zielonki 21.08.06, 13:28 Podobno w krakowie funkcjonuje. Wiecie cuś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wredna Re: Pizza "Mocherowy beret" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:30 Hmmm, przepraszam baaardzo, a jakież niby miałaby mieć składniki? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Pizza "Mocherowy beret" 21.08.06, 13:34 Widziałem reklamę jakąś wyjeżdżając z Krakowa, oczywiście w stronę Zielonek. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Pizza "Mocherowy beret" 21.08.06, 13:36 zielonki napisał: > Widziałem reklamę jakąś wyjeżdżając z Krakowa, oczywiście w stronę Zielonek. Jak bedziesz wyjezdzal z Zielonek, oczywiscie w strone Krakowa to nie zapomnij.... zapisac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Pizza "Mocherowy beret" 21.08.06, 13:38 Nie wiem czy warto jechać w tym kierunku i nie wiem, czy w drugą stronę też zachęcają. Ale czujność zachowam. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Pizza "Mocherowy beret" 21.08.06, 13:42 zielonki napisał: > czy w drugą stronę też zachęcają. Napewno. > Ale czujność zachowam. Zrób supełek;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Pizza "Mocherowy beret" 21.08.06, 13:45 ja_nova napisała: > Zrób supełek;) OK na przewodzie paliwowym zrobię. Będzie eko-logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Pizza "Mocherowy beret" 21.08.06, 13:47 zielonki napisał: > > Zrób supełek;) > > OK na przewodzie paliwowym zrobię. Będzie eko-logicznie. Gdzie ci wygodnie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Pizza "Mocherowy beret" IP: *.chello.pl 22.08.06, 18:59 Zazdroszczę. Mój przewód za krótki, żeby go zawiązać w supełek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Pizza "Mocherowy beret" IP: *.ntvk.com.pl 21.08.06, 13:48 Pisze się " mohairowy ". Nie sądzę, by ktoś wpadł na taki głupi pomysł - wpuszczasz nas? Ale masz wyobrażnię! Wymyśl coś bardziej dowcipnego.Postaraj się. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Pizza "Mocherowy beret" 21.08.06, 13:51 Gość portalu: aldona napisał(a): > wpuszczasz nas? Dotknięta?;) mnie machorce to nie przeszkadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina Re: Pizza "Mocherowy beret" 21.08.06, 13:53 Ktoś jednak wpadl. Jest faktycznie taka pizza w pizzerii Greg. Skladniki sos, ser, salami, szynka, zmarynowane rydzyki i PIStacje :). Jak smakuje nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Pizza "Mocherowy beret" IP: *.ntvk.com.pl 21.08.06, 13:58 Nie żartuj karolina. Brzmi paskudnie - od razu wyobrażam sobie "obkładkę" z siwymi włosami. Już mnie mdgli - już mi szczecina staje w gardle. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina Re: Pizza "Mocherowy beret" 21.08.06, 14:00 :) nie zartuje. Mnie te pistacje w pizzy troche odrzucaja :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JADLEM Re: Pizza "Mocherowy beret" IP: *.237.spine.pl 21.08.06, 17:48 Pizzeria Greg mieści sie na Felińskiego albo Meiera (przy wylocie na Warszawe za wiaduktem w prawo. Generalnie maja dobrą pizzę i Moherowy beret nie jest wyjątkiem, osobićie byłem zaskoczony tym że pistacje nadały całkiem fajny posmak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Pizza "Mocherowy beret" IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 21.08.06, 18:22 Byłem ostatnio w Zielonkach,dwa razy - pierwszy i ostatni! zgadnijcie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Pizza "Mocherowy beret" IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 21.08.06, 18:28 co do pizzy to wymyślili ją w Pułtusku!!! ciasto rozgniata wal(e)c,na wierzchu śniete ryby ze szczurami z tonacego okretu w odcieniu Schatyny,sorry szatyny. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Pizza "Mocherowy beret" 21.08.06, 21:53 Tak więc zrobię jutro zdjęcie chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Pizza "Mocherowy beret" IP: *.ntvk.com.pl 22.08.06, 10:57 Sobie też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Pizza "Mocherowy beret" IP: *.e.krakow.pl 22.08.06, 16:30 szukaj w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Pizza "Mocherowy beret" 25.08.06, 20:26 Miło mi, że mój temat trafia na łamy. Tylko co z tantiemami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobranocka Re: Pizza "Mocherowy beret" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 07:50 O tantiemach zapomnij! Co najwyżej musi Ci wystarczyć satysfakcja, że byłeś pierwszy. Ewentualnie skontaktuj się z Gregiem. Może za reklamę Ci zapłaci... W naturze.... Dostaniesz Mocherowy Berecik oczywiście:-) Odpowiedz Link Zgłoś