mirabilandia 19.08.06, 13:59 Witam. Chcialabym sprzedac wózek dzieciecy, ale niestety nie znam zadnego komisu dzieciecego w Krakowie. Czy ktos moglby mi pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
6x9 Re: komis dziecięcy w Krakowie 19.08.06, 14:05 był na placu w Bieńczycach od strony ulicy Obrońców Krzyża na pięterku,a czy jest dalej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotor Re: komis dziecięcy w Krakowie IP: *.essystem.com.pl 19.08.06, 14:18 Mam pytanie - a co to za wózek - bo niebawem będę na " Kupnie" Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilandia Re: komis dziecięcy w Krakowie 19.08.06, 14:57 Jest to wozek wielofunkyjny (gleboki + spacerowka) firmy Tako, model Natalia. Byl uzywany pol roku, jest w idealnym stanie. Kolor: malinowo-kremowy. Zalety: -przekładana rączka -regulowana wysokość rączki -duze pompowane koła (idealne na nasze Polskie drogi) -szerokie i dlugie siedzisko w spacerówce -pieciopunktowe pasy bezpieczenstwa -nosidlo dla noworodka, zapinane na suwak i z dopinaną mini "budką" -folia przeciwdeszczowa -regulowany podnóżek -duzy kosz na zakupy -łatwo skladajaca sie, nie piszczaca budka -zintegrowany hamulec na oba koła (zarowno przednich jak i tylnich kół) Wady: -jak dla mnie tylko jedna, z powodu tych duzych pompowanych kół jego waga - 18 kg Generalnie wozek bardzo polecam. Moja córeczka urodziła sie w zimie ( a wiadomo jaka byla ostra i dluga zima) i ja bardzo bylam zadowolona z tego wozka. Kupilam za 680 zl, sprzedam za 550, ew. cena do negocjacji. Pozdrawiam. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś