Dodaj do ulubionych

legitymacja studencka

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.06, 10:46
Dostałam sie na pierwszy rok studiów. Kiedy i gdzie moge odebrać swoja
legitymację studencką? Czy jest ważna dopiero od 1 października? A jeśli tak,
to czy moge sobie kupić bilet sieciowy ze znizką?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: legitymacja studencka IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.06, 13:22
      Kiedy i gdzie? O to zapytaj się w dziekanacie swojego wydziału.
      Kiedy ja kilka lat temu dostałam się na AE - dostałam do domu zawiadomienie o
      przyjęciu na studia oraz adnotacją kiedy i gdzie będą wydawane legitymacje i
      indeksy (wydawano je w ostatnim tygodniu wrzesnia)
    • Gość: studentka Re: legitymacja studencka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:43
      Ja na AP swoja legitymacje odebralam w pierwszy dzien na rozpoczeciu.
      • Gość: studentka Re: legitymacja studencka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:45
        Aha i do Krakowa jechalam jakos tak 1 pazdziernika, a legitymacja szkolna wazna
        jest tylko do konca wrzesnia, wiec musialam kupic caly bilet. Wtedy dosc ostro
        konduktorzy sprawdzali i w moim przedziale 2 osoby dostaly kare za to, ze kupily
        bilet szkolny, choc legitymacja szkolna byla juz niewazna.
        • Gość: krakus_ka Re: legitymacja studencka IP: *.compower.pl 02.09.06, 17:22
          Legitycja szkolna jest wazna do ostatniego dnia wrzesnia ... a studencka od 1
          pazdzierniak, wiec dlaczego kupowalas caly bilet?
          • Gość: Ania Re: legitymacja studencka IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.06, 18:31
            Bo jak jechała po 1 pażdziernika TO JESZCZE NIE MIAŁA (fizycznie) LEGITYMACJI
            STUDENCKIEJ!
            • Gość: studentka Re: legitymacja studencka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 10:42
              Dokladnie tak, legitymacje odebralam dopiero 2 lub 3 pazdziernika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka