Gość: Kaska IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 05.03.03, 10:09 Szukam dobrej krawcowej w okolicach Krakowa, ktora uszyje mi kilka sukienek. Prosze o kontakt ze mna, albo tu na forum albo na mail rinchen@i-one.at Pozdrawiam, Kaska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Krawcowa??? 05.03.03, 11:02 Krawcowa to TURBASA a krawiec to TURBAS. Czy sukienki uszyje , nie wiem, ale z urokiem przenicuje kieszeń. A i klasę ma i wzięcie...;-))))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Krawcowa??? IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 05.03.03, 11:21 Dzieki trudny za odpowiedz. Czy moglbys mi podac adres lub telefon gdzie bym mogla tego krawca lub krawcowa zastac? Dzieki i pozdrawiam k. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kasiu, ja trochę żartowałem 05.03.03, 11:46 Niemniej służe, bo Turbasa to krawiec któremu nalezy mówić Pan Krawiec i rzeczywiście jest dobry. Znam go jedynie ze strony krawiectwa męskiego, ale czy on Paniom szyje? Nie wiem, ale że Firma solidna i porządna to, np. ul. Gertrudy chyba 15 , a tel. 421 53 43 Pozdrawiam i milego szycia... trudny;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska dzieki trudny IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 07.03.03, 00:49 dzieki trudny, wpadne do PL wkrotce to sie tam przejde. Odpowiedz Link Zgłoś
marcel_prostak Re: dzieki trudny))))))) 07.03.03, 16:39 szyje dla kobiet gdyz moja kieszen tez nicuje trudny ales ty snob!!! szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Marcel...))))))) IP: *.localdomain 07.03.03, 17:09 Dlatego , ze Tutbasa nicuje twoją kieszeń, to ja jestem snob???;-))) No dobra, jestem, i to taki, ze sam sobie mogę szyć i to lewą ręką... Wyłącznie lewą. trudny Ale snobuję się też na branie miary, więc jeśliś taki jak myślę Marcel...to i Twoją miarę zdejmę z przyjemnością.;-)) Miłej Pani z okazji nadchodzącego świeta "mieżdunarodnyj żenskij dień" wszystkiego ciepłego! trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: ach trudny i krawiectwo krakowskie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 19:22 dziekuje za zyczenia)))) musze dodac ze snobowalam sie an Turbase bardzo dawno, do dzis mam plaszcz z jego pracowni wspanialy bez guzikow (na pasek ) z fantazyjnym kolnierzem ktory mozna ukladac na kilka sposobow i ze wspanialej welny , kolorystycznie wspanialej i tez mam zabawny kostium spodnica i marynarka z laczonych materialow niebieski- zolty, zabawny ale nie szylam u niego na miare na miare snobowalam sie u Czajkowskiej w jej pracowni na Rynku Glownym, bylam zadowolona dosyc choc Turbasa lepszy ale od kilku lat na moim osiedlu otwozryl krawiectwo pan Wladyslaw , wspanialy staruszek i szyje tak samo ajk Turbasa, z dusza i pomyslem, kocha to co robi, na poczatku bylam niepewna ale teraz to jest to!! pomimo wieku jest bardzo nowoczesny, tani i naparwde uroczy i co tez istotne jego pomocnica, Pani starsza wiekiem ale nie tak stara jak on zawsze kiedy mnie widzi wola: o nasza slicznotka !!! serio. Bardzo mnie to lechce, nie powiem. CZajkowska nigdy tak do mnie nie mowila. welne kupuje w Bielsku, mozna tam nieraz kupic cos naprawde extra Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: dobra krawcowa w Krakowie 07.03.03, 01:43 Specjalnością wymianionego raczej garnitury są - a czy modą damską się para, też nie wiem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobra krawcowa w Krakowie IP: *.170-78-194.adsl-fix.skynet.be 12.03.03, 09:50 Gość portalu: Kaska napisał(a): > Szukam dobrej krawcowej w okolicach Krakowa, ktora uszyje mi kilka sukienek. > Prosze o kontakt ze mna, albo tu na forum albo na mail rinchen@i-one.at > Pozdrawiam, > Kaska kaska wprawdzie to adres na forum slubne ale tam dziewczyny maja jakies namiary na krawcowe moj.freeweb.pl/wesele/ Odpowiedz Link Zgłoś