Gość: trudny IP: *.localdomain / 192.168.5.* 05.02.03, 12:41 Kupię ziemię. Dowolna lokalizacja, dowolna klasa gruntów, stan prawny obojętny. Może być w kawałkach. Pośrednikom dam procent od dopłat. trudny komasator Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
013y Re: Ogłoszenie pilne 05.02.03, 12:45 Sprzedam w kawałkach.W małych doniczkach. Procent biorę od sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Ogłoszenie pilne IP: *.localdomain / 192.168.5.* 05.02.03, 12:53 No tak, ale to może być Fibertorf już z dopłatami. Ale może masz jakieś kawałki papierowe? Ja potrzebuję tylko do komasacji więc nie ma powodu angazować może urodzajnej gleby. Nic nie chcę produkować, tylko muszę zrobić dokumenty do dopłat. Zresztą jak chcesz to po komasacji dam Ci ksero papierów i też dostaniesz dopłatę. trudny Nie zachęcam, bo to moze być źle rozumiane i mogę potrzebować kilka kopert w kratkę... Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Ogłoszenie pilne 05.02.03, 12:52 Gość portalu: trudny napisał(a): > Kupię ziemię. A pytałeś się ONZ? I co będzie z mieszkańcami, na Marsa ich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Ogłoszenie pilne IP: *.localdomain / 192.168.5.* 05.02.03, 12:57 Joseph, moze nie wszystkich, ale niektórych chetnie nawet dalej...;-) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 stań trzeźwo na ziemi;-) IP: *.ds3.agh.edu.pl 05.02.03, 12:58 joseph.007 napisał: > Gość portalu: trudny napisał(a): > > > Kupię ziemię. > > A pytałeś się ONZ? I co będzie z mieszkańcami, na Marsa ich? co tam Mars... Księżyc tu problem stanowi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: stań trzeźwo na ziemi;-) 05.02.03, 13:11 Trzeba by jakoś tych ludzi podzielić Proponuję tak: na Merkurego - murzynów i eskimosów, bo tam gorąco z jednej strony a mróz z drugiej; na Wenus - personel agencji towarzyskich; na Księżyc - kler; na Marsa - producentów batonów; na Jowisza - Anglików; na Saturna - Jubilerów (bo będą mieli pierścień); na Urana - mieszkańców Bronowic (bo przyzwyczajeni do promieniowania z IBJ na Radzikowskiego); na Neptuna - producentów telewizorów; na Plutona - weteranów wojny wietnamskiej; A reszta hołoty dostanie po jednej planetoidzie (z wyjatkiem Bruce'a Willisa, bo on by zaraz poniszczył). Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys01 Re: stań trzeźwo na ziemi;-) 05.02.03, 13:17 joseph.007 napisał: > Trzeba by jakoś tych ludzi podzielić Proponuję tak: > > na Merkurego - murzynów i eskimosów, bo tam gorąco z jednej strony a mróz z > drugiej; > na Wenus - personel agencji towarzyskich; > na Księżyc - kler; > na Marsa - producentów batonów; > na Jowisza - Anglików; > na Saturna - Jubilerów (bo będą mieli pierścień); > na Urana - mieszkańców Bronowic (bo przyzwyczajeni do promieniowania z IBJ na > Radzikowskiego); > na Neptuna - producentów telewizorów; > na Plutona - weteranów wojny wietnamskiej; > > A reszta hołoty dostanie po jednej planetoidzie (z wyjatkiem Bruce'a Willisa, > bo on by zaraz poniszczył). ============ Człowieku, a dla nas kotów to co? może na stację orbitalną, z ktorej nawet Columbia ani Atlantis nas nie pzywiezie na Ziemie? mmmiiaauuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: stań trzeźwo na ziemi;-) 05.02.03, 13:19 Dla kotów najlepsza byłaby jakaś planeta zmilitaryzowana, żeby wojsko zrobiło z nich prawdziwych mężczyzn (może Gwiazda Śmierci?). Tylko odradzam Syriusza, bo to Kanikuła, czyli Psia Gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: stań trzeźwo na ziemi;-) IP: *.localdomain / 192.168.5.* 05.02.03, 13:13 Księżyc w swojej symbolice jest tu i nie tylko tu , problemem nie lada. Natomiast już produkty z Księżycem w nazwie ułatwiają rozumienie jeśli nie tematu to wzajemne. Taka , powiedzmy "ksieżycówa"....albo Ksieży las... ;-)trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: stań trzeźwo na ziemi;-) IP: *.ds3.agh.edu.pl 05.02.03, 13:30 Gość portalu: trudny napisał(a): > Księżyc w swojej symbolice jest tu i nie tylko tu , problemem nie lada. > Natomiast już produkty z Księżycem w nazwie ułatwiają rozumienie jeśli nie > tematu to wzajemne. Taka , powiedzmy "ksieżycówa"....albo Ksieży las... > ;-)trudny Księżyc świeci pusta ulica księżyc świeci człowiek ucieka Księżyc świeci człowiek upadł człowiek zgasł księżyc świeci Księżyc świeci pusta ulica twarz umarłego kałuża krwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Tak poetycko to pięknie... IP: *.localdomain / 192.168.5.* 05.02.03, 13:47 ... Chmurne niebios sklepienie, szarocieniowane rozjaśnia się, a Ksieżyc niby pająk złoty, wypełznął z pajęczyny i spłoszył ciemnoty, które lecą w otchłanie okiem nie zbadane... On zaś jak pogromiciel, ciągle z dumą kroczy i buńczuk złotowłosy poza sobą toczy... i drgającymi nićmi bladawych promieni oprzęda złote liście.. Albo się w stawie w ciszy promieni i na dnie świeci ogniście. "Hej, ksiezycu złocony! Pójdźże przecie do mnie mówią ludzie że jesteś pociechy zwiastunem. Więc Cię przywitam szczerze, chociaż cicho, skromnie... Tak jako człek spowity niesczęscia całunem... Tak jako człek spowity całunem tęsknicy, co nie może do druha wyciągnąć prawicy... Eeeej zwiastunie pociechy, pamietaj tam o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 co wy...... wiecie o księżycu;-) IP: *.ds3.agh.edu.pl 05.02.03, 13:52 KSIĘŻYC Plotkowały drzewa w borze: "Pan Księżyc jest nie w humorze." "Pan Księżyc miał jakie¶ przykro¶ci." "Pan Księżyc jest blady ze zło¶ci." "Pan Księżyc ma twarz tak± srog±." "Pan Księżyc dzi¶ wstał lew± nog±." "Pan Księżyc jest trochę nie w sosie." "Pan Księżyc dzi¶ muchy ma w nosie." Jak tu Księżyc się nie zgniewa: "Cóż, my¶licie, głupie drzewa, Że ja mam przyjemne życie? Wy słońce tylko cenicie, Was tylko słońce zachwyca, Wy kpicie sobie z Księżyca, A ja wam na to odpowiem - Uważam, że jest rzecz± po prostu bezwstydn± Porównywać słońce ze mn±, Bo słońce ¶wieci we dnie, gdy i tak jest widno, A ja w nocy, gdy jest ciemno." no trudny ..kogo to jest?? nagroda wciąż czeka;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: co wy...... wiecie o księżycu;-) 05.02.03, 13:56 Ale tu przez chwilę zaleciało Bogusiem "K...ą" Lindą hi hi hi Taka piękna parafraza... Odpowiedz Link Zgłoś