Dodaj do ulubionych

Czy polityk Samoobrony będzie wiceprezydentem K...

IP: 194.150.99.* 27.08.06, 22:24
Dramat do czego to dochodzi.. co ten PiS jest wart.. z kim jeszcze pojda na
uklady zeby dostsc sie do złobu...z gangsterami..prostytutkami.. z menelami...
Obserwuj wątek
    • Gość: krak Chyba już na PIS nie zgłosuję !!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.06, 22:34
      Ja nie chcę głosować na Samoobroną ale PiS chce mnie do tego zmusić swoim
      blokiem wyborczym = to nie jest w porządku
      • fraglesi67 Jednym słowem głosując na PiS głosujesz.... 28.08.06, 12:23
        ...na samoobronę
        Zastanawiam się co sobie myśla inteligentni wyborcy PiS gdy widzą czym to może
        się skończyć ? A może są już na tyle oszołomieni, że wszystko im jedno ?
        • Gość: krakowiankajedna naszprezydent.pl - poprzyj inicjatywę!!! IP: *.ghnet.pl 28.08.06, 12:42
          :-))
          • poszeklu To Borucie-Rokicie prezydentura juz nie grozi? 28.08.06, 16:40
            To dobrze, bo Boruta-Rokita jest gdzies z Gornego Slaska, czyli
            tyle ma wspolnego z Krakowen, ze sie tam zameldowal.
        • Gość: No bloody way Re: Jednym słowem głosując na PiS głosujesz.... IP: 81.210.121.* 28.08.06, 13:23
          fraglesi67 napisał:

> Zastanawiam się co sobie myśla inteligentni wyborcy PiS...

BUHAHAHA - a są w ogóle tacy???
      • Gość: Krakus Re: oczywiscie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:16
        Prawdziwy Krakus glosuje na kandydata z czerwonym rodowodem. Chwala Krakowowi.
    • Gość: wyborca Do Piotrka Boronia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:40
      >>Poza tym przed czteroma laty widziałem pana Grzybka na listach Platformy
      Obywatelskiej do rady miasta<<

Miałem nadzieję, że choć Ty Piotrze, człowiek honoru i prawdomówny nie dasz się
      skrzywić i będziesz w kampanii uczciwy. Przejrzałem listy PO do rady miasta z
      2002 roku, na stronie PKW
      wybory2002.pkw.gov.pl/grada/gw1/w12/m1261/k2875.html i nie dojrzałem
      nigdzie pana Grzybka, rzadnego Grzybka, a co dopiero Leona. Wstyd mi za Ciebie
      Piotrze bo wierzyłem w Twoją uczciwość. W taki układzie na mój głos i moich
      znajomych możesz już nie liczyć.
      • Gość: ejo Re: Do Piotrka Boronia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:47
        Nie dziw się Boroniowi, bo w Pisie jest rozkaz obsmarowywać PO za wszelką cenę,
        nawet za cenę honoru. A niepokorni dostają kpa w d... Zobacz co stało się z
        Kochanem. Za mało krytykował PO i dostał wylotkę !!!
      • elfhelm Boroń się wam rąbnął, ale Grzybek startował z PO 27.08.06, 23:54
        w 2001 r. do Sejmu (deklarując jeszcze przynależność do UW)
        • Gość: kaczowytrzymywacz a może ten pan jest maczem wyborcozmieniaczem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 00:15
          • Gość: I_ani_mru_mru kaczka z buraczkiem...naś wiborca naś Pannn.żiczyć IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.06, 19:35
            sobije taki danije to je dostawać...
            • Gość: borus' Re: kaczka z buraczkiem...naś wiborca naś Pannn.ż IP: *.w86-218.abo.wanadoo.fr 30.08.06, 18:27
              ben merde alors
      • Gość: krakowianin A właśnie, że Boroń mówi prawdę! IP: *.qwe.streamcn.pl 28.08.06, 00:44
        O ile pamiętam, Leon Grzybek na upublicznionej liście PO był, ale przed jej
        rejestracją. po aferze z kandydowaniem na prezydenta miasta z poparciem
        samoobrony - zarejestrowany w efekcie nie został. Kandydował też z PO do Sejmu w
        2001 r. Tak więc Boroń mówi prawdę. Też go znam i cenię za honoro i
        prawdomówność i przykro mi, że jego znajomi tak skorzy są do zmiany opinii po
        przeczytaniu jednej prasowej publikacji.
        • atomm Ale to juz swiadczy o manipulacji przez Boronia... 28.08.06, 13:17
          Tu cos niedopowie, tam cos sie pomyli i juz efekt inny od rzeczywistego...
          • Gość: e.m Raczej o manipulacji Wyborczej IP: *.chello.pl 28.08.06, 17:57
            Czemu autor artykułu nie wspomniał o epizodzie Grzybka w PO i UW?
            Te fakty są przytoczone jedynie jako domysły Boronia.
        • Gość: henio Re: A właśnie, że Boroń mówi prawdę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:52
          tak a świstak siedzi. Za sreberka
      • Gość: Teodor Re: Do Piotrka Boronia IP: *.citynet.pl 28.08.06, 07:51
        Trzeba było "wyborco" szukałać na innej liście. Leon Grzybek był na liście
        Platformy Obywatelskiej w wyborach do Sejmu w 2001r i uzyskał w Krakowie około
        300 głosów.
      • jm19 Gość portalu - opanuj się!!! 29.08.06, 09:38
        Od kiedy Piotr Boroń jest człowiekiem honoru?!

Od kiedy Piotr Boroń jest prawdomówny?!

Od kiedy to Piotr Boroń jest uczciwy w kampanii?!

Na czym w ogóle polegas uczciwość Piotra boronia? - może na tym, że ciągle żyje
        na gapę (z róznego rodaju diet - można powiedzieć, że jest na diecie!!!) i
        nawet już nie wie, co to znaczy normalnie pracować!!! Czy to według ciebie jest
        UCZCIWOŚĆ???

Piotr Boroń, to taki cwaniaczek, który nigdy nie splamił sie uczciwą pracą!!!

Od zawsze żyje z budżetu - z diet radnego rady miasta, sejmiku, sejmu, itd!!!

Jest to wyjatkowa miernota i jego kandydowanie na prezydenta Krakowa, to po
        prostu dramat!!!

Licze na to, że ten koszmarny PiS się opamięta i znajdzie jakiegoś sensownego
        kandydata!!! W przeciwnym razie wygra w cuglach towarzysz Majchrowski!!!

Grzybek na zastępcę prezydenta, to jakiś ponury żart !!!
    • prof-antoni piss wciska nam ciemnotę 27.08.06, 22:48
      buraki i kartofle
    • Gość: eeee Re: Czy polityk Samoobrony będzie wiceprezydentem IP: 89.171.128.* 27.08.06, 23:16
      To Samoobronie wszstko jedno kogo popra, lewica czy prawica - bez znaczenia,
      chodzi i stolki. Mam nadzieje, ze popra Majchrowskiego, ktory przegra. To
      najlepsze rozwiazanie...
      • Gość: Teodor Majchrowskiemu Grzybek potrzebny... do zupy! IP: *.citynet.pl 28.08.06, 07:55
        Nie liczcie na to, ze Majchrowski będzie potrzebował Grzybka. Byłby mu potrzebny
        mniej więcej tak samo jak Maciarewicz bliźniakom.
    • Gość: wyborca 2006 gacie opadają z łoskotem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 23:57
    • Gość: Mariola 31 brzyyydaaal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 00:01
      • Gość: poiu Re: brzyyydaaal... IP: 87.66.117.* 28.08.06, 02:16
        O wplywie dziecinstwa na polityke forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?act=ST&f=25&t=423&st=0#entry9871
    • Gość: elzbietka Krakow juz upadl, zyje tylko z turystow a teraz IP: *.tomnice.pl 28.08.06, 08:36
      bedzie mial jeszcze prezydenta ktory wyszedl wlasnie ze stajni.
      Zegnaj Polsko !
      • Gość: gosc Re: Krakow juz upadl, zyje tylko z turystow a ter IP: *.tragedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:40
        SKANDAL !!
        Nigdy tego nie przelkniemy !!
        Przeceirz tutaj nikt na wioche nie glosuje !!!
        po co nam tutja cepy z samoobrony czy pisu !!
    • Gość: przewodniczka Bractwo Kurkowe - instytucja o antysemickich korze IP: *.tomnice.pl 28.08.06, 08:44
      -niach, zanim strzelano do kura celowano w drewniana figurke Zyda. Bractwo
      Kurkowe to organizacja smrodliwa narodowo bunczuczna, z ktorej nie mozna
      wylonic zadnego trzezwo patrzacego czlowieka. To zbior nadetych dziadow o
      niereformowalnych glowach.
      • Gość: Haifa Re: Bractwo Kurkowe - instytucja o antysemickich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:20
        Za to w Izraelu strzelaja do zywych dzieci Palestynskich i uchodzcow
        mieszkajacych w obozach od pokolen. Co zywy to nie drewniany.
    • Gość: op A może ten pan urodził się w Krakowie? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 28.08.06, 09:03
      nie jest inteligentem-mieszczeńskim tylko wiejskim-chamem?
    • Gość: student Ten Grzybek startował kiedyś z list PO a wcześniej IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 28.08.06, 09:07
      UW. Więc jest ynteligętem z PO czy chamem z SO?
      • Gość: fvk Jest czymś więcej. IP: *.chello.pl 28.08.06, 17:45
        Jest autorytetem moralnym z Unii Wolności.
    • Gość: msnbetterthan Czy polityk Samoobrony będzie wiceprezydentem K.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:33
      magiczne miasto
      ______
      Układanki
      Wesele w Krakowie
    • eryk81 Wstyd i Hańba!. 28.08.06, 10:34
      Są granice, których przekroczyć nie można, chyba że PiS zmierza do samodestrukcji.
      • Gość: czerwony Re: Wstyd i Hańba!. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:21
        Niech zyje nasz czerwony prezydent. Prawdziwy Krakus glosuje na tych z czerwonym
        rodowodem
    • Gość: cienki bolek POparcie IP: *.237.spine.pl 28.08.06, 10:37
      jak grzybka POpiera boron,a majchrowskiego kosior to moze grzybek bedzie
      wspolnym kandydatem dla wszystkich, majchrowski prezydentem a grzybek, boron i
      kosior wiceprezydentami. wspolna koalicja dla krakowa. jeden madrzejszy od
      drugiego. jestem za a nawet przeciw.
    • Gość: Krakowianin Re: Czy polityk Samoobrony będzie wiceprezydentem IP: *.cern.ch 28.08.06, 10:45
      Znam troche Piotrka B. i jeszcze niedawno natrzasal sie z Samoobrony. No ale
      teraz, w drodze ku fotelowi bedzie i z Samoobrona. Z kim jeszcze? Acha, wedlug
      PB on sam "nie jest politykiem tylko dzialaczem spolecznym", co ponoc sie
      tlumaczy tak, ze nie dazy do wladzy (polityk) tylko pomaga ludziom (dzialacz).
      Powodzenia bezpartyjnym dzialaczom.
    • Gość: liber_ale Poprzyjmy Kracika. PO bez burmistrza z PiS nie IP: *.ghnet.pl 28.08.06, 12:41
      wygra!!!!
      • Gość: liber_ale Poprzyj Kracika TU: IP: *.ghnet.pl 28.08.06, 12:41
        naszprezydent.pl
    • stop.koalicji komuna powraca! 28.08.06, 13:20
      kiedyś komuniści dobudowali Krakowowi Nowa Hutę aby zniszcyc inteligencje
      krakowską, teraz neokomuniści z PIS robia to samo tylko że hute zastępują Sammobroną
      • Gość: komus Re: komuna powraca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:18
        A teraz komunisci buduja wielka fabryke w Niepolomicach, niszczac wiecej terenow
        niz Huta. Chwala im za nowe miejsca pracy.
      • Gość: em Re: komuna powraca! IP: *.chello.pl 28.08.06, 17:54
        Komunizm to zabawka inteligencji!
        Przeciętnym ludziom nie są potrzebne do życia takie eksperymenty społeczne.
    • Gość: Endrju Krakow wolny od buractwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:50
      poparcie Samoobrony dla jakiejkolwiek koalicji w Krakowie nie jest potrzebne.
      buraki nie maja u nas istotnego poparcia.
      • 1zorro W Krakowie??? Katastrofa! 28.08.06, 14:08
        do czego to dochodzi...
    • Gość: gosc Stanisław Łyżwiński, koordynator wyborów samorządo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:00
      ku... to juz jest kompletne dno. Po prostu brak slow.....
    • Gość: Jan polityk Samoobrony NIE będzie wiceprezydentem K.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:57
      Leon: kończ Waść , wstydu oszczędź.
      Boże uchowaj nas od takich prezydentów.
    • Gość: ar Nie ma się czym podniecać IP: *.chello.pl 28.08.06, 18:03
      Przecież do wygrania w Krakowie nikt nie potrzebuje poparcia Samoobrony, a PiS
      jeśli nie musi to się władzą nie dzieli.
      Taki artykuł to jedynie darmowa promocja dla Samoobrony.
      • martvica Re: Nie ma się czym podniecać 28.08.06, 20:50
        Nie mam zielonego pojęcia, na kogo będę głosować, ale na 100% nie będzie to
        kandydat PiS. Choćby nie wiadomo kogo wystawili.
        Nie chcę Samoobrony we władzach mojego miasta.
        • mika9930 Re:Zacznijmy się martwic! 29.08.06, 19:43
          To niech lepiej Majchrowski zostanie. Ostatnia nadzieja ......
    • Gość: Stefan niech będzie normalnie IP: *.autocom.pl 29.08.06, 23:36
      Poprzyjmy Kracika!

www.naszprezydent.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka