Gość: ania IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 19.06.06, 15:21 Myślę że to niezły pomysł i mowi z sensem, nie spotkałam sie jeszcze z jakąś bezsensowną wypowiedzią z jej strony i nikogo nie obraża choć Wy na nią jedziecie Myślę ze to dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszwierzbicki Re: Proponuję na admina Przemkową.bi 19.06.06, 15:28 to już podszywko bezwstydna siebie sama lansujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Proponuję na admina Przemkową.bi 19.06.06, 15:29 to było do tego co wątek założyło, tylko źle zadrzewkowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Proponuję na admina Przemkową.bi IP: *.net.autocom.pl 19.06.06, 15:55 Aniu, mnie również ta kandydatura się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_zielonkowscy Przenieść adminowanie do Zielonek!!! 19.06.06, 16:03 Wy się tylko kłócicie i zabijacie w tym Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMkiko Konstytucja - wolność słowa, druku, zgromadzeń.... IP: *.net.autocom.pl 19.06.06, 18:43 My tylko chcemy przyzwoitego ładu na forum i wolności słowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.bi Dziekuje za poparcie/ czas zmienic forum !!!! 19.06.06, 20:51 Moj etap zycia to juz nie administrowanie na forum ale zmiencie cos zeby na forum Krakow mozna było wejsc pogadac i zapytac i miec szanse dostanc sensowna odpowiedz a nie durne wypowieddzi kilku oszołomow ktorzy kazdego kto ma inne zdanie uwazaja za trolla Np. to absurd ze forum Krakow do tej pory nie ma mozliwości umieszczanie zdjec Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Dziekuje za poparcie/ czas zmienic forum !!! 19.06.06, 20:55 przestań podszywadło, o jakim administrowaniu ty bredzisz i w jakiej to niby fazie swojego życia? przecież ty jesteś taki małym złodziejaszkiem cudzych nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: podszywadło, to jakaś mania kropkowa! 19.06.06, 21:20 Skoro Przemkowa Bi nie jest zainteresowana, to może zwróćmy się z prośbą, do Nie_ Ma.że.Boli! To również może być dobry pomysŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
ksylolit TWA się nie zgodzi na żadnego żeboli! 19.06.06, 21:28 a kto to niby jest? i skąd? mało pisze, musi się jeszcze wykazać Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ma.ze.boli Re: TWA się nie zgodzi na żadnego żeboli! 19.06.06, 21:29 I do tego nie wiem czy podołałbym. To trudne zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpenliberalny_cienias Nie_ma.że.boli - wykaż się 19.06.06, 21:33 popracuj tu nad wątkami przez parę dni, to może? lekko nie będzie, TWA jest silne Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ma.ze.boli Re: Nie_ma.że.boli - wykaż się 19.06.06, 21:40 Ja też jestem nie malutki. A forum czytam długo, posty peteena, xyztki, longiego, czy skksa są delikatnie mówiąc różne. Co nie znaczy, że posty kikopodobnych nie są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Nie_ma.że.boli - wykaż się 19.06.06, 21:56 Na niektórych forach Gazety administratorzy społeczni sprawdzili się, nie sądze jednak aby tutaj ten pomysł wypalił i nie ma potrzeby robić rekrutacji. Niech administruje redakcja portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
annb jestem na nie 19.06.06, 21:56 ta pani nie uzywa przecinków. a ja jestem uprzedzona do ludzi, którzy mają przecinki w poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: jestem na nie IP: *.chello.pl 20.06.06, 14:14 ta pani jest panem i w tym lezy problem... mazur z szarkiem, dosc tych wyglupow, marzy wam sie kolejna prokuratura? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: jestem na nie 20.06.06, 14:16 annb to mężczyzna? wszak sam JĄ widziałem... ps. mazur z szarkiem? kod da vinci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: jestem na nie IP: *.chello.pl 20.06.06, 14:20 to bylo do postu propozycji przemkowej bi na admina, podlinkowalo sie pod annb za co przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: jestem na nie 20.06.06, 14:34 a może ty jąkający? Jaki co? Może tworzysz mniejszość jąkającą? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: jestem na nie 20.06.06, 14:37 no, no, znowu się adama czepiasz? agora pada, platforma kradnie i oszukuje, pedały się panoszą, piłkarze obrywają od bambusów, a ty się jąjąkania czeczepiasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: jestem na nie IP: *.chello.pl 20.06.06, 14:47 juz on bedzie wiedzial o co chodzi. antysemita jeden zasrany. Odpowiedz Link Zgłoś