zbigniew74 09.09.06, 18:56 Ktoś wie, kiedy zaczną w końcu budować estakadę i kiedy ewentualnie skończą? Korki na Dobrego Pasterza są straszne:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eligiusz Re: Rondo Polsadu:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 20:25 a Chuck Norris wie ! Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Rondo Polsadu:( 09.09.06, 22:39 Jak to? To jeszcze nie zaczęli?? Jak się z tamtych okolic wyprowadzałam pod koniec czerwca to coś tam zwozili, jakieś materiały budowlane, piach, kamienie...nie pamiętam dokładnie, więc skoro mija już 3 miesiąc to myślałam,że coś tam ruszyli z robotą...eeeeee :/ Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Rondo Polsadu:( 09.09.06, 22:41 Budowe póki co diabli wzięli a niwdługo zamkna i Bora Komorowskego;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Rondo Polsadu:( 09.09.06, 22:44 To już wiem gdzie NIE szukać lokum na ten rok akademicki :)))) Kurcze,wybór osiedli i dzielnic, które mi odpowiadają spada w zastraszającym tempie ;P Jeszcze trochę to zostanie mi tylko Krowodrza, Olsza i południe Krk ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Rondo Polsadu:( 09.09.06, 22:46 Zamkną jeszcze Powstańców,Wielicka i Rondo Mogilskie.A dokąd docelowo chcesz dojeżdzać z mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Rondo Polsadu:( 09.09.06, 22:57 AE i UJ (al.Mickiewicza), więc najogólniej, do Rynku chcę mieć dobry dojazd :D Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Rondo Polsadu:( 09.09.06, 22:58 ZTo trazmwazj nazjbezpieczniejszy;-) krowodrza nie taki zły wybór bo szybko dostaniesz się do centrum a na Mickiewicza(pewnie Pawianum;-))dojdziesz pieszo Krupniczą spod Bagateli;-) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Rondo Polsadu:( 09.09.06, 23:02 Dlatego na Krowodrzę poluję :)))) Zobaczymy w poniedziałek lub we wtorek gdzie w tym roku wyląduję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Weronka !!! 09.09.06, 23:05 Weronka jak ci zamkna to ty to najbardziej poczujesz :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Weronka !!! 09.09.06, 23:06 No bo do babci nie dojadę na obiadek i po zarełko;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Rondo Polsadu:( 09.09.06, 23:09 Póki co mam coś na oku nieopodal, na Krowoderskich Zuchów, wszystko się okaże we wtorek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Rondo Polsadu:( 09.09.06, 23:12 A przyda się :)) nie-Dziękuję :))) eeeeh, jak ja nie cierpię szukać mieszkania... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eligiusz Re: Rondo Polsadu:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 06:05 Nie przejmuj się Kaśka, w razie czego możesz zamieszkac ze mną .;) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Rondo Polsadu:( 10.09.06, 08:19 Jak nie będę miała żadnego lokum to się zgłoszę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Rondo Polsadu:( 13.09.06, 23:34 Hm...Eligiuszu, w tym roku wspólne mieszkanie nam nie wyjdzie ;-) Mimo całego mojego uwielbienia do Twojej osoby i dużej sympatii do dzielnicy w której mieszkasz ;-))) :))))))) Pozdrawiam cieplusio Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Rondo Polsadu:( 13.09.06, 23:32 Jest ok, jak cala Krowodrza,gdzie zamieszkam od października :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś