Dodaj do ulubionych

Zmowa milczenia w sprawie napaści piłkarzy Kmit...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:03
zdanie pana Kowalika, jest swoista piekna konkluzja. To na pewno zawodnicy
innego drugoliwego klubu zaatakowali w nocy czlowieka! czysta kpina...
Obserwuj wątek
    • Gość: moz oj prostactwo nie zna granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:20
    • Gość: heh pułkownik Mieta pomoże:) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.07.06, 23:27
      Wykazał w PZPN ,że piłkarze Arki się sami pobili to i kumplowi KOwalikowi
      załatwi ,że cieć sam siebie chciał na lince ciągnąc:)
    • Gość: Janek Re: Zmowa milczenia w sprawie napaści piłkarzy Km IP: 82.160.10.* 24.07.06, 05:04
      Jeszcze nie zagrali a już palma bije .A takich co im WALI NA UMYSŁ nie potrzeba
      we Wiśle i żeby już nikt takich propozycji panu K nie składałał bo bedzie
      lotoł na skarge do ...... Miejsce dla takich po drugiej stronie błoń.
      Samych zwycięstw życze Kmicie w drugiej lidze.A Policje z Zabierzowa na
      dywanik do Krakowa jest okazja cała świta w Krakowie.
      • Gość: H56 Komendant Policji, radnym gminy ? hm, jak w PRL-u IP: 195.150.112.* 24.07.06, 05:29
        coś mi się zdaje, że Zabierzów będzie miał nowego Komendanta.
    • Gość: gosc z krakowa Re: Zmowa milczenia w sprawie napaści piłkarzy Km IP: 195.150.112.* 24.07.06, 05:28
      Teraz juz wiem wiem dlaczego przed niedawnym meczem z Wisla odmowiono mnie
      renciscie i mojemu wnukowi uczniowi ulgowych biletow wstepu.Zbieraja na
      nastepne linki cholownicze.A za 2 lata bedzie u was najwyzej 4 liga,jesli
      jeszcze wogole cos bedzie
    • Gość: obserwator Re: Zmowa milczenia w sprawie napaści piłkarzy Km IP: *.kwk-julian.oho.net.pl 24.07.06, 06:42
      Czego się spodziewac po panu Krawczyku. Przecierz to TW esbecji.Wystarczy poszperac.
    • Gość: PISek oj nie ładnie IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 24.07.06, 08:05
      Nie podboba mi się postępowanie piłkarzy Oczywiste!
      Ale nieładnie to rozgrywa niejaka Pani Zdziobek ,bo żeby POLITYKA zeszła do
      wyboru ...SOŁTYSA ZELKOWA i sprawdzania jego TECZEK TO zupełny KONIEC ŚWIATA..
      No,cóz Ryba psuje się od głowy wiec nie dziwi mnie juz nic i TW należy szukać
      wszędzie...
      Nie jest moim ulubiencem Lech wałęsa ,ale jego celna uwaga ,ze Kaczyńskich na
      kolanach prosił by o wsparcie jesli przyszło by walczyc ,ale do pracy to oni
      sie nie nadaja bo... ONI NIGDY NIC POZYTYWNEGO NIE ZBUDOWALI I NIE ZBUDUJĄ...
    • Gość: bandyci Re: Zmowa milczenia w sprawie napaści piłkarzy Km IP: *.chello.pl 24.07.06, 10:23
      z bandyctwem trzeba walczyć jak można komuś zakładać linke na szyje była to
      normalnie napaść wymaga się od kibiców a trzeba zacząc od korzeni
    • Gość: Wlad Re: Zmowa milczenia w sprawie napaści piłkarzy Km IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:29
      Towasze nie bójcie się,towasze z Mogilskiej wyciszą co trza.Wy towasze
      trenujcie i grojcie dla dobra i takie tam -wicie.
    • Gość: mr Re: Zmowa milczenia w sprawie napaści piłkarzy Km IP: 131.174.45.* 24.07.06, 12:48
      ALE AFERA!!!! Ja cie krence!!!
    • Gość: Ed nie piłkarz Re: Zmowa milczenia w sprawie napaści piłkarzy Km IP: *.chello.pl 24.07.06, 14:14
      No to piłkarzyki bezkarnie mogą robić co chcą w swojej wiosce hehe
    • zen16 PIękna zagrywka Pani Wójt z Pisu, przeciw Panu 24.07.06, 19:38
      Przewodniczącemu Rady który jej nie udzielił absolutorium. A co na to Pan
      Przewodniczący?
      • Gość: ADAMCZYK CBA MASZ TEMAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:04
        Dziobek nie Dziobek,Kurtykowa nie Kurtykowa,Adamczyk nie Adamczyk, Kamiński nie
        Kamiński CBA do ZABIERZOWA czas ruszyć! Tam kurna 8-iu najbogatszych POLAKÓW z
        LISTY TYGODNIKA WPROST...,TAM BIENIEK,i DYMNA,ZALEWSKI i AWDJEJW, TAM ZIELIŃSKI
        i SIKORSKI. SKACZE NA SPADOCHRONIE RADEK ,A SHELL nie wiedząc czemu buduje
        siedzibę! KONSULAT USA nie chcąc być gorszy buduje budynek administracyjny ,
        Nie wspomną o tych cholernych BALICACH to też ta gmina niech spiepszają stąd CI
        wszyscy przylatujący... VON Z ZABIERZOWA...JA CHCĘ NIEJAKĄ BEZROBOTNA OD ZAWSZE
        KURTYKOWĄ i DZIOBKOWĄ DO REELEKCJI WÓJTOWANIA...ZIOBRO POmoze ,a może nie czy
        to ważne DAREK SIĘ BUDUJE, ALEKSANDER MA ha,a mnie to lata i mamy w przyszłym
        roku EKSTRAKLASĘ ... TAKA CHIMERA on tu też mieszka!
    • Gość: zabierzowianka wypowiedz pana trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:46
      "Ktoś, kto chce teraz zgłaszać przeciwko nam sprawę do prokuratury, musi chyba być sympatykiem innej drużyny - dodaje z oburzeniem." Dochodzi do tego, ze jak zawodnicy kmity zrobia rozrobe, beda grozic czlowiekowi i bog wie co wiecej, to juz nie mozna ich oskarzyc, bo to przeciez wyraz kibicowania innej druzynie. Z pewnoscia pan K. wszystko wymyslil, bo kibicuje komus innemu. Coz sie dziwiwc OBURZENIU jaki wyraza pan trener. OBURZAJACE! Co sie dzieje z tym siwatem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka