Gość: kowal IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 14:46 czy peteen i mikołaj7 to ta sama osoba co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik74 Re: restauracje 16.01.03, 15:50 myślę, że to możliwe :), a po czym wnosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen i co ja (my) teraz zrobię ?... IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 18:55 może se znajde ze dwa nowe nicki... ps. mój boże, który to już raz chcą mi usynowić mikiego... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: no ale 19.01.03, 19:13 mnie, to chyba udziadzi (zdziaduje ?)... ps. a może m7, peteen i zbigniew to bratri w triku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no ale 19.01.03, 19:33 moim zdaniem powinieneś dążyć jednak do tego, by m7 cię zaadoptował - jako przybrane dziecko musiałby cię karmic i poić :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no ale 19.01.03, 20:17 jottka napisała: > moim zdaniem powinieneś dążyć jednak do tego, by m7 cię zaadoptował - jako > przybrane dziecko musiałby cię karmic i poić :) jottka, bo zaraz sie okaze, ze jestes mna:) znowu sie botujesz? na dlugo? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no ale 19.01.03, 21:50 mikolaj7 napisał: > jottka, bo zaraz sie okaze, ze jestes mna:) chcesz płacić moje rachunki??? ale fajnie > znowu sie botujesz? na dlugo? no do wtorku co najmniej siedzem kamieniem na łączach :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: no ale 20.01.03, 20:58 jottka napisała: > mikolaj7 napisał: > > > jottka, bo zaraz sie okaze, ze jestes mna:) > > chcesz płacić moje rachunki??? ale fajnie nie, chce zebys za mnie popracowala;-) > > > > > znowu sie botujesz? na dlugo? > > no do wtorku co najmniej siedzem kamieniem na łączach :(( ouu... ja chyba tez siedze i mam nadzieje skonczyc wszystkie sprawy z zeszlego roku !! ten zaczal sie wysmienice i powoli zmierza na DNO :( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: restauracje 19.01.03, 20:16 sadze, ze masz racje. coz, wydalo sie, nie po raz pierwszy zreszta:)) Odpowiedz Link Zgłoś