andrzejppp2 18.01.09, 15:59 widziałem wczoraj hybrydowego solarisa (chyba testowego) jeździł na linii 19. W końcu ktoś pomyślał ze takie nowinki są potrzebne w płocku, oby został po testach. Łatwiej je wprowadzić niż budować linie trolejbusową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: hybrydowy solaris 18.01.09, 16:02 andrzejppp2 napisał: > widziałem wczoraj hybrydowego solarisa (chyba testowego) jeździł > na linii 19. W końcu ktoś pomyślał ze takie nowinki są potrzebne w > płocku, oby został po testach. Szczególnie, że taki autobus to na pewno nie jest 10-letni używany rupieć. Dlatego też uważam, że warto, żeby został. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejppp2 Re: hybrydowy solaris 18.01.09, 16:12 roman_j napisał: > andrzejppp2 napisał: > > > widziałem wczoraj hybrydowego solarisa (chyba testowego) jeździł > > na linii 19. W końcu ktoś pomyślał ze takie nowinki są potrzebne w > > płocku, oby został po testach. > > Szczególnie, że taki autobus to na pewno nie jest 10-letni używany rupieć. > Dlatego też uważam, że warto, żeby został. :-)) > www.gpa.mazowsze.pl/displayimage.php?pos=-4968 nóweczka :] Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: hybrydowy solaris 18.01.09, 23:19 Czyżby światełko w tunelu? Zbyt wiele autobusowych rupieci jeździ po Płocku. Czas zrobić z tym porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuń maciusia [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 18:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś