Dodaj do ulubionych

co na codzien robicie dobrego dla swego kraju

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 22:59
czas sie pochwalic
czas nie tylko brac ale tez zrobic cos dla Polski
napiszcie przeto
Obserwuj wątek
    • longwehicle Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:00
      Której Polski????Kacystanu?Czy tej wymarzonej?
      • Gość: Janek Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:04
        nie dziel Polski bo to nie kielbasa krakowska czy swojska
        dla Polski jako ojczyzny
      • longwehicle Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:04
        Janek!!
        Może Ty opowiesz co dzisiaj zrobiłes dla PiS-u???
        • Gość: Janek Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:18
          a jaki ja mam niby zwiazek z PISem
          mnie PIS nawet by nie przyjal - nie mam stalego zameldowania
          • longwehicle Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:20
            Oni pier...Twoje zameldowanie...kasa się liczy!Może to do Ciebie dotrze!;o))
            • Gość: Janek Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:30
              a znasz taki kraj w ktorym politycy nie zajmuja sie kasa - wymien
              a znasz taki rzad ktory nie ineresowal sie kasa - wymien
              zdarzaja sie jednak pojedyncze osoby , ktore wybierajac ten zawod chca sluzyc
              ojczyznie do dni swoich ostanich ,nie baczac na dobra osobiste- znam takie
              nazwiska
              a my wlasnie powinnismy robic swoje - zapewniam cie , inaczej by ten kraj
              wygladal
              narod jest juz tak zdemoralizowany , ze chyba zaden rzad nie pomoze
              ludzie musza zmienic mentalnisc
              za duzo w Polsce jest sku...wionych ludzi, o wiele za duzo
              szczekaja na innych a sami sa szmatami
              • monte83 bialorus.. 24.08.06, 02:43
                i my zmierzamy w te strone...
          • j_accuse Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:21
            Może Cię jednak zapiszą,oni lubią przypadki,zbierają elementy, by ułożyć jakąś
            całość,niestety kiepsko im to wychodzi.
            jednym słowem błazenada.
            • longwehicle Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:23
              Ta układanka to... UKŁAD!!
              • j_accuse Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:32
                Uroczy obrazeczek w linku.
                Myślisz,że oni też z ...Klanu?
                Bynajmniej nie tego z telenoweli.

Zaprawdę jest to układ PIS.W terenie stołki już dawno rozdane.Spółki SP,to
                czubek góry lodowej.
                • longwehicle Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:35
                  Uroczy obrazeczek w linku.
                  Myślisz,że oni też z ...Klanu?
                  Bynajmniej nie tego z telenoweli.

Zaprawdę jest to układ PIS.W terenie stołki już dawno rozdane.Spółki SP,to
                  czubek góry lodowej.
                  • j_accuse Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:37
                    Koalicja
    • j_accuse Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:06

"Nie pytaj co może zrobić dla ciebie Polska,zapytaj co możesz zroboić dla niej".

Niestety PISowcy działają według pierwszej zasady,ciągnąć,ciągnąć ile się
      da,łupić,zawłaszczać w imię socjalizmu.
      Państwo dojna krowa,tak PIS instrumentalnie widzi państwo.
      • longwehicle Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:09
        Niczym napoleon patrząc na mapę Europy powiedział:..wszystko moje!!!
        • j_accuse Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:11
          Ten skończył na Świętej Helenie.
          Gdzie skończy kaczor?
          Na śmietniku historii,jako największy lejwoda i krętacz naszych czasów.
          • longwehicle Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:13
            Staną przed Trybunałem!!Będą sądzeni wg.prawa które w tej chwili ustanawiają!!
            !!Za gwałt na Polsce!!
            • tramwajarz7 każdego dnia to co do mnie należy, 23.08.06, 23:30
              choć nie sposob ukryć, ze czasem coś ukrywam przed opodatkowaniem, ale to
              śmiechu warte...
              tramwajarz
              • longwehicle Re: każdego dnia to co do mnie należy, 23.08.06, 23:33
                Ile lat już "Ojczyzna" nas okrada???
                • tramwajarz7 Re: każdego dnia to co do mnie należy, 23.08.06, 23:37
                  mnie zaczęłi od dziadków ale potem było kilka lat przerwy:)))
                  tramwajarz
                • Gość: Janek Re: każdego dnia to co do mnie należy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:39
                  wiec ma byc tak na wieki?
                  wiesz co longi, mnie akurat okradla pani z agencji nieruchomosci a nie ojczyzna
                  strasznie okradla
                  jaki ma to zwiazek z jakimkolwiek rzadem
                  z zycia- staruszka w sklepie ledwo wychodzila ze sklepu z siateczka zakupow ,
                  byla slabiusienka wiec pomoglem jej przejsc przez ulice
                  na pasach najechal samochod , zwrocilem uwage azeby nie jechal nam po pietach,
                  a on na to :spier.................
                  jaki ma to zwiazek z rzadem, no jaki
                  i takie sa obyczaje w tym kraju, na kazdym kroku
                  • tramwajarz7 Re: każdego dnia to co do mnie należy, 23.08.06, 23:43
                    związek o jaki pytasz jest prosty.
                    Ludzie nasladują wzorce i uważają ze te pochodzące od "władzy" są obowiązujące.
                    Te foremy może zmiekczone propagował późniejszy zwycięski kandydat, no forma
                    lżejsza 'spieprzajdziadu...ale zasada szacunku analogiczna. jeśłi więc od
                    kandydata otrzymujesz takie sygnały wzajemnego szacunku, czego oczekujesz od
                    chama z jakiejś podkrakowskiej wioseczki?
                    tramwajarz
                    • Gość: Janek Re: każdego dnia to co do mnie należy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:48
                      to chamstwo jest mi znane od zawsze
                      to chamstwo od ludzi ktorzy rowniez maja po 60 lat
                      nie balamuc tymi smiesznymi komentarzami

• tramwajarz7 Re: każdego dnia to co do mnie należy, 24.08.06, 00:15
                        chamstwo rzadko śmieszy, no ale wybór nalezy do Ciebie
                        To nie komentarz ale przytoczone fakty.
                        tramwajarz
                        A sześcdziesiąt to prawie wiek tego o jakim wspominam, Ty zaś nie mówisz o
                        wieku napotkanego kulturalneho kierowcy z tym ze to nie ma znaczenia...
                        tramwajarz
                        • Gość: Janek Re: każdego dnia to co do mnie należy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 00:20
                          mnie chamstwo nie smieszy tylko twoj komentarz
                          facet mial 60 lat i nagle schamial bo PIS rzadzi
                          czlowieku, zastanow sie
                          chamsta i zlodziejstwa nauczyli sie od komuny
                          potem ich dzieci itd
                          nikt Polski nie zmieni jak ludzie nie zaczna od siebie
                          problem jeszcze w tym ,ze pol Polski chdzi pijanej wiec mowil dziad do
                          obrazu....
                          • tramwajarz7 Re: każdego dnia to co do mnie należy, 24.08.06, 00:25
                            a zwłaszcza dzisiejsi nowi posiadacze dowodów osobistych,prawda? To od komuny
                            wzięli wychowanie, a wszystkiemu wiina platforma a jakby sie budzet nie dopinał
                            to belka...
                            Człowieku, chamstwo ma rodowód starszy od zgnilizny i draństwa systemu
                            komunistycznego. dziś jest też zbrodnią przyjęcie standardów jakie widac na
                            codzień, ale do obrazu mówi wielu z tym z e każdy do nieco inaczej
                            oprawionego...ty lubisz modny, trndy blichtr co podoba sie nowej władzy , ja
                            rzetelny bez podziału na kulturę ze względu na przynależność. ale jak lubisz to
                            co zaleca ojciec dyrektor albo rzetelność jaka dziś pokazał pan premier w
                            kwestii reakcji na pomówienia swojego ministra...no cóż, szukaj wiec przyczyn
                            braku elementarnych zasad w komunie a w tym co dziś dostrzegaj tylko śłońce
                            tramwajarz
                      • stary71 Komentarz tramwajarza nie jest śmieszny! 24.08.06, 02:12
                        Oddaje prawdziwy stan rzeczy. Tobie "to chamstwo znane jest od zawsze" - mnie
                        nie. Piszesz, ze znasz 60-letnich chamów, pewnie słusznie. Ja mam inną
                        perspektywę. Do 60-tki niewiele mi już samemu brakuje, więc powiedzmy, że
                        przypatrzę się 85-latkom (których znałem jako 60- a nawet 40-latków). I wśród
                        nich tak powszechnego chamstwa nie ma, bo wychowywali się w trochę innym
                        świecie, według innych kryteriów moralnych, etycznych, obyczajowych. Tymczasem
                        moje pokolenie uczono pogardy dla tych zasad. Bolszewizacja dotknęła nawet jej
                        przeciwników. Tramwajarz ma rację, bo wszelka władza, jaką znaliśmy, była
                        arogancka. Dziś tej arogancji władzy (bardzo modne określenie w czasach
                        gierkowskich) przeżywamy wielki come back. Tyle, że władzę tę mamy na własne
                        życzenie. Wiec taka władza, jacy wyborcy - i vice versa.
                        A wracając do Twego pełnego zapału i troski pytania pozwól, że przytaknę
                        Tramwajarzowi i Norkowi. Nikt nie wymyślił niczego lepszego, niż "robienie
                        swego", czy "każdego dnia tego, co doń należy". Ale sie też nie dziw
                        zniechęceniu i zmęczeniu wielu ludzi, którzy pracowali całe życie jak najlepiej
                        potrafili, by dostrzec, że wskutek złych przepisów, wadliwej struktury
                  • longwehicle Re: każdego dnia to co do mnie należy, 23.08.06, 23:43
                    Jeeeezu!!
                    Janek!!To pisz o dobrych uczynkach!!każdy z nas to robi,a dla
                    kaczystanu...MOTHERFUCKA robię!!
    • Gość: norek swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:07
      robimy
      • Gość: Janek Re: swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:23
        mieliscie cos powiedziec o sobie a nie o PISie ( obsesja czy co)
        chyba ze longi nalezysz teraz do tej parti
        norek chociaz napisal prawdziwie, bo robic swoje to bardzo duuuuzo
        • Gość: norek norek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:27
          zawsze pisze prawdziwie
          • longwehicle Re: norek 23.08.06, 23:28
            Nooo,robi nory!!
    • Gość: win dla swojego kraju to znaczy konkretnie dla którego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 21:12
      bo napewno nie dla Polski
      • Gość: Janek Re: dla swojego kraju to znaczy konkretnie dla kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 21:24
        Polska juz nie jest sowiecka
        wiec o Polske pytam, chyba ,ze masz na mysli iz Polska to jednosc z UE
    • Gość: maciek Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju IP: *.autocom.pl 25.08.06, 08:33
      Ja nic nie robie.
      Ale chcialbym cos zrobic, tylko boje siem ze albo mnie ktos wysmieje, albo
      oszuka.
      • tramwajarz7 Tu się mylisz, bo Ty robisz to na co czeka 25.08.06, 08:40
        władca...Ty się lękasz i boisz, a właśnie w tym rzecz że Ty i inni mają się
        bać. Bać się nie wyśmiania, ale władzy. To silna ręka wiec realizuj oczekiwania
        i siedź cicho...najlepiej płacz ale do fotografii uśmiechaj sie i potakuj...
        tramwajarz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka