Dodaj do ulubionych

uparty ten admin!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:48
każdy mój wątek usuwa.może poprostu tu trzeba wpisowe do rąk admina wręczyć?
może na tym to forum polega.widze że tylko kolesie tu mogą pisywać.a nowi to
tylko pytanie typu:jak dojechać,gdzie kupić i jaki fryzjer:mogą zadać.jak to
jest?
Obserwuj wątek
    • montenuovo Re: uparty ten admin!!! 13.06.06, 21:53
      ja płacę za niekasowanie moich bredni.
      za każdy wątek 20 groszy.
      za wpis do innego wątku jedyne 4 grosze.
      odkładam co miesiąc 20 zł i faxem przesyłam walory.
      • Gość: miki Re: uparty ten admin!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:56
        tak właśnie myślałem.a derekcja wie?znaczy pan M.?może powinniśmy tu Ziobre
        podesłać?komisje śledcząmoże zwołają.ale narazie to chciałbym czasem coś
        napisać i nie być skasowany.ale to jedna wielka klika i zaraz wywalą albo
        peteen mnie zrówna z ziemią..
        • peteen równam cię z ziemią... 13.06.06, 21:58
          zrównane...
          ;c)
          • Gość: miki Re: równam cię z ziemią... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:00
            no właśnie.cóż za ironia.miło mi.
            • peteen a mnie nie bardzo... 13.06.06, 22:01
              baw się dobrze...
              • Gość: miki Re: a mnie nie bardzo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:04
                brawo!brawo!pokazałeś co potrafisz.to tylko o tobie ładnie świadczy.ale i tak
                nic z tego bo koleś admin skasuje na prośbe peteena ów post coby rysy na opini
                o peteenie nie było..kolesiostwo górą!
                • peteen gorzej ci? 13.06.06, 22:05
                  sie tak nie podkręcaj, bo ci sprężynka pęknie...
                  • Gość: miki Re: gorzej ci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:08
                    no i właśnie o tym pisze..kliniczny przykład zachowania peteena.
                    • peteen czepiasz się jak rzep... 13.06.06, 22:10
                      tyle , że ogon mało psi
                      idźźe z Panem Bogiem...
                      • Gość: miki Re: czepiasz się jak rzep... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:12
                        no tak.zapomniałem.jeszcze katolik! taki miły że aż miło z nim pogadać!!!
                        • Gość: LMKiko Re: czepiasz się jak rzep... IP: *.net.autocom.pl 13.06.06, 22:14
                          to jest jego zwyczajowy znak pokoju!
                          • Gość: miki Re: czepiasz się jak rzep... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:16
                            tiaa.milusi taki.a potem za telefon do barrina i cyk!po sprawie..
                            • Gość: LMkiko Re: czepiasz się jak rzep... IP: *.net.autocom.pl 13.06.06, 22:29
                              Ta jego tu "nibywładza" to prawdopodobnie rodzaj jakiegoś życiowego
                              niespełnienia, jakaś rekompensata potrzeby ważnej acz nie do końca, czy
                              w ogóle niezrealizowanej.
                              Frustraci zwykle są tacy agresywni.
    • Gość: LMKiko Re: uparty ten admin!!! IP: *.net.autocom.pl 14.06.06, 05:36
      Owszem, spotykamy się tu z bezprawnym zawłaszczeniem tegoż forum.
      Pierwszeństwo na FK ma buta, arogancja i chamstwo na każdym kroku wyrażane
      przez przeciwników obecnych władz.
      Sytuację tę można określić jako "forumowy zamordyzm", który to, jako zjawisko
      ze wszech miar naganne i pejoratywne,winien zostać jak najszybciej unicestwiony
      albo przynajmniej zmarginalizowany do maksimum !!!
      • helenka17 O tak, tak.Koniecznie 14.06.06, 11:52
        Zmarginalizować do maksimum.

Przepisz to sto razy...
        • krzychut Re: O tak, tak.Koniecznie 14.06.06, 11:57
          Ja to by nawet zminimalizował do maksimum!
          A co mi tam...
        • Gość: LMKiko Re: O tak, tak.Koniecznie IP: *.net.autocom.pl 14.06.06, 13:04
          No tak, co racja to racja - zminimalizować!
          błędy rzecz ludzka, sorry.......
        • kikoo1 Helenko, Helenko! 14.06.06, 19:54
          Zmarginalizować do maksimum !!! Poszłam za Twoją sugestią, iż to może błędne
          sformułowanie (?), ale chyba się pośpieszyłam. Ono jest OK, nie muszę już więc
          przepisywać sto razy! Albowiem jest to logiczne jak najbardziej, a znaczy tyle
          co - zrobić możliwie jak najmniejszy margines. Ha!
    • Gość: to są Re: uparty ten admin!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:13
      ostatnie dni barrina
      • Gość: miki [...] IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 14.06.06, 14:03
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: wer. Re: uparty ten admin!!! Miki nikomu nie ubliżał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:22
      miki przestawił swoje zdanie a tego na tym forum nie wolno robić
      ten co wyciął wypowiedz mikiego odpowie za to,
      prywatnie dodam ze to co ktos tu pisal o adminie niezrealizowanym jest prawdą
      • Gość: LMKiko Re: uparty ten admin!!! Miki nikomu nie ubliżał IP: *.net.autocom.pl 14.06.06, 15:02
        Też zdążyłam przeczytać post Mikiego. Zlikwidowanie tego obiektywnego tekstu
        to kolejny dowód na to, o czym pisał. Miki, na pewno nie jesteś sam!
        Chamstwo to coś, czemu każdy przyzwoity człowiek powinien się przeciwstawiać!!!
        • Gość: Janek Re: uparty ten admin!!! Miki nikomu nie ubliżał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:29
          on jest juz wiecej niz bezczelny
          w tak podly sposob jak admin to nawet komuchy podobno nie robili
          admin , powtarzam, bezczelny jestes
          • Gość: miki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:00
            • longwehicle Re: uparty ten admin!!! Miki nikomu nie ubliżał 15.06.06, 15:04
              Ratler !!Do budy won to powiedz karłowatej limbie!!
              • Gość: miki Re: uparty ten admin!!! Miki nikomu nie ubliżał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:06
                nie powiedziałem do budy tylko won,a to niewielka różnica.kolesi bronisz?
            • Gość: LMKiko Re: uparty ten admin!!! Miki nikomu nie ubliżał IP: *.net.autocom.pl 15.06.06, 15:09
              Powinniśmy konsekwentnie się wspierać i piętnować naganne przypadki
              na forum. Oczywiście proste to nie jest. "Oni" są w większości, czują za sobą
              siłę administracji forum, no i są obscenicznie chamscy i wulgarni.
              :(
              • longwehicle Re:Wyciąć karłowatą limbę!!! 15.06.06, 15:11

• Gość: miki Re:Wyciąć karłowatą limbę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:15
                  brawo longi.to tylko o tobie świadczy.raczej nie za dobrze.ciekawe dlaczego
                  tobie tego cytaciku nie wytną?bo co? kolesie?
                  • longwehicle Re:Wyciąć karłowatą limbę!!! 15.06.06, 15:19
                    To słowa Kurskiego,więc to o nim żle świadczy.Ja poluję na potknięcia,niczem
                    Molina!!!;o))))
                    • Gość: miki Re:Wyciąć karłowatą limbę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:21
                      a ty sie pod nimi podpisujesz..raczej nimi sie podpisujesz.gratuluje.
                    • Gość: aszx Znowu polujesz pod kanapą? IP: *.net.autocom.pl 15.06.06, 15:22
                      Raz polujesz na komuchów, teraz znowu na prawicę.
                      To kuku na móniu całkiem ci się pogłębiło.
                      • longwehicle Re: Znowu polujesz pod kanapą? 15.06.06, 15:24
                        To ta co kocha Cimoszewicza!!;o))Gdzie twój miły???a W puszczy,a w
                        puszczy!!!;o)))
                      • Gość: tadian Re: Znowu polujesz pod kanapą? IP: *.veranet.pl 15.06.06, 17:40
                        nie dydkutuj z nim,bo to go tylko jeszcze bardziej nakręca.
                        z daleka widać,że to troll,poczytaj inne jego posty,wszelka dyskusja jest
                        bezcelowa.
                        niestety tak to jest,kiedy pospólstwo dorwie się do komputera.

• longwehicle Re: Znowu polujesz pod kanapą? 15.06.06, 17:52
                          Powybieraj słomę pomiędzy palcami w sandałach!!;o)).
                          Na koniec wiesz gdzie się całuje pospólstwo????
    • admincenzorowany28 Re: uparty ten admin!!! 15.06.06, 16:48
      strasznie uparty i prymitywny !!!!!!!!
      • Gość: miki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:11
    • falszywyadminkoszerny Re: uparty ten admin!!! 16.06.06, 16:45
      ciekawe za ile ????
      • Gość: miki Re: uparty ten admin!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 17:28
        kurde!!!załozyłem ten wątek i prawie wszystkie posty mi powycinał!!!!prawda w
        oczy kole??dziad jeden.
        • Gość: prawo Re: uparty ten admin!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 17:34
          pewnie cie barran myli ze mną
    • Gość: obrońca Re:odwalcie się od admina . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 19:28
      jest ok.Sprawdzcie jak działają na innych forach.
      • kikoo1 Precz z kamarylą pana p.!!!! 16.06.06, 19:33
        Walczymy z chamstwem i kamarylą, przyłącz się!
    • Gość: 3-solidnie Re: uparty ten admin!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:13
      wstyd !!!!!!!!!!!!!!!! i hańba!!!!
      • Gość: miki Re: uparty ten admin!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:16
        dzięki wam towarzysze niedoli.lekko memu sercu jak to czytam!oby więcej takich
        jak wy!!
        • Gość: W tym momencie nw. *********** IP: 212.87.244.* 16.06.06, 23:37
          Prowokacją Polska Stoi.
          Brawo,jakie piękne przemyślenia,prawdziwa książka skarg i zażaleń.
          Tyle krzywd,niedola,lament,złamane serce,złamana ambicja,prawdziwy dramat.
          ARS POETICA naprawdę.

• Gość: miki Re: Precz z TWA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:31
      skoro sie społecznie admina powołuje to może by go tak społecznie ODWOŁAĆ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka