba przeciez wytlumaczyc jakos te idiotyzmy wypisywane przez mruga & ska. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: ach cóż za tajemnicza anonimowa,jakiez przemy 01.06.06, 23:02 wszystkom pokreciles - trollke to ty z przyleglosciami, mysie zajmujemy szeroko pojeta rozrywka 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:09 niefortunnie sie wyrazilem - ONI pisza o niczym, ale nie kazdy tak potrafi i wysoki poziom rozwoju umyslowego jednak MOIM ZDANIEM w tym widac. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:14 na mnie nie luicz, ja cie wieszac nie zamierzam 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:16 najciekawsze, że to wcale nie Kiko pisze, tylko jakieś jej niezalogowane podszywadło Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:20 Ja też to podejrzewam. Kiko ostatnio była na tym forum gołąbkiem pokoju i orędowniczką kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:22 i zalogowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:23 Dr Jeckyll i Myster Hyde - ale i tak to to samo A oaza spokoju to jest jak nie ma przeciwnikow 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:23 może ostatnio to nie była ona Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:24 istna napisała: > Ja też to podejrzewam. Kiko ostatnio była na tym forum gołąbkiem pokoju i > orędowniczką kultury osobistej. może gałązka oliwna zwiędła, niepodlewana Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki wstyd mi za tego całego Mruga 01.06.06, 22:25 tak zaniżac poziom forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Skandujemy 01.06.06, 22:27 Od-wróc-tabe-lę krakforum-będzie-na-czele odwróc tabe-lę... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wyrazilem swoje zdanie, powiescie mnie! 01.06.06, 22:25 istna napisała: > Ja też to podejrzewam. Kiko ostatnio była na tym forum gołąbkiem pokoju i > orędowniczką kultury osobistej. Gdzie? Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
istna My tu gadu gadu... 01.06.06, 22:27 .. i niespodziewnie zrobił się wątek jak za starych dobrych czasów... Ronię łezkę:') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy ...a rowery mokną ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:28 Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: ...a rowery mokną ;-) 01.06.06, 22:32 cyklistów w to nie mieszaj Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: ...a rowery mokną ;-) 01.06.06, 22:33 Nie nie, polityka źle robi temu forum:> Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: ...a rowery mokną ;-) 01.06.06, 22:40 istna napisała: > Nie nie, polityka źle robi temu forum:> jednak mam wrażenie, że ostatnio jedynie polityka napędza tutaj ruch i rozbudza emocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Kiko coś dla Ciebie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:57 Watek, w ktorym usilowalas sprowokowac secesje i Ci sie nie udalo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=31316771&v=2&s=0 Szukać dalej? Dla niezorientowanych kiko to dex3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Kiko coś dla Ciebie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:59 racja - kiko to straszna wesz Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kiko coś dla Ciebie: 01.06.06, 23:00 Ostatni wpis mi się podoba...Zwłaszcza te podziękowania...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 02.06.06, 08:13 W przestrzeni poznawczej człowiek zostaje zredukowany do materialnych, empirycznych i społecznych komponentów swego, jakże smutnego, zycia... Powyżej cały szereg przykładów! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 02.06.06, 08:20 No tak, w przestrzeni tej cały świat jest traktowany jako obiekt ogołocony z wszelkich wartośći i tu można już ostatecznie ugruntować koncepcję <człowieka mrugopodobnego> !!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz żeby się nie powtarzać 02.06.06, 11:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=27134286&a=27135799 Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: żeby się nie powtarzać 02.06.06, 11:35 Poczucie humoru itp. owszem. Ale pozostałe wypełniacze już trochę jakby mniej fascynujące... :( Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: żeby się nie powtarzać 02.06.06, 19:59 nie bluffuj koko, ni w zab nie jestes Mrugowego poczucia humoru zatrybic bo jestes dobre dziesiec ogniw ewolucyjnych do tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.M.Kiko Re: żeby się nie powtarzać!!!!!!!!!!!!!! - do Q. IP: *.net.autocom.pl 02.06.06, 20:32 Spadaj bęcwale, sorry za dosłowność, ale skoro nadeszła godzina szczerości Kubusiu, to i ja bolesną prawdę ci powiedzieć muszę. Ps. Nie mam nic przeciwko poczuciu humoru mruga, które to potrafi być finezyjne i urocze, o czym już pisałam. Mam do niego pretensję o inne wypełniacze jego osobowości, jak brak charakteru i nieczytelne kryteria moralne. On to zresztą wie. A ty kubusiu , gdzie byłeś lizodupie, jak peteen mnie chamsko potraktował, coo? Kolejny Sprawiedliwy się znalazł.... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: żeby się nie powtarzać!!!!!!!!!!!!!! - do Q. 02.06.06, 20:37 peteen cie chamsko potraktowal kuzy mozdzku ? A moglabys zalinkowac ? Ach to za trudne, zapomnialem. Nie wydaje ci sie ze to ty notorycznie bladzisz? Bo jak ci jedna osoba mowi ze masz garba to moze to oznaczac ze ma astygmatyzm, ale jesli caly tlum to powtarza to moze warto by sie bylo w lusterku przejzec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMK Re: żeby się nie powtarzać!!!!!!!!!!!!!! - do Q. IP: *.net.autocom.pl 02.06.06, 21:13 jakiś ty smutny, Wielki Myślicielu! Nawet mi cię trochę szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: żeby się nie powtarzać!!!!!!!!!!!!!! - do Q. 02.06.06, 21:18 ojejku, przejzalas mnie na wylo. A gdzie ten smutek tak ze mnie wyziera ? Mam wrazenie, ze istnieje pewna prawidlowosc w twoich oskrazeniach, tj to o co oskarzasz charakteryzuje glownie ciebie sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:38 jaki poziom ? to forum nie mieści sie w żadnych ramach znanych cywilazacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 13:00 zaśmiecają czy też zasrywają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM-Kiko wg Mrożka - forumowy Edzio IP: *.net.autocom.pl 04.06.06, 08:42 Kwintesencja chamstwa, wulgarności i prostactwa! To po prostu sposób na życie niektórych ludzi, a na pewno naszego forumowego Edzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unu Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 08:11 zaśmiecają od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 04.06.06, 09:08 naprawde myslisz, ze jak napiszesz pare razy to samo to to bedzie cokolwiek wiecej warte ? Zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa smerf Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:45 > zaśmiecają od dawna To daj linki do Twoich ciekawych postow, chetnie poczytamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:37 mrug to ten co zaśmieca, zapomiałam Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też 04.06.06, 15:34 niegodnaś ran Mruga całować Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też nie? 04.06.06, 22:02 Najgorszy jest King-Kong i Małe Kongi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyk Re: mrug i mrugopodobni zaśmiecają forum czy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:12 mrug został ranny ? mam nadzieje ze nie w głowe Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Wow!!!! Mrusiu!!! 04.06.06, 22:32 Przyjmiesz mnie do klubu mrugopodobnych? Odpowiedz Link Zgłoś