bart71 25.08.06, 23:52 Krótko mówiąc jak dorwę właściciela KR 8093U to mu... Aż dziwne, że jeszcze doniczki nie lecą z balkonów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
100zl Re: Alarm wciąż wyje 26.08.06, 09:30 miałam ochotę jedna rzucić ale by nie doleciała:) Odpowiedz Link Zgłoś
jackblack1 Re: Alarm wciąż wyje 26.08.06, 22:45 A może wystarczyłoby powiedzieć o tym właścicielowi - pewnie żyje w nieświadomości. No tak, ale trzeba byłoby go znać, a tutaj nikt nie zna nikogo. To może lepiej zamiast doniczkami rzucajmy granatami? Wynajmiemy killera i pozbędziemy sie uciążliwego sąsiada... Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Alarm wciąż wyje 27.08.06, 13:12 wyglada na to ze mamy powrot "sezonu wyjacych alarmow".temperatura lekko spada i zaczynaja wyc - interesujace zjawisko. tak sie zlozylo ze ja tez spedzalem pt. wieczor w domu i malo mnie krew nie zalala.ulewa zniechecila mnie jednak do wyjscia... swoja droga ja nie mam zamiaru zaznajamiac sie z takimi palantami.wyjacy alarm slyszy cale osiedle, poza wlascicielem - b.ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
oldhorsys Re: Alarm wciąż wyje 27.08.06, 13:24 po prostu mu sie włamują do samochodu ... po to jest alarm zeby informowac o włamywaczu prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Alarm wciąż wyje 27.08.06, 13:44 co za bzdura, przez trzy godziny mu sie wlamuja do samochodu stojacego pod oknami w oswietlonym miejscu ? nastepnym razem zanim cos napiszesz to sie zastanow... Odpowiedz Link Zgłoś
oldhorsys Re: Alarm wciąż wyje 27.08.06, 13:59 no tak , tu na naszym osiedlu jest barzdo wielu wlamywaczy . Odpowiedz Link Zgłoś
konkurs_pk Re: Alarm wciąż wyje 27.08.06, 15:15 oczywiscie, krew moze czlowieka zalac, ale z drugiej strony jesli delikwent mieszka np. w bloku 45, 45a i ma okna tylko na wschod, to mogl spac smacznie przez cala noc w blogiej nieswiadomosci... Odpowiedz Link Zgłoś
oldhorsys Re: Alarm wciąż wyje 27.08.06, 15:24 zgadza się . u mnie też nie słychać alarmów . Odpowiedz Link Zgłoś
konkurs_pk Re: Alarm wciąż wyje 27.08.06, 17:36 na zachod mialo byc, na zachod. niemniej nie zewszad alarm slychac. Odpowiedz Link Zgłoś