Gość: Borewicz IP: *.autocom.pl 26.06.06, 21:29 ta kronika to chyba najgorszy lokalny program informacyjne, warszawski kurier jest o tysiac razy lepperszy wiec wole go ogladac i to tez robie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Po co one sie tak uśmiechają? IP: *.bronowice.krakow.pl 26.06.06, 22:53 Prezenterki Kroniki uśmiechają sie jak nienormalne. Cały czas podniecone kolejnymi informacjami. I infantylne zapowiedzi pełne jednego środka stylistycznego :P poprosze o poważne dziennikarki i dojrzałego redaktora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Kronika Zorro IP: 194.150.99.* 27.06.06, 08:01 Kiedy zmienia te resztkowke PRL-u czyli red.Lisowską..nie mowiac o Bochatkiewiczu.. on po prostu straszy jak wchodzi na wizje ja gasze telewizor.. musi wrocic Artur Bober.. z cudownym głosem... komentatorzy sportowi załosni.. do kosciala na ministrantow a nie do tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Kronika Zorro IP: *.chello.pl 27.06.06, 08:11 Bohatkiewicz to rzeczywiście symbol nowego rozdziału. Tak niskiego poziomu - pod każdym względem - to jeszcze tutaj nie było. Porównajmy i nam wyjdzie krzywa: od Sobczuka po tego ostatniego. Jest tak jak przy asymptocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Kronika Zorro IP: *.itelekom.pl 27.06.06, 23:57 Jaka krzywa, jaka asymptota - wiesz wogole o czym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re:Do Eso w sprawie asymptoty IP: *.chello.pl 28.06.06, 08:37 Dawno bo dawno, ale do szkoły - tak się złożyło - chodziłem. Do takiej, w której uczono takich rzeczy. Na wszelki wypadek mam jednak pod ręką parę słowników i jak nie mam pewności, to sprawdzam. W tym przypadku tak było. Kopaliński: asymptota geom. prosta, której odległość od danej krzywej nieograniczenie maleje w miarę przedłużania obu linii. Nie wolno stosować takich pojęć w porównaniach i przenośniach? Że np. zdaniem jednych nieuctwo, a nawet głupota, rośnie linearnie, a zdaniem drugich - wykładniczo? To też będzie zabronione? Czegoś tu chyba jednak - mimo paru szkół - nie chwyciłem. Proszę więc o oświecenie mnie, jeśli łaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re:Do Eso w sprawie asymptoty IP: *.itelekom.pl 30.06.06, 13:14 Spoko powyzszy post bardzo ladny kulturalny i wogole - chwali sie. Nie mowie ze pojec matematycznych nie nalezy uzywac w przenosniach, ale w poprzednim poscie napisales: "Bohatkiewicz to rzeczywiście symbol nowego rozdziału. Tak niskiego poziomu - pod każdym względem - to jeszcze tutaj nie było. Porównajmy i nam wyjdzie krzywa: od Sobczuka po tego ostatniego. Jest tak jak przy asymptocie." Co porownywac, jaka krzywa wyjdzie i co ma do tego asymptota - chodzi mi o logike, ktorej tu nie znalazlem stad pytanie o co idzie z ta asympatota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Kronika Zorro IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.06.06, 23:13 czy red. Lisowska jest żoną Lisowskiego od salonów Renault? Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Kronika Zorro 30.06.06, 01:19 Gość portalu: lila napisał(a): > czy red. Lisowska jest żoną Lisowskiego od salonów Renault? Wypadałoby jeszcze wiedzieć, czyją żoną jest np. pani Żurek, na widok której rozlewam ze strachu herbatę, czy co tam akurat mam w kubeczku ;) Z całej tej ekipy, chyba tylko pani Rojek jest do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotkasz Re: Kronika Zorro IP: *.crowley.pl 30.06.06, 01:22 nnike napisała: > Gość portalu: lila napisał(a): > > > czy red. Lisowska jest żoną Lisowskiego od salonów Renault? > > Wypadałoby jeszcze wiedzieć, czyją żoną jest np. pani Żurek, na widok której > rozlewam ze strachu herbatę, czy co tam akurat mam w kubeczku ;) Jest żoną Roberta Żurka, konfidenta SB! Musi ją głodzić i znęcać się nad nią - wygląda trupio chudo i ogólnie niezdrowo... Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Kronika Zorro 01.07.06, 01:55 Gość portalu: plotkasz napisał(a): > nnike napisała: > Jest żoną Roberta Żurka, konfidenta SB! Musi ją głodzić i znęcać się nad nią - > wygląda trupio chudo i ogólnie niezdrowo... Ma złe spojrzenie i nieładny grymas. Traktuje widzów z góry i to mi się nie podoba. No... chyba że straciliśmy już wolność słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotkasz Re: Kronika Zorro IP: *.crowley.pl 30.06.06, 01:20 Gość portalu: lila napisał(a): > czy red. Lisowska jest żoną Lisowskiego od salonów Renault? Nie. Kochanką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minor wyglada jak studiu kuriera na tvp3 regionalnej IP: *.autocom.pl 26.06.06, 23:18 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekujka Re: Poważne zmiany w wizerunku TVP3 Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.06, 23:37 A ja nabardziej lubię programy lokalne z Kuala Lumpur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Poważne zmiany w wizerunku TVP3 Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 08:05 Nawet stara Kronika byla lepsza od warszawskich Kurierow, ktorymi musialem sie meczyc na Cyfrze+ - teraz mam tez kabel ze zwyklej anteny i mam Kronike! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: Poważne zmiany w wizerunku TVP3 Kraków IP: 88.220.70.* 27.06.06, 09:32 Szkoda, wielka szkoda, że zniknął rozpoznawalny od nastu lat i jednoznacznie kojarzony z Kroniką sygnał muzyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Poważne zmiany w wizerunku TVP3 Kraków IP: *.ghnet.pl 27.06.06, 10:08 Niestety racja. Pomimo, że mieszkam tu, oglądam często kronikę łódzką i nasza do pięt im nie dorasta. A poza tym, coś ostatnio mało widoczni, wiecznie nieogoleni i ubrani jak "rumuny" reporterzy. Generalnie: flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Poważne zmiany w wizerunku TVP3 Kraków IP: *.itelekom.pl 27.06.06, 23:55 Rzeczywiscie kurier warszawski mowi wiele o Krakowie! Jest sens go ogladac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Poważne zmiany w wizerunku TVP3 Kraków IP: *.itelekom.pl 27.06.06, 23:56 Jeszcze niech wymienia prezenterow (no moze nie wszystkich!) i bedzie git. A co do zmian w czolowce to zerowali na pomyslach dostarczanych im podaczas ubieglorocznych castongow - az dziw ze tak pozno! Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Poważne zmiany w wizerunku TVP3 Kraków 28.06.06, 01:39 Oby Twój tytuł był proroczy ;) Ta zardzewiała ekipa, sztywna i jednostajna od lat, jest nie do przyjęcia! Na dodatek niezwykle monotematyczna. Kto ogląda, wie co mam na myśli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Poważne zmiany w wizerunku TVP3 Kraków IP: *.chello.pl 28.06.06, 18:59 zmiencie najpierw - łysych prezenterów - jeden z prezenterów prowadzących debaty jest zezowaty - TVP3 to relikt , jak dinozaury powinien umrzeć ale brakuje meteorytu który walnie w ta kiepską telewizję - po co dopłacać do kiepskiej telewizji informacyjnej , jesli konkurencja jest o niebo lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Poważne zmiany w wizerunku TVP3 Kraków IP: *.chello.pl 28.06.06, 19:03 Kto przyjmuje do pracy takich "nieodpowiednio wyglądających" czytaj do du..py prezenterów? Ta cała TVP 3 to klika i prywata, gdybym przyjmował do pracy do telewizji wiekszośc z nich odpadła by przy wejściu do budynku, ale w Krakowie inaczej przsyjmuje sie do pracy ... po znajomosci, innego wytłumaczenia nie mam dla łysych i zezowatych prezenterów TVP3. Panowie nie obrażcie sie , ale telewizja to nie dla was...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechbedzie Re: Poważne zmiany w wizerunku TVP3 Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:34 Wasze opinie o kronice sa raczej niepowazne... Ogladam ja od kilkunastu lat i po ostatniej reformie najbardziej mi zal tego sygnalu - moze do niego wroca. A co do zawartosci - w skrocie - malopolska nie konczy sie na Krakowie!!! Wiecej informacji spoza krakowa. Ale do tego trzeba poszerzyc redakcje o nowych redaktorow terenowych! Mam nadzieje ze po sezonie wakacyjnym to sie zmieni. Taka ma byc telewizja regionalna - najwiecej info o moim regionie a nie jakies dyrdymaly tylko z krakowa! Wiecej info o imprezach i informacji co dzieje sie wokol nas. Moze pomoglaby wspolpraca z lokalnymi/regionalnymi mediami: prasa lub radiem. A moze wykorzystac potencjal wyborczej i jej reporterom dac kamery - niech przy okazji nakreca material i cos napisza do wyborczej... :) Odpowiedz Link Zgłoś