Gość: michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:13 witam, chciałbym zaczerpnac info. na tamat pracy w sklepie Zara. ile wynosi pensja gł. kasjera? jak panuje atmosfera pomiedzy pracownikami? etc. dziekuje bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonki Re: ZARA, główny kasjer? 29.08.06, 13:16 Myślałem, że znowu o polityce, a tu proza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: ZARA, główny kasjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:49 przykro mi ze Cie zawiodłem. pozdrowka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Główny kasjer Re: ZARA, główny kasjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:20 Atmosfera jest ok, większość ze sprzedawców bywa na Paradzie Równości, co do zarobków to nie ma rewelacji. W zależności od sprzedaży, ale nie powinno być mniej niż 5000 - 6000 Zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: ZARA, główny kasjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:06 ee tam przeciez tam pracuja tez kobiety, z niektorymi mozna by pojsc na zaplecze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedawfca Re: ZARA, główny kasjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:21 Tylko nie schylaj się na zapleczu, no chyba, że lubisz !! Odpowiedz Link Zgłoś