Dodaj do ulubionych

Transmisja

07.02.03, 10:52
Dlaczego dziś nie ma transmisji z prac specjalnej komisji?
Chyba że kodowana albo przegapilem...
trudny
Obserwuj wątek
    • adam.67 Re: Transmisja 07.02.03, 11:51
      A może Król Lew zabronił?
    • Gość: Gatsby Re: Transmisja IP: *.chello.pl 07.02.03, 11:56
      za to wczoraj byłw TVP1 jakiś program z Ziobro, Jakubowską i panią Prokurator
      (zapomniałem nazwiska) było to o tyle ciekawe, że poseł Zioibro - jako młody
      prokurator - dał się kompletnie sponiewierać swojej znakomitej i starszej
      koleżance. żałosne to było - tym bardziej, że to ON miał raję....ktoś
      widział??? zaprawdę straszna baba z tej prokuratorki - po prostu wziąć i udusić
      cholerę....jakubowska podobnie. nie wiem dlaczego, ale kiedy facet jest wrednym
      squrwysynem, aż tak mnie to nie drażni, jak taki podły babiszon uff....
      • adam.67 Re: Transmisja 07.02.03, 12:05
        Pan Ziobro zaprezentował się i tak najlepiej w tym "doborowym" gronie. I cóż z
        tego, gdy on jeden... nec Hercules... choć Zioberko na Herkulesa nie wygląda.
        Szmacenie takich ludzi i to nie tylko w mediach jest jakimś obyczajem,
        narodziła się oto nowa świecka tradycja :|
        Jest zresztą pewną regułą (i to kto wie, czy nie jest to jakaś tajna
        dyrektywa???), że prokuratorzy NIE MOGĄ (NIE POWINNI) być ludźmi przyjemnymi, i
        to jeszcze można zrozumieć. Ale jak się popatrzy na rozgrywki wewnątrz tego -
        pozornie spójnego i solidarnego - środowiska (prawnicy!!!), to nie dziwota.
        Prokurator prokuratorowi... kim? zdecydowanie wilkiem!!!
        Tow. Jakubowskiej nie poswięcę komentarza. Nie zasługuje na to.
      • trudny2002 Nie widziałem 07.02.03, 12:06
        A jaki to program i o której?
        Jeśli natomiast powiadasz" sponiewierał" ktoś posła , członka Sejmowej
        Komisji , i była to Pani Prokurator, to zapewne użyć musiała argumentów .
        Jakich używa Pani Jakubowska wiem. To argumenty w klasie podawania.
        Pani Jakubowska jeszcze nie tak dawno pracowała jako lektor w TV... i dziś
        również pracuje jako lektor. Więc tu nic nie dziwi.
        trudny
        • Gość: Gatsby Re: Nie widziałem IP: *.chello.pl 07.02.03, 12:11
          najstraszniejsze jest to, że jedynym (może oprócz Ziobro) normalnym w tym
          towarzystwie wydał mi się Leper (!!!) mówił o nierozwiązanych aferach,
          społeczestwie...kiedy mówił, nikt go nie słuchał - takie chichy śmichy po
          kątach...naprawdę smutne, że tylko Leper...
        • krzychut Re: Ja widziałem 07.02.03, 14:22
          Ja to odebrałem trochę inaczej. Ta prokurator (wywodzi sie z Krakowa, co za
          wstyd!) dała pokaz braku kultury i argumentu siły zamiast siły argumentów. Jest
          to typowa dla formacji lewicowej karierowiczka, która zrobi wszystko, żeby
          pokazać swym mocodawcom jaka jest lojalna.
          Ziobro był rzeczywiście w tym towarzystwie osamotniony.
          Lepper jak to Lepper - Michnik myli mu się z Milczanowskim, co za różnica -
          inicjały mają takie same.
          Profesor Nałęcz jest dla mnie typem komicznym, jak każdy facet w średnim wieku,
          który wyznaje poglądy lewicowe, jest "obrońcą ludu" i wierzy w socjalizm.
          O ile poglądy takie są zrozumiałe u ludzi młodych, to wyznawane przez
          siwiejącego ramola świadczą, że albo nic w życiu nie zrozumiał i jest po prostu
          durniem, co byłoby mniejszym złem albo robi to dla zdobycia władzy (gruszki na
          wierzbie) co jest już zbrodnią na narodzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka