Dodaj do ulubionych

Desperat groził samobójstwem

IP: *.ipt.aol.com 24.06.06, 00:06
To chyba 'syndrom Nowej Huty'.
Obserwuj wątek
    • Gość: nowa huta Re: Desperat groził samobójstwem IP: *.zax.pl / *.zax.pl 24.06.06, 07:49
      taaa tys jest cala jak syndrom wes zastanow sie co ty woogle piszesz mieszkam w
      nh i nie wiesz jak tu jest to sie nie udzielaj mondralinska haha
      • Gość: azory Re: Desperat groził samobójstwem IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.06.06, 03:07
        woogle

hahaha
        • gosc126 Re: Desperat groził samobójstwem 25.06.06, 16:08
          Wezeac snajperów, mieli by dobry trening.Zero tolerancji za nasze pieniądze.
    • Gość: fvk Re: Desperat groził samobójstwem IP: *.chello.pl 24.06.06, 08:11
      A ci wszyscy klienci, dla których zamontowano barierki na Moście Piłsudskiego to
      mieli syndrom Kazimierza, podgórską traumę czy krakowski spleen?
      • grochemosciane Re: Desperat groził samobójstwem 24.06.06, 09:08
        Nie rozumiem człowieka: ja mając dość wszystkiego, skończyłbym cicho i bez wrzasków
        • Gość: Duży Maju Re: Desperat groził samobójstwem IP: *.bie.lama.net.pl 24.06.06, 10:28
          Dokładnie! Zamiast wrzeszczeć, że skoczy, po prostu powinien skoczyć. A skoro
          robił wrzawę, po prostu chciał być wysłuchany. Został - za nasze pieniądze. :-P
          • Gość: kapelan Re: Desperat groził samobójstwem IP: 81.219.149.* 24.06.06, 10:51
            Policja się bawi za pieniądze podatników (pogaduszki z kretynem i służba leci a
            tam gdzie Ich potrzeba to nigdy nie ma) zamiast zająć się walką z
            chuligaństwem i bandytyzmem. Jakby ten przygłup krutko ogolony skoczył to
            zrobiłby przysługę społeczeństwu, zawsze jednego wariata mniej.
            • Gość: Grzesiek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:11
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: PSYCHOLOG Re: Desperat groził samobójstwem IP: *.devs.futuro.pl 24.06.06, 11:10
      UWAZAJ kAPELAN ABYS KIEDYŚ NIE DOSWIADCZYŁ TEGO CO TEN MLODY CHLOPAK. WTEDY
      ZROZUMIESZ CO NIM POWODOWALO.OD NORMALNOSCI DO DEPRESJI JEST BARDZO CIENKA NITKA
      • carolinaesp Re: Desperat groził samobójstwem 24.06.06, 14:38
        jeny, to nie syndrom nowej huty, ja też mam krótkie włosy i to ma znaczyć, że
        jestem nienormalna????to syndrom młodych ludzi nie widzących dla siebie
        perspektyw, to był własnie krzyk kogoś w moim wieku, że tak nie da się żyć, nie
        ważne czy w Hucie czy na Kazimierzu czy w Gdyni. Mam 24 lata i chcioałabym w
        końcu zacząć samodzielne, normalne życie. Jest bardzo trudny, ze względu na
        sytuacje na rynku pracy jak i na obecny skład polityczny.wielu młodych ludzi po
        prostużle czuje się w tym kraju, który choc tego chcą nie jest krajem dla nich.
        • Gość: Linka Re: Desperat groził samobójstwem IP: *.chello.pl 24.06.06, 18:12
          Ale przecież nikt tu nie mówi, że krótkie włosy to syndrom nh...a co długie
          włosy to syndrom rynku, czy jak??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka