pavlack 29.01.03, 21:13 Wrzuciłem fotki, zapraszam: www.komunikacja.z.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mouset Re: eNką po Krakowie - fotki IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 29.01.03, 22:30 Mniam! Od razu przypomniały mi się stare czasy jak takowym składem jeździłem do babci (linia 8 , III Most itp.), a Walcownia kiedyś tętniła życiem, jeszcze pamiętam jak 9 tam jechała Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: eNką po Krakowie - fotki 30.01.03, 08:46 Gość portalu: mouset napisał(a): > Mniam! Od razu przypomniały mi się stare czasy jak takowym składem jeździłem do > > babci (linia 8 , III Most itp.), a Walcownia kiedyś tętniła życiem, jeszcze > pamiętam jak 9 tam jechała Też pamiętam z 8 i 24 ten tramwaj. Ale chyba drugi wagon jest inny niż ten który był przyczepiony orginalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek111 Re: eNką po Krakowie - fotki 30.01.03, 18:40 tymon2 napisał: > Gość portalu: mouset napisał(a): > > > Mniam! Od razu przypomniały mi się stare czasy jak takowym składem jeździł > em > do > > > > babci (linia 8 , III Most itp.), a Walcownia kiedyś tętniła życiem, jeszcz > e > > pamiętam jak 9 tam jechała > > Też pamiętam z 8 i 24 ten tramwaj. Ale chyba drugi wagon jest inny niż ten > który był przyczepiony orginalnie. Drugi wagon to ND, a wiec brak wiertarek, tylko siła mięśni przy obsłudze drzwi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: eNką po Krakowie - fotki IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 31.01.03, 07:35 Drzwi i tak się nie domykały jak był duży tłok Odpowiedz Link Zgłoś