Gość: Mściborek IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.11, 21:28 Elblag24 czy ktoś z Was wie kto jest właścicielem, a kto wydawcą tej gazety? Czy nie nasz słynny Sebastianek za tym stoi? Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Elbląg24 IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.11, 21:30 Chodzi o www.elblag24.pl/fakty-dnia-ludzie/zostan-reporterem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Elbląg24 IP: *.elblag.vectranet.pl 14.10.11, 22:48 Chętni niech biorą zapłatę za rok z góry co by potem w ramach pensji nie dostali aparatu fotograficznego w rozliczeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolek Re: Elbląg24 IP: *.elblag.vectranet.pl 16.10.11, 13:01 Kuchejda znowu w akcji ? Ostrzegam wszystkich przed tym perfidnym oszustem ! Zanim cokolwiek postanowicie poznajcie jego bujną przeszłość , wpisując hasło " s. kuchejda " w wyszukiwarkę - Życzę miłej lektury ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.Bona-Kuchejda Re: Elbląg24 IP: *.play-internet.pl 16.10.11, 22:19 Pozdrawiam was elbląscy, małomiasteczkowi plotkarze, którzy lubicie bardzo przestrzegać, ostrzegać, "wylewać" na forach swoje nic nie znaczące opowieści. Ostrzegajcie dalej - mam was w głębokim poważaniu. A jak już ostrzegacie przede mną - to nie przekręcajcie mojego nazwiska pajace. Tak to ja stoję za elblag24.pl - jestem współwydawcą. Ulżyło Wam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Elbląg24 IP: *.elblag.vectranet.pl 17.10.11, 13:01 Kuchejda ty WIELKOmiejski frajerze, uważaj bo dopadnie cie sprawiedliwość w tym małomiasteczkowym padole. PS. Komornicy znają już twój nowy adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Elbląg24 IP: *.elblag.vectranet.pl 17.10.11, 22:13 Bona -Kuchejdo twoja arogancja i bezczelność nie zna granic ! ....... sprawiedliwość dopadnie ciebie ,to tylko kwestia czasu ,a twoi "aniołowie " bekną za ciebie gnido !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Elbląg24 IP: *.elblag.vectranet.pl 20.10.11, 10:42 kuchejda ty wielkomiejski współwydawco,ciekawe czy dowiedziałeś się już kto wyręczył cię w zrobieniu potomka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Elbląg24 IP: *.elblag.vectranet.pl 20.10.11, 11:56 "Pozdrawiam was elbląscy, małomiasteczkowi plotkarze," - To stwierdzenie "wielkomiejskiego" samozwańczego "dziennikarzyny " bono -kuchejdy przypomina mi pewną anegdotę , przykleiło się gó... do okrętu i mówi - płyniemy !. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atleta Re: Elbląg24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 18:04 zwykły dupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.Bona-Kuchejda Re: Elbląg24 IP: *.elblag.vectranet.pl 21.10.11, 04:00 Hahaha - tyle właśnie macie do powiedzenia :) Żal... Cóż. Po poziomie wypowiedzi widać kim jesteście, co macie do powiedzenia... Nikim. Prostactwo w każdej wypowiedzi a szczególnie w tej, która dotyczy mojego dziecka. Ale czego się tu spodziewać... Z takimi - mówiąc wprost - tępakami nie warto dyskutować, dlatego więcej się tu nie wypowiem. hahaha Ps. Piszcie sobie co chcecie, naprawdę. Ulżyjcie sobie - tyle wam zostało. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Elbląg24 IP: *.elblag.vectranet.pl 21.10.11, 13:28 Nie zapomnij tylko zapisać wszystkich komentarzy, przydadzą ci się w niedalekiej przyszłości, bo jak znam życie, będziesz straszył spotkaniem w prokuraturze. Jednak co, jak, co życze ci abyś się rozwijał jeszcze lepiej niż w poprzednim wydaniu E24 i spotkał zawodnika, który w przeciwieństwie do mnie, wypali ci klapsa w głowe, może to odmieni twoje podejście do "człowieka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Elbląg24 IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.11, 19:31 mógłbym napisać wiele ale poczekam...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Re: Elbląg24 IP: *.elblag.vectranet.pl 24.10.11, 21:47 Ten bono-kuchejdo to ewidentny oszust ! wykożysta wszystko i wszystkich dla osiągniecia korzyści finansowej ! Dlaczego prokuratura tak chroni przestepcę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Elbląg24 IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.11, 17:55 A ja wolę 82-300.pl ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfghjk Re: Elbląg24 IP: *.elblag.vectranet.pl 27.10.11, 22:48 a to jeszcze istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesolek Re: Elbląg24 IP: *.net 28.10.11, 13:21 Tak istnieje. Ma się dobrze i się rozwija. Trzymam kciuki za młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Elbląg24 IP: *.elblag.vectranet.pl 30.10.11, 21:41 Ma sebuś szczęście ,tyle wyroków i nie siedzi, nawet dzieciaka pomogli mu zrobić koledzy ze szpitala wojewódzkiego w Elblągu . Kolesie mówili,że żonka nawet wiele potrafi.... ma jednak szczęście tępak jeden ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były przcownik Re: Elbląg24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 17:20 Doświadczenie dowiodło, że kto zaufa sbk, będzie oszukany!!! Odpowiedz Link Zgłoś