m.in Re: ten majtkowy kolor nieba 21.02.03, 15:31 mam nadziej ze w zakopanem tez jest tak słodko :)) jade za godzinę :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ten majtkowy kolor nieba 21.02.03, 15:33 m.in napisał: > mam nadziej ze w zakopanem tez jest tak słodko :)) > jade za godzinę :)))))))))))))))))) hm.. nie chciałbym odzierać z NADZIEI, ale zapowiadali weekend bez słońca.. no dobra. już się zamknę.. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: ten majtkowy kolor nieba 21.02.03, 15:41 m.in napisał: > mam nadziej ze w zakopanem tez jest tak słodko :)) > jade za godzinę :)))))))))))))))))) ALE CI DOBRZE! Ja nie muszę mówić, gdzie spędzam weekend ... :( (chociaż nieśmiało, może niedziela ... ale nie chcę zapeszać) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: wiecie co? dzisiaj to naprawdę jest wiosennie 21.02.03, 15:30 nie wiem gdzie ty ta wiosne widzisz, jak dla mnie jest tak samo zimno jak zwykle , slonce moze troche mocniej swieci ale do wiosny jeszcze daleko :( Odpowiedz Link Zgłoś
gph bur bur bur 21.02.03, 15:32 trzeba było wczoraj nie (mniej) pić toby Ci cieplej dzisiaj było :) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: bur bur bur 21.02.03, 15:34 gph napisał: > trzeba było wczoraj nie (mniej) pić toby Ci cieplej dzisiaj było :) albo chociaz pic wiecej ... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: bur bur bur 21.02.03, 15:41 marceliszpak napisał: > > albo chociaz pic wiecej ... pić mniej-więcej tak, żeby było dobrze. ale i tak było, a niezbędne minimum przekroczone zostało szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: bur bur bur 21.02.03, 16:47 gph napisał: > pić mniej-więcej tak, żeby było dobrze. ale i tak było, a niezbędne minimum > przekroczone zostało szybko :) ale tez szybko zostalismy otrzezwieni zupka :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: bur bur bur 21.02.03, 16:57 marceliszpak napisał: > ale tez szybko zostalismy otrzezwieni zupka :) to się nazywa przyjęcie... iście królewskie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: wiecie co? dzisiaj to naprawdę jest wiosennie IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.02.03, 16:36 u mnie w pracy nawet jedna mucha sie "obudziła", ale taka jakas lebiodna i słaba, wcale nie chciała latac... ale fakt, do wiosny coraz bliżej :)) pozdrv. Odpowiedz Link Zgłoś
kmjz Re: wiecie co? dzisiaj to naprawdę jest wiosennie 21.02.03, 20:37 Zimno, mokro, resztki brudnego śniegu- gdzie tu jest wiosna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek dzisiaj to naprawdę jest wiosennie! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 14:08 wprawdzie troszke chłodno, ale to słońce.... aż chce się żyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dzisiaj to naprawdę jest wiosennie! 22.02.03, 14:16 noo :)) ja tylko przez okno patrzę zza biurka, ale i tak od razu mi poprawia mój kiepski dziś humor ... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: dzisiaj to naprawdę jest wiosennie! 22.02.03, 18:23 wodnik74 napisała: > noo :)) > ja tylko przez okno patrzę zza biurka, ale i tak od razu mi poprawia mój > kiepski dziś humor ... Ehhh, nie ma to jak browar na wałach w miłym towarzystwie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś