Gość: Janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 22:59 czas sie pochwalic czas nie tylko brac ale tez zrobic cos dla Polski napiszcie przeto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:00 Której Polski????Kacystanu?Czy tej wymarzonej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:04 nie dziel Polski bo to nie kielbasa krakowska czy swojska dla Polski jako ojczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:04 Janek!! Może Ty opowiesz co dzisiaj zrobiłes dla PiS-u??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:18 a jaki ja mam niby zwiazek z PISem mnie PIS nawet by nie przyjal - nie mam stalego zameldowania Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:20 Oni pier...Twoje zameldowanie...kasa się liczy!Może to do Ciebie dotrze!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:30 a znasz taki kraj w ktorym politycy nie zajmuja sie kasa - wymien a znasz taki rzad ktory nie ineresowal sie kasa - wymien zdarzaja sie jednak pojedyncze osoby , ktore wybierajac ten zawod chca sluzyc ojczyznie do dni swoich ostanich ,nie baczac na dobra osobiste- znam takie nazwiska a my wlasnie powinnismy robic swoje - zapewniam cie , inaczej by ten kraj wygladal narod jest juz tak zdemoralizowany , ze chyba zaden rzad nie pomoze ludzie musza zmienic mentalnisc za duzo w Polsce jest sku...wionych ludzi, o wiele za duzo szczekaja na innych a sami sa szmatami Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:21 Może Cię jednak zapiszą,oni lubią przypadki,zbierają elementy, by ułożyć jakąś całość,niestety kiepsko im to wychodzi. jednym słowem błazenada. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:23 Ta układanka to... UKŁAD!! Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:32 Uroczy obrazeczek w linku. Myślisz,że oni też z ...Klanu? Bynajmniej nie tego z telenoweli. Zaprawdę jest to układ PIS.W terenie stołki już dawno rozdane.Spółki SP,to czubek góry lodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:35 Uroczy obrazeczek w linku. Myślisz,że oni też z ...Klanu? Bynajmniej nie tego z telenoweli. Zaprawdę jest to układ PIS.W terenie stołki już dawno rozdane.Spółki SP,to czubek góry lodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:37 Koalicja Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:06 "Nie pytaj co może zrobić dla ciebie Polska,zapytaj co możesz zroboić dla niej". Niestety PISowcy działają według pierwszej zasady,ciągnąć,ciągnąć ile się da,łupić,zawłaszczać w imię socjalizmu. Państwo dojna krowa,tak PIS instrumentalnie widzi państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:09 Niczym napoleon patrząc na mapę Europy powiedział:..wszystko moje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:11 Ten skończył na Świętej Helenie. Gdzie skończy kaczor? Na śmietniku historii,jako największy lejwoda i krętacz naszych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju 23.08.06, 23:13 Staną przed Trybunałem!!Będą sądzeni wg.prawa które w tej chwili ustanawiają!! !!Za gwałt na Polsce!! Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 każdego dnia to co do mnie należy, 23.08.06, 23:30 choć nie sposob ukryć, ze czasem coś ukrywam przed opodatkowaniem, ale to śmiechu warte... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: każdego dnia to co do mnie należy, 23.08.06, 23:33 Ile lat już "Ojczyzna" nas okrada??? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: każdego dnia to co do mnie należy, 23.08.06, 23:37 mnie zaczęłi od dziadków ale potem było kilka lat przerwy:))) tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: każdego dnia to co do mnie należy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:39 wiec ma byc tak na wieki? wiesz co longi, mnie akurat okradla pani z agencji nieruchomosci a nie ojczyzna strasznie okradla jaki ma to zwiazek z jakimkolwiek rzadem z zycia- staruszka w sklepie ledwo wychodzila ze sklepu z siateczka zakupow , byla slabiusienka wiec pomoglem jej przejsc przez ulice na pasach najechal samochod , zwrocilem uwage azeby nie jechal nam po pietach, a on na to :spier................. jaki ma to zwiazek z rzadem, no jaki i takie sa obyczaje w tym kraju, na kazdym kroku Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: każdego dnia to co do mnie należy, 23.08.06, 23:43 związek o jaki pytasz jest prosty. Ludzie nasladują wzorce i uważają ze te pochodzące od "władzy" są obowiązujące. Te foremy może zmiekczone propagował późniejszy zwycięski kandydat, no forma lżejsza 'spieprzajdziadu...ale zasada szacunku analogiczna. jeśłi więc od kandydata otrzymujesz takie sygnały wzajemnego szacunku, czego oczekujesz od chama z jakiejś podkrakowskiej wioseczki? tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: każdego dnia to co do mnie należy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:48 to chamstwo jest mi znane od zawsze to chamstwo od ludzi ktorzy rowniez maja po 60 lat nie balamuc tymi smiesznymi komentarzami Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: każdego dnia to co do mnie należy, 24.08.06, 00:15 chamstwo rzadko śmieszy, no ale wybór nalezy do Ciebie To nie komentarz ale przytoczone fakty. tramwajarz A sześcdziesiąt to prawie wiek tego o jakim wspominam, Ty zaś nie mówisz o wieku napotkanego kulturalneho kierowcy z tym ze to nie ma znaczenia... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: każdego dnia to co do mnie należy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 00:20 mnie chamstwo nie smieszy tylko twoj komentarz facet mial 60 lat i nagle schamial bo PIS rzadzi czlowieku, zastanow sie chamsta i zlodziejstwa nauczyli sie od komuny potem ich dzieci itd nikt Polski nie zmieni jak ludzie nie zaczna od siebie problem jeszcze w tym ,ze pol Polski chdzi pijanej wiec mowil dziad do obrazu.... Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: każdego dnia to co do mnie należy, 24.08.06, 00:25 a zwłaszcza dzisiejsi nowi posiadacze dowodów osobistych,prawda? To od komuny wzięli wychowanie, a wszystkiemu wiina platforma a jakby sie budzet nie dopinał to belka... Człowieku, chamstwo ma rodowód starszy od zgnilizny i draństwa systemu komunistycznego. dziś jest też zbrodnią przyjęcie standardów jakie widac na codzień, ale do obrazu mówi wielu z tym z e każdy do nieco inaczej oprawionego...ty lubisz modny, trndy blichtr co podoba sie nowej władzy , ja rzetelny bez podziału na kulturę ze względu na przynależność. ale jak lubisz to co zaleca ojciec dyrektor albo rzetelność jaka dziś pokazał pan premier w kwestii reakcji na pomówienia swojego ministra...no cóż, szukaj wiec przyczyn braku elementarnych zasad w komunie a w tym co dziś dostrzegaj tylko śłońce tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
stary71 Komentarz tramwajarza nie jest śmieszny! 24.08.06, 02:12 Oddaje prawdziwy stan rzeczy. Tobie "to chamstwo znane jest od zawsze" - mnie nie. Piszesz, ze znasz 60-letnich chamów, pewnie słusznie. Ja mam inną perspektywę. Do 60-tki niewiele mi już samemu brakuje, więc powiedzmy, że przypatrzę się 85-latkom (których znałem jako 60- a nawet 40-latków). I wśród nich tak powszechnego chamstwa nie ma, bo wychowywali się w trochę innym świecie, według innych kryteriów moralnych, etycznych, obyczajowych. Tymczasem moje pokolenie uczono pogardy dla tych zasad. Bolszewizacja dotknęła nawet jej przeciwników. Tramwajarz ma rację, bo wszelka władza, jaką znaliśmy, była arogancka. Dziś tej arogancji władzy (bardzo modne określenie w czasach gierkowskich) przeżywamy wielki come back. Tyle, że władzę tę mamy na własne życzenie. Wiec taka władza, jacy wyborcy - i vice versa. A wracając do Twego pełnego zapału i troski pytania pozwól, że przytaknę Tramwajarzowi i Norkowi. Nikt nie wymyślił niczego lepszego, niż "robienie swego", czy "każdego dnia tego, co doń należy". Ale sie też nie dziw zniechęceniu i zmęczeniu wielu ludzi, którzy pracowali całe życie jak najlepiej potrafili, by dostrzec, że wskutek złych przepisów, wadliwej struktury Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: każdego dnia to co do mnie należy, 23.08.06, 23:43 Jeeeezu!! Janek!!To pisz o dobrych uczynkach!!każdy z nas to robi,a dla kaczystanu...MOTHERFUCKA robię!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:23 mieliscie cos powiedziec o sobie a nie o PISie ( obsesja czy co) chyba ze longi nalezysz teraz do tej parti norek chociaz napisal prawdziwie, bo robic swoje to bardzo duuuuzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek norek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:27 zawsze pisze prawdziwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: win dla swojego kraju to znaczy konkretnie dla którego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 21:12 bo napewno nie dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: dla swojego kraju to znaczy konkretnie dla kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 21:24 Polska juz nie jest sowiecka wiec o Polske pytam, chyba ,ze masz na mysli iz Polska to jednosc z UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: co na codzien robicie dobrego dla swego kraju IP: *.autocom.pl 25.08.06, 08:33 Ja nic nie robie. Ale chcialbym cos zrobic, tylko boje siem ze albo mnie ktos wysmieje, albo oszuka. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Tu się mylisz, bo Ty robisz to na co czeka 25.08.06, 08:40 władca...Ty się lękasz i boisz, a właśnie w tym rzecz że Ty i inni mają się bać. Bać się nie wyśmiania, ale władzy. To silna ręka wiec realizuj oczekiwania i siedź cicho...najlepiej płacz ale do fotografii uśmiechaj sie i potakuj... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś