Gość: Dagmara IP: proxy / *.acnielsen.pl 05.02.03, 12:09 Poszukuję doświadczonych moderatorów grup fokusowych w Krakowie w celu przeprowadzenia badania dla międzynarodowej firmy. Proszę o kontakt : Dagmara.Dluzniewska@acnielsen.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen łojezusie, a cóż to za bobo... 05.02.03, 12:19 to po polsku w ogóle ?... nie zrozumiałem, więc pewnie nie mogę pomóc, ale trzymam kciuki za poliglotów ! ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: łojezusie, a cóż to za bobo... 05.02.03, 12:22 peteen napisał: > to po polsku w ogóle ?... > nie zrozumiałem, więc pewnie nie mogę pomóc, ale trzymam kciuki za poliglotów ! no pewnie że po polsku. moderatorzy grup fokusowych... branżowcy rżą ze szczęścia.. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: łojezusie, a cóż to za bobo... 05.02.03, 12:24 To pewnie specjalnie tak napisane, żeby niewtajemniczeni się nie odzywali bez potrzeby, albo żeby brzmiało bardziej dostojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: łojezusie, a cóż to za bobo... 05.02.03, 12:25 To pewnie specjalnie tak napisane, żeby niewtajemniczeni się nie odzywali bez potrzeby, albo żeby brzmiało bardziej dostojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Moderatorzy grup fokusowych poszukiwani 05.02.03, 12:27 Ciekawe jak by się w dzisiejszych czasach nazywał pastuch? Za nieboszczki komuny w PGRach był to "obserwator stada", teraz pewnie Bull Manager w specjalności kreatywnej obsługi mlecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen dzięki, żozef, jużem myślał, żem zwaryjował... 05.02.03, 12:31 peteen - klawiaturowy klepacz forumowy Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Moderatorzy grup fokusowych poszukiwani 05.02.03, 13:45 > Ciekawe jak by się w dzisiejszych czasach nazywał pastuch? pewnie The Cattle Supervisor. Ale Twój Bull Manager też jest lux :) Cow Area Manager to pewnie będzie "wymiatacz obory"??? A może the Fork Operator??? A wogóle to Ziutek, Q maciora, dawno Cię nie słyszałem/widziałem? Jak się tam masz Ti Biku ??? A. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Moderatorzy grup fokusowych poszukiwani 05.02.03, 13:48 Nie jestem byk tylko panna (zodiakalna). Jak tam Twoje rancha, nie ma jakiegoś sadu owocowego do spalenia? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Jak w reklamie: Mały ale byk :) 05.02.03, 13:52 Ziutek, ale mi ten byk bardziej do Ciebie pasuje, z całym szacunkiem dla panien, które na szacunek zasługują :) ale ja jakoś nie patrzę ludziom do horych skopów :) Na razie nie ma nic do palenia :( szkoda, bo i mnie piromaniactwo jakoś się spodobało, chętnie puściłbym z dymem jakąś wioskę hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Zaraz, zaraz... 05.02.03, 14:08 a nie lepiej najpierw zobaczyć, czy tam może Mocium Panie sikorki za oknami ??? i dopiero potem się ogrzać przy piekących się na wolnym ogniu wieśniakach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Zaraz, zaraz... 05.02.03, 14:11 Do portretó dziadusiów Billewiczów to bym sobie nawet postrzelał. Ale tylko pod dobrą okowitkę, może taką jak po sąsiedzku kol. Trudny zachwala. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Zaraz, zaraz... 05.02.03, 14:12 Adam, jak były sikorki to oni bili naszych. Dopiero potem historia się odwróciła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Zaraz, zaraz... 05.02.03, 14:19 Tosiu, a kto to ci "oni"??? i kto to są ci "nasi"??? a że się bili... jak lubili to się i bili, wtedy to było wesoło... Historia i tak się odwróciła. Niestety (pardon) semipterną w naszą stronę :) Odpowiedz Link Zgłoś