maryszka 26.06.06, 19:29 www.haaretz.com/hasite/images/iht_daily/D250606/248kidnap250606kam.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: Ale gigant! 26.06.06, 19:36 raczej biedak,ktory niestety doswiadcza losu tylu innych podludzi.miejsce tego dzieciaka nie jest w wojsku,niech siedza tam ci,ktorzy wymyslaja tego typu "pomysly" na rozwiazanie ludzkich problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ale gigant! 26.06.06, 20:02 Takiego cherlaka nie wzieliby w Polsce nawet do wojska. Zal biedaka, choc tak do konca tez nie wiadomo, co za jeden. Nie zapominajmy, ze to "wojsko" to zbrodnicza organizacja a z tego, co wiem (moge sie mylic) sluzba w tym wojsku nie jest obowiazkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
maxe1 Re: Ale gigant!+++ 26.06.06, 20:09 zalosny fakt ze w polsce brano kiedys do "wojska" psychocherlakow pokroju gbauma Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Ale gigant! 26.06.06, 20:10 goldbaum napisał: > Takiego cherlaka nie wzieliby w Polsce nawet do wojska. Zal biedaka, choc tak d > o > konca tez nie wiadomo, co za jeden. > Nie zapominajmy, ze to "wojsko" to zbrodnicza organizacja a z tego, co wiem > (moge sie mylic) sluzba w tym wojsku nie jest obowiazkowa. raczej chyba jest,tylko nieliczni sa zwolnieni. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ale gigant! 26.06.06, 20:17 i-love-2-bike napisała: > raczej chyba jest,tylko nieliczni sa zwolnieni. A co by mu grozilo, gdyby odmowil? Kula w leb? Front wschodni? Oboz koncentracyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Ale gigant! 26.06.06, 20:18 goldbaum napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > raczej chyba jest,tylko nieliczni sa zwolnieni. > > A co by mu grozilo, gdyby odmowil? Kula w leb? Front wschodni? > Oboz koncentracyjny? na szczescie nie moj problem,ale gdyby to byl moj zrobila bym z mego dziecka kaleke tylko po to,aby nigdy nie musialo sie za jakis idiotow bic. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ale gigant! 26.06.06, 20:29 i-love-2-bike napisała: > na szczescie nie moj problem,ale gdyby to byl moj zrobila bym z mego dziecka > kaleke tylko po to,aby nigdy nie musialo sie za jakis idiotow bic. "sie bic"???? Oni sie nie bija. Oni co najwyzej zabijaja (z bezpiecznej odleglosci) lub bardzo sporadycznie sa zabijani, tylko przez wlasna nieuwage. Bo przy takim stosunku sil zabicie umundurowanego Zyda przez Palestynczyka jest bez porownania trudniejsze od zabicia niemieckiego wartownika obozu koncentracyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Ale gigant! 26.06.06, 20:32 goldbaum napisał: > > "sie bic"???? > Oni sie nie bija. Oni co najwyzej zabijaja (z bezpiecznej odleglosci) lub bardz > o > sporadycznie sa zabijani, tylko przez wlasna nieuwage. Bo przy takim stosunku > sil zabicie umundurowanego Zyda przez Palestynczyka jest bez porownania > trudniejsze od zabicia niemieckiego wartownika obozu koncentracyjnego. no wlasnie dlatego,ze robia co robia to nigdy nie chialabym aby moje dziecko zmuszone bylo w imie czyis chorych idei do zabijania innych ludzi i musialo zyc z tymi obrazami przez cale zycie. po czyms takim kazdy robi sie zboczony,bo musi. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ale gigant! 26.06.06, 22:53 ty pustemo, i bez tych obrazkow jestes zboczona... ----- ...gdyby to byl moj zrobila bym z mego dziecka kaleke .... Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Ale gigant! 03.07.06, 22:41 rachelka objasnia > no wlasnie dlatego,ze robia co robia to nigdy nie chialabym aby moje dziecko > zmuszone bylo w imie czyis chorych idei do zabijania innych ludzi i musialo zyc > z tymi obrazami przez cale zycie. po czyms takim kazdy robi sie zboczony,bo mus > i. rachelka, cos ty sie wsciekla z tymi obrazami, na pewno zrobilas w zyciu sto tysiecy gorszych rzeczy na przyklad; to ze tu podpuszczasz i nawolujesz do nienawisci do Izraelczykow w prawie kazdej swojej wypowiedzi narazasz w ten sposob takich chlopcow na nienawisc innych jesli cos mu sie stanie, to pamietaj mialas w tym swoj jakis udzial Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: Ale gigant! 27.06.06, 04:37 Raczej nie jest obowiazkowe. Nie tak dawno ktos tu sie rzewnie lzami unosil ile to miliardow nowych ludzi dostalo Izraelskie obywatelstwo i jak oni wszyscy chetnie do armii pojda, zeby sie bic za ich nowa ukochana ojczyzne - mimo, ze nie musza. Oskar to byl chyba. Albo Arap. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 [...] 03.07.06, 22:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Ale gigant prawdziwy!+ 26.06.06, 23:48 Kto sie z nim zrowna? artyzm.com/obraz.php?id=926 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ale gigant prawdziwy!+ 27.06.06, 00:11 hahahahaha....... ale fajne 1ja..... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: Ale gigant prawdziwy!+ 27.06.06, 04:42 ubaw po pachy :)) za trzecim razem przeszedlem 67 metrow :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ale gigant prawdziwy!+ 27.06.06, 07:47 nawet nie probowalam..... dalam mu sie walic od razu.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: 1jaja przepraszam ALE! 27.06.06, 00:49 artyzm.com/obraz.php?id=926 Fajnie wypadles! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Ale gigant prawdziwy!+ 27.06.06, 01:11 www.youtube.com/watch?v=zLDerwaXZDg POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Ale gigant prawdziwy!+ 27.06.06, 11:15 Wlacz glosniki. Uslyszysz giganta: www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf Odpowiedz Link Zgłoś
rzyd a co? nie podoba sie? czysty aryjczyk!! 03.07.06, 22:27 wysoki blondyn z niebieskimi oczami. typowy rzyd. Odpowiedz Link Zgłoś