Dodaj do ulubionych

Zgubiona plaba z zeba

16.10.11, 10:01
Jakies 3 tyg temu mialam zaplabowanego zeba-dentysta na NHS-dzis zauwazylam,ze plaby nie ma-musiala wypasc... Musze sie umowic na kolejna wizyte... I teraz pytanie-czy i ile bede musiala zaplacic za ponowne zaloznie tej samej plaby?
Obserwuj wątek
    • clonek13 Re: Zgubiona plaba z zeba 16.10.11, 10:45
      w PL poszlabys z reklamacja (bo krotko uzytkowana) i mialabys zrobiona nowa gratis, wydaje mi sie ze tu jest podobnie ,ale porownania nie mam
      • marzencia2333 Re: Zgubiona plaba z zeba 16.10.11, 10:51
        Powinni tobie zalozyc nowa plabe za darmo poniewaz to dentysta zle ja zalozyl, ze ci wypadla. Mi juz kilka razy wypadaly plaby robione na NHS, po ktoryms razie zalozyli mi zlota ktora i tak wypadla i na dodatek nie wiedzialam gdzie jest. Poszlam do dentysty i zalozyli mi zlota koronke za darmo. Wydaje mi sie ze nie powinnas miec z tym problemu. Standardowo dentysta darmowy jest co pol roku ale jak cos wypadnie to powinni poprawic.
    • kingaolsz Re: Zgubiona plaba z zeba 16.10.11, 10:51
      nie, jest 6 albo 12 miesiecy 'gwarancji' takze idz ( no chyba, ze lekarz Ci mocno odradzal takie wypelnienie na przyklad)
      • espionka Re: Zgubiona plaba z zeba 16.10.11, 11:00
        ja musiałam zapłacić za kolejną wizytę ale za plombę nie policzyli
    • kalasotka Re: Zgubiona plaba z zeba 16.10.11, 14:28
      Znajomej wypadla plomba po kilku dniach. Wrocila do tego samego i zalozyl nowa plombe. Nie placila nawet za druga wizyte.
      • bryanowa-1 Re: Zgubiona plaba z zeba 16.10.11, 22:14
        nie powinnas zapłacis ani za wizyte ani za wypełnienie ale najlepiej zapytac sie w recepcji.mi wypadła plomba z prze 2 lat i nie płaciłam nic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka