skks 05.02.03, 23:31 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=4525225&a=4525225&v=2&strona=0 Ma podobno z platynoirydu!!!! Twrde, błyszczące!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiola333 Re: Trudny obiecał pokazać wzorzec! IP: *.ds3.agh.edu.pl 05.02.03, 23:32 to ja chętnie popatrzę;-) ale co to ma być?? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Trudny obiecał pokazać wzorzec! 05.02.03, 23:35 a nie łaska otworzyć specjalnie danego linka:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 ależ jesteś pryncypialny........ IP: *.ds3.agh.edu.pl 05.02.03, 23:36 Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Trudny obiecał pokazać wzorzec! 05.02.03, 23:40 Definicja encyklopedyczna : PRYNCYPIALNOŚĆ [łac.], bezkompromisowość, bezwzględna i konsekwentna wierność przyjętym zasadom; najczęściej łączy się z rygoryzmem etycznym, formalizmem i dogmatyzmem. No i co? dlalej twierdzisz ,żem pryncypialny?:)))) dziś tylko strasznie zmęczony:(( i stary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 nie łam się IP: *.ds3.agh.edu.pl 05.02.03, 23:43 skks napisał: > dziś tylko strasznie zmęczony:(( i stary! nie wim ile lotek macie ale wierz mi że ja się dziś na 50 czuję echhh co za życie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: nie łam się IP: *.ds3.agh.edu.pl 05.02.03, 23:51 skks napisał: > Tyle latek to ja nosze na jednej nodze:)) naprawde ? eeeeeeee ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Zaraz się dowiem IP: *.localdomain / 192.168.5.* 06.02.03, 07:45 że muszę gwarantować chętnym dotarcie do instytutu Miar i Wag, noclegi w paryskim hotelu, trunki.... Eeee, nie jest jednak łatwe życie kiedy się udostępnia mozliwosć odwzorowania. Wzorzec można oglądać w dniach i godzinach otwarcia ekspozycji Instytutu. Niewykluczone, że w szczególnie wyjątkowych przypadkach stanie się możliwym prezentacja pierwowzoru. To jednak żadna miarą nie może objąć skks'a, mimo wielkiego zainteresowania z jego strony. Indywidualne i selekcjonowane subiektywnie oraz w bardzo określonych okolicznościach spotkania z obiektem są możliwe. Miłego i śnieżnego dnia wszystkim trudny Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Zaraz się dowiem 06.02.03, 08:38 Gość portalu: trudny napisał(a): > że muszę gwarantować chętnym dotarcie do instytutu Miar i Wag, noclegi w > paryskim hotelu, trunki....` Słuchaj Stary Koniu!:))) Nikt nie będzie Ciebie narażał na koszta:) Mnie lata tylko o wzorzec który prawdopodobnie cały czas masz przy sobie! A masz? Już dawno pewien P-osioł twierdził, że narzędzie gwałtu zawsze ma koło siebie - czy jakoś tak mętnie tłumaczył. I nie tłumacz Ty pokretnie tylko okaż wzorzec i już!! No ostatecznie zdjęcie wzorca wystarczy - tylko musi być jasnym, że to twoje. No alem się z rana naTrudził:(( Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 a nie mówiłem 06.02.03, 08:46 Już z rana muszę okazywac, nosić jasne zdjęcia itd. A nakaz Pan masz? Ja mam tylko pierwowzór wzorca, a Ty wiesz przecież że taka irydoplatyna to nie jest sprawa łatwa. Nie denerwuj się , dostanie Ci się napewno spora dopłata z Funduszu jaki powstaje na te okoliczność , a o którym również wspomniałem... Trudne jest takie życie, wciąz napastliwość i niemal molestowanie... ;-) trudny Odpowiedz Link Zgłoś