Gość: wiola333 IP: *.ds3.agh.edu.pl 13.02.03, 21:26 wszystkiego najlepszego w dniu świętego walentego;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztajmes Re: Walentynki dla blondynki;-)) 13.02.03, 21:32 czesc wiola, kupe lat! Ile dzisiaj mialas orgazmow i jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: Walentynki dla blondynki;-)) IP: *.ds3.agh.edu.pl 13.02.03, 21:45 sztajmes napisała: > czesc wiola, kupe lat! > Ile dzisiaj mialas orgazmow i jakie? nie znam Cię i nie przypominam sobie żadnych i nie bardzo na miejscu pytanie tym bardziej że nie jestem ekshibicjonistką;-) ale jak masz ochote to możesz się uzewnetrznić!! Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes Re: Walentynki dla blondynki;-)) 13.02.03, 23:09 Jak moglas o mnie zapomniec wiolka! Dwa tygodnie temu uczylas mnie jakie to orgazmy ma kobieta, a dzisiaj nie wiesz o co chodzi((:- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Walentynki dla blondynki;-)) IP: 80.48.253.* 13.02.03, 23:22 okazuje sie ze kobiety maja krotka pamiec na ten temat :) widac, ze chyba slaby z Ciebie byl zawodnik, jak nie pamieta:)) a Ty Wiola jestes blądynkom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: Walentynki dla blondynki;-)) IP: *.ds3.agh.edu.pl 14.02.03, 18:44 Gość portalu: stefan napisał(a): > okazuje sie ze kobiety maja krotka pamiec na ten temat :) > widac, ze chyba slaby z Ciebie byl zawodnik, jak nie pamieta:)) > a Ty Wiola jestes blądynkom? jak śnieg;-)) na moje nieszczęście potwierdziłam teorie o blondynkach i jak mam was przekonać ze one nie są takie głupiutkie wyjdę z siebie i chyba obok stanę;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: Walentynki dla blondynki;-)) IP: *.ds3.agh.edu.pl 14.02.03, 18:42 sztajmes napisała: > Jak moglas o mnie zapomniec wiolka! > Dwa tygodnie temu uczylas mnie jakie to orgazmy ma kobieta, a dzisiaj nie > wiesz o co chodzi((:- rzeczywiście zapomniałam o tej sympatycznej rozmowie;-)) ale już sobie przypomniałam! wesołego alleluja wiola Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes Re: Walentynki dla blondynki;-)) 14.02.03, 19:13 Gość portalu: wiola333 napisał(a): czesc wiola, kupe lat! Ile dzisiaj mialas orgazmow i jakie? > > > nie znam Cię i nie przypominam sobie żadnych > i nie bardzo na miejscu pytanie > tym bardziej że nie jestem ekshibicjonistką;-) > ale jak masz ochote to możesz się uzewnetrznić!! ******************' Ja mialem dzisiaj jeden; jak sie wypierdolilem za smietnikiem na ladzie.. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: Walentynki dla blondynki;-)) IP: *.ds3.agh.edu.pl 14.02.03, 18:48 — Dlaczego jak blondynka umyje włosy, to biega po łazience? — Bo na szamponie jest napisane "Wash & Go"! tak a propos włosów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen uwaga, myst i tomCrac to oszuści walentynkowi 14.02.03, 19:00 obiecywali mi fure kartek i nie wysłali ani jednej... a pewnie i pare kobiet tak oszukali... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: uwaga, myst i tomCrac to oszuści walentynkowi IP: *.ds3.agh.edu.pl 14.02.03, 19:02 peteen napisał: > obiecywali mi fure kartek i nie wysłali ani jednej... > a pewnie i pare kobiet tak oszukali... > ;c) ja Ci posyłam walentynkę siu.........! masz już ?? no wiola;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: uwaga, myst i tomCrac to oszuści walentynkowi 14.02.03, 19:14 wiola, krynico mądrości, taz taka walentynka się nie liczy... aha, będziesz jutro ? :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: uwaga, myst i tomCrac to oszuści walentynkowi IP: *.ds3.agh.edu.pl 14.02.03, 19:20 peteen napisał: > wiola, krynico mądrości, > taz taka walentynka się nie liczy... > aha, będziesz jutro ? > :c) gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: uwaga, myst i tomCrac to oszuści walentynkowi 14.02.03, 19:22 ło jery, no na spotkaniu krakforumowym, rzecz jasna... taż całe forum dudni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 aaa na Józefa?? IP: *.ds3.agh.edu.pl 14.02.03, 19:23 Gość portalu: wiola333 napisał(a): > peteen napisał: > > > wiola, krynico mądrości, > > taz taka walentynka się nie liczy... > > aha, będziesz jutro ? > > :c) > > > gdzie?? wiesz ja mam złe wspomnienia z umawianiem się z wami!!!!:-[ Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nami ??? 14.02.03, 19:27 trudny dał ciała, a mnie sie oberwało, no ładnie... o 18 spotyka sie stowarzyszenie, a ja, jako sekretarz, byc na nim muszę, z tego się nie da wymigać, zatem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 wami!! IP: *.ds3.agh.edu.pl 14.02.03, 19:30 peteen napisał: > trudny dał ciała, a mnie sie oberwało, no ładnie... Ty też miałeś z miodunka być!:[ a trudnego ciała już nie chcę;-)) > o 18 spotyka sie stowarzyszenie, a ja, jako sekretarz, byc na nim muszę, z tego > > się nie da wymigać, zatem ... czyli o 18 ale gdzie?? i do cholery jak was poznam?? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: uwaga tłumaczę 14.02.03, 19:39 bo z facetami to nigdy się konkretnie dogadac nie można. O 18 jest spotkanie stowarzyszenia, ale o uwaga: 20.00 ogólnoforumowe w knajpie o nazwie stajnia (albo stodoła, ale chyba stajnia), dokłądy opis i adres jest w wątku o spotkaniu na Kazimierzu. Poznasz nas na pawno, bedziemy pić piwa bo albo nie będizemy nic mówić albo drzeć się wszyscy naraz (jak to na forum) :))) Przychodź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: uwaga tłumaczę IP: *.ds3.agh.edu.pl 14.02.03, 19:45 wodnik74 napisała: > bo z facetami to nigdy się konkretnie dogadac nie można. O 18 jest spotkanie > stowarzyszenia, ale o uwaga: 20.00 ogólnoforumowe w knajpie o nazwie stajnia > (albo stodoła, ale chyba stajnia), dokłądy opis i adres jest w wątku o > spotkaniu na Kazimierzu. Poznasz nas na pawno, bedziemy pić piwa bo albo nie > będizemy nic mówić albo drzeć się wszyscy naraz (jak to na forum) :))) > Przychodź! dobra a czym się rózni stowarzyszenie od ogólnoforumowego spotkania a można być na tym i na tym??;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac sprawdz jeszcze raz ;)) n/t IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 19:49 Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes Re: walentynki 14.02.03, 19:55 A ja moge przyjsc? Obiecuje ze nie bede smierdzial i pierdzial. Odpowiedz Link Zgłoś