Dodaj do ulubionych

dobra krawcowa w Krakowie

IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 05.03.03, 10:09
Szukam dobrej krawcowej w okolicach Krakowa, ktora uszyje mi kilka sukienek.
Prosze o kontakt ze mna, albo tu na forum albo na mail rinchen@i-one.at
Pozdrawiam,
Kaska
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Krawcowa??? 05.03.03, 11:02
      Krawcowa to TURBASA
      a krawiec to TURBAS.
      Czy sukienki uszyje , nie wiem, ale z urokiem przenicuje kieszeń.
      A i klasę ma i wzięcie...;-)))))
      trudny
      • Gość: kaska Re: Krawcowa??? IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 05.03.03, 11:21
        Dzieki trudny za odpowiedz.
        Czy moglbys mi podac adres lub telefon gdzie bym mogla tego krawca lub
        krawcowa zastac?
        Dzieki i pozdrawiam
        k.
        • trudny2002 Kasiu, ja trochę żartowałem 05.03.03, 11:46
          Niemniej służe, bo Turbasa to krawiec któremu nalezy mówić Pan Krawiec i
          rzeczywiście jest dobry. Znam go jedynie ze strony krawiectwa męskiego, ale czy
          on Paniom szyje?
          Nie wiem, ale że Firma solidna i porządna to, np. ul. Gertrudy chyba 15 , a
          tel. 421 53 43
          Pozdrawiam i milego szycia...
          trudny;-))
          • Gość: kaska dzieki trudny IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 07.03.03, 00:49
            dzieki trudny, wpadne do PL wkrotce to sie tam przejde.
            • marcel_prostak Re: dzieki trudny))))))) 07.03.03, 16:39
              szyje dla kobiet gdyz moja kieszen tez nicuje
              trudny ales ty snob!!! szok
              • Gość: trudny Marcel...))))))) IP: *.localdomain 07.03.03, 17:09
                Dlatego , ze Tutbasa nicuje twoją kieszeń, to ja jestem snob???;-)))
                No dobra, jestem, i to taki, ze sam sobie mogę szyć i to lewą ręką...
                Wyłącznie lewą.
                trudny
                Ale snobuję się też na branie miary, więc jeśliś taki jak myślę Marcel...to i
                Twoją miarę zdejmę z przyjemnością.;-))
                Miłej Pani z okazji nadchodzącego świeta "mieżdunarodnyj żenskij dień"
                wszystkiego ciepłego!
                trudny
                • Gość: marcee Re: ach trudny i krawiectwo krakowskie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 19:22
                  dziekuje za zyczenia))))

musze dodac ze snobowalam sie an Turbase bardzo dawno, do dzis mam plaszcz z
                  jego pracowni wspanialy bez guzikow (na pasek ) z fantazyjnym kolnierzem ktory
                  mozna ukladac na kilka sposobow i ze wspanialej welny , kolorystycznie
                  wspanialej
                  i tez mam zabawny kostium spodnica i marynarka z laczonych materialow niebieski-
                  zolty, zabawny

ale nie szylam u niego na miare
                  na miare snobowalam sie u Czajkowskiej w jej pracowni na Rynku Glownym, bylam
                  zadowolona dosyc choc Turbasa lepszy

ale od kilku lat na moim osiedlu otwozryl krawiectwo pan Wladyslaw , wspanialy
                  staruszek i szyje tak samo ajk Turbasa, z dusza i pomyslem, kocha to co robi,
                  na poczatku bylam niepewna ale teraz to jest to!!
                  pomimo wieku jest bardzo nowoczesny, tani i naparwde uroczy
                  i co tez istotne jego pomocnica, Pani starsza wiekiem ale nie tak stara jak on
                  zawsze kiedy mnie widzi wola: o nasza slicznotka !!! serio. Bardzo mnie to
                  lechce, nie powiem. CZajkowska nigdy tak do mnie nie mowila.

welne kupuje w Bielsku, mozna tam nieraz kupic cos naprawde extra

• myst Re: dobra krawcowa w Krakowie 07.03.03, 01:43
      Specjalnością wymianionego raczej garnitury są - a czy modą damską się para,
      też nie wiem......
    • Gość: aga Re: dobra krawcowa w Krakowie IP: *.170-78-194.adsl-fix.skynet.be 12.03.03, 09:50
      Gość portalu: Kaska napisał(a):

> Szukam dobrej krawcowej w okolicach Krakowa, ktora uszyje mi kilka sukienek.
      > Prosze o kontakt ze mna, albo tu na forum albo na mail rinchen@i-one.at
      > Pozdrawiam,
      > Kaska
      kaska wprawdzie to adres na forum slubne ale tam dziewczyny maja jakies namiary
      na krawcowe moj.freeweb.pl/wesele/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka