Dodaj do ulubionych

mpk poporstu szkoda słow!

IP: *.chello.pl 08.08.06, 11:52
wyobraźcie sobie ze zgubiłam bilet miesięczny, poszłam na Podwale gdzie
kupiłam bilet i dostałam potwierdzenie zakupu z wszystkimi danymi numerem
kary, okresem ważnosci i z tym świstkiem miałam udać się na brożka wyobraźcie
sobie jakiego szału dostałam gdy przeczytałam na dole POTWIERDZENIE WYDANIA
BILETU NIE UPRAWNIA DO PRZEJAZDU!!!mysłałm ze zwariuje!musiałam sobie jeszcze
zafundować wyjazd do ich siedziby. Ale zeby tego było mało na brożka nie
wyrabiaja karty imiennej i znowu musiałam udać się na Podwale. Poprostu żenada!
Obserwuj wątek
    • Gość: TOLEK Re: mpk poporstu szkoda słow! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:09
      > wyobraźcie sobie ze zgubiłam bilet miesięczny,

jak się myśli c...,a nie głową to takie są efekty.
      • Gość: mimi Re: mpk poporstu szkoda słow! IP: *.chello.pl 08.08.06, 12:44
        prostak
    • Gość: # Re: mpk poporstu szkoda słow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 17:42
      O tym, że to poświadczenie nie uprawnia do bezpłatnego przejazdu powinna była ci
      powiedzieć kobieta w okienku. Gdybyś powiedziała jej odrazu, że zgineła ci też
      legitymacja i miała ze sobą zdjęcie to już powrotu na Podwale byś sobie oszczędziła.
      • mr.lordi trzeba ruszczac glowa 08.08.06, 18:32
        • Gość: perepeczko Re: trzeba ruszczac glowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:33
          A nie d...
      • Gość: mimi Re: mpk poporstu szkoda słow! IP: *.chello.pl 09.08.06, 10:27
        POWIEDZIAŁam ze zgubiłam wszystkie dokumenty!a ta ze na brożka mam się z tym
        dokumentem potwierdzającym zakup udać i następny w kolejce!!!!
    • Gość: Stara Wyga Re: mpk poporstu szkoda słow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:58
      Popatrzcie Państwo - takie chamstwo musi MPK wozić po mieście. Nieqmate, z
      wtórnym analfabetyzmem.
      • mr.lordi powiedzial stary wyga i zabral sie za ksiazke 08.08.06, 22:39
        pod tytulem moje pierwsze literki :D
      • Gość: głąb kapuściany Stara Wyga - z MPK :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 07:45
        Odezwał sie qlturalny...
        Poczekamy, aż sam coś zgubisz, i też cie potraktują "z buta" :P
        • Gość: mimi porażka IP: *.chello.pl 09.08.06, 10:34
          POwiem wam , że to conajmniej jest śmieszne. Przepraszam bardzo ale czy nikt z
          was nigdy nic nie zgubił? nie został okradziony??(ja nie wiem co się stało z
          moim portfelem, ale jestem człowiekiem i zdaje sobie sprawę ze swoich ułomności.
          Może niedopilnowałam a moze zostałam okradziona- nie wiem) Smiesz mni ze od razu
          ataki na mnie zebym mysłał głową nie dupą? skąd w was ta złość?
          A to że jestem zadnia ze z dokumentem stwierdzającym posiadanie biletu powinnam
          móc pojechać do mpk bez zakupu kolejnego i zasilania ich konta nie uważam za
          nienormalne.
          • Gość: dobra rada Re: porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 10:49
            Mimi na tym forum NIE WOLNO narzekac na MPK, bo od razu takie pala_nty jak
            tolek, x, kr, stara wyga i paru innych wymieszają cie z zawartością szamba :/
            Tu WOLNO tylko piać z zachwytu nad MPK :))))
            • Gość: mimi Re: porażka IP: *.chello.pl 09.08.06, 12:50
              tak mpk jest boskie!do wyrzygania!dlelikatnie oczywiście rzecz ujmując!
            • Gość: kr Re: porażka IP: *.ghnet.pl 10.08.06, 23:12
              Wolno narzekać, wolno wykazywać się niewiedzą, wolno przeinaczać fakty, wolno
              opluwac tych, co je prostują.

> takie pala_nty jak
              > (...) kr (...) wymieszają cie z zawartością szamba :/

Wskaż JEDEN mój post w którym kogokolwiek zmieszałem z zawartością szamba.
              Ja mogę wskazać Ci takie, w których najdelikatniejszym określeniem jakim
              zostałem obdarzony było nazwanie mnie matołem (a sama powyżej nazwałaś mnie
              palantem co jest określeniem co najmniej nieeleganckim).

A jak nie bedziesz w stanie wskazać takiego posta to ODSZCZEKAJ to, co napisałaś.

> Tu WOLNO tylko piać z zachwytu nad MPK :))))

Nie pieję z zachwytu nad MPK - ale potrafie spojrzeć nieco szerzej niż przez
              pryzmat własnego ego.
              • Gość: wujek dobra rada Re: porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 07:35
                Przepraszam bardzo, a kto - ty, tolek i lordi pisali do wrednej teksty -
                wyjątkowo ordynarne, min. o "ru..iu pruchna"??? W peezdu jest tego na forum :/
                Do mimi od razu były teksty, że sie myśli głowa a nie doopą :/
                Chamstwa obrońców MPK jakoś nei widzisz, ale jak ktoś wam wytyka, to sie jeżysz
                jak szczotka od sroca :/
                • Gość: kr Re: porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:20
                  Nie znam tolka, nie znam lordiego i nie odpowiadam za ich teksty.
                  Pytam chyba jasno: WSKAŻ GDZIE *JA* takich tekstów używałem.
                  Konkretnie - podaj JEDEN post.

Bo odpowiedzialność zbiorową to tylko gestapo stosowało.
                  • Gość: wujek dobra rada Re: porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:39
                    Wygląda, że twojego "Seksualnego" posta do wrednej, wyciął moderator :P
                    • Gość: kr Re: porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:56
                      > Wygląda, że twojego "Seksualnego" posta do wrednej, wyciął moderator :P

Rozumiem, że nie potrafisz zdobyć się na słowo "przepraszam".
                      Przyjmuję to do wiadomości.
                      • Gość: wujek dobra rada Re: porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:09
                        Masz piętro niżej odzywke Starego Wygi :/
                        Niestety, ale na poziomie obrzucania się goownem dyskutował nie będę :/
                        Podziękuj koledze :/
                        Opinię o obrońcach MPK mam jedną - rynsztok!!! Język menela i sprzedajnej dziwki :/
                        • Gość: kr Lustereczko powiedz przecie ... IP: *.ghnet.pl 11.08.06, 18:46
                          > Opinię o obrońcach MPK mam jedną - rynsztok!!! Język menela i sprzedajnej dziwk
                          > i :/

Nie powinno to być dla Ciebie problemem - popatrz do lustra, to samo zobaczysz.

EOT.
          • Gość: Stara Wyga Re: porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 17:23
            Zgubiłaś bilet przez własną nieuwagę, a pretensje masz do MPK. Wyrażasz te
            pretensje w dodatku bardzo chamsko. MPK ma swoje przepisy, których nalezy
            przestrzegać - choćby dla porządku. Nie widzę żadnego powodu dla fundowania
            bezpłatnych przejazdów takim "zagubionym" jak Ty tylko dlatego, że zgubiłaś.
            Nie widzę powodu, dla którego MPK musi utrzymywać w centrum miasta punkt
            obsługi takich co to bilet zgubili. Bo jeszcze Nowa Huta pozostaje, Kurdwanów i
            itp. Trzeba się czasem trochę zastanowić, zanim się skrytykuje. Przekonasz się,
            jak zgubisz np. prawo jazdy - to dopiero będzie dla Ciebie koszmar i jakie
            straszliwie wyzwiska polecą na wszystkie wydziały UMK.
            A poza tym to chamstwo w wypowiedzi i zachowaniu nigdy i nigdzie nie powinno
            mieć miejsca - w przeciwnym przypadku trzeba się liczyć z odpowiedzią na tym
            samym poziomie.
            • Gość: TOLEK Re: porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 18:02
              Ludzie nie pszcie takich postów, jak stara wyga. Tutaj za wszelką cenę trzeba
              krytykować, krytykować i jeszcze raz krytykować (czy ma się rację czy nie) MPK.
              W przeciwnym razie jest się matołem z MPK.
              • Gość: wujek dobra rada Re: porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 07:33
                Wyga napisał głupoty :/
            • Gość: wujek dobra rada pitolisz jak potłuczony żałosny człowieczku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 07:32
              W przypadku zgubienia prawka bez mrugnięcia oka wydaja wtórnik :P
              A mimi pisze, że zgubiła wszystkie dokumenty [a najprawdopodobniej ją okradli]...
              Poczekamy cieciu, aż tobie ktoś coś ukradnie...
              • Gość: Stara Wyga prostacki chamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:36
                Chamie - wydają wtórnik, ale w miejscu do tego przeznaczonym. O przeznaczeniu
                zadecydował ktoś, tak jak i o miejscu wydawania wtórników do zagubionej karty.
                Czy ktotkolwiek był pytany, w którym miejscu ma się to biuro znajdować?
                Pytanie - czy wolno jechać samochodem bez prawa jazdy do urzędu, gdzie wydają
                wtórniki praw jazdy? Czy wolno jechać pociągiem jak się zgubiło bilet? Chamie i
                prostaku - odpowiedz sobie na te pytania. Jak odpowiesz to zapewne dojdziesz do
                wniosku, że cieć przy tobie to intelektualna potęga.
                • Gość: wujek dobra rada Re: prostacki chamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:07
                  Czy wszyscy zwolennicy MPK na tym forum są tak ordynarni???
                  Przepraszam, ale z kimś prezentującym język godny menela lub dziwki rozmawiał
                  nie będę :/
                  Tutaj nie da się normalnie dyskutować :/ Od razu obrzucają goownem :/
                  • Gość: TOLEK Re: prostacki chamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 16:16
                    > Przepraszam, ale z kimś prezentującym język godny menela lub dziwki rozmawiał
                    > nie będę :/

Nie musisz, po ciul zabierasz zchamiały cieciu głos?
                    • Gość: antydebil Re: prostacki chamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:06
                      obrońca MPK = cham i debil?
                • Gość: bo Re: prostacki chamie IP: *.chello.pl 14.08.06, 09:58
                  tu masz racje ze nie można jechać.i mimi zapewne nie pojechała bez biletu na
                  podwale.ale kiedy juz wydadzą wtórnik prawka dokumencik taki tylko ze je
                  posiadasz to już mozesz jechać samochodem. a tu?miała zaświadcznie ze posiada
                  bilet a i tak musiała kupic następny zeby pojechac na brożka! i kto tu jest
                  debilem?>
                • Gość: antydebil byłeś, jestes i będziesz kretynem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:04
                  tyle, że na świstek, który ci wydadzą, że zgubiłeś prawko, zanim dostaniesz
                  wtórnik, możesz prowadzic samochód.
                  A mimi świstkiem, który wydało jej MPK mogła co najwyżej podetrzeć sobie tyłek :/

Właśnie dałeś kolejny dowód, że obrońcy MPK to jednak debile :P
                  • Gość: Policjant Re: byłeś, jestes i będziesz kretynem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 00:43
                    Żadne zaświadczenia wydane w Wydziale Komunikacji UMK nie uprawniaja do
                    prowadzenia pojazdów.Jedynym dokumentem uprawniajacym do prowadzenia pojazdów
                    samochodowych jest Prawo Jazdy lub jego wtórnik.
                    Dla niedowiarków : www.abc.com.pl/serwis/du/1998/0086.htm
                    Zapisu o jakichkolwiek zaświadczeniach raczej brak.
                    • Gość: hihihi Re: byłeś, jestes i będziesz kretynem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 10:44
                      Piszesz głupoty panie policjant :P
                      Z twoich wywodów wynika, że jeśli zgubię prawko lub mi je ukradną to moge
                      jeździć samochodem dopiero wtedy jak dostane wtórnik :)))))
                      Co ma sie do praktyki jak pięść do nosa :)))
                      Ile osób "zgubiło" stare prawko, jak sie ważnośc kończyła?
                      Ehh, dalej kretynów przyjmują do policji :/
                      • Gość: TOLEK Re: hihihi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 15:18
                        Byłeś, jestes i będziesz kretynem to jest mało i bardzo delikatnie, ale prawdą
                        jest, że idiotów nie sieją, a zbierają. Oj kretynie, kretynie. Zastanów się co
                        piszesz.

Policjant pisze o stronie prawnej, a to że banda takich kretynów jak ty jeździ
                        bez prawka to co innego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka