Dodaj do ulubionych

Brawo Zidane!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 22:50
Faszyzm należy niszczyc najlepiej na oczach całego swiata!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ok zdrowo jestes walnięty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:05
      ok
      • polski0001 Re: zdrowo jestes walnięty ? 09.07.06, 23:07
        co ma faszyzm do tego co zrobil !!!!!!!!!!???????????
        • longwehicle Re: zdrowo jestes walnięty ? 09.07.06, 23:08
          Gorąc mu zaatakował kopułę!!;o))
        • Gość: Nie Tak Re: zdrowo jestes walnięty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:09
          Gdybys słyszał co Włoch zaspiewał do Zidane, to twoje zdanie miałoby 180 stopni.
          • longwehicle Re: zdrowo jestes walnięty ? 09.07.06, 23:11
            kaczuszki!!!!;o))
            • polski0001 Re: zdrowo jestes walnięty ? 09.07.06, 23:12
              hymn w wykonaniu "naszego prezydenta"
              • Gość: asd Re: zdrowo jestes walnięty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:21
                nigdy nie lubiłem Zidana tak sie składa
                ale żeby tak zakończyć kariere, nie widziałem jeszcze
                • swarozyc Re: zdrowo jestes walnięty ? 09.07.06, 23:26
                  Widocznie Materac powiedzial ze zabie udka sa wstretne..
                  • Gość: a. Re: zdrowo jestes walnięty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:28
                    co by nie powiedział nie usprawiedliwia to takiego czynu
                    • Gość: SmurfMądrala Re: zdrowo jestes walnięty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:17
                      zidane to typowy arabski "rycerz".Dobrze że byl bez noża.
                    • Gość: rem Re: Zidane zdrowo jest walnięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 14:49
                      na tym forum nie takie rzeczy sie mówi
                      tu Zidan by miał roboty,
      • jazzinator A co by było gdyby z byka pociągnął Izraelitę 10.07.06, 14:28
        Czy tez byłby bohaterem lewackich ugrupowań w europie? tzn.że antyfaszystą
        wolno być ? antysemitą nie na da?
    • Gość: ale Re: Brawo Zidane!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:17
      a on tam był i słyszał , niech powie
      • polski0001 Re: Brawo Zidane!!! 09.07.06, 23:18
        Nie powie bo mu stara zabronila mowic i tylko szczeka :-))
    • Gość: ixol Re: Brawo Zidane!!! IP: 219.240.12.* 10.07.06, 00:14
      Ech, pewnie nigdy sie nie dowiemy o co poszlo... Beda jeden z drugim klamac.
      • Gość: ? pytanie do NIE tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:32
        co powiedział takiego ten Wloch do Zizu?
        • Gość: - Re: pytanie do NIE tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:23
          Jak to powiedzial 'a' powyzej...

Albo sport albo "walenie z banki"...
          A jesli "walenie" - to nie ta dyscyplina sportu.
          Ale to nieprzyjemny incydent. Ale i tak Zidane'a lubie i cenie. Za caloksztalt.
          • Gość: pr in Re: pytanie do NIE tak IP: *.range81-129.btcentralplus.com 10.07.06, 01:37
            Kto bije lepiej z bani od Zidane'a ?
            • Gość: bo Re: pytanie do NIE tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:39
              zdążył dojść i nic nie zdązył powiedziec
              • Gość: kolec Re: pytanie do NIE tak IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:57
                Ja Zidana chwalę za to co zrobil, ten ·makaron·´naprawdę musial mu cos
                powiedziec dobitnego. A tak poza tym NIE CIERPIE MAKARONIARZY!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: bilbao Re: pytanie do NIE tak IP: *.autocom.pl 10.07.06, 13:16
                  Zidane swoją postawą pokazał że jest przeciwny Polskiemu faszyzmowi a także że
                  jest przeciw Gertrychowi.
                  Bo wsztscy wiedzą że "z ziemii Włoskiej do Polski" a najbardziej wiedział to
                  Zidane. Bo Zidane jako przedstawiciel odważnego narodu dobrze wie że to w
                  Polsce rozwija się faszyzm.
                  Brawo więc Zidane, brawo.

A my Polacy lubimy chamstwo więc postawa Zidane jest nam sercu bliska.
                  • Gość: kolec Re: pytanie do NIE tak IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:40
                    Chamstwo na boisku pokazują zawodnicy innych drużyn,Zidan po prostu odwrócił
                    się i zrobił co miał zrobić. Włoch-spagetti chciał go sprowokować i mu się
                    udało.
                    • Gość: bilbao Re: pytanie do NIE tak IP: *.autocom.pl 10.07.06, 14:39
                      a co mu powiedział do Zidane,
                      że to usprawiedliwia Zidana do użycia siły i walnięcia Włocha "z baranka"?

Słyszał ktoś? słyszałeś? wiesz? Jakoś nikt nie wie i wszyscy snują domysły.
    • czesiekkk Re: Brawo Zidane!!! 10.07.06, 14:54
      Zna ktoś nazwiska włoskich mistrzów świata 2006? Zidane'a zna każdy, bo Zidane
      to jest legenda i włoscy mistrzowie świata jeszcze bardzo, bardzo, bardzo długo
      będą musieli pracować na swoją legendę.
      • jazzinator Re: Brawo Zidane!!! chuligane! 10.07.06, 15:02
        To jest moze twoja legenda czesiu i pozostalych masonów francuzkich,bo z
        pewnością nie moja i mojego otoczenia,kibicowałem od poczatku Włochom i
        sprawiedliwosci stala się zadość więc bujaj się czesiu ze swoim idolem i jego
        prymitywna metoda na dyskusję,pamiec po nim zostanie właśnie taka a nie inna.
        • czesiekkk Re: Brawo Zidane!!! chuligane! 10.07.06, 16:04
          Jak zdobędą Mistrzostwo Europy to pogadamy.
          Jednak najbardziej żal mi Hiszpanii i Argentyny, szkoda że puchar nie trafił do
          ktorejś z tych drużyn.
    • Gość: asd won z Zidane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:24
      mnie zal Brazyli
      a propos : ty naprawde nie znasz wielu sław z reprezentacji Włoch?
      a ci "Francuzi" to jacys opaleni Co ?
      • Gość: asd Re: won z Zidane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:34
        Wybryk Zidane świadczy o głupocie i braku odpowiedzialności. Jak można po takim
        wybryku wielkiej "gwiazdy" wymagać od kibiców żeby zachowywali się przyzwoicie?

Jestem skłonny stwierdzić, że zniweczył kawał dobrej roboty jaką wykonują różne
        służby podejmujące wysiłek cywilizowania kibiców piłkarskich.
        • Gość: Nie Tak Re: won z Zidane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:51
          Za to co powiedział "leżak" włoski Zidanowi, to powinien pluć i łykać swoje
          ząbki, cwany makaroniarz. Ten materac przez caly mecz ubliżał Francuzowi, aż
          miarka się...
          • Gość: czy Re: won z Zidane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:57
            mało wiesz a plujesz,tylko to umiesz ?
            • Gość: Nie Tak Re: won z Zidane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:59
              A ty nic nie wiesz a pchasz się na przod.
          • jazzinator Re: won z Zidane nie tak ty byłes na boisku? 11.07.06, 09:57
            jakos cie nie widziałem skad wiesz ze caly czas ublizał algierczykowi?
            Wyszła z niego poprostu arabskożydowska natura ząb za ząb oko za oko.
            był wściekły że jego główka 100% została pieknie obroniona.
    • Gość: wer. Piotr Świerczewski z głowy dostał od Zidana za nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 18:22
      ale przynajmniej oddał
    • Gość: C + K = CK Re: Brawo Zidane!!! IP: *.zax.pl / *.zax.pl 10.07.06, 22:36
      BRAWO ZIDANE.
      • polski0001 To powiedzial........... 10.07.06, 22:50
        ms2006.interia.pl/news?inf=769228
        • Gość: yty Re: To powiedzial........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:58
          video.google.com/videoplay?docid=5193769843458973436
        • Gość: won Re: To powiedzial........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:10
          ms2006.interia.pl/galerie/galerie?photoId=274336&galId=7051
      • jazzinator Re: Brawo Zidane!!! chuligane !!! 11.07.06, 09:59
        masz juz przechlapane ,ładnie zakończyłeś karierę jak typowy pseudokibol lub
        lokers.
        • Gość: amator Re: Brawo Zidane!!! chuligane !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 18:24
          Bardzo dawno temu w szkole średniej kolega ze szkolnej ławki pociągnął mnie z
          byka a'la Zidane. Wyobrascie sobie co się stało. Ja w dalszym ciągu stoję na
          nogach a "Zidane" odbił się jak piłka. Czyli po ciosie z byka "leżak" włoski
          błaznował!!!
    • Gość: Nie Tak Re: Brawo Zidane!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:28
      No i co, jeden gościu z drugim? Zidane miał rację w 100 procentach. Jakbyś się
      czuł, bękarcie jeden z drugim gdybym Tobie powiedział, że twoja matka jest
      ku*wą terrorystyczną!!!
      • ciupazka Re: Brawo Zidane!!! 12.07.06, 18:54
        Oni wszyscy są dobrzy...Włosi też, kopnąć to my ale nie nas...

www.youtube.com/watch?v=EzW5gHI-B_M&mode=related&search=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka