Gość: Janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:27 bo ja tak a niby nie mam powodow ach, zycie zycie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: czy narzekacie na zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:29 czy to oznacza że nie chciał byś żyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek kocham te galazke drzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 01:07 ne wiem grzesze ,iem ilu ludzi chcialoby byc w mojej sytuacji duze pieniadze , dom, samochody, ciuchy, kosmetyki ale Mamy nie ma przytulam ja codziennie dlatego nie moge wyjechac z Poski boje sie ze ja strace nawet po smierci dlaczego nie chciala byc pochowana w USA czy miejsce jest wazne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: kocham te galazke drzewa IP: *.net.autocom.pl 30.06.06, 01:35 Miejsce jest ważne! A Polska jest najpiękniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadanie [...] IP: *.bredband.comhem.se 30.06.06, 01:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: kocham te galazke drzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 06:37 Ojczyzna, to jest Twoja Matka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banały Re: kocham te galazke drzewa IP: *.bredband.comhem.se 30.06.06, 08:15 Nastepne sranie w banie czyli powielanie frazesow. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: dejciez im jakom robote.... 30.06.06, 08:49 ...to przestanom od rania p... trzy po trzy do nos, hehe... Downo na F Kraków to cłek z przyjemnosciom wielgom wchodziył, cegosi sie dowiedzioł, nawet jak sie powadziyli, to wiadomo było o co , a teroz , nie wiada o co i komu idzie. Na urlop jechać i dać se spokój z Forum! A przy okazji i nom. Juz nie bede tu nawet zaziyrać, haj. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: kocham te galazke drzewa 30.06.06, 16:03 Powinienes sobie porozmawiać z welonka ,ona także w każdym wpisie paple ile to ma pieniędzy,co nas to obchodzi czy jestes biedny czy bogaty? zaimponuj ciekawymi postami(oprócz Wielkiego) a nie nie tym belkotem o pieniadzach i posiadanych złomach.Jedynia zdanie o Mamie stawia Cie w pozycji czlowieka reszta na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Nie!!Tak ,tak to ja z moja starą jeszcze przed 30.06.06, 16:06 ślubem,a skks robil nam zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś