Dodaj do ulubionych

Etiaxil - od potu, można na twarz?

05.05.06, 21:02
Może to głupie co powiem, ale już mam dosyć spoconego czoła. Ledwo po umyciu
robi się błyszczące, choć nie mam tam tłustej skóry. Bardzo się pocę, ale ta
twarz... Mam etiaxil do stóp. Smaruję także pachy i dłonie. A teraz
zaryzykuję i czoło. Może ktoś zna właściwości szkodliwe etiaxilu, oprócz tego
że to niezdrowe zatykać własne pory.
Dziękuję!!!
Obserwuj wątek
    • kasper68 Re: Etiaxil - od potu, można na twarz? 05.05.06, 21:46
      Napisz jak zadziałał. Ja mam straszny problem z poceniem się na twarzy w
      strefie T, a już najbardziej między nosem a ustami. Żaden lekarz nie umiał mi
      pomóc.
    • Gość: pola Re: Etiaxil - od potu, można na twarz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:19
      moim zdaniem pomysl fatalny, etiaxil jest bardzo mocny, wysuszy i podrazni ci
      twarz niemilosiernie.
      jesli masz problemy ze swieceniem, to uzywaj dobrego kremu matujacego (np
      effaclar roche posay), a jesli to cos powazniejszego-idz do dermatologa.
    • magda1907 Re: Etiaxil - od potu, można na twarz? 06.05.06, 08:23
      Wczoraj przed snem wreszcie wtarłam sobie w czoło etiaxil. Muszę powiedzieć, że
      pierwszy raz po przebudzeniu nic mi się nie świeci. Czoło jest suche i takie
      ładne. Dodam jeszcze, iż przed snem wypiłam szklankę szałwi. Używam jej po praz
      pierwszy, i muszę przyznać że naprawdę działa. Co do czoła, to na szczęście nie
      dostałam żadnych przykrych wyprysków itd. Nawet nic nie szczypało. Jeśli dalej
      tak będzie, na pewno nie oprę się i dalej będę używała tego cudownego specyfiku
      do czoła. Kremy matujące - czy one pomogą jeśli pot spływa z czoła kropelkami?
      Gdy smarowałam czoło czymś matującym wyobrażacie sobie jak to mogło wyglądać,
      tak jakbyście posmarowali się kremem na bardzo brudną spoconą skórę. Bez sensu.
      Dziękuję za odzew i przepraszam za nieskładny list!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka