Gość: Kropa IP: *.chello.pl 20.04.03, 14:38 Znacie jakies strony z których mozna sciągnąc teledyski??? HELP!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
statua.wolnosci Re: teledyski!!!!!! 20.04.03, 14:58 Lepiej sciagnij sobie Kazee i po sprawie Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropa Re: teledyski!!!!!! IP: *.chello.pl 20.04.03, 17:54 mam kaaze, ale tam jest kiszka.Dzieki za pomoc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: teledyski!!!!!! IP: *.opa-carbo.com.pl 20.04.03, 15:22 www.szorty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
statua.wolnosci Re: teledyski!!!!!! 21.04.03, 15:40 Poza tym zalezy jakie konkretnie teledyski chcesz sciagac. Powiedz, to moze bede w stanie jakos Ci pomoc Na stronach to teraz raczej ciezko znalezc przyzwoite klipy, to zostaja nam takie kichy jak Kazaa jedynie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropa Re: teledyski!!!!!! IP: *.chello.pl 21.04.03, 16:25 Wiesz, chodzi mi na przyklad o myslovitz, disturbed, korn, manson, nin, rozne, na kaazie sa, ale tylko niektore . Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: teledyski!!!!!! 21.04.03, 16:57 Direct Connect++ dcplusplus.sourceforge.net/ Nie samą Kazią człowiek żyje (i ciągnie) Odpowiedz Link Zgłoś
statua.wolnosci Re: teledyski!!!!!! 21.04.03, 18:52 Mysle i mysle... Kazaa to podobno najpopularniejsza i najwieksza ilosc osob tam wrzuca, mi na przyklad wystarcza. Ale widze ze sa takze fani nienasyceni Ja sie poddaje. Mozesz ewentualnie poszukac na jakichs stronach tych wlasnie zespolow ( pamietam taka polska stronke Korna, tam bylo calkiem duzo klipow ), ale tu nie ma co liczyc na jakies wielkie ilosci. Kiedys tez sciagalam przez jakies WinMXy i takie inne, ale tam jak masz cienkie lacze to niewiele zdzialasz. Chyba nie jestem w stanie doradzic. Przykro mi Pozdrawiam serdecznie PS. Laurko, moglabys w dwoch zdaniach strescic jak dziala to cos, do czego link podalas. Troche techniki i czlowiek sie gubi... Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: teledyski!!!!!! 21.04.03, 22:16 W DC++ są huby na które się wchodzi. Każdy hub ma określone wymagania - ile trzeba udostępnić GB udostępnić i ile slotów (miejsc do uploadu). Czasami mają dość duże wymagania ale są też i bardzo przyjemne huby. Po ustawieniu wszystkiego w Settings otwieramy okienko Public Hubs i szukamy takiego który nam odpowiada. Na dole jest Filter można wpisać np. video > enter i pokaże te huby w których jest video w opisie. Po wyczyszczeniu okienka > enter mamy znowu pełną listę. Po wejściu na jakiś hub (connect) klikamy na lupkę > otwiera się okienko z wyszukiwaniem > wpisujemy co szukamy. Mamy drop down menu gdzie możemy wybrać audio, video itp. Jak coś znajdzie to ściągamy. Zalety: w dc pliki są super jakości, nikt nie wciśnie kitu czy wirusa, transfer czasami bardzo dobry (zależy od kogo się ściąga i najlepiej nie wszystko na raz). Wady: są dwa mody(modes): passive i active a to zależy od połączenia, firewalla itp. Jaknie idzie w active (szukanie czy ściąganie) trzeba się przełączyć na passive. A w passive trochę gorzej się szuka i ściąga. DC++ jest super wymaga tylko przyzwyczajenia. Ale wykładzik palnęłam Jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś