zielonki 12.08.06, 15:33 Ten tytuł nabiera dziś całjkiem nowego wymiaru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen aleś dylemat wymyślił... 12.08.06, 15:36 to jakby: ujawnić teczki, czy wyprodukować nowe... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: aleś dylemat wymyślił... 12.08.06, 15:37 To nie moje autorstwo, wypada wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: aleś dylemat wymyślił... 12.08.06, 15:39 teczki też nie twoje, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: alle 12.08.06, 15:42 spłycasz a ja chcę swoje myśli uprządkować. To był mój kiedyś elementarz. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen boję się... 12.08.06, 15:45 głębokości, a elementarzy polecam falskiego - niezawodny... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen hoho... 12.08.06, 15:50 przez kilkadziesiąt lat! ps. on był stały... a wydawnictwa się zmieniały Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: myślisz, że... 12.08.06, 15:57 Falską lubiałem co tydzień poczytać, nie przeczę. Ale i Urbana z przyjemnością czytywałem, choć w przebraniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Mamy dwie literatury: 12.08.06, 16:23 Mamy dwie literatury Jedna jest nam znana, bliska, No i druga - ta, wśród której Takie widzi się nazwiska: Jazzinator, kiko i blondynka, Niedajbóżko, Kurski, Grono, Neptus, Lesbo-Nagrodzińska, Rżężeń i Majchrowski z żoną. Jeśli więc jakaś dziwna nacja Chce zaprosić literatów, Jedzie wnet reprezentacja I już są wśród delegatów: Jazzinator, kiko i blondynka, Niedajbóżko, Kurski, Grono, Neptus, Lesbo-Nagrodzińska, Rżężeń i Majchrowski z żoną. Gdy ktoś z Rządu w jakiejś sprawie Chce pomówić z pisarzami, Pośród innych zawsze prawie Pojawiają się ci sami: Jazzinator, kiko i blondynka, Niedajbóżko, Kurski, Grono, Neptus, Lesbo-Nagrodzińska, Rżężeń i Majchrowski z żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Współrządzić czy nie kłamać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 19:47 miniurl.pl/15233 Odpowiedz Link Zgłoś