Dodaj do ulubionych

Pani do sprzątania

17.08.06, 13:22
Witam wszystkich, mieszkam w centrum Krakowa. Szukam Pani do sprzątania raz w tygodniu. Jeśli ktoś na Forum zna godną polecenia, uczciwą, traktujaca poważnie pracę osobę, proszę o kontakt mailowy-rrnn@.gazeta.pl lub dane takiej osoby.
Obserwuj wątek
    • tramwajarz7 Re: Pani do sprzątania? 17.08.06, 13:25
      czy to znaczy , ze w pozostałe dni nie sprząta czy też ma całkiem inne zadania?
      Dom czysty, jak intencje:)))
      trawmajak
      A u nas na zajezdni to kazdego dnia sprzatamy wagony i to tez mało...
      • Gość: becia Re: Pani do sprzątania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 13:40
        Weż sie tramwajarz do roboty - skręcaj w lewo. Niestety nie znam nikogo, ale
        chciałabym wiedziec ile się płaci za goz. w Krakowie.
        • tramwajarz7 Re: Pani do sprzątania? 17.08.06, 13:42
          za goz sie płaci zależy na jaki stacji...ale drozy niż było...a jo w robocie
          jestem i robie...to co chcesz, bajoku...
          tramwajarz
          • Gość: becia Re: Pani do sprzątania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:03
            To w końcu zdecyduj czy pracujesz, czy korzystasz z państwowego internetu.
            Zaraz doniosę do Twego przełożonego, że okradasz firmę!Masz to jak w banku.
            • tramwajarz7 Donosy to mocna strona nowych czasów 17.08.06, 14:05
              Gość portalu: becia napisał(a):

> To w końcu zdecyduj czy pracujesz, czy korzystasz z państwowego internetu.
              > Zaraz doniosę do Twego przełożonego, że okradasz firmę!Masz to jak w banku.

Donoś.
              Zawsze to lepiej donoszona niż wcześnie powite...no i lepiej się chowa
              tramwajarz
              • peteen Re: Donosy to mocna strona nowych czasów 17.08.06, 14:05
                chyba dowiezie, a nie doniesie
                najlepiej tramwajem...
                • tramwajarz7 tramwaj jest zawsze pod kontrolą 17.08.06, 14:12
                  więc pewnie nie ma przeszkód zeby go zaPiSac... bo tam lubią zeby było pod
                  kontrolą
                  tramwajarz
          • Gość: pini ja dostaje 7 zł za h IP: *.chello.pl 17.08.06, 14:14
            chodze sprzątać raz w tygodniu i schodzi mi ok 8 h:)
            jutro mam dzień roboczy:(:(:(
            • Gość: becia Re: ja dostaje 7 zł za h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:17
              Dziękuję pini. Jesteś normalna- w przeciwieństwi do niektórych.
            • Gość: becia Re: ja dostaje 7 zł za h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:18
              tramwajarz - twój pseudoabstrakcyjny dowcip zwala mnie z nóg.
              • tramwajarz7 Nie biorę za to grosza 17.08.06, 14:20
                ale miło mi słyszeć, ze czytują mnie i sprzatajace.
                Z szacunkiem i należną atencją pozostaję nieutulony
                tramwajarz
                Ale dzieweczko, jeśłibyśmy Ci wątku nie ciągnęli w górę , to zasuwałabyś
                nieświadomie za dwapiećdziesiąt...
                • Gość: becia Re: Nie biorę za to grosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:43
                  Kompleksiki Ci nie daja spać? Sprzatam także [ od czasu do czasu] a utrzymuję
                  sie z projektowania wnetrz- dobrze, ze sie uczyłam i nie musze teraz kręcic
                  korbą i uganiac sie z pijakami .
                  • tramwajarz7 Re: Nie biorę za to grosza 17.08.06, 14:45
                    Daje sie odczuć jak doskonały projekt został zrealizowany jeśłi wspomnieć o
                    Twoim wnętrzu:)))
                    A jakbyś mogła mniej się jednak nateżać, to będziesz dłuzej piękna, sympatyczna
                    i subtelna...
                    Chyba , ze preferujesz ostre , zdecydowewane wnętrza o industrialnym charkterze.
                    Pozdrawiam w imieniu pijaków wiezionych dzisiejszej nocy:)))
                    tramwajarz
                    • tramwajarz7 M635... 17.08.06, 14:52
                      no bracie, tak nie jest ładnie . Ale widzisz demokracja pozwala i na to żebyś
                      dostał szansę na zrozumienie dlaczego.
                      Szkoda, ze nie jest Ci dane zostac dłuzej...ale uczyć sie można i na odległośc.
                      TAK JAK Z PODRECZNIKA:))
                      TRAMWAJARZ
    • m635 [...] 17.08.06, 14:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: becia Re: Pani do sprzątania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:53
      Nie musisz go sprzątac - sam to zrobi. A jakie to inteligentne, a jakie
      rozgarniete. Pomyslałby kto - taki zwykły tramwajarz, a co tam w jego duszy
      spiewa?!
      • tramwajarz7 Miło Cię spotkać:))) 17.08.06, 14:56
        Gość portalu: becia napisał(a):

> Nie musisz go sprzątac - sam to zrobi. A jakie to inteligentne, a jakie
        > rozgarniete. Pomyslałby kto - taki zwykły tramwajarz, a co tam w jego duszy
        > spiewa?!

W takim wcieleniu. Tyle że mnie peszysz. Ja bardzo delikatny jestem tramwajarz.
        I nie wiem czy taki zwykły... a i śpiewanie lubię, przy czym najmniej chyba
        cienkie.
        Pozdrawiam, i życze wielu dobrych, trafionych aranzacji, nie chodzenia na
        skróty i pływania po wodach szerokich...
        tramwajarz
        • Gość: becia Re: Miło Cię spotkać:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 15:02
          Jakis taki zaplatany jestes biedaku.
          • tramwajarz7 Re: Miło Cię spotkać:))) 17.08.06, 15:05
            no bardzo... można powiedzieć ze sam ze sobą ładu doj ść nie mogę, ale mam
            nadzieję, ze z pomoca dobrych Beć jakoś wyjdę na prostą albo trafie znów do
            siebie...prawda?
            Nie odtrącisz chyba nieszczęsnego tramwajarza...co to wkoło jeżdzi i już ma
            dość...
            tramwajarz
            A mężowi powiemy ze ja tylko sprzatam raz w tygodniu...albo i na dwa tygodnie
            jak wolisz:)))
            • operatorkopary A ja mogę coś przekopać jak trzeba 17.08.06, 16:12
              w te tygodnie pomiędzy...
              operatorkopary

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka