kikoo1 31.07.06, 20:58 świecie przedsiębiorczości, kariery i sukcesu za wszelką cenę. Świat jawi im się na podobieństwo tego z kolorowych brukowców, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FoF a zwolennicy pisu w ogóle nie żyją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:01 wegetują, co najwyżej, zaś koko jest tego koronnym przykładem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Przeciwnicy PiS żyją w urojonym,sztucznym świ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:45 kiko, przeciwników PiS nie daj do jednego worka są wsród też ludzie normalni którzy maja inne zdanie niż PiS, nie tylko aferałowie, Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: Przeciwnicy PiS żyją w urojonym,sztucznym świ 31.07.06, 22:28 Cóż, ja po przeczytaniu paru postów zwolenników PiS na forum doszedłem do wniosku, że jestem lewakiem i że jestem z tego dumny. Dziękuję Wam, zwolennicy jednej jedynej słusznej opcji. Odnalazłem się dzięki Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Przeciwnicy PiS żyją w urojonym,sztucznym świ 31.07.06, 22:22 Czymże jest tzw. wyścig szczurów jak nie rodzajem bezwględnej przepychanki po "trupach" współuczestników? I to znamienne stawianie "mieć" przed "być"? No i upadek tradycyjnego świata wartości, z którym mamy do czynienia na skalę iście masową? Są to pytania może i banalne, ale często jednak zbyt słabo uświadamiane sobie przez część naszego społeczeństwa. Na potwierdzenie tej teorii mogłyby służyć wypowiedzi szeregu internutów, jak również katalog problemów ich interesujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw1 Re: Przeciwnicy PiS żyją w urojonym,sztucznym świ IP: 212.105.239.* 01.08.06, 11:52 wyscig szczurow z jednej strony i urodzaj na pasozytow chcacych jak to oni to ladnie nazywaja "Polski solidarnej " czyli tak naprawde socjalnej . Solidarne pasozyty chca zyc na koszt tych sczurow co haruja po 12 godzin dziennie same zas cieszyc sie relaksem jaki maja w zyciu. Tu jest wolny wybor mozna zostac szczurem , pracowac ciezko miec szybkie tempo ale i jakosc zycia , albo relaksowac sie w biedzie lub na koszt innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Przeciwnicy PiS żyją w urojonym,sztucznym świecie IP: *.net.autocom.pl 01.08.06, 12:08 Między tymi dwiema skrajnościami jest jeszcze cała masa sposobów na życie. I to bardzo różnych sposobów, pod każdym względem. Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw1 Re: Przeciwnicy PiS żyją w urojonym,sztucznym świ IP: 212.105.239.* 01.08.06, 12:58 nie jest to sprawa kraju , to jest czysto indywidualne i tu chodzi tylko o to zeby sie nie dac zwariowac . Kazdy ma wolny wybor, choc nie do konca czesto jest to tez kwestia presji srodowiska . Trzeba tylko pamietac ze "kazdy jest kowalem swojego losu" jak to mowi stare powiedzenie , i nie mozna zazdroscic kazdemu kto ma lepiej dlatego ze ciezko pracowal ani tez temu co zyje na luzie choc ubogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: Przeciwnicy PiS żyją w urojonym,sztucznym świ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:51 Gość portalu: paw1 napisał(a): > Tu jest wolny wybor mozna zostac szczurem , pracowac ciezko miec > szybkie tempo ale i jakosc zycia Niezupełnie tak jest. Teoretycznie tak to wygląda, w praktyce jest dużo inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw1 Re: Przeciwnicy PiS żyją w urojonym,sztucznym świ IP: 212.105.239.* 01.08.06, 13:19 Widzisz jak ja robilem dodatkowo dypolom MBA to koledzy sie ze mnie smiali mowili " co to za zycie ", kiedy oni popijali piwko i grillowali ja ciezko pracowalem w weekendy i po nocach . Treaz sytucja sie odwrocila ja mam luz finansowy swietnie platna i ciekawa prace a oni musza harowac w nadgodzinach i extra etatach zeby cos dorobic na jakie takie zycie . Moral z tego jest taki : ze nie ma nic za darmo trzeba sie troche pomeczyc zeby byly z tego efekty. Bogate dzis narody dorabialy sie ciezka praca z efektow ktorej korzystaja nastepne pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: Przeciwnicy PiS żyją w urojonym,sztucznym świ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 17:03 Gość portalu: paw1 napisał(a): > Widzisz jak ja robilem dodatkowo dypolom MBA to koledzy sie ze mnie > smiali mowili " co to za zycie ", kiedy oni popijali piwko i grillowali ja > ciezko pracowalem w weekendy i po nocach . Tu się z tobą zgodzę. Niemniej jednak rzecz jest znacznie szersza i nie można jej sprowadzać wyłącznie do porównań tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Racja kikoo1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:24 kikoo1 napisała: > Czymże jest tzw. wyścig szczurów jak nie rodzajem bezwględnej > przepychanki po "trupach" współuczestników? I to znamienne stawianie > "mieć" przed "być"? ...... Racja kikoo1. Zachód ma to już częściowo za sobą, no w każdym bądź razie całkiem niemała część tamecznego społeczeństwa świadomie odrzuca taką - antyczłowieczą - wizję świata. Do Polski to na dobrą sprawę dopiero wkracza. Odpowiedz Link Zgłoś