Gość: kosiarka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:37 godziny kosi mi trawe pod oknem!!!!!!!!!?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luckystrike Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 12:38 piwo mu podrzuć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:40 Piwo? hm pewnie by mu sie to spodobalo ale ja che zeby sobie poszedl ... daleko i zabral kosiake! rownie daleko ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 12:46 Gość portalu: kosiarka napisał(a): > Piwo? hm pewnie by mu sie to spodobalo ale ja che zeby sobie poszedl ... daleko > i zabral kosiake! rownie daleko ;-p rzuc mu całą zgrzewkę! wtedy na pewno nie bedzie już dłużej kosił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 12:41 Myślę,że rozsądnie byłoby zakupić stopery .Pocieszeniem jedynym jest to to,że nie pracuje na nocnej zmianie.:))Tą pracę też musi ktoś wykonać.Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:45 stopery w pracy to kiepski pomysl - plus taki ze nie kosil pod moimi domowymi oknami od 6 rano - choc czasem w soboty i to sie zdarzalo ale nie w ten weekend :-) wiec oglam spokojnie sie wyspac Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 12:46 no to stopery z mp3:)) ja tak robię nie tylko w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZORSKA WIEŚ Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:43 WRZUĆ MU KILKA CH..ÓW:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:47 .... hmm chyba jednak przeboleje i poczekam az skonczy i ani piwa ani ch... nie dostanie ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:52 podziekowac i zyczyc powodzenia chcialbym kogos kto dba o porzadek wokol ja nie moge patrzec na brudasow i leni do ktorych ty pewnie nalezysz skonczyc z zasr.... Bialorusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:57 co lewa noga wstales - od razu epitety - kompleksy? jedynie tak potrafisz sie podbudowac - piszac anonimowo glupoty - okop sie widelcem - szkoda mojego czasu na twoj zly nastroj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucas [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:05 ...naprawde nie wierze ze nie macie nic innego do roboty tylko sprawiac innym przykrosc - nie znajac kogos oceniac - pisac od tak chyba tylko dla zabicia czasu - jak juz macie tak zasmiecac forum to chc to co napiszecie niech bedzie smieszne - a co kolejny zakompleksiony karzeł? ludzie troche DYSTANSU do siebie i innych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 13:12 Wakacje są...pierwsza klasa gimnazjum skończona...tyle czasu, to się nudzą smarkacze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:06 p.s. pan skonczyl za co jestem m ogromnie wdzieczna - i moze nawet o piwie pomysle ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 13:10 no tak to jest jak dzieci mają wakacje i im się nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:14 ... chyba bardzo sie im nudzi - i dziwne te dzieciaki - bo ja sobie jakos nie przypominam zebym byla taka wulgarna jak oni w tym wieku w jakim przypuszczam ze sa .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:19 Gość portalu: kosiarka napisał(a): dziwne te dzieciaki - bo ja sobie jakos nie > przypominam zebym byla taka wulgarna jak oni w tym wieku stara już jesteś to i pamięć nie ta... Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 11:26 Sądzisz innych wg siebie? Gorsza od wulgarności jest głupia wulgarność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:13 nie wiem jak ciebie ale mnei mama uczyla ze dupy byle komu dawac nie wolno - jak na razie slucham sie mamy i dobrze na tym wychodze - ale jak bardzo chcesz to moge porosic pana od kosiarki zeby sie z toba skontaktw moze bedzie zainteresowany - twoim dupskiem - choc szczerze watpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad rem Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.chello.pl 03.07.06, 13:16 ADIMN NA WAKACJACH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:21 admin własnie kośi trawę tej miłej Panu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:28 ... niemila jestem tylko dla tych ktorzy sa tacy dla mnie .... ale poza tym do rany przyloz ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 13:41 nie przejmuj się Kosiarko, te durne trolle tak mają, że się im w łepetynach od upału miesza. A na przyszłość, jak znowu ktoś będzie pod Twoimi oknami kosił, pisz na priv do Mruga, to podeśle on swojego Królika i z kosiarza zostaną tylko strzępy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:09 :-) dzieki juz widze ta chamre krolikow ktore zajdaja wszystkim trawe pod oknami i slychac tylko chrum chrum .... hm ale takmto chyba robia swinki - ale jesli morskie to moga byc bo one trawozerne :-p Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 14:11 nie, ja mówię o Króliku, krwiożerczej bestii wyhodowanej przez Mruga. Zajrzyj w jego wizytówkę, to sama zobaczysz ociekającą krwią paszczękę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:15 no takie szczescia mogly by zajac sie zawodowym koszeniem trawy w krakowie ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 03.07.06, 22:31 trolle by wyłapały i zgrilowały od razu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:47 widze ze ty jees nim zywo zainteresowany i rozwijasz wodze fantazji na jeg temat - to ja go postaramsie jeszcze zlapac i opowiedziec mu o tobie - spokojnie trzymam kciui moze z waszej znajomosci cos jednak bedzie - a byle kto oznacza ni mnei ni wiecej - ale "kogos kogo nei znasz" a skoro tak wlasnie oceniles na starcie Pana od kosiarki to chyba ktos inny tu jest uprzedzony i ta osoba nie jestem ja ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:51 sorry, ale mylisz mnie chyba z jakimś swoim znajomym pedziem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:54 ... ja tylko dywaguje na podswie tego co sam napisales - nie siedze jak myszka pod miotla - jak ktos piosze do mnei glupoty to na niereaguje - jak napiszesz cos milego to i tego mozesz ode mnie oczekiwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:58 a czy ja oczekuje od ciebie czegoś miłego? nie wchodzę na to forum, żeby powymieniać sobie uprzejmości, tylko żeby się ponapieprzać, myślałem, że to jest jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:59 a ja zeby sobie popisac - nie koniecznie uprzykrzajac innym zycie - wiec chyba pwinienes zmienic rozmowce - pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:04 popisać możemy sobie na gg, tam jestem doktorem Jekyllem, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:07 jedyny dr Jekyll to 44letni, jak mniemam dojrzaly facet - wiec to chyba nie Ty :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:11 co rozumiesz pod pojęciem "dojrzałość"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:13 o Ci ktorzy nie interesuja sie tyleczkami panow koszacych trawe ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:17 więc ja się kwalifikuję, bo jeśli interesuje mnie jakiś tyłeczek, to ewentualnie Twój, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:18 Kosiareczka lubisz lody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:24 ... wiecie co proponuprysznic i koniecznie zimny! moze sie wm te glupoty z glowy wymyja ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:26 hhhmmmm......to dziwne, a z czym skojarzyły Ci się lody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:28 dzieci moje kochane ja wiem ze nie musicie odrabiac lekcji bo sa wakacje - ale dajcie juz spokoj zmeczylam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:31 trafiona, zatopiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:31 :-p Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 11:23 Po co marnujesz czas i energię na zbychogłąba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:29 co oznacza skutecznie ? ____________________________________ miniurl.pl/brukowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:31 juz oki - sam przestal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:39 w mojego tate chcialas kurde rzucać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:40 e nie Elu ten nie wygladal na ojca - teraz pije to piwo ktorym go przekupilam zeby przestal ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:58 i co z tymi lodami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:00 wole sorbet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:08 ooooo! to jest teraz zbych i zbychu, ależ Twój wątek ma duże powodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:11 taaaa straszecznie - tylko czy aby ktos nie ma tu rozdwojenia jazni - na przyklad jedna osoba z dwoma nickami :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:15 to jest możliwe, ale oprócz mnie na pewno ktoś tu jeszcze pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:17 ... no ja mam taka dzieje bo zaraz sie okaze ze to moje rozdwojenie czy rozkilkorotnienie jazni ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:18 masz jakieś swoje zdjęcie na kompie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:19 ... niestety, a co chiales sie ponabijac - niedoczekanie Twoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:22 zaraz ponabijać, może nie ma z czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:22 no ja mam taka nadzieje choc zdrowy dystans i zbawienie z samego siebie to cenna zaleta ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:23 ... rozbawienie znaczy sie ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:25 to w takim razie nie ma co zwlekać, przyslij mi swoją fotkę, ocenię fachowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:26 obawiam sie ze wszystkie zdjecia dostal pan od kosiarki ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:29 na jakim nośniku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:30 naj butelce z piwem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:30 na tej butce z piwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:32 ja przyjmę i bez piwa, bo jak dłużej z kimś klikam , to mam ochotę zobaczyć jak wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:35 ... mhm a zgadnij co moja mama mowila mi o wysylaniu zdjec nieznajomym - ;-p napewno nie mowila zeby wysylac, poza tym nie mam - i to chyba ostatecznie rozwiazuje problem :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:37 to błąd, powinnaś mieć, nigdy nie wiadomo, kiedy się przydadzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:38 o boziu - to nie az tak wazne i anonimowosc sprawia ze mozna byc szczerym :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:43 ale czasami w necie można poznać kogoś ciekawego i wtedy zdjęcia się przydają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:47 no to prawda .... ale moj dzisiejszy limit zdjec skonczyl sie na panu od koszenia trawy :-/ niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:49 poszperaj dobrze w kompie, może cos jeszcze zostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:57 chyba zartujesz ze w firmowym kompie moge coś takiego mieć ? no chyba ze Ty bardzo chcesz sie pochwalić - wysylaj ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:59 to podaj adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:46 no jak to - włóż w wizytówkę echh jak ja nie lubie zebran firmowych :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:50 no dobra, podaj chociaż imię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:53 mow mi Pani Kosiarka ;-] .... ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:54 miło mi, Darek jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:57 ... Anka (i tu się rumienie) jak pół mojej klasy w podstawówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:03 no to czas na następny etap znajomości, gdzie się spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 08:53 ..... uuu to ja nie na tym etapie znajomosci - nie zsynchronizowalismy sie ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 10:28 własciwie jest mi to na rękę, gdybyś się zgodziła to miałbym problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 10:58 problem z ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:15 np. z czasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:57 i mam małego członka , i nie mów mi ze liczy sie technika a nie wymiar , bo technike taz mam słaba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:02 błahahahahahaha, no to mnie rozbawiles ;-p ale podziwiam szczerosc - nie kazdy mezczyna jest w stanie przyznac sie do swoich ulomnosci ;-p dlatego mniemam, iż mowiac to sądzisz, czy tez oceniasz sie totanie odwrotnie ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:12 ależ się ktoś paskudnie podszył pode mnie, ale na wszystko jest sposób Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu_kf Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 12:19 czy odrobiłaś pracę domową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:23 tak mamo i grzeczn bylam posprzatalam pokoj i wytarlam kurze w salonie :-] Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu_kf Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 12:26 tylko o najważniejszym zapomniałaś, miałaś przecież przygotować swoje fotki, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:38 .... ej no jak to mowilam ze pan od kosiarki je sobie juz zabral a ja nie mam wiecej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu_kf Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 12:47 to go poproś, żeby zawiesił te zdjęcia w necie, np. na fotce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:49 he he he .... obawiam sie ze dzis pracuje gdzie indziej i zdobywa zdjecia innych ... jak to mowi moj kumpel "biurw" Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu_kf Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 13:50 a może pan od kosiarki jest zakamuflowanym pracownikiem agencji modelek i szuka nowych twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:05 raczej agencji towarzyskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:30 he he he mnei rozbawiles nie ma co .... nie no az takich aspiracji to nie mam , ale nie popuszczaj wodzy fantazji bo to bylo zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu_kf Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 14:40 gdybyś się jednak zdecydowała na karierę modelki chętnie zostanę Twoim menadżerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarka Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:49 bede pamietac - ale na razie ani mi to w glowie ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu_kf Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 14:57 potem może być za późno, znajdę jakąś inną i będę zajęty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:08 z tego co wiem to menadzer:) nie moze mieć małego fiutka i musi mieć niezłą technikę Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu_kf Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od 04.07.06, 15:13 Gość portalu: bobo napisał(a): > z tego co wiem to menadzer:) nie moze mieć małego fiutka i musi mieć niezłą > technikę i dlatego ty menadżerem nie zostaniesz na pewno, ale nie przejmuj się jest tyle innych pięknych zawodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: czym skutecznie można rzucić w pana który od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:19 pisze sie managerem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu_kf do bobo 04.07.06, 15:26 Gość portalu: bobo napisał(a): > pisze sie managerem:) ucz się bobo, ucz, na menadżera nie masz szans, ale znajomość ortografii zawsze się przyda portalwiedzy.onet.pl/abc-polszczyzna.html?S=Men&tr=pol-all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter. rzuć porządnym bumerangiem, największym jaki jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:56 żegnaj, Odpowiedz Link Zgłoś