Dodaj do ulubionych

czym skutecznie można rzucić w pana który od

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:37
godziny kosi mi trawe pod oknem!!!!!!!!!??????
Obserwuj wątek
    • luckystrike Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 12:38
      piwo mu podrzuć!
      • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:40
        Piwo? hm pewnie by mu sie to spodobalo ale ja che zeby sobie poszedl ... daleko i zabral kosiake! rownie daleko ;-p
        • bluetab70 Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 12:46
          Gość portalu: kosiarka napisał(a):

> Piwo? hm pewnie by mu sie to spodobalo ale ja che zeby sobie poszedl ...
          daleko
          > i zabral kosiake! rownie daleko ;-p

rzuc mu całą zgrzewkę! wtedy na pewno nie bedzie już dłużej kosił ;)
    • pierre_dolnne Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 12:41
      Myślę,że rozsądnie byłoby zakupić stopery .Pocieszeniem jedynym jest to to,że
      nie pracuje na nocnej zmianie.:))Tą pracę też musi ktoś wykonać.Niestety
      • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:45
        stopery w pracy to kiepski pomysl - plus taki ze nie kosil pod moimi domowymi oknami od 6 rano - choc czasem w soboty i to sie zdarzalo ale nie w ten weekend :-) wiec oglam spokojnie sie wyspac
        • pierre_dolnne Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 12:46
          no to stopery z mp3:)) ja tak robię nie tylko w pracy
    • Gość: AZORSKA WIEŚ Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:43
      WRZUĆ MU KILKA CH..ÓW:)
      • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:47
        .... hmm chyba jednak przeboleje i poczekam az skonczy i ani piwa ani ch... nie dostanie ;-p
        • Gość: Janek Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:52
          podziekowac i zyczyc powodzenia
          chcialbym kogos kto dba o porzadek wokol
          ja nie moge patrzec na brudasow i leni do ktorych ty pewnie nalezysz
          skonczyc z zasr.... Bialorusia
          • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:57
            co lewa noga wstales - od razu epitety - kompleksy? jedynie tak potrafisz sie podbudowac - piszac anonimowo glupoty - okop sie widelcem - szkoda mojego czasu na twoj zly nastroj
            • Gość: lucas [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:03
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:05
                ...naprawde nie wierze ze nie macie nic innego do roboty tylko sprawiac innym przykrosc - nie znajac kogos oceniac - pisac od tak chyba tylko dla zabicia czasu - jak juz macie tak zasmiecac forum to chc to co napiszecie niech bedzie smieszne - a co kolejny zakompleksiony karzeł? ludzie troche DYSTANSU do siebie i innych!!!
                • mrug Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 13:12
                  Wakacje są...pierwsza klasa gimnazjum skończona...tyle czasu, to się nudzą
                  smarkacze...
    • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:06
      p.s.
      pan skonczyl za co jestem m ogromnie wdzieczna - i moze nawet o piwie pomysle ;-p
      • Gość: zbychu [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:08
        • luckystrike Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 13:10
          no tak to jest jak dzieci mają wakacje i im się nudzi.
          • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:14
            ... chyba bardzo sie im nudzi - i dziwne te dzieciaki - bo ja sobie jakos nie przypominam zebym byla taka wulgarna jak oni w tym wieku w jakim przypuszczam ze sa ....
            • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:19
              Gość portalu: kosiarka napisał(a):

dziwne te dzieciaki - bo ja sobie jakos nie
              > przypominam zebym byla taka wulgarna jak oni w tym wieku

stara już jesteś to i pamięć nie ta...
              • kocinos Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 11:26
                Sądzisz innych wg siebie?
                Gorsza od wulgarności jest głupia wulgarność
        • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:13
          nie wiem jak ciebie ale mnei mama uczyla ze dupy byle komu dawac nie wolno - jak na razie slucham sie mamy i dobrze na tym wychodze - ale jak bardzo chcesz to moge porosic pana od kosiarki zeby sie z toba skontaktw moze bedzie zainteresowany - twoim dupskiem - choc szczerze watpie
          • Gość: ad rem Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.chello.pl 03.07.06, 13:16
            ADIMN NA WAKACJACH?
            • Gość: mario Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:21
              admin własnie kośi trawę tej miłej Panu:)
              • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:28
                ... niemila jestem tylko dla tych ktorzy sa tacy dla mnie .... ale poza tym do rany przyloz ;-]
                • mateuszwierzbicki Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 13:41
                  nie przejmuj się Kosiarko, te durne trolle tak mają, że się im w łepetynach od
                  upału miesza. A na przyszłość, jak znowu ktoś będzie pod Twoimi oknami kosił,
                  pisz na priv do Mruga, to podeśle on swojego Królika i z kosiarza zostaną tylko
                  strzępy :)
                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:09
                    :-) dzieki juz widze ta chamre krolikow ktore zajdaja wszystkim trawe pod oknami i slychac tylko chrum chrum .... hm ale takmto chyba robia swinki - ale jesli morskie to moga byc bo one trawozerne :-p
                    • mateuszwierzbicki Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 14:11
                      nie, ja mówię o Króliku, krwiożerczej bestii wyhodowanej przez Mruga. Zajrzyj w
                      jego wizytówkę, to sama zobaczysz ociekającą krwią paszczękę :)
                      • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:15
                        no takie szczescia mogly by zajac sie zawodowym koszeniem trawy w krakowie ;-p
                        • mateuszwierzbicki Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 22:31
                          trolle by wyłapały i zgrilowały od razu
          • Gość: zbychu [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:39
            • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:47
              widze ze ty jees nim zywo zainteresowany i rozwijasz wodze fantazji na jeg temat - to ja go postaramsie jeszcze zlapac i opowiedziec mu o tobie - spokojnie trzymam kciui moze z waszej znajomosci cos jednak bedzie - a byle kto oznacza ni mnei ni wiecej - ale "kogos kogo nei znasz" a skoro tak wlasnie oceniles na starcie Pana od kosiarki to chyba ktos inny tu jest uprzedzony i ta osoba nie jestem ja ;-p
              • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:51
                sorry, ale mylisz mnie chyba z jakimś swoim znajomym pedziem
                • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:54
                  ... ja tylko dywaguje na podswie tego co sam napisales - nie siedze jak myszka pod miotla - jak ktos piosze do mnei glupoty to na niereaguje - jak napiszesz cos milego to i tego mozesz ode mnie oczekiwac
                  • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:58
                    a czy ja oczekuje od ciebie czegoś miłego? nie wchodzę na to forum, żeby
                    powymieniać sobie uprzejmości, tylko żeby się ponapieprzać, myślałem, że to
                    jest jasne
                    • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:59
                      a ja zeby sobie popisac - nie koniecznie uprzykrzajac innym zycie - wiec chyba pwinienes zmienic rozmowce - pa
                      • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:04
                        popisać możemy sobie na gg, tam jestem doktorem Jekyllem, hehehe
                        • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:07
                          jedyny dr Jekyll to 44letni, jak mniemam dojrzaly facet - wiec to chyba nie Ty :-]
                          • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:11
                            co rozumiesz pod pojęciem "dojrzałość"?
                            • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:13
                              o Ci ktorzy nie interesuja sie tyleczkami panow koszacych trawe ;-p
                              • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:17
                                więc ja się kwalifikuję, bo jeśli interesuje mnie jakiś tyłeczek, to
                                ewentualnie Twój, hehehe
                              • Gość: zdzich Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:18
                                Kosiareczka lubisz lody?
                                • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:24
                                  ... wiecie co proponuprysznic i koniecznie zimny! moze sie wm te glupoty z glowy wymyja ;-p
                                  • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:26
                                    hhhmmmm......to dziwne, a z czym skojarzyły Ci się lody?
                                    • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:28
                                      dzieci moje kochane ja wiem ze nie musicie odrabiac lekcji bo sa wakacje - ale dajcie juz spokoj zmeczylam sie
                                      • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:31
                                        trafiona, zatopiona
                                        • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:31
                                          :-p
              • kocinos Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 11:23
                Po co marnujesz czas i energię na zbychogłąba?
    • Gość: inna Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:29
      co oznacza skutecznie ?
      • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:31
        juz oki - sam przestal
        • Gość: elka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:39
          w mojego tate chcialas kurde rzucać!
          • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:40
            e nie Elu ten nie wygladal na ojca - teraz pije to piwo ktorym go przekupilam zeby przestal ;-p
            • Gość: zbych Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:58
              i co z tymi lodami?
              • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:00
                wole sorbet
                • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:08
                  ooooo! to jest teraz zbych i zbychu, ależ Twój wątek ma duże powodzenie
                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:11
                    taaaa straszecznie - tylko czy aby ktos nie ma tu rozdwojenia jazni - na przyklad jedna osoba z dwoma nickami :-p
                    • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:15
                      to jest możliwe, ale oprócz mnie na pewno ktoś tu jeszcze pisze
                      • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:17
                        ... no ja mam taka dzieje bo zaraz sie okaze ze to moje rozdwojenie czy rozkilkorotnienie jazni ;-p
                        • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:18
                          masz jakieś swoje zdjęcie na kompie?
                          • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:19
                            ... niestety, a co chiales sie ponabijac - niedoczekanie Twoje!
                            • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:22
                              zaraz ponabijać, może nie ma z czego?
                              • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:22
                                no ja mam taka nadzieje choc zdrowy dystans i zbawienie z samego siebie to cenna zaleta ;-p
                                • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:23
                                  ... rozbawienie znaczy sie ;-p
                                • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:25
                                  to w takim razie nie ma co zwlekać, przyslij mi swoją fotkę, ocenię fachowo
                                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:26
                                    obawiam sie ze wszystkie zdjecia dostal pan od kosiarki ;-p
                                    • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:29
                                      na jakim nośniku?
                                      • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:30
                                        naj butelce z piwem ...
                                      • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:30
                                        na tej butce z piwem
                                        • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:32
                                          ja przyjmę i bez piwa, bo jak dłużej z kimś klikam , to mam ochotę zobaczyć jak
                                          wygląda
                                          • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:35
                                            ... mhm a zgadnij co moja mama mowila mi o wysylaniu zdjec nieznajomym - ;-p napewno nie mowila zeby wysylac, poza tym nie mam - i to chyba ostatecznie rozwiazuje problem :-]
                                            • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:37
                                              to błąd, powinnaś mieć, nigdy nie wiadomo, kiedy się przydadzą
                                              • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:38
                                                o boziu - to nie az tak wazne i anonimowosc sprawia ze mozna byc szczerym :-]
                                                • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:43
                                                  ale czasami w necie można poznać kogoś ciekawego i wtedy zdjęcia się przydają
                                                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:47
                                                    no to prawda .... ale moj dzisiejszy limit zdjec skonczyl sie na panu od koszenia trawy :-/ niestety
                                                  • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:49
                                                    poszperaj dobrze w kompie, może cos jeszcze zostało
                                                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:57
                                                    chyba zartujesz ze w firmowym kompie moge coś takiego mieć ? no chyba ze Ty bardzo chcesz sie pochwalić - wysylaj ;-p
                                                  • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:59
                                                    to podaj adres
                                                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:46
                                                    no jak to - włóż w wizytówkę echh jak ja nie lubie zebran firmowych :-(
                                                  • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:50
                                                    no dobra, podaj chociaż imię
                                                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:53
                                                    mow mi Pani Kosiarka ;-] .... ;-p
                                                  • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:54
                                                    miło mi, Darek jestem
                                                  • Gość: Kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:57
                                                    ... Anka (i tu się rumienie) jak pół mojej klasy w podstawówce
                                                  • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:03
                                                    no to czas na następny etap znajomości, gdzie się spotkamy?
                                                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 08:53
                                                    ..... uuu to ja nie na tym etapie znajomosci - nie zsynchronizowalismy sie ;-p
                                                  • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 10:28
                                                    własciwie jest mi to na rękę, gdybyś się zgodziła to miałbym problem
                                                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 10:58
                                                    problem z ?
                                                  • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:15
                                                    np. z czasem
                                                  • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:57
                                                    i mam małego członka , i nie mów mi ze liczy sie technika a nie wymiar , bo
                                                    technike taz mam słaba:)
                                                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:02
                                                    błahahahahahaha, no to mnie rozbawiles ;-p ale podziwiam szczerosc - nie kazdy mezczyna jest w stanie przyznac sie do swoich ulomnosci ;-p dlatego mniemam, iż mowiac to sądzisz, czy tez oceniasz sie totanie odwrotnie ;-]
                                                  • Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:12
                                                    ależ się ktoś paskudnie podszył pode mnie, ale na wszystko jest sposób
                                                  • zbychu_kf Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 12:19
                                                    czy odrobiłaś pracę domową?
                                                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:23
                                                    tak mamo i grzeczn bylam posprzatalam pokoj i wytarlam kurze w salonie :-]
                                                  • zbychu_kf Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 12:26
                                                    tylko o najważniejszym zapomniałaś, miałaś przecież przygotować swoje fotki,
                                                    hehehe
                                                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:38
                                                    .... ej no jak to mowilam ze pan od kosiarki je sobie juz zabral a ja nie mam wiecej :-(
                                                  • zbychu_kf Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 12:47
                                                    to go poproś, żeby zawiesił te zdjęcia w necie, np. na fotce
                                                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:49
                                                    he he he .... obawiam sie ze dzis pracuje gdzie indziej i zdobywa zdjecia innych ... jak to mowi moj kumpel "biurw"
                                                  • zbychu_kf Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 13:50
                                                    a może pan od kosiarki jest zakamuflowanym pracownikiem agencji modelek i szuka
                                                    nowych twarzy?
                                                  • Gość: bobo Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:05
                                                    raczej agencji towarzyskiej:)
                                                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:30
                                                    he he he mnei rozbawiles nie ma co .... nie no az takich aspiracji to nie mam , ale nie popuszczaj wodzy fantazji bo to bylo zabawne
                                                  • zbychu_kf Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 14:40
                                                    gdybyś się jednak zdecydowała na karierę modelki chętnie zostanę Twoim
                                                    menadżerem
                                                  • Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:49
                                                    bede pamietac - ale na razie ani mi to w glowie ;-p
                                                  • zbychu_kf Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 14:57
                                                    potem może być za późno, znajdę jakąś inną i będę zajęty
                                                  • Gość: bobo Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:08
                                                    z tego co wiem to menadzer:) nie moze mieć małego fiutka i musi mieć niezłą
                                                    technikę
                                                  • zbychu_kf Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 15:13
                                                    Gość portalu: bobo napisał(a):

> z tego co wiem to menadzer:) nie moze mieć małego fiutka i musi mieć niezłą
                                                    > technikę

i dlatego ty menadżerem nie zostaniesz na pewno, ale nie przejmuj się jest tyle
                                                    innych pięknych zawodów
                                                  • Gość: bobo Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:19
                                                    pisze sie managerem:)
                                                  • zbychu_kf do bobo 04.07.06, 15:26
                                                    Gość portalu: bobo napisał(a):

> pisze sie managerem:)

ucz się bobo, ucz, na menadżera nie masz szans, ale znajomość ortografii zawsze
                                                    się przyda

portalwiedzy.onet.pl/abc-polszczyzna.html?S=Men&tr=pol-all
    • Gość: ter. rzuć porządnym bumerangiem, największym jaki jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:56
      żegnaj,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka