frustrat 03.02.03, 12:18 bo ja muszę się przyznać (niejako zbiorowo) że poraża mnie miałkość i nijakość tego dziennika. Tam po prostu nie ma co czytać.. czyżby w SKM Krakowie tak niewiele się działo??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Lamiglowki, hehe 03.02.03, 12:21 frustrat napisał: > bo ja muszę się przyznać (niejako zbiorowo) prosze nie wypowiadaj sie w imieniu wszystkich swoich osobowsci;-) ja lubie czytac ten dodatek, wcale nie uwazam, ze jest nieciekawy. btw. co mnie ostatnio baardzo wkurzylo - nie ma lamiglowek w piatek!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Lamiglowki, hehe IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 01:12 Są, są, tylko w dodatku "Co jest grane". Miłej lektury... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: co czytacie w krakowskiej wyborczej? 03.02.03, 12:22 a to może odwrotnie - a co by tam miało być, żeby była porywająca? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: co czytacie w krakowskiej wyborczej? 03.02.03, 12:38 jottka napisała: > a to może odwrotnie - a co by tam miało być, żeby była porywająca? powieść w odcinkach. najlepiej z życia botów. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: co czytacie w krakowskiej wyborczej? 03.02.03, 12:49 gph napisał: > powieść w odcinkach. najlepiej z życia botów. boty nie pisują powieści w odcinkach, tylko blogi, w związku z czym z przyczyn obiektywnych papierowej gw w ten sposób nie mogą wesprzeć Odpowiedz Link Zgłoś
gph boże co za mechaniczna nomenklatura.. 03.02.03, 12:54 przemów kiedyś po ludzku pliz... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: boże co za mechaniczna nomenklatura.. 03.02.03, 12:59 jeśli już, to sieciowa a poza tym nie dam się zantropomorfizować Odpowiedz Link Zgłoś
gph hm.. 03.02.03, 13:08 jottka napisała: > jeśli już, to sieciowa > > a poza tym nie dam się zantropomorfizować może i sieciowa może i słusznie może. Odpowiedz Link Zgłoś
gph co fakt to fakt 03.02.03, 12:37 nie jest za brdzo porywająca.. ale dzisiejsza ostatnia strona pokazuje panienki ubrane w gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: co czytacie w krakowskiej wyborczej? IP: *.net 03.02.03, 12:43 Eeeee tam, w Dzienniku zdjęcia tramwajów drukują :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: co czytacie w krakowskiej wyborczej? IP: *.biezanow.net 03.02.03, 12:52 Aha, a tak bardziej na temat, to dawniej zaglądałem zawsze najpierw na komiksy z tyłu, a teraz to nie wiem, co tam jest, bo już dawno tej gazety w rękach nie miałem... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: co czytacie w krakowskiej wyborczej? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 17:46 podsumowujac, w gazecie brakuje: - zdjec pojazdow komunikacji miejskiej (przynajmniej na dwie strony:)) - programu telewizji trwam - kolumny z wypowiedziami jott.. ups, bota z minionego dnia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: co czytacie w krakowskiej wyborczej? 04.02.03, 00:59 no rzeczywiście braki są straszliwe :( ale ja bezinteresownie nadal forum pilnuję Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: co czytacie w krakowskiej wyborczej? 04.02.03, 13:32 pisz, pisz, jutro Cie wydrukuja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: co czytacie w krakowskiej wyborczej? 04.02.03, 13:58 Gość portalu: seven napisał(a): > podsumowujac, w gazecie brakuje: > - programu telewizji trwam jak trwam ruszy to program niewatpliwie bedzie natomiast nie spodziewalbym sie programu TV Krakow, co zapewne spowodowane jest malym zasiegiem KrakGW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: co czytacie w krakowskiej wyborczej? IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 05.02.03, 10:22 Prawda jest taka, że dziennikarze z Wyborczej są zbyt leniwi lub źle opłacani żeby ruszyć tyłki na imprezy kulturalne, na które są zapraszani przez organizatorów. Znam kilka przypadków kiedy pies z kulawą nogą nie przyszedł pomimo oficjalnego, imiennego zaproszenia szanownego gryzipióra na wernisaż czy premierę. Drugą kwestią jest ton, w jakim są pisane artykuły Mancewicza czy Makłowicza. Autorytatywny, nie znający sprzeciwu, świadczy nie o kunszcie zawodu tylko raczej o zarozumiałości autorów. Odpowiedz Link Zgłoś