Gość: Chichot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 09:35 "Znam pania Zygiel od lat, to dobra radna i NIE TAK ZACHLANNA" Hahahaha, ale jej zafundowal reklame ;) To jak zachlanna jest, skoro nie az tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Przy części ulicy Zamoyskiego pojawił się now IP: *.chello.pl 09.09.06, 09:54 No przeciez nie jest taka zachłanna. Zrobili jej tylko remont paru metrow chodnika, a przeciez mogła sie starać np. o ruchome schody. Odpowiedz Link Zgłoś
grochemosciane Prywata po krakowsku! 09.09.06, 11:11 Brawo dla pani radnej: czyżby udało jej się coś wymóc na Tajsterze: ja zabiegam o chodnik na Malborskiej - bynajmniej nie pod moją posesją i nic - od dwóch lat: taki zawzięty s......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Prywata po krakowsku! IP: *.chello.pl 09.09.06, 11:16 Zostań radnym/ną to moze ci się uda Odpowiedz Link Zgłoś
grochemosciane Chyba jestem zbyt mało pokorny 09.09.06, 15:49 na to by wystartować i poddać się pod osąd wyborców - ale na pewno nie dbałbym tylko o swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
crac.87 Głupota. 09.09.06, 14:52 ZLIKWIDOWAĆ TE GŁUPIE RADY DZIELNCOWE!!! po co komu ten dziwaczny twór? ja z nim nigdy nie miałem styczności, może szkoda, bo tyle się na to towarzycho osiedlowe płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
roland12 dobre, stare PRL owskie praktyki, pamietam jak 09.09.06, 18:45 w gminie Zielonki budowano drogi do domkow prokuratorow i innych wiernych towarzyszy, wraca stare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer można samemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 21:12 a ja znam firmę przy Zamoyskiego, która nie oglądając się na miasto sama ułożyła kostkę i nowe krawężniki przy okazji remontu swoich kamienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczony Przy części ulicy Zamoyskiego pojawił się nowy .. IP: 83.238.175.* 09.09.06, 21:55 Ależ bzdura z tą komisją infrastruktury. Istnieje ona po to żeby ładnie wyglądało, a co na sesji jest uchwalane to i tak zwykle projekt zarzadu, czyt. "grupy trzymajacej władze", ktory nigdy rzetelnej oceny nie widzial, ale zostal "odgórnie ustalony" w drodze ukladów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy kibic Mam uznanie dla Mazurkiewicza IP: *.citynet.pl 10.09.06, 09:09 Bolesław Mazurkiewicz jest jedynym znanym radnym, do którego mam pełne zaufanie. Zawsze można go znaleść w Radzie Dzielnicy i zawsze stara się ludziom pomagać. Radnej nie znam i dlatego przyjmuję za dobrą monetę opinię (nieco niezręcznie wygłoszoną) o niej Mazurkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mam uznanie dla Mazurkiewicza IP: 89.171.128.* 10.09.06, 21:58 tak Mazurkiewicz to bardzo znany radny... taa... naprawde nazywa sie Markiewicz, co zreszta jest w artykule... A tej pani radnej to chyba nikt w Podgorzu nie zna, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schola a kiedy na Studenckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 12:53 my rposimy od lat o remont ul. Studenckiej ludzie się przewalają na nierównych płytkach i dziurach w asfalcie połozonych przez jakiegoś debila w latach 80.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Przy części ulicy Zamoyskiego pojawił się nowy .. IP: 83.238.175.* 11.09.06, 08:58 Odnośnie B. Markiewicza, (nie Mazurkiewicz): To ze siedzi w radzie - bo nic innego w zyciu nie umiał i nie umie. Ze chce pomagac - pozory- jesli mu sie nie oplaci to palcem nie kiwnie. Radna K. Zygiel jest od Komisji rewizyjnej, czyli od tej co sprawdza zarzad, to jej ulice trzeba robic, a Markiewicz to najlepiej rozumie, bo kwota za vice-przewodniczenie to niezle utrzymanie, wiec stolek trzeba utrzymac. (...) Taka naga prawda o radnych dzielnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikpok "Czy dlatego, że jestem radną, mam mieszkać IP: 85.195.119.* 11.09.06, 12:49 na śmietniku?" Brawo pani radna, przynajmniej nikt pani nie zarzuci ze nic pani nie robila. Przeciez odwaliła taka prywate za publiczne pieniadze. Kto glosuje na takie zachlanne babska? Ludzie, myslcie jak glosujecie bo inaczej tacy ludzie bez klasy beda nawdawać ton nam wszytskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: "Czy dlatego, że jestem radną, mam mieszkać IP: *.chello.pl 11.09.06, 20:45 Może będę kandydowac na radnego? Mieszkam w takim wielgachnym bloku. Jak wyremontuje chodnik przed nim to zadowolonych bedzie przy okazji jakieś 500 rodzin. Wszyscy powinni na mnie zagłosować jak chca miec nowy chodnik. I kto mi podskoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Zygiel stop kłamstwu!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.06, 21:19 Zakres prac remontowych zniszczonego chodnika przy ul.Zamoyskiego obejmował nr 75,77,79-przyjrzyjcie się zdjęciu! Prace były w toku! A zatem nie tylko pod domem radnej. Powoływanie się w artykule na anonimową osobę i pisanie, że cyt."radna zafundowała sobie chodnik za publiczne pieniądze" jest obraźliwe i niezgodne z prawdą! Chodniki to drogi publiczne. Czyżby ktoś oczerniając mnie chciał zlikwidować konkurencję przy zbliżających się wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś